Ότι και να πώ λίγα θα είναι... Πρώτα από όλα ένα ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .
Είχαμε το πρώτο /quit από LAN ever από μία ομάδα μετά τη 2η ήττα τους (των eglobal)...
Είχαμε μερικά πραγματικά όμορφα παιχνίδια που αξίζουν προβολής των demo τους.
http://files.bnb.gr/PUB/COD2/demos/5on5%20E-Global%20Mellisia/*Όσοι θέλουν να ανεβάσουν τα demos τους instructions already said or contact me
Τα προβλήματα έδωσαν το παρόν τους , ειδικά στο θάμα ακουστικών , απορώ πότε θα μάθουν να φτιάχνουν
σωστές μήτρες , (guess " In the year 25-25, if man is still aliiiiiiiiiiiiiiive ) προσωπικά για άλλη μία φορά είχα καταντήσει
να είμαι τεχνικός - ακουστικών , η κατάσταση ήταν λίγο απογοητευτική μιας και ούτε ένα pc δεν είχε σωστά σαν default
settings της κάρτας ήχου-headset. τα 25 ακουστηκά που είχα πληροφορηθεί πως θα ήταν στη διάθεσή μας τελικά ήταν λιγότερα
με αποτέλεσμα ειδικά στη 2η φάση (που μερικά teams είχαν φύγει μαζί με μερικά extra ακουστικά δικά τους),
να παίζουν οι ομάδες "μισές" μιας και υπήρχε κενό στα μικρόφωνα.
Αυτό είχε σαν συνέπεια να αργήσει και το tour διότι δεν υπήρχε κάποιοσ τεχνικός του μαγαζιού ώστε να κάνω εγώ τη δουλεία μου και
αυτός τη δική του... αλλά εγώ και τις 2 :S
Ο server ήταν stable και τα fps οκ , υπήρξαν μερικά disconnect και shut down PC αλλά τι να κάνω , παρά μόνο να τα
ακούω απτους πελάτες λες και ήταν δικό μου το μαγαζί και το φταίξιμο. Η έλειψη ενδιαφέροντως και φιδίασμα του υπευθύνου-προσωπικού πέρα απτο να παραπονιέται για τα ακουστικά και το καθάρισμα του μαγαζιού ενώ δεν είχε ούτε κάν βασικά defacto πράγματα όπως κωδικούς για unclock των pc και μόνο μία ενιαία 5-αδα... και αντί για 25 ακουστικά 7 που δούλευαν.
Συγνώμη παίδες για την καθυστέρηση , κακή συνενόηση και λάθη τα οποία δε θα ξαναεπαναληφθούν .
(special soz 2 bunnies) . Παρόλο που δεν ήταν δικό μου θέμα και δουλειά με είδατε πως έτρεχα .
Όσοι ήταν εκεί κατάλαβαν, nothing more 2 say παρά ένα ευχαριστώ τα παιδιά που βοήθησαν στο layout
του cup να κυλίσει έστω και αργά. Συγνώμη που έφυγα νωρίτερα αλλά δε περίμενα να τραβίξει τόσο αργά.
Από εδώ και πέρα θα είμαστε προσεκτικότεροι για να περνάμε και καλύτερα.
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα τα πα και παραπάνω , είδα πολύ καλά mathes όπως αυτό των Pbunnies vs Clanies , team-uber vs PBunnies και team-uber vs ΙΧ . τα rest sorry αλλά έτρεχα και δεν τα είδα :S ελπίζω να ανεβάσατε demos ... πάντως στο LAN του μαγαζιού πρέπει να υπάρχει το folder με αρκετά demos. Ακόμα κάτι τελευταίο , χαίρομαι που άτομα ήρθαν από Ρόδο,Καλαμάτα,Πάτρα και Κόρινθο για αυτό το event κρίμα που τράβιξε τόσο.