REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
parte to xampari APLA kanenas den paei ton unsto kai prwtos kai kalyteros egw giauto gody pedi mou asto kalytera kai sy pal kai sy jb siga gia ena kololan ginete fash anavoun ta aimata ktl.
kante ena poll na deite +unsto -unsto kai telos hf gg.
apla eine 8ema xaraktira ayto pou vlepoun oi polloi eine mia tash EIRWNIAS PANTA sta post tou akatanomastou se opoidipote topic akoma kai gia RAM SLI diladi eleos to pedi exei provlima eine polly omorfos poio omorfos kai apo gypa.
tespa h plaka plaka to lan eine gia fun wpos kai ta online games kalo 8a eine na lipoun oi eirwnies gt se pollous den aresei ty!!!...
ΡΕ εισαι βλαμενος ?
Μου λετε μπες IRC , μπαινω χτες και ολη μερα ασχολιοσουν με την καραφλα του Unsto . Εισαι κομπλεξαρα και ηλιθιος και καλα κανει και δεν ασχολειται μαζι σου ο ιδιος . Ακου τι λεει το παλικαρι , thread και Poll για τον Unsto .
Οσο για gody και JB , δε σας τιμαει να "εξηγειτε" ειρωνικα στους iX το game γιατι πολυ απλα ειναι το team που βγηκε δευτερο , αφου ΝΙΚΗΣΕ τους ΝΟΝ. Και γενικα ειναι χαζο να μειωνεις ενα team που λιγο ή πολυ σε κοντραρε εστω και σε ενα Lan ή παλιοτερα σε ενα ESL match.
Ετσι ειναι , end of story .
Αυτοι ειμαστε , καραφλοι , σαν κλαμμενοι οπως λεει και ο v.zaitsev, δεν ξερουμε τι ειναι axis και τι allies , και δεν κανουμε support @ IRC.
Toυλαχιστον , δεν απειλουμε πισω απο οθονες και μερικα χλμ μακρια απο ενα νησι επειδη οι αλλοι ειναι απλα ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ στο gameplay τους και μας σταζουν.
Ουτε μας λενε GG οταν μας νικανε , για να τους πουμε "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ match"
So , κρατηστε τις κριτικες για παρτη σας .
Με καλυψε πληρως ο kRst .Κατι που πρεπει να το κοιταξεις Gody . Δε γινεται να εισαι ο μονος ( μαζι με paL ορισμενες φορες) απο το team σου που προκαλει γενικα οπου μπορεσει.
Oσο για τα demo , εμεις θα τα κανουμε upload . Ασχετα αν το so called "support στο community" εκφραζεται μονο μεσω απο IRC η απο εναν ΗΜΙτελικο απο ενα ONC που στην τελικη δηλωνετε οτι ειναι for fun - οπου απορριψαμε τους specs ( κατι που εγινε μονο εκει , ενω στον τελικο δεχτηκαμε , και φυσικα οταν εγινε , εγινε για να μειωθει το lag) - και δεν εκφραζεται μεσα απο τα demos που κατα καιρους γινονται Upload (τα οποια γινονται σχεδον αποκλειστικα απο 2 teams huhu & uber με ελαχιστες φορες τη συμμετοχη των iX & NONAME)
Besides , γιατι ενα team που οπως λετε δεν γνωριζει καν το game , ουτε τα sides και camperωνει αφανταστα , να εχει κατι να προσφερει στους spectators , ποσω μαλλον δε , γιατι αυτο το team σας κοιταξε στα ισια στο LAN ?
PS : Λετε συνεχεια για τον unsto . Ειμαι το πολυ 5 μηνες στην team iX, και ηδη εχω αρχισει και φρικαρει απο τα οσα ακουω απο τη γνωστη κλικα για μενα προσωπικα , απο τη στιγμη που μπηκα και στο εξης. Δε θελω να με φανταστω 2 χρονια σε αυτο το team οπως τον unsto , ουτε να σκεφτω το τι θα ειχα ακουσει για παρτη μου , επειδη και μονο ειμαι ενας ΓΙΩΤΑ ΧΙ , ή οπως πολυ σοβαρα καποιος μου ειπε , επειδη υποστηριζω το μεγαλυτερο βλακα στο community .