Callofduty.gr
Tech Support => Tech Support => Archive => Topic started by: Iskios on June 15, 2007, 01:14:10 PM
-
Γεια σας παιδιά. Νέος στο forum νέος και στο COD και θα ήθελα λίγο τη βοήθεια σας.
Παίζοντας τις τελευταίες μέρες λίγο στον [222] pub server αντιμετώπισα πρόβλημα κάποιες στιγμές με το punkbuster. Mε έχει αποσυνδέσει 2-3 φορές με μύνημα "cmod rate=5000" ή κατι τέτοιο και την τελευταία φορά μου έβγαλε κάτι για "MDTools" το οποίο από ότι διάβασα σε άλλα threads είναι κάποιο cheat.
Το COD το έχω πάρει από Steam και δεν έχω πειράξει το παραμικρό. Και να ήθελα δλδ είμαι τόσο noobas που δεν ξέρω τίποτα από αυτά. Επίσης στο pc που παίζω έχω πρόσβαση μόνο εγώ οπότε δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να έχει πειραξει κάτι κάποιος άλλος.
Ξερει κανείς να μου πει τι παίζει; Ανησυχώ να μην φάω κανένα ban και δεν μπορώ να παίξω.
-
Για το rate πήγαινε στα multiplayer options και βάλε connection lan/adsl/t1. Το άλλο μπορεί να στο έβγαλε κατά τύχη.
-
Thanks kerst. Ελπίζω μόνο αυτό το "κατά τύχη" να μη μου δημιουργήσει κανένα ποιο σοβαρό πρόβλημα ::)
-
Αν στο ξαναβγάλει σημείωσε το και post ακριβώς το μήνυμα να δούμε τι είναι.
-
Αυτό θα κάνω...ευχαριστώ και πάλι
-
Mou synevei to idio proxthes @ bnb. Apla grapse sthn console /rate 25000 kai tha eisai ok ;)
-
Mou synevei to idio proxthes @ bnb. Apla grapse sthn console /rate 25000 kai tha eisai ok ;)
Αυτό το command κάνει το ίδιο πράγμα με το option που αλλάζεις από το menu.
-
Η αλήθεια είναι ότι πριν κανα δυο μέρες έκανα edit to config αρχείο με τη βοήθεια κάποιου guide που έχετε εδώ και από ότι θυμάμαι είχε κάτι για το rate. Από τότε δεν μου το ξανα εμφάνισε αυτό το σφάλμα. Εμένα αυτό που με ανησυχέι είναι το μήνυμα που μου έβγαλε για MDTools. Υποθέτω ότι ίσως ήταν κάποια μαμακία του steam και ότι δεν θα το ξανακάνει. Ελπίζω :eleos:
-
Δεν είναι του steam, είναι γενικά bug στο CoD2. Μην ανησυχείς, δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. :)
ougk
-
kane ena chkdsk sto skliro pou xeis to cod
-
Νέο πρόβλημα με το punkbuster και το cod2. Τον τελευταίο καιρό πάρα πολύ συχνά και άσχετα σε ποιον σερβερ παίζω, με πετάει έξω και λαμβάνω ένα από τα παρακάτω μηνύματα:
"Server Disconected - 'username' has been kicked via PunkBuster (for 0 minutes).RESTRICTION: Uknown Windows API function [131133]"
ή
"Server Disconected - 'username' has been kicked via PunkBuster (for 0 minutes).RESTRICTION: Disallowed Program/Driver [125001]"
Δυστυχώς είναι τόσο συχνό αυτό το φαινόμενο που δεν μπορώ να παίξω.
Ξέρει κανείς να μου πει τι φταίει και πως μπορώ να το διορθώσω; Υπ' όψιν ότι έχω κάνει update στο punkbuster και ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα το αντιμετωπίζω μόνο στο COD2. COD1 π.χ μπορώ να παίζω απρόσκοπτα.
-
koitakse ti trexei sto pc sou...
(Poly pi8anon kapoio hasp emulator 'h driver)
Bgale ta asxeta apo to startup, kane disable ta services pou den xreiazesai.
start->run->(type)msconfig
restart kai 8a eisai ok
-
Να 'σαι καλά φίλε μου. Το έψαξα προς την κατεύθυνση που μου υπέδειξες και θέλω να πιστεύω πως το έλυσα το πρόβλημα.
Σε ευχαριστώ πολύ :)
-
Τελικά το πρόβλημα επέστρεψε ξανά :( Δεν μπορώ να παίξω πάνω από 5 λεπτά σε όποιονδοίποτε σέρβερ και το PB με κάνει kick με μια από τις δύο αιτιολογίες. Uknown windows API ή Disallowed program/driver. Έχω αφαιρέσει όσα μπορούσα και ήξερα ότι δεν θα επηρεάσουν το σύστημα μου από το startup και τα services. Ξαναλέω επίσης ότι παίζω πολλά άλλα games που κάνουν χρήση του punkbuster αλλά μόνο στο COD2 συναντώ αυτό το πρόβλημα.
Είναι κρίμα πάντως ένα utility που υποτίθεται ότι υπάρχει για να βελτιώνει την online gaming εμπειρία σου να κάνει το αντίθετο. Να σου την καταστρέφει >:(
-
Οk, μάλλον το έλυσα το πρόβλημα πάλι όπως φαίνεται. Προσωρινά τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί πάλι κάτι άλλο. Αυτή τη φορά έφταιγε το ingame community του steam. Μόλις το απενεργοποίησα εξαφανίστηκε το πρόβλημα.
Πρέπει να υπάρχει πάντως γενικότερο πρόβλημα αν κρίνω από αυτό το thread: http://www.punksbusted.com/forums/index.php?showtopic=16717
-
oxi , to pb doulevei mia xara, ta problhmata pou emfanizontai most times einai la8h apth meria tou xrhsth .
-
Δεν προσπαθώ να βγάλω το pb άχρηστο...προς θεού! :Απλά θεωρώ ότι έπρεπε να έχουν δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο ποια προγράμματα το επηρεάζουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση ας πούμε το να με kickαρει επειδή έχω το ingame community του steam ενεργοποιημένο (ένα πρόγραμμα που στο βάζει από default ON το steam, από όπου και αγόρασα και κατέβασα και το COD2) το θεωρώ άνω ποταμών!!! Και αν διαβάσετε λίγο το thread που έδωσα παραπάνω θα δείτε πόσα πολλά αθώα προγράμματα οδηγούν σε kick από το pb. Δηλαδή όπως πάει σε λίγο καιρό θα χρειάζεται για να παίξουμε να έχουμε εγκατεστημένα μόνο τα windows και το παιχνίδι...το έλεος!!!