Symfwnw me unsto, i ousia einai auti pou leei, praktika skeptomenoi.
Kai mena paliotera mou arese poly to Ghost Recon, alla den eixe kalo multi. To neo mohaa to epaiksa se single, alla ek protis opsews de mporousa na eglimatistw mw tous "xwrous" tou, kai plisiazei se gameplay to COD. De mporw na pw sigoura, den epaiksa poly, pantos oti einai realistikotero to aiming apo tou cod, einai. Arketo recoil. Poly kaki i floga tou oplou, se stravonei kai de vlepeis pou rixneis. Isws epeidi epaiksa se vradyno map. Tespa fygame ap to 8ema.
Paidia to 4 einai ena diaforetiko game ap auto pou paizoume 1000%. To 8ema einai oti min perimenete na deite auto pou 8elete, i auto pou fantazeste panta. Na eiste anoixtoi se ola ta endexomena. To idio ginetai kai me tis tainies sto cinema, pou alloi lene tainiara, alloi lene patata. 8a doume. Oso gia to an ena game WW2 i modern war, exei atmosfaira, i einai koresmeno san 8ema, 8a pw oti kai ta 2 einai, apla diaferei to feeling kai i epoxi pou to paizeis. Isws to mohaa na mas arese giati vgike meta tin tainia SPR, i to COD1 meta to "enemy at the gates" kai perieixan stoixeia ap tin tainia sto single player, isws einai enas logos ki autos, alla kai pali i ais8isi pou eniosa otan protoepaiksa to "day of defeat" itan diaforetiki.
To idio otan epaiksa to "Operation Flashpoint" kai to "Ghost Recon". Kai ta 2 me diaforetiko gameplay me kerdisan to ka8ena me to tropo tou. Omws kai ta 2 eixan poly kalo AI pou paizei rolo sto SP.
Apo kei kai pera, ena game to krineis ap to gameplay, giati an xreiazetai na eisai dwdekadaxtylos opws sto Soldier of Fortune, i na exeis Alien skill opws sto Quake, ntaksei to game apla den apeu8ynetai sti maza. Kati endiameso ap auta ta 2 einai to Unreal, pistevo, meses akres.
H geysi pantos pou eixame parei kai den exoume anafer8ei ka8olou s auto, toulaxiston oi palioi tou COD1, einai to Revolt. Ena add on tou COD me modern warfare. To xame diaskedasei arketa ena vrady sta bnb pou kaname LANaki, itan oreo. E, Ass?
Pantos an den paikso to 4 de mporw na pw tpt.