lol... posa paixnidia na bgaloun akoma me WWII ? barethikame pia, eksalou den ehoun ala themata
8a vgaloun, 8a vgaloun! Paizw idi to MoH: Airborne kai to paixnidi skizei!! Nea maps, poly pio realistiko to perivallon tou paixnidiou, akomi kai sto loading twn oplwn. Einai mia poly kali enallaktiki lysi giaytous pou den 8eloun na metavoun s'ena paixnidi pou den tous gemizei. Nea game types, akomi kai sto multiplayer!
Gia skefteite, tdm airborne, einai tdm mono pou oi axis kanoun spawn sto edafos, enw oi allies peftoun me aleksiptwta! Kai 2 akomi multiplayer game types. TDM kai Airborne Objective, kati san conquer the flag, mono pou oi symmaxoi ksekinoun pali apo ton aera. Kai to kalo einai, oti to aleksiptwto to kateu8yneis opou 8eleis esy!!
E mi mou peite oti ksanapeksate kati paromoio! Akomi kai sto single, opou mporeis ka8e fora sto idio map na ksekiniseis peftontas kai apo kapou allou, einai san na paizeis ka8e fora kati kainourio.
Tespa ola einai 8ema goustou, auto pou i8ela na pw ston tyranous, einai oti panta 8a vgainoun 8emata me WWII kai panta an 8eloun 8a vriskoun kati na ta kanoun endiaferonta. Opws allwste kai ta 8emata me tous tromokrates, to cod4 den einai i eksairesi gia na mporei na pei kaneis: epitelous! 8a doume kati kainourio! Auti i 8ematologia proipirxe. Alla peri orekseos .... koloky8opita!