SirSteven, δεν κοροϊδεύω το οτί πεθάνανε στον πόντο άνθρωποι (δε μ' απασχολεί και ιδιαίτερα όμως, υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά ζητήματα και προβλήματα αυτή τη στιγμή που μιλάμε και πολλή περισσότερη βαναυσότητα). Αυτό που κοροϊδεύω και μ' αηδιάζει είναι η προσκόλληση σε γελοιότητες όπως "οι εχθροί μας", "η καλή μας ελλάδα" και η δήθεν γραφικότητα. Μην ξεχάσουμε και την, σε κωμικό βαθμό εμφανή, έλλειψη ταλέντου.
Οι έλληνες έκαναν αυτά που τους έκαναν κι οι άλλοι και ακόμα χειρότερα κι αν κάποιος το αμφισβητεί αυτό, είναι τυφλός. Η ιστορία που μας μαθαίνουν είναι ένα μάτσο μαλακίες. Μην κοροϊδευόμαστε τώρα, όλοι το ξέρουμε αυτό. Τα έθνη μσς κρατάνε πίσω. Δε μπορεί να κριτικάρεις τον ανθρωπισμό μου και την κριτική μου σκέψη, όταν αυτά τα οποία σημειώνω δεν είναι ούτε μη ανθρωπιστικά ούτε ένα κουβάρι κρετινισμών. Αν θες να μου πεις κάτι, πες το με επιχειρήματα κι όχι με δακρύβρεχτες γραμμές κειμένου, οι οποίες συγγνώμη, μα δε με εντυπωσιάζουν.
Ο θυμός μου δεν είναι καθόλου νεανικός, είναι πλήρως συνειδητοποιημένος και με lockαρισμένους στόχους. Πολλούς απ' αυτούς. Άλλωστε, τι σχέση έχει το αν υπέστην ένα διωγμό μικρός με το αν αγαπάω τον παππού μου (!!!1). Στην εκκλησία πάω για να εκνευρίζομαι. Περήφανος που είμαι έλληνας ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ; Για τη μικροπρέπεια που μας διακρίνει; Για την έλλειψη υποδομών σε κάθε τομέα; Για ένα λαό που ασχολείται μόνο με τη μπάλα και τα ρουσφέτια και γράφει στα παπάρια του το περιβάλλον και τις κοινωνικές ανάγκες; Για τους αρχαίους ημών προγόνους ίσως; Οι οποίοι σίγουρα θα έτρεμαν όποτε τολμούσε κάποιος να τους συχέτιζε μαζί μας;
Ερωτήσεις, ερωτήσεις.
ougk
Υγ.
V. Zaitsev αυτά που γράφεις είναι απίστευτα ανακριβή και προδίδουν κάποιον που έχει σερβίρει αμάσητο ό,τι του έχει πλασάρει η τηλεόραση και όλο το σύστημα εξουσίας, μαζί με κάποιες τοπικές πινελιές εθνικισμού.
pros 8eou den apeythinome stin pliopsifia tou neoellhna giati eythxos eine arketa eyesthitopoihmenh anti8etos h meiopsifia eine ayth pou ka8orizei exeli3eis exontas protypa ton meso anarxiko antie3ousiasth.
Θα ήθελα να σε πληροφορήσω πως η πλειοψηφία του νεοέλληνα είναι ένα μάτσο άμυαλοι κερκοπίθηκες και είναι απολύτως υπεύθυνη για τις σκατοεξελίξεις, μαζί με τους μαλάκες που διατηρεί στην εξουσία μέσα στο σκατοσύστημα που συντηρείται, με όλους να κοιμούνται και να μην καταλαβαίνουν γιατί πάνε όλα τόσο σκατά. ΠΑΝΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ Μ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΑΛΑΚΑ.Υο.
Γαμώ τα έθνη.