Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να πω μερικά πράγματα. Καταρχάς GG στους
sP που απέδειξαν για ακόμα μία φορά ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. GG στους
iX που κατάφεραν να πάνε πρώτη φορά σε τελικό και να κερδίσουν τους sP σε μία map, κάτι που έγινε για πρώτη φορά μετά από 3 χρόνια!!! GG στους
bunnies που απλά δείξανε ότι είναι μία από τις top και πιο ανταγωνιστικές ομάδες του community.
Αποκεί και πέρα. Είναι αστείο να λέμε ότι ο μεγάλος νικητής είναι οι iX από την στιγμή που ΔΕΝ κέρδισαν τους sP (
κέρδισαν μία map και όχι το LAN, δεν το έχουν καταλάβει αυτό μερικοί). Δεν λέω,
μαγκιά τους που τους κέρδισαν στην μία map, αλλά όχι και να πανηγυρίζουμε για αυτό, όχι να λέμε για χαμένα εδάφη και άλλες τέτοιες αστειότητες. Βέβαια ήπια 2 καφέδες για να μην με πάρει ο ύπνος από το style παιχνιδιού τους.
Anyway.
Προσωπικά δεν είχα γράψει πουθενά ότι θα βγω δεύτερος, πέρα από ένα
pm που έστειλα σε ένα άτομο και εξέφρασα την προσωπική μου γνώμη, που μάλλον δεν έχει το μυαλό να καταλάβει ότι αυτά δεν λέγονται παραπέρα και ότι όταν γλύφεις κάποιους δεν τους την λες μετά. Αλλά εγώ
όπως είπε κάποιος σήμερα γλύφω τους sP (στον public του 4, χωρίς να ξέρει ότι είμαι φίλος με τους μισούς sP και τους ξέρω πριν από game, με αποτέλεσμα να ανταποδώσω θερμά).
Προσωπικά
χάρηκα που οι iX χειροκρότησαν μόλις έχασε η ομάδα μου από τους bunnies. Thx guys. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα.
GG στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ήσασταν καλύτεροι με διαφορά. Καιρός ήταν να με κερδίσετε κάπου.
Θέλω πάντα να κάνετε post στα δικά μου game και να εύχεστε gg στην άλλη ομάδα. Και όπως λέει και ο BriZolaS ο
prim είναι ο Μητσοτάκης του community και όπως λέει ο LoRkLeiN
δεν πας μπροστά όταν έχεις Κεφαλλονίτη στην ομάδα.
Όπως είπε ο
in2 δεν περίμενε κανείς να βγάζουμε photo αγκαλιά εγώ και beret!!!
mario Καλό όπως είπε ο
aLex πολλοί να μην ανοίγουν το στόμα τους και όταν το ανοίγουν να τα εννοούν αυτά που λένε (περί χαρακτήρων ατόμων που είναι σε ομάδες και περί πίστης στην ομάδα τους).
Σε συγκεκριμένο άτομο πάει αυτό.
Όσο για αυτό που είπε ο
Blue σχετικά με το ότι οι sP δεν μας έδειξαν κάτι καινούργιο ενώ οι iX το έκαναν, θα συμφωνήσω στο ένα μέρος. Δηλαδή για να καταλάβω, τι ακριβώς θέλετε να κάνουν οι
sP για να εντυπωσιαστήτε? Αφού έχουν κερδίσει όλα τα
LAN και το
PremierShip και δεν είχαν χάσει map και game εδώ και 3 χρόνια. Αν το συνέχιζαν δεν θα σας έκανε διαφορά. Το μόνο που προσωπικά πιστεύω ότι έμενε να κάνουν ήταν να κερδίσουν όλα τα match
16-0. Συμφωνώ βέβαια ότι οι
iX μας έδειξαν κάτι καινούριο. Το να φτάσουν σε τελικό πρώτη φορά.
Μεγάλος νικητής αυτού του LAN ήταν ένας. Ο
damian, ο οποίος ήταν απίθανος σε όλα τα Match και ο οποίος (άσχετο) είναι πλέον στην Α κατηγορία ανδρών στο μπιλιάρδο. GL!!!
Τα λέμε στο CoD 4 ελπίζω, αν καταφέρω να τα συμβαδίσω με το πτυχίο που πρέπει κάποια στιγμή να πάρω!
K3rst μαζί θα τα καταφέρουμε!!!!
GG by me.
CU maybe @ CoD4