Author Topic: It's not over until the fat lady signs!  (Read 33442 times)

N1ck

• CBWARRIOR.
Re: It's not over until the fat lady signs!
« Reply #90 on: November 13, 2007, 12:27:43 PM »
Den eixa skopo na anakateutw mexri pou eida ratsistika sxoleia..Gia arxi congrats SP,congrats iX (me ksafniasate euxarista  :) )...Loipon..Opws oloi exete katalavei o zaitsev einai to malakismeno tou community..Zaitsev rixneis xoli gia kapoion pou den ton ksereis proswpika kai i moni sou epafi mazi tou einai mesw enos paixnidiou?Re si pragmatika eisai anisoropo...Na sou pw kai kati teleutaio..

Me to na tonizeis ta arnitika panw stous allous nomizeis oti tha mikrinei i koilia sou?

Twra pigaine fae mia fasolada kai klase mas ta arxidia.(Ante tixere fasolada,fasolada..)
<NoN1ck> re to lan ti epathlo exei?
<Unsto> mia nyxta me ton beret
<Unsto> gia olo to team
<NoN1ck> Unsto min me apileis emena

dAmiii

• CBWARRIOR.
  • mpe
« Reply #91 on: November 13, 2007, 12:37:51 PM »
re paidia xalarwste ligo. arxizei na anoigei enas polemos sovaros pou makari na teleiwsei.

apla pisw apo tin othoni oloi exoume ta @@ osoi den ta exoun na min to paizoun kai na min kremontai apo alonwn!

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #92 on: November 13, 2007, 12:52:58 PM »
Den eixa skopo na anakateutw mexri pou eida ratsistika sxoleia..Gia arxi congrats SP,congrats iX (me ksafniasate euxarista  :) )...Loipon..Opws oloi exete katalavei o zaitsev einai to malakismeno tou community..Zaitsev rixneis xoli gia kapoion pou den ton ksereis proswpika kai i moni sou epafi mazi tou einai mesw enos paixnidiou?Re si pragmatika eisai anisoropo...Na sou pw kai kati teleutaio..

Me to na tonizeis ta arnitika panw stous allous nomizeis oti tha mikrinei i koilia sou?

Twra pigaine fae mia fasolada kai klase mas ta arxidia.(Ante tixere fasolada,fasolada..)

apla kai esy ypostirizeis enan vlaka apodedigmena san ton leader sou EGW den masaw malakies apo  kolarakia san kai esas  ayta na ta lete se pedakia pou exete ma8ei na ta lete online apo tote pou enilikiw8ikate egw thn zwh thn efaga me to koutali stous dromous mesa, kai to oti asxoloume me thn parth sas exei na kanei kai to dilwno sto oti den paw enan vlk ton unsto me to pneyma antilogias pou exei deixnontas me ka8e eykeria ton palioxaraktira tou oti kai na lete sas grafw ekei pou den pianei to melani. oti kai na lete 8a sas apantisw analoga alla den exete katalavi kati kala edw mesa kai oxi mono merikoi apo sas OTI polly den pane ton unsto alla den to lene apla egw exw ta @@ kai to lew kai akolou8ate eseis san vlamena stratiotakia na ypostirizete ton stratigo sas, kai meta apo ta post mou reply reply ktl.
an nomizete oti 8a kataferete tpt eiste gelasmenoi den 8a vgalete akri me mena EXW MIA GNWMI GIA KAPOION KAI 8A THN LEW OPOTE MOU KAVLWNEI OK??   GG HF.

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

Big†Bonjo

• Ranked Pubzorz!
« Reply #93 on: November 13, 2007, 12:55:18 PM »
re paidia xalarwste ligo. arxizei na anoigei enas polemos sovaros pou makari na teleiwsei.

apla pisw apo tin othoni oloi exoume ta @@ osoi den ta exoun na min to paizoun kai na min kremontai apo alonwn!

+1 HE'S RIGHT !!!!
And she's buying a stairway to heaven

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #94 on: November 13, 2007, 01:03:28 PM »
Apanthsa sthn arxh tou thread kai afou diavazw epi meres afto to topic eipa na mhn ksanaapanthsw.

Apla tha ypenthimisw pws afto to topic afora ta 2 last games , sxoliasmous, kontres ktl
einai fysiko na yparxoun , opws kai sth bala , apla mh ksefevgete, eimaste oloi kala paidia,
ta kaka einai sth fylakh , oi kontres kalo einai na menoun se ena A epipedo kai
kati xarakthrismous pou eida de tha sxoliasw , oute tha katsw na kanw edit 50 replies.

To LAN egine , eidame enan endiaferon teliko , to match den htan extra ordinary alla
htan kalo kai anamenomeno pithano apotelesma. Praktika kai realistika oi IX practisaran
kala prin apo afto to lan , apta refresh pou kana sto eye mou, kai oi non asxetws an paiksan
sovara h mh exasan sth dawnville, afto de tous kathista x psi kai wmega opws diavasa oute
ypotimw tous IX gia ta plans sth DV pou imo oti k na einai einai plans epaizan gia th nikh
kai to apotelesma metra. Dinw ta synxarhthria kai stous 2 mias kai prosferan enan kalo pro-teliko.

Ta la8h , ti tha borouse na eixe ginei, h xarh se TI egine afto pou egine einai pragmata pou
yphrxan,yparxoun kai tha yparxoun panta kai tha mporoume na syzhtame aiwnia. To thema einai
na menoume sto topic me sevasmo se nikhtes kai xamenous. Eida polla replies pou htan kathara
epithetika ktl , o kathenas sas mporei na niwthei mikta synais8hmata alla tha parakalousa na
skefteste x2 prin clickarete to Reply/Submit button.

H nikh twn IX den einai thavma, einai logikh afou kai meis san huhu sto BG paiksame eksisou kala
alla mas to gyrisan oi SP (kai den eixame pcw-arei xwris na ypotimw sp/ix), den einai theoi oute
aleksisfairoi, einai omws sevastoi apo eme, mias kai exoun kerdisei imo ola ta lan, den tous glyfw,
apla xalarwste ligo , gia tous IX h Nikh sto Lan sth DV einai h megalyterh eftyxia/epityxia pou
paizei na xoun parei pote tous, (an krinw apton eafto mou pou thymamai mia nikh me adika pings gia aftous sto cb 3v3, poso eixa skatoxarei tote... pou imo de shmaine tpta ;) alla
dax, H eimaste wrimoi kai feromaste omorfa OLOI MAS , H mporeite na krathsete afto to topic
se Flame fash , epilogh dikh sas.

Anakefalaiwsh :

Congrats k sta 2 teams alla kai stous Bunnies gia tis 3 prwtes theseis, tis aksizane oloi.
Congrats kai se ola ta teams gia th symetoxh pou apo eparxia meria dynamwnei se kathe
lan parakalw me Patra,Kalamata,Rodo, na katevazoun teams, opws kai paixtes apo eparxia
pou erxontai na paiksoun me thn omada tous.
Congrats sth katanohsh gia to delay, paidia eilikrina den htan diko mas lathos... opoios
katalave katalave de tha pw tpte allo, parola afta an thes na kaneis kati swsta kanto monos
sou. (imo saftoto lan den etrexa mono gia ta mics, alla kouvalaga tower... thx k sto briz pou
mou fere ena hahaha)
Congrats se olous pou lavan symmetoxh alla kai se paidia pou de paiksan (suplaman k rest) pou
hr8an omws na mas doun.
Congrats stous diorganwtes dioti xwris aftous tetoio lan de tha ginotane, to pio aneto lan makran
me polla atou pou tha borousan na xan paei k kalytera alla as mhn eimaste axaristoi apta la8h
mathainoume.

Telos...

Congrats ston Olympus pou mou r8e me stylaki kai anefere 2 pragmata:
1. na stamathsoun ta vrysidia sta forum - (tou eipa pws den eimai babas sas, parola afta chill
    ligo dioti einai to Ebodio opws anaferei pou de katevainoun sta Lan.
2. na paw na xarw to lan me tis omadoules mou pou mastan mono 20, enw aftos eixe 300ous...
    afhnontas kai ena Fylladio GR-OF sto pc mou,lol.

Opws katalavate to na parw to mikrofwno na paw ekei kai na pw ti eipe apta megafwna
prosvalontas olous mas de tha htan oti kalytero, parola afta to anaferw kai afto dioti
otan kapoios leei - zhta na mhn asxoliomaste me th party tou-s, as koitaei k aftos to
periptero tou kai as leipoun ta eirwnika sxolia. dioti 15 invitations pre-tsakwmwn epoxhs
se 1 ONC katevhkan monaxa, ara de xreiazete oute na pw kati allo, oute na milisw asxhma.

Perasame me Avnana kai promo apto periptero tous me olh th kalh diathesh kai milisame
me Zaf kai ta rest paidia, mia xara paidia kai pragmatika ta eipame omorfa. Tespa no more
comments, emeis phgame sto periptero tou Arh me kales protheseis , aftos hr8e na mas thn Pei
afhnontas mas kai souvenir. Na nai kala o kyrios, de kratame kakies, anoixtoi eimastan
kai anoixtoi menoume dioti ton agapame.

P.S De 8a ginei to topic locked , tha milate omorfa parakalw kai tha kratisoume to epipedo ekei
pou prepei, ena game einai panw apo ola kai kales oi kontres = ygeia alla imo , den exoume na
xwrisoume tpta... peace out!

P.S2 Parakalw oles oi photos na mazeftoun kai na boun se ena zipaki wste na boresoume na ftiaksoume
       kai to gallery sto site.
« Last Edit: November 13, 2007, 01:15:05 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #95 on: November 13, 2007, 01:21:44 PM »
Molis epese tragika to epipedo imo :S

Kai pou eixame meinei? :P
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #96 on: November 13, 2007, 01:23:46 PM »
nas allaxe to signature paliwse :D :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Dragunov

• Ranked Pubzorz!
« Reply #97 on: November 13, 2007, 01:31:03 PM »
xarikes me thn nikh mpravo sou alla 8ymisou thn foto sto proigoumeno lan den exeis fotogenia telos synefiasmenh kyriakh vlepeis fako kai tremeis.

File V.Zaitzev den nomizw na kanoume kallisteia edw. Eleino, ratsistikou xaraktira comment, pou ypovathmizei olo to community, tous symmetexontes se auto to post ma perissotero apo olous esena. Apo to genikotero style sou omws den perimenw na katalaveis ti akrivws ennow.Elpizw omws na katalavoun autoi pou prepei kai na kanoun kati gia ta parapano eleina kai epanalamvanomena sxolia.

Aporw pws menei asxoliasto apo tous admins kai synexizetai to topic xwris to elaxisto edit.
...

Nas

• CBWARRIOR.
  • TsiOu
« Reply #98 on: November 13, 2007, 01:36:18 PM »
einai prosfato mexri to next  >:D ;D
Keeping women happy and rivals unhappy since 1980!

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #99 on: November 13, 2007, 01:44:10 PM »
oti vlepeis edw eine synexeia apo topics/posts pou exoun ginei edit, milaw etc gt merikoi prepei na kopsoun thn eirwnia (ingame/posts) kai na kanoun aytokritikh prin xekinisoun na milane kai na grafoun ateliwta gia 8emata panw se ena game pou, oloi ypoti8ete pezoun gia fun kai xenerwnoun me merikous pou ekmetaleyonte tis anti8etes apopseis kai prwsopikes diamaxes (kapou ekei to xasate).
an eixate kratisei (xaraktira) pou lete merikoi 8a eixa kratisei kai egw kai milaw genika oxi mono gia ayto to topic...

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

maRmZat

• CBWARRIOR.
  • ~barefoot terrorist~
« Reply #100 on: November 13, 2007, 02:32:34 PM »
Gody nice joke about diaria! sovarespou re to oti nikas den shmainei prepei na geloiopoioume se kathe post   ::)

RE  den thi3ame emeis to camp.. sthn dawn san allies eixa ton gody h ton vrtg e3w apo trypa kamia wra kai arazane ... egw hmoun axis.. aftoi omws allies.. telika oti mas symferei e?

+ 3ekollate den eipame oti YUPII PHRAME ENA MAP KAI EIMASTE KALYTEROI  apla den to eixe kataferei kaneis kai thelame na to kanoume estw last lan, to kaname kai xarhkame kako einai?? h apla peirazei olous aftous pou den tha to ekanan pote?kai alla 3 xronia na eixe to cod2.. apla peite mou na 3erw giati anti na lete ok kai emeis mporousame (an pisteveis oti exeis ena kalo team me dynatothtes fysika) exete pesei panw mas les kai sas skotwsame tis manes.

Akoma oi sP einai oi kalyteroi sthn ellada oloi to 3eroume..(den eipame to antitheto)

Ipiame ston 3o gyro apo sP sto idio map giati den perimename na paizoun etsi (me ton tropo tous.. opws kai na nai) perpatagame to 90%  tou map gia na tous vroume pisw apo ta bombsights.. dld pws thes na mhn e3antlhthei o xronos otan o allos perimenei koitazwntas ena shmeio kai esy prepei kapws na peraseis apo kei..?
Kai ston teliko 3ypnhsame alla3ame teleiws to plano ths epitheshs kai ligo ths amynas ,mono me logia oute kan yphrxe xronos na mpoume se enan server na to doume giati eimastan looser brackets kai paizame astamathta, kai phrame to match .
Den me noiazei an oi sP pistevoun oti epai3an aftoi asxhma h emeis kala. to kathe team einai kalo na pistevei oti afto den epai3e kala kai oxi oti oi alloi einai kalyteroi h epai3an kalytera sto sygkekrimeno match..!

Kai epeidh kai o vrtg kai o pal to pane ypothetika an kai an kai an eixe ginei ston xrono pou eprepe to lan den tha htan etsi..
tote na pw ki egw oti sto match gia to ips qualifiers me non sthn matmata epaiza prwth fora se dyskolo game me to team kai ena sxetika dyskolo plano gia mena pou den h3era kai polla pragmata tote. o tyranous htan kati meres sto team. o unsto se mia poly kakh mera o adriano to idio kai o in2 krathse olo to team.. ypothetika opws milate ki eseis an epaize opws 3erei kai o unsto kai o adriano . (oute kan egw kai o tyr oi treis tous mono) tote to 16-11 tha htan kati allo mallon kai pithanon tha eixate ki allh mia htta ! sas aresoun oi ypotheseis twra? kopste to AN to lan eixe teleiwsei sthn wra tou tha htan alliws. h kathysterhsh
htan talaipwria kai gia mas den kourastikate mono eseis.

Telos, oso kai na vrizete to afti mas den idrwnei. 

Opws eixe pei kai o zbou: zaitsev den paizei na  nikhseis tous iX pote opote goodnight white pride kai ta resta.. lypamai

Tiger ase me na 3erw egw ti kerdisa me thn nikh afth. Kai an eisai ligo e3ypnos (pou to pistevw) tha diavaseis ta parapanw kai tha katalaveis an niwthw ti eimai kai ti den eimai ws paixths ws team kai ws ypar3h se afto to community

KAi mias kai den xanoume apogevmata gia na paizoume se oncs na supportaroume kai meta na mas lete opws mas lete.. BB ONCS kai anti gia irc tha vlepw ligo lampirh apo oti katalava exei kalytero ftyari kai xoli ekei.

Σύσσωμη η λύπη μου κινείται προς την κατεύθυνσή συγκεκριμένων ατόμων, τις ίδιες στιγμές που ξύνω τα παπάρια μου και τρώγω τις μύξες μου. Καλησπέρα. (by Zbouaerg)
nails on earth

dAmiii

• CBWARRIOR.
  • mpe
« Reply #101 on: November 13, 2007, 02:40:44 PM »
Opws eixe pei kai o zbou: zaitsev den paizei na  nikhseis tous iX pote opote goodnight white pride kai ta resta.. lypamai

entaksei tetoies mlks den xreiazontai na legontai auto pianei kiallous mario...  :-\ to prob den exei na kanei me rds vs ix. an exei kapoio prob o zai den xreiazetai na mplekei i omada! giati an pame se tetoies syzitiseis san omada exoume paiksei 5 cb 5v5 ean tha ftasoume ta 50(oxi osa exete tote na doume)  ;) peaaaaceeeeeeeeeeeeee vouloste to piaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gamwwwwwwwwwww!!!!!111111  oloi  ;D

TigeR^SixtyNine

• Ranked Pubzorz!
  • Xioumor einai Alloi toxoume,Alloi dn To Xete..Prit
« Reply #102 on: November 13, 2007, 02:46:53 PM »
Marm Eimai POLY exipnos!! ;D ;D
Dn nomizo na se eixe amfisvitisei kaneis 1on kai 2on etsi pou to eipes fanike san kompleksiko oti kai kala epeidh kerdisate tous sP tora dn tha mporoume na sas koitaksoume kai sta matia..

ps/ Alles 8 selides kai tha afiso tromerh pordoklanitsa!
Eipa na Pordiso
Alla to ksanaSkeftika
k eipa ........
Tha xesw kiolas...

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #103 on: November 13, 2007, 02:51:11 PM »
mario: enas akoma eirwnas IX?
ekei to pate eseis oxi egw oute kanenas allos grow up keyboard suckers!!!

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #104 on: November 13, 2007, 02:55:20 PM »
2 meres den mphka forum kai eixa poly diavasma na kanw...

Gratz se olous diorganwtes paixtes klp gia authn thn diorganwsh.

Gratz se SP gia allh mia nikh tous se LAN (pou 8a paei ayto, eee? :P).
Gratz se iX gia thn poly kalh parousia tous.

Special Gratz se iX gia thn nikh tous epi twn SP sto 1o map, opws kai na to kanoume einai h prwth fora pou exasan map oi SP kai den xreiazetai na apaksiwnoume thn megalh auth nikh  gia kanenan logo. Kataferan kati, pou prospa8ousan arketes omades ta teleutaia 2-3 xronia. Den perimena oti to achievement auto 8a enoxlouse allous ektos isws apo ton "egwismo" twn SP, pou safws einai to kalytero team sthn ellada ahthto edw kai polla xronia.
Isa isa pou an mia tetoia nikh eixe symbei prin to telos tou COD2 na leitourgouse san kinhtro gia oles tis omades.

C U on COD4... over and out.
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1