ean den kanw la8os ta post mou den prepei na exoun 3eperasei ta 25-30 mesa se 2-3 xronia pou einai afto to site up k afto giati exw krathsei ena low profile apo tote pou 3ekinhsa to cod.Ti eimai san an8rwpos h mexri pou 3erw na pezw to 3eroun aftoi pou me endiaferei na to 3eroun xwris na kanw thn diva ka8e ligo k ligaki gia na poulhsw ligo mourh mesa apo allous h apo kati pou katafera na kanw.
Hmoun o prwtos an8rwpos pou phge se ka8e omada meta apo nikh h htta k tous edwse synxarithria k se afto to lan
den exw oute eixa pote probs me kanenan ola afta ta xronia k oute 8elw pote na exw.exw akousei ta xeirotera kamia fora apo kamia atoma apla apo complex k tous exw pei k eyxaristw giati polu apla den a3ize na asxolh8w mazi tous giati to eipan gia na to poun k na poulhsoun mourh.
oso gia ola ta parapanw 8a asxolh8w mono me 2 8emata
1) nai jb h8ela na xasete apo bunnies k xeirokrotousa ta paidia synexeia giati h8ela na sas kerdisoune.den to krivw alh8eia einai
3ereis giati to ekana?
giati htan o monos tropos mesa apo ta brackets gia na se petyxw sto lan (nai to perimena oti 8a xasw apo sP sthn dawn).
giati h8ela na se petyxw?
giati polu apla h8ela na se kerdisw giati tis eirwnies tou styl "mpravo ix wp me ta zoa" pou mou eipes molis teleiwse to match pou den lew den pe3ame kala k ta paidia edwsan ena kalo game k mas diskolepan k malista ean 8umamai kala mou phran k parapanw rounds apo esena.
fysika sto epomeno map me AcE pou pe3ame polu kalytera den se eida na erxesai k na mou les tpt alla mallon 8a 3exasthkes.
Gia afto se parakalw polu mhn me 3anaenoxlhseis ean den se enoxlw.to ti kanoun oi teammates mou me esena einai diko tous prob k diko sou,alla gia kanena logo mhn mou 3anapeis tpt opws ex8es sto pub tou styl "whine more" otan egw kan den sou milaw sto pub giati tote 8a exoume k emeis prob k pistepse me den a3izei.
2)nai gody kerdisate k afto to lan k gia allh mia fora gg.sta eipa k apo konta sta lew k apo edw k se esena k sto team sou,alla den mporw na mhn symfwnhsw me ton Blue dioti pragmatika me oti eipe me kalipse.ESEIS kerdisate to lan alla egw to savvato efyga meta apo 6-7 games me imikranies klp exontas kerdisei ton teliko.apo oti apodhxthke telika eixa kerdisei ton miso teliko k anagasthkame oloi k emeis k eseis akoma k o jb na exr8ei thn kyriakh gia allo ena game pou pistevw oti kaneis den eixe thn ore3h na 3anatrexei ekei gia na to dwsei, to opio kerdisate k mpravo sas.Egw dysthxos den mporousa na voh8hsw to team mou dioti hmoun xalia k akoma eimai (gia afto postarw allwste tetoia wra den phga sthn douleia).
PS1: epeidh teleise to cod2 den paei na pei oti prepei na vgalei k o ka8enas to ftiari tou.allwste k gia to 4 pali edw 8a postarete osoi apo esas synexhsete opote cool it down
PS2: Grats se OLOUS osous asxolh8hkan gia afto to Lan.den lew oloi talepwrh8hkame ligo parapanw me tis ka8isterhseis pou ean den yphrxan k aftes isws na eixan teleiwsei ola to savvato alla afto den paei na pei oti afto den htan to kalytero k pio organwmeno lan gia to cod2 sthn ellada
PS3: kalo einai den lew alla prothmw to pc mou
PS4: sorry gia ta greekglish alla epeidh ta windows mou einai ta performance edition den exoun ta ellhnika epanw