Ως γνήσιος gamer, που λέω ότι είμαι, δεν θα μπορούσα φυσικά να μην παίξω το demo του CoD4. Για όσους θυμούνται, είμαι ένας ρομαντικός λάτρης των WWII και το CoD4 είναι το πρώτο FPS που δοκιμάζω. Τέσπα, μην σας ζαλίζω κιόλας. Οι εντυπώσεις που αποκόμισα, χωρίς να μ'ενδιαφέρουν εμένα οι διάφορες engines κλπ, τ'ακούω βερεσέ όλα αυτά και με την κλασσική μου κάρτα 6600, ήταν οι εξής:
Θετικά 1ον Φανταστικά γραφικά, πολύ ρεαλιστικοί οι θάνατοι και οι πτώσεις των νεκρών στρατιωτών, καθώς επίσης και στα
headshots, διακρίνονται και τα μυαλά που τινάζονται καθώς πέφτουν.
2ον Τα ηχητικά εφέ, εξίσου πολύ δυνατά, μου άρεσε ιδιαίτερα ν'ακούω τ'αραβικά στο διπλανό δωμάτιο, λίγο πριν
κάνω ντου εκεί μέσα.
3ον Nightvision! Δεν ξέρω βέβαια αν στο mp, θα έχουν και οι άραβες αντάρτες!?!?
4ον Μπορείς να πετάξεις πίσω τις nades! Αν προλάβεις βέβαια
.
Αρνητικά1ον Το sp! Για όσους ενδιαφέρονται ν'ασχοληθούν μ'αυτό βέβαια. Μια χαοτική κατάσταση, εχθροί και βολές από
παντού. Δεν ξέρεις που να κρυφτείς. Στους εσωτερικούς χώρους είναι καλύτερα επειδή έχεις NV(Nightvision),
στους εξωτερικούς όμως, πρέπει να τα βγάλεις λόγω της φωτεινότητας των εκρήξεων και της φωτιάς, δεν βλέπεις
τίποτα. Και αφού τα βγάλεις, ακολουθεί η σφαγή! Ειδικά στο πιο δύσκολο επείπεδο, δεν μπορείς να πλησιάσεις με
καμία δύναμη στους φράχτες, στο άρμα!
2ον Τα όπλα! Φοβερή ανισότητα στα όπλα! Τα αμερικάνικα δεν οπισθοδρομούν καθόλου κατά τις βολές και μπορείς
ν'αδειάσεις μια γεμιστήρα χωρίς ν'αποκλίνεις καθόλου από τον στόχο σου, τον οποίο συν τοις άλλοις τον βλέπεις
και με λέηζερ! Δοκίμασα τα ΑΚ47 και το G3 και απογοητεύτικα! Δεν χρειάζεται καν να βάλεις κατά ριπάς και με μία
βολή σου τινάζει το όπλο στα ύψη! Έτσι θα είναι και στο mp? Αν είναι έτσι τότε οι αμερικάνοι δεν πρόκειται να
χάνουν ποτέ!
3ον Το story! CS με στρατιωτικές στολές!
4ov Το μεγάλο ψέμα! Οι σφαίρες που διαπερνούν τους τοίχους! Έλεος! Σε χτυπάνε καθώς διασχίζεις έναν ακάλυπτο
χώρο και μισοπεθαμένος μπαίνεις σ'ένα κτίριο για να γεμίσει και πάλι η ζωή σου. Αλλά κάποιοι έχουν αντίρρηση!
Και σε σκοτώνουν και πίσω από τον τοίχο!
Ουδέτερο Ξεχάστε τα bash! Όσα κάνατε, κάνατε στο CoD2! Ξεχάστε και τα άκυρα kills με τα νεροπιστολάκια! Τέρμα
αυτά. Στο mp, προβλέπω τα παιχνίδια ή να τελειώνουν από χρόνο ή να τελειώνουν στο πρώτο μισό με ένα
λεπτό και μάλιστα υπέρ των αμερικάνων, λόγω της φοβερής ακρίβειας των όπλων τους. Εκτός κι αν αλλάξει
κάτι πάνω σ'αυτό το θέμα.
Αυτά κι ελπίζω να μην σας κούρασα!