Author Topic: Call of Duty Demo Impressions  (Read 10010 times)

LawLezz'

• CBWARRIOR.
Re: Call of Duty Demo Impressions
« Reply #15 on: October 13, 2007, 10:39:49 AM »
 teleia apla!!

[attachment deleted by admin]
gia kanenan logo..!

ypovrixios7

• Ranked Pubzorz!
« Reply #16 on: October 13, 2007, 11:12:11 AM »
foveros ixos fovera opla alla o man argei ligo na stripsei poli varis stis kiniseis.. les kai pire kamia 20aria kila apo to cod2

MVP

• Ranked Pubzorz!
« Reply #17 on: October 13, 2007, 12:56:51 PM »
Ma tw thew den eixa skopo oute na to koitaksw to cod4 alla me to pou eida to demo sto net kateutheian Tournament CoD4: Modern Warfare November....
I apoliti porosi
sindiasmos cod me cs
opla gamata ixos kai gamw grafics quality teleia den exw logia bravo tous kanane kalo game....
PS:Elpizw na min xatoume otan tha vgei :'( :'( :'(
PS2:Kai to UT 2007 gamato

etc 4 fun
If you are goin' through hell...Just keep going!

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #18 on: October 13, 2007, 01:17:36 PM »
Πολυ καλη ατμοσφαιρα. Πολυ καλύτερα γραφικά. Εντυπωσιακό είναι ότι παιζω με ιοκανοποιητικότατα fps το SP δεδομενουη ότι έχω...

Athlon 64 3700+
NVidia 7600 GS 256MB
1 GB Ram.

Οι χρονοι φορτωματος φυσιολογικοι.

Το παιχνίδι το επαιξα σε Optimal Settings αλλά παρόλα αυτά ήταν εντυπωσιακό.
Τωρα αν θα προτιμήσω να το παίξω καποια στιγμή με clan κτλ δε το ξέρω αλλά μου φαίνεται λίγο δύσκολο.

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #19 on: October 13, 2007, 01:23:52 PM »
sir se perimenoume sto cod4  ;)

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #20 on: October 13, 2007, 02:28:34 PM »
+gameplay
+γραφικα
+sound 5,1
+παιζει σε dx9

το sp με αφηνει αδιαφορο γενικα σε ολα τα games, με τις μπαντες mp

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

kent

• CBWARRIOR.
« Reply #21 on: October 13, 2007, 04:24:17 PM »
Egw ti na pw pou to katevasa alla to pc mou me to pou pataw double click psofaei... ?  :-[ :-X

JackalGR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #22 on: October 14, 2007, 01:25:50 PM »
Πολύ καλή συμβατότητα και με παλιά PCs οπότε δεν αναγκάζει τους χρήστες να έχουν υπολογιστές-θηρία και μ'αρεσε και κάποια συγκεκριμένα scenes πχ η εκτόξευση του javelin το nightvision και η ατμόσφαιρα του.
I'm not the Jackal you think I  am ;) I'm GR-OF

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #23 on: October 14, 2007, 02:09:41 PM »
Ως γνήσιος gamer, που λέω ότι είμαι, δεν θα μπορούσα φυσικά να μην παίξω το demo του CoD4. Για όσους θυμούνται, είμαι ένας ρομαντικός λάτρης των WWII και το CoD4 είναι το πρώτο FPS που δοκιμάζω. Τέσπα, μην σας ζαλίζω κιόλας. Οι εντυπώσεις που αποκόμισα, χωρίς να μ'ενδιαφέρουν εμένα οι διάφορες engines κλπ, τ'ακούω βερεσέ όλα αυτά και με την κλασσική μου κάρτα 6600, ήταν οι εξής:
Θετικά
1ον Φανταστικά γραφικά, πολύ ρεαλιστικοί οι θάνατοι και οι πτώσεις των νεκρών στρατιωτών, καθώς επίσης και στα
                headshots, διακρίνονται και τα μυαλά που τινάζονται καθώς πέφτουν.
2ον Τα ηχητικά εφέ, εξίσου πολύ δυνατά, μου άρεσε ιδιαίτερα ν'ακούω τ'αραβικά στο διπλανό δωμάτιο, λίγο πριν
                κάνω ντου εκεί μέσα.
3ον Nightvision! Δεν ξέρω βέβαια αν στο mp, θα έχουν και οι άραβες αντάρτες!?!?
4ον Μπορείς να πετάξεις πίσω τις nades! Αν προλάβεις βέβαια ;).

Αρνητικά
1ον Το sp! Για όσους ενδιαφέρονται ν'ασχοληθούν μ'αυτό βέβαια. Μια χαοτική κατάσταση, εχθροί και βολές από
                παντού. Δεν ξέρεις που να κρυφτείς. Στους εσωτερικούς χώρους είναι καλύτερα επειδή έχεις NV(Nightvision),
                στους εξωτερικούς όμως, πρέπει να τα βγάλεις λόγω της φωτεινότητας των εκρήξεων και της φωτιάς, δεν βλέπεις
                τίποτα. Και αφού τα βγάλεις, ακολουθεί η σφαγή! Ειδικά στο πιο δύσκολο επείπεδο, δεν μπορείς να πλησιάσεις με
                καμία δύναμη στους φράχτες, στο άρμα!
2ον Τα όπλα! Φοβερή ανισότητα στα όπλα! Τα αμερικάνικα δεν οπισθοδρομούν καθόλου κατά τις βολές και μπορείς
                ν'αδειάσεις μια γεμιστήρα χωρίς ν'αποκλίνεις καθόλου από τον στόχο σου, τον οποίο συν τοις άλλοις τον βλέπεις
                και με λέηζερ! Δοκίμασα τα ΑΚ47 και το G3 και απογοητεύτικα! Δεν χρειάζεται καν να βάλεις κατά ριπάς και με μία
                βολή σου τινάζει το όπλο στα ύψη! Έτσι θα είναι και στο mp? Αν είναι έτσι τότε οι αμερικάνοι δεν πρόκειται να
                χάνουν ποτέ!
3ον Το story! CS με στρατιωτικές στολές!
4ov Το μεγάλο ψέμα! Οι σφαίρες που διαπερνούν τους τοίχους! Έλεος! Σε χτυπάνε καθώς διασχίζεις έναν ακάλυπτο
                χώρο και μισοπεθαμένος μπαίνεις σ'ένα κτίριο για να γεμίσει και πάλι η ζωή σου. Αλλά κάποιοι έχουν αντίρρηση!
                Και σε σκοτώνουν και πίσω από τον τοίχο!

Ουδέτερο Ξεχάστε τα bash! Όσα κάνατε, κάνατε στο CoD2! Ξεχάστε και τα άκυρα kills με τα νεροπιστολάκια! Τέρμα
                        αυτά. Στο mp, προβλέπω τα παιχνίδια ή να τελειώνουν από χρόνο ή να τελειώνουν στο πρώτο μισό με ένα
                        λεπτό και μάλιστα υπέρ των αμερικάνων, λόγω της φοβερής ακρίβειας των όπλων τους. Εκτός κι αν αλλάξει
                        κάτι πάνω σ'αυτό το θέμα.

Αυτά κι ελπίζω να μην σας κούρασα!

LawLezz'

• CBWARRIOR.
« Reply #24 on: October 14, 2007, 02:50:57 PM »
katarxin kirie RoD dn einai ka8olou psema oi sfaires p peranne mesa apo ton toixo!dn exeis idea ena ali8ino oplo ti mporei na kanei!!kai ean akoma dn pisteueis 8a to apodiksoume katse apo en toixo pisw kai pirobolaw egw !!!Oso auto p les oti oi americanoi 8a kerdizoun einai entelws akiro giati kai oi antipaloi exoun eksisou kala opla!!
gia kanenan logo..!

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #25 on: October 14, 2007, 03:46:26 PM »
Και το cs δεν θυμάμαι να έχει κανένα ιδιαίτερο story :P
sp.encc

gamoten

• Guest
« Reply #26 on: October 14, 2007, 07:24:53 PM »
ta opla twn amerikanw den tha exoun to red dot eksarxis alla tha prepei na to kseklidwseis me kapoio perk

[5thW]sagr

• Guest
« Reply #27 on: October 14, 2007, 10:09:04 PM »
katarxin kirie RoD dn einai ka8olou psema oi sfaires p peranne mesa apo ton toixo!dn exeis idea ena ali8ino oplo ti mporei na kanei!!kai ean akoma dn pisteueis 8a to apodiksoume katse apo en toixo pisw kai pirobolaw egw !!!Oso auto p les oti oi americanoi 8a kerdizoun einai entelws akiro giati kai oi antipaloi exoun eksisou kala opla!!

Ναι κύριε LawLezz, εκεί ακριβώς είναι το ψέμα! Δεν έπιασες το ύφος μου νομίζω και το πήρες κυριολεκτικά  ;). Και όσο για το τι γνωρίζω από όπλα και το τι ακριβώς κάνουν, άστο καλύτερα, γιατί στα 38 μου και στρατό 20 μηνάκια έκανα, τα 12 από αυτά στην Κύπρο (ΕΛ.ΔΥ.Κ) σε συνθήκες μόνιμης επιφυλακής και άπειρες βολές με MG3, Browning 30mm, Browning 50mm, HK11, καθότι πολυβολητής στην ειδικότητα και πολλές ασκήσεις από τότε μέχρι τώρα που περιλάμβαναν βολές με πολλά και διάφορα όπλα, να μην τα αναφέρω κι αυτά, καθώς και με πολλά και διάφορα είδη πυρομαχικών, τροχιοδεικτικές, διατρυτικές, κανονικές σφαίρες, διαφόρων διαμετρημάτων κλπ κλπ!! Για θύμισέ μου κι εσύ με πια όπλα έκανες βολή στα 13 σου νομίζω?
Και αν δεν κάνω λάθος, το thread ζητούσε να πούμε την γνώμη μας για το demo, σωστά? Ε, αυτό έκανα κι εγώ! Έγραψα την γνώμη μου. Αντί να κάνεις κριτική λοιπόν στην δική μου γνώμη, γίνε πιο δημιουργικός και γράψε την δική σου πάνω στο παιχνίδι. Ο καθένας μας άλλωστε αντιλαμβάνεται διαφορετικά την πραγματικότητα γύρω του. Ότι είναι σωστό για σένα, δεν πρέπει να είναι απαραίτητα και για τους άλλους και το αντίθετο.

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #28 on: October 15, 2007, 05:21:34 AM »
   Λοιπόν, τα κατάφερα να το παίξω κι εγώ το demo. Ως sp, για να πω την αλήθεια δε μ' ενθουσίασε όσο το CoD2. Πράγματα που κάνουν εντύπωση ως προς το CoD2 είναι η απουσία rifles, προφανώς το modern setting (δε μ' άρεσε και τόσο εξίσου ως προς τα guns κι ως προς το χαζοσενάριο), το zoom του m4a1, το επαναληπτικό scope, η ουσιαστική έλλειψη jumpshots (οκ, υπάρχουν και mg js, μα δεν είναι το ίδιο χωρίς μονόβολα προφανώς) και οι αποστάσεις.
   Οι αποστάσεις προφανώς θα είναι τελείως διαφορετικές στο mp (στο sp ήταν μεγάλες) και περιμένω να δω το πρώτο pam τι θα κρατάει και τι θα βγάζει. Τα τσιμέντα είναι άπειρα και εύκολα, πειραματιζόμουν πάνω στους comarines και με ak άνετα ψοφάγανε με ένα hs μέσα από δύο (ωω ναι) τοίχους. Η stun nade έχει πλάκα και το εφέ της είναι πολύ πετυχημένο. Γενικά περιμένω το mp και πιθανότατα περιμένω για την ακρίβεια την 1.1. Ελπίζω να δουλεύει καλά σε mp. Σίγουρα θα πέσει πολύ strip down πάντως και σε γραφικά και σε gimmicks. Είδωμεν. :)
   Παρεμπιπτόντως, μπορείς να σηκώνεις 2 guns, νομίζω είχε ακουστεί πως μπορείς να 'χεις μόνο primary + pistol. Τέλος, τα frag nades δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με του CoD2 και σε δύναμη και σε εμβέλεια, μπορείς να τα πετάς πίσω (δε νομίζω να μείνει αυτό στο mp) και είναι και cookable.

ougk

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #29 on: October 15, 2007, 12:19:30 PM »
... Μια χαοτική κατάσταση, εχθροί και βολές από παντού. Δεν ξέρεις που να κρυφτείς.

OH YEAH

afto me tous toixous re paidia to krazoun apto cs, prosferei theama alla einai MH realistiko. Merikoi toixoi ontws
einai f8hnoi kai apo ergolavous tou eleous k trypiountai alla oi sfaires den exoun ouranio mesa gia na kanoun
sourwthri kathe toixo pou vrethei sto dromo tous. Tespa tha doume pws tha nai to full version .

Oso gia thn apoklish twn oplwn , an googlarete tha deite pws ta amerikanika einai safestata anwtera apo otidhpote
yparxei ston adagwnismo se thema apoklishs, xeirotera einai ta kinezika. To damage twn non us oplwn einai arketa
kalo kai deadly efamilo me twn amerikanwn.  To G3A4 to vrhka apsogo  isws to pio wraiao kai stylato gun.
« Last Edit: October 15, 2007, 12:57:22 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous