Author Topic: To neo iPod...!!  (Read 8650 times)

iNv1

• Ranked Pubzorz!
Re: To neo iPod...!!
« Reply #15 on: September 08, 2007, 02:21:19 PM »
Ψαχτείτε και για κανένα Pocket PC αν είναι να ανέβεται σε τέτοιο budget. Εγώ έχω το HTC P3600, έχει τα πάντα: GPS (!), HSDPA, 3G (3.5G για την ακρίβεια), Windows Moblie λειτουργικό (δε τίθεται θέμα σύγκρισης με οτιδήποτε άλλο), wi-fi φυσικά και ότι εφαρμογή θες την φορτώνεις cracked and for free. Ε πέρνεις και μια μεγάλη storage card και φορτώνεις και όσα mp3 θες και ακούς... Ποιος ο λόγος για iPhone κλειδωμένα και mp3 ipod, πολύς λόγος για κάτι που υπάρχει στην αγορά εδώ και χρόνια...
kai posa eskases gia na xoume kalo rwthma? ??? >:D
<damian_> tamia???
<damian_> a ok tamio
<damian_> ;)
<iNv1SibL3> lol

kent

• CBWARRIOR.
« Reply #16 on: September 08, 2007, 04:06:54 PM »
Ψαχτείτε και για κανένα Pocket PC αν είναι να ανέβεται σε τέτοιο budget. Εγώ έχω το HTC P3600, έχει τα πάντα: GPS (!), HSDPA, 3G (3.5G για την ακρίβεια), Windows Moblie λειτουργικό (δε τίθεται θέμα σύγκρισης με οτιδήποτε άλλο), wi-fi φυσικά και ότι εφαρμογή θες την φορτώνεις cracked and for free. Ε πέρνεις και μια μεγάλη storage card και φορτώνεις και όσα mp3 θες και ακούς... Ποιος ο λόγος για iPhone κλειδωμένα και mp3 ipod, πολύς λόγος για κάτι που υπάρχει στην αγορά εδώ και χρόνια...
kai posa eskases gia na xoume kalo rwthma? ??? >:D

ligotera pantos apo osa kanei to N95...  ::)

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #17 on: September 09, 2007, 03:13:12 PM »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

doct0r

• CBWARRIOR.
« Reply #18 on: September 09, 2007, 06:58:16 PM »
re pate kala;
exete xrono kai gia mousiki;
e LOL  ;D ;D ;D

stin toualeta ki an....  ;D ;D ;D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #19 on: September 12, 2007, 11:34:18 AM »
...kai sto supermarket gay songs opws afta sto radiofwno tou Stalone - (demol.man)
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #20 on: September 17, 2007, 05:00:35 PM »
TWRA TI NA SAS PW...oti eiste giousoufakia tou Bill Gates, PC freaks, i apla kolimenoi egkefaloi. Oi sygekrimenes syskeyes, einai liga xronia mprosta kai se logismiko kai se leitourgikotites, se sxesi me ta windows, pou akoma prospa8oun na vroun ti perivallon 8a trexoun. Idi o Bill Gates filaei katourimenes podies stin APPLE na synergastoun apo to 2002. Orismenoi apo esas opws o mentality (den sou epiti8omai prwsopika, apla esy to edeikses perissotero) eimai sigouros pos de mpikate kan sti diadikasia na deite apla tin parousiasi se video sto link pou sas esteila, alla exete kai apopsi.

De nomizo oti oute to ipod oute kai to iphone einai gia to poutso, opws kataliksate, epeidi na kserete oti to wifi einai kleidwmwno mono kai mono edo sti xwra mas, i mallon den ypostirizetai plirws akoma. Tipota den einai kleidwmeno. Giati kai pos 8a kataferne na sas poulage kapoios texnologia pou de 8a mporousate na xrisimopoiisete? Tote giati na to agorasete? Mi lete PIPES kai voutate ti glossa sas sto myalo sas prin milisete kai kai kyriws prin deite kai xrisimpoiisete. Kseroles my ass, mia zoi. Milate gia ena pagosmiws anagnorismeno "gadget" pou exei kanei 8raysi stis poliseis les kai einai mprelok pou to vriskeis sta periptera. Eleos, re mlk... aporw giati de sas mazepse i NASA na ftiaksete kana pyraulo nerou.

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #21 on: September 17, 2007, 05:14:12 PM »
skata einai ..pira apo japan to 5th generation ipod me video kai ola gia na blepo movies otan pigenoerxomai sti douleia kai gia na katafero na to rithmiso kai na balo movies ekana mia mera .. poios ego pou xero kai liga pragmata gia pc kai tetoia .. mia gomena paizei na min ta kataferei katholou .. ase tou to itunes suck kai gia na kaneis oti thes prepei na agoraseis to pro me ta mounopana ..

Ipod suck
kai gia to itunes ithele na to parei o pateras mou
mpes www.cnet.com kai des kritikes .. apla gia ta mpaza . mono design plironeis !!

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #22 on: September 17, 2007, 05:22:59 PM »
Είναι γνωστό οτί όσοι ασχολούνται με δημιουργικά/καλλιτεχνικά επαγγέλματα είναι περισσότερο γιουσουφάκια του Steve Jobs πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους χρήστες υπολογιστών/gadgets.
sp.encc

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #23 on: September 17, 2007, 07:00:03 PM »
Auto akrivws K3rst. Yparxoun giousoufakia kai giousoufakia. Kapoia isws exoun kalyteri apopsi, giati ta exoun dokimasei ola kai de vazoun tabeles oute kleinoun ta matia tous.

Pal, den amfisvitw tis gnoseis sou, oute tin empeiria auti pou eixes. Pragmatika isws na dyskoleutikes, ka8e arxi kai dyskoli. Apla as min eklif8ei i diki sou empeiria, ws kati to dedomeno, epeidi kai go mporw na ypostirikso to anti8eto, opws kai tosoi alloi xristes kai twn 2 logismikwn. Pantws, to ipod, me to pc mou einai kolos kai vraki, ws twra de synantisa provlima.

Apo do kai pera opoios exei gnoseis apo logismika, i apla apo xrisi Macintosh, as parei to logo. Alliws na kleido8ei to topic, den yparxei logos na to syzitame allo.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #24 on: September 17, 2007, 07:39:59 PM »
Έγω προσωπικά είμαι γιουσουφάκι του free, open-source. Σε όποια πλατφόρμα και αν είναι αυτό. Τα windows τα έχω αναγκαστικά περασμένα λόγω gaming. Άμα πάρω κινητό τύπου iphone, θα κοιτάξω τι τρέχει από πίσω, και θα προτιμήσω σίγουρα ότι δεν έχει windows/symbian/iphone os. Το κακό είναι οτί δεν βρίσκεις στο ελλάντα εύκολα.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν κατηγορώ τους artists που προτιμούν mac. Ίσα ίσα...
sp.encc

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #25 on: September 17, 2007, 08:51:34 PM »
avnana deixe mou pos kaneis upload movie sto ipod apo to itunes(oxi to pro) kai tha se euxaristo gia 10 ores ..

to oti den einai user friendly einai pasignosto kai oti to iphone einai mapa den to leo ego pou den to exo kan apla to eida sto tokyo , alla atoma pou xeroun kai apo kato eixe kritiki apo atoma pou to exoun (www.cnet.com)

kai antikeimenika kalitera na eixa parei ena creative an ipirxe kai gia taineies pou apla bazeis to usb , ta exei se folder music/ movies kai tetoia kai apla ta petas ta arxeia ekei mesa ..

mentality

• 222 HERO!~
« Reply #26 on: September 17, 2007, 09:50:29 PM »
TWRA TI NA SAS PW...oti eiste giousoufakia tou Bill Gates, PC freaks, i apla kolimenoi egkefaloi. Oi sygekrimenes syskeyes, einai liga xronia mprosta kai se logismiko kai se leitourgikotites, se sxesi me ta windows, pou akoma prospa8oun na vroun ti perivallon 8a trexoun. Idi o Bill Gates filaei katourimenes podies stin APPLE na synergastoun apo to 2002. Orismenoi apo esas opws o mentality (den sou epiti8omai prwsopika, apla esy to edeikses perissotero) eimai sigouros pos de mpikate kan sti diadikasia na deite apla tin parousiasi se video sto link pou sas esteila, alla exete kai apopsi.

De nomizo oti oute to ipod oute kai to iphone einai gia to poutso, opws kataliksate, epeidi na kserete oti to wifi einai kleidwmwno mono kai mono edo sti xwra mas, i mallon den ypostirizetai plirws akoma. Tipota den einai kleidwmeno. Giati kai pos 8a kataferne na sas poulage kapoios texnologia pou de 8a mporousate na xrisimopoiisete? Tote giati na to agorasete? Mi lete PIPES kai voutate ti glossa sas sto myalo sas prin milisete kai kai kyriws prin deite kai xrisimpoiisete. Kseroles my ass, mia zoi. Milate gia ena pagosmiws anagnorismeno "gadget" pou exei kanei 8raysi stis poliseis les kai einai mprelok pou to vriskeis sta periptera. Eleos, re mlk... aporw giati de sas mazepse i NASA na ftiaksete kana pyraulo nerou.

Prin ksekiniso, den exo empeiria pano sta Macintosh opote kante delete to post mou i lock to topic opos zitise o master Blue.

E kai nai loipon, arxika den mpika sti diadikasia na do to tour alla meta apo afti sou tin apantisi mpika. Kai ti katalava? Mou parousiaze ta tromera features tou neou iPod, diladi na agorazo mousiki kathos kathome sta starbucks opou sinergazonte kai mporo na do kai ta teleftea 10 kommatia pou epaikse to katastima starbucks pou pino ton cafe mou? I mipos oti tha mporo EPITELOUS na vlepo youtube videos mesa ap to ipod mou? E nai tora mporo na pethano eftixismenos. An pas na anafertheis sti mnimi kai oti thes na metafereis megala arxeia ap to Home PC sou sti douleia sou tote dose kalitera 100 euros kai pare enan eksoteriko skliro.

Blue an sto xoro sou iperterei i Apple kai ta Macintosh i de ksero ki ego ti skata de prepei na apoklieis pos se kapion allo xoro mporei na sou epivalete na xrisimopoiiseis logismiko tis microsoft (windows mobile sti prokeimeni periptosi). Epeidi to Pocket PC mou to xreiazome perissotero gia web browsing otan eimai ektos spitiou kai einai polla websites pou den einai compatible me arketous browsers einai anagki na xrisimopoio 4 diaforetikous browsers (Opera, Internet Explorer, Netfront, ThunderHawk). Tora an o Safari einai toso magkas kai anoigei ta panta... Amfivalo.

Diladi ti einai to toso protoporiako?
 - Oti kanei synchronize ti mousiki sou kai ta bookmarks sou otan to sindeeis me to PC sou? Kai to Pocket PC to idio akrivos kanei me to pou sindeseis to USB (synchronize tis epafes, mousiki, video, bookmarks, notes, calendar kai polla alla).
 - Oti exei wi-fi? Wow alla mantepse kai to Pocket PC exei.
 - Kati asteio, eida olo to video ton 16 lepton kai eno elege kai ksana elege gia ta tragoudia kai ta video kai ta slide kai tis loipes malakies, den eida oute mia efarmogi gia spreadsheet (kati analogo tou Excell). Oi siskeves me windows mobile erxonte me ta Mobile Office fortomena.

Ok kai sto pocket pc mou de mporeis na deis tainies (isos kai na mporeis apla de to exo dokimasei, vasika mporeis alla i tainia tha pianei to 50% tis mnimis tis storage card opote ok).

Apo tin alli koita ti mporei na kanei to Pocket PC mou pou to mprelokaki sou de mporei na kanei:
 - Doulevei san kanoniki GPS siskevi
 - Mporo na pragmatopoiiso kliseis (opos kai video-kliseis fisika)
 - Exo internet opou statho ki opou vretho me taxitites 3G kai HSDPA (download taxitites apo 1.8 eos kai 14.4 Mbit/s), eno to marafeti sou prepei na eisai se kafeteria i opoia tha prepei na exei kai wi-fi hot spot (pragma oxi kai toso sinithismeno stin Ellada)
 - Exei ensomatomeni camera
 - Exei bluetooth (apo mia grigori matia sto site tis Apple to ipod de prepei na exei, alla fisika siga mi sas vazan bluetooth na antalasete ta mp3 sas? oxi kirioi eseis prepei na plirosete sto iTunes music store)
 - Kai oti thelo mpeno sto internet kai katevazo ametrita kaloudia na ta fortoso opos business kai multimedia applications kai polla alla... Anarotieme posa tetoia programmata kikloforoun gia to neo ipod?

Epipleon na sou thimiso pos mia GPS siskevi kanei toulaxiston 200 euros kai ena "aksioprepes" kinito episis toulaxiston 150 euros opote katalaveneis pos an to Pocket PC mou pleon kanei 600 euros, einai evnoito pos i timi tou den itan tpt tromero kai ta exeis ola se mia siskevi.

Signomi an kourasa me to makri post, de to sinithizo (to kserete alloste). Oso gia kati sxoleia peri giati de me perimazepse i NASA na ftiakso pyravlous nerou de tha peso sto epipedo sou file mou signomi.

p*

• Ranked Pubzorz!
« Reply #27 on: September 18, 2007, 04:26:56 PM »
καλά γιατί τόση ένταση?  Καταρχήν συζητάτε για πράγματα με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία.

Η Apple είναι πρώτη σε προτίμηση απο τους γραφίστες, έχει το ομορφότερο λειτουργικό ever, αλλά όπως όλοι ξέρουμε ο mr ΄κλέβω ότι

έξυπνο δημιουργήσει κάπoιος πριν απο εμένα΄έχει καλός ή κακός κατακτήσει τις αγορές των pc. Η apple πήγε να κάνει μια κίνηση με το

να είναι συμβατό το OS της με τους επεξεργαστές της Intel ώστε να το δοκιμάσουν (γιατί θεωρώ οτι αν το δοκιμάσεις δεν το αλλάζεις) οι

άπειροι χρήστες pc με OS windows αλλά χλώμιασε. Η μόνη λύση γνώμη μου είναι τα open source λειτουργικά αλλά έτσι όπως εχουν

εξελιχθεί τα πράγματα πρέπει να γίνουν πρώτον πολύ πιο φιλικά στους απλούς χρήστες και όχι να θές να γράφεις κώδικα για πράγματα

που τόσα χρόνια τα κάνεις με ενα κλικ και δεύτερον να βγούν τα games επιτέλους και για linux. Μέχρι τότε τα linux θα είναι μόνο για

server, τα macintosh για τους γραφίστες και τα φασιστικά windows με τον IE, το outlook και τους απειρους ιούς τους για την μάζα.

PS. 
Posted by: P|Bunny.Blue
pou akoma prospa8oun na vroun ti perivallon 8a trexoun

α όσο για αυτό ξέρουν.
Σε vista ανακαλύπτοντας τον τροχο aka τα διάφανα παράθυρα, που θύμισε μας πριν πόσο καιρό τα εχουν τα macintosh

« Last Edit: September 18, 2007, 04:30:26 PM by p* »

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #28 on: September 18, 2007, 04:57:46 PM »
K3rst, kai go de vazo tabeles sto ti xrisimopoiw, apla orismena pragmata i einai kala i den einai kai sto kato kato oti plironeis, pairneis. Doulevo edo kai 15 xronia se Mac kai paizw se PC. Me ta nea iMac pou exoun epeksergasti intel dual kai mporeis na trexeis kai windows kai MacOs mporw na ta exw kai ta 2 kai auto einai karatsekarismeno, vevaia auto pou leo tora einai kati allo, as mi to pame ekei.

Pal, metetrepse me to QuicktimePro to movie se arxeio M4V (oxi mpeg4) kai export gia ipod. Xoris to QTpro me ena converter programma (DivX, px.) kai des mipws einai kleidwmeno to arxeio? 

Mentality. Kat arxas ego den eipa se kanena, ante parto. H8ela na sas deiksw kati. De sygkrina de katekrina oute anafer8ika se alles markes kai logismika. Otan omws exei vouiksei i pagosmia agora me ena neo proion, pou fainomenika, yposxetai polla kai arxizeis na midenizeis kati pou opws omologeis den eides, de mporw na mi sou ti pw. Den eimai kana paidaki, na akouw astirixtes kouventes. An nomizeis oti prwtos ego eriksa to epipedo, kane prwta tin autokritiki sou kai sy kai opoiwsdipote allos. Apo kei kai pera dekto to otidipote, einai sigouro oti ta windows eite se pc eite se alles syskeyes, exoun polla pleonektimata, enanti twn Mac, alla to meizon 8ema pou 8eto edo einai i texnologia pou prosferetai diladi to touch screen. An ki auto de sou kanei entypwsi, i an akoma de sou kanei entypwsi to oti mesa se ena LCD monitor i Apple exei kataferei na xoresei ena pantodynamo computer, xwris na steritai se design, katargontas kai ta towers, tote ok re file, de mporw na fantastw ti mporei na se entypwsiasei perissotero sto xwro twn gadgets twn cellphones kai twn computers auti ti stigmi wste na to kaneis 8ema kai na epimeneis na entyposiazesai epeidi ta pocket PC i ta PC i oti allo goustareis, sou parexoun 2-3 pragmatakia parapano opws web browsers i mobile office kai toses alles paparies pou oloi exoume pano kato sta kinita mas alla pote de xrisimopoioume logo kostous, i logo tou oti to kinito mas den einai i proektasi tou peous mas. Mou les twra videokliseis...kaneis polles videokliseis mentality?? Kai to oti exei kati to iPod pou den to exei to Pocket kai esena den endiaferei de simainei oti den endiaferei kapoion allo.

Sto finale den sygkrineis omoia pragmata. Sygrineis ena cellphone me windows VS enos MP3 player (de ksero an eides kai to video tou iPhone) Mipws exeis tin Apple toso xazi wste na mi kserei tis anages tou koinou, i ton antagonismo ap ta pocket pc, wste sto mellon na sou dosei ena iphone m auti tin texnologia syn ola ayta pou 8es? Einai neo proion doste tou mia eykairia kai de 8a apogoiteu8eite. Mi xtypate kato ap ti zoni epeidi i Apple stin Ellada den exei tosi ypostirksi oso se alles xores. Ok, stin Ameriki travate deite pou einai i Apple kai pou einai i Microsoft.

Na dextw oti logw tou oti eimai xristis kai Mac, eimai ligo pio eukolopistos sto poso kala einai ta proionta tis Apple alla genika s auta pou protimw kai agorazo koitaw tin ousia kai oxi tis leptomereies.

p* +1 gia pes ki alla...maresei na t akouo...
« Last Edit: September 18, 2007, 05:00:36 PM by P|Bunny.Blue »

mentality

• 222 HERO!~
« Reply #29 on: September 18, 2007, 08:36:41 PM »
Ego apla sas parepempsa kai stin agora ton Pocket PC. Veveos kai einai anomoia pragmata (to PPC me to iPod) kai pithanotata na mi tithete thema sigkrisis alla sto topic anaferthike kai to iPhone gi afto theorisa sosto na anafero oti exo kati paromoio apo to opoio eimai poli efxaristimenos. Den ethiksa kanenan oute ekmidenisa ta proionta tis apple, apla eipa pos afta ta pragmata iparxoun stin agora kairo tora.

Kai meta mpeno kai diavazo sxolia tou tipou giousoufakia (eipame an eisai grafistas kai i Apple einai o,ti kalitero ston tomea sou de paei na pei pos afto isxiei gia olous) kai voutate ti glossa sas sto mialo sas (imarton) kai to akoma xeirotero eironies peri tou IQ mou (to poli xaritomeno sxolio sou me ti NASA).

Telos panton kai poli to traviksame. Kopse kati ki esi omos.