Author Topic: whine and shit  (Read 32219 times)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
Re: COD2 CHEATERS - AIMBOTS
« Reply #30 on: February 19, 2006, 10:29:36 AM »
Yes i am. Why not ? as doume ena me 8 omades 5on5 , kai tha deis... later, kapote prepei
na ginei mia arxh de nomizeis ? kai 3on3 na nai pali H 4on4 de me xala alla 5on5 einai Five.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

HaaS

• 222 HERO!~
« Reply #31 on: February 19, 2006, 02:08:58 PM »
Hi-Five? :o
WTF??

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #32 on: February 19, 2006, 04:10:12 PM »
Ah Makari na paei i KALOMOIRA stis Hi-5 Na akousoume ligo poiotita
Search AnD Destroy mp_Citystreets

airwolf

• Ranked Pubzorz!
« Reply #33 on: February 23, 2006, 02:59:57 PM »
Γεια χαρά παιδιά,
είμαι κανούριος στο forum αλλά όχι στο COD και στο gaming γενικότερα. Μπήκα σε μερικά παιχνίδια τις τελευταίες μέρες και έπαιξα με μερικούς από εσάς, χωρίς να διαπιστώσω κάτι περίεργο.... ;)
Απλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι παίζουμε για την πλάκα μας και καλό είναι να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Αν μερικοί ικανοποιουνται με το να είναι μόνο νικητές χρησιμοποιώντας cheats, τι να πω  κάτι πάει στραβά στη ζωή τους. Επίσης μερικοί που χάνουν εύκολα πρέπει να βελτιώσουν την τεχνική τους (όπως εγώ  :'() και όχι να κατηγορούν τους άλλους για cheating.

palto

• Guest
« Reply #34 on: February 28, 2006, 11:56:40 AM »
--->bot?<---

το όνομα του είναι cosa nostra. τα συμπεράσματα δικά σας... ::)

cassidy

• Guest
« Reply #35 on: February 28, 2006, 12:23:23 PM »
Από ποιο server είναι;
Μάλλον έχει κάποιο mod το οποίο δεν έχω και δεν μου το ανοίγει :/

(βγάζει διάφορα objects not found και fail στην κονσόλα)

BTW, όταν βγει το patch, τα demo της 1.0 έκδοσης δε θα παίζουν πια, right?

palto

• Guest
« Reply #36 on: February 28, 2006, 12:39:53 PM »
ξανακατέβασέ το νικ, έγινε μλκια στο πρώτο upload... >:(

cassidy

• Guest
« Reply #37 on: February 28, 2006, 01:26:42 PM »
Τέζα bot.
Δεν κάνει και τόσο κρα, απλώς είναι κι ο ίδιος bot. Mε δυσκολία στρίβει το παλικάρι και βαράει με tommy στου διαόλου το κέρατο. Αν ήξερε έστω και λίγο να παίζει νομίζω δε θα φαινότανε.
Θυμάμαι έναν [THC] NOS, λες να έχουν καμιά συγγένεια;

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #38 on: February 28, 2006, 02:49:35 PM »
The Horror Crew clan einai registered kai sto site, de klevoun panta alla bots exoun valei sigoura
arketes fores.

http://194.177.209.42/Call%20Of%20Duty%202/demos/Cheaters/cosa.dm_1

[THC]Cosa kai exei kai thrassos... alla til pb gets out... :/
Opote an vlepete kapoia ypopsia gia cheating, no need to ask. To rcon to xoun arketoi.
Ean den einai online - call one , kick kick kick.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Co?a NO$tra?

• Ranked Pubzorz!
« Reply #39 on: March 03, 2006, 05:15:42 AM »
The Horror Crew clan einai registered kai sto site, de klevoun panta alla bots exoun valei sigoura
arketes fores.

http://194.177.209.42/Call%20Of%20Duty%202/demos/Cheaters/cosa.dm_1

[THC]Cosa kai exei kai thrassos... alla til pb gets out... :/
Opote an vlepete kapoia ypopsia gia cheating, no need to ask. To rcon to xoun arketoi.
Ean den einai online - call one , kick kick kick.

!!!!kai meta o assvass stelnei grammata sta pc master kai sta diafora periodika kai klegetai oti den anevainei i fasi...an oi server admin einai atoma san kai sas dyskolo na anevei..oso gia to demo pou anevasate den ekthetei kanenan allon ektos apo esas tous idious..den tha mpo sto trip na topothetitho epi tou thematos, to link einai ekei kai ta symperasmata dika sas opos leei kai to PALTO pou to anevase..tha xrisimopoiousa kai go tin idia dikaiologia me ton assvass oti paizei kapoios me ta dika mou xromata kai nick kai den eimai ego alla to sigkekrimeno map to thimamai poly kala..anarotiemai poia einai ta kritiria sas gia to an kapoios einai cheater i oxi kai fysika perito na zitiso apodeikseis gia ayta pou lete(dedomeno oti to demo pou anevasate den deixnei tipota to periergo) ektos apo ti diathesi sas na to paiksete cod police..oso gia tis apories pou diavasa sxetika me mena ego eimai kai o Nos kai o Cosa Nostra (palia epeza san Nos) kai nai einai registered to clan sto site kai oxi pote kaneis apo mas den paizei me bot or whatsoever...pro(s)kalo opoion thelei se 1vs1 se opoio pc thelei kai ayto einai to mono pou mporo na kano..episis assvass exoume paiksei polles fores mazi xoris na mou exeis pei tipota otan eimai mprosta kai mporo na po kati gia na iperaspiso ti thesi mou eno vlepo oti grafeis arketa edo sta forums...ayto einai thrassos...telos na po oti tha eimai edo kai meta to punk buster(na maste kala) kai me to idio nick...giayto kalo tha itan prin doseis simvoules tipou "kick kick kick" afinontas mas sto eleos tou ekastote admin na exeis idia kai emperistatomeni apopsi pou na proerxetai AT LEAST apo  spectate pou exeis kanei esy kai oxi apo ena dekalepto demo .(ayto isxyei kai ton "teza bot" cassidy pou simfonei kiolas..)..kleino me tin protasi na epitrepsete to voting sto server an thelete na katharisei..kai perimenete re paidia na erthei i kathara deytera na ton petaksete ton aeto...by the way..poios itan aytos pou me ekane kick  ksestomizontas oti "exeis bot alla to exeis rithmisei na kanei liga kills"? na ton xaireste kai me tis igeies sas...eylogison

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #40 on: March 03, 2006, 06:19:08 AM »
:-* tapes kai hremises e? <3

palto

• Guest
« Reply #41 on: March 03, 2006, 11:48:43 AM »
an oi server admin einai atoma san kai sas dyskolo na anevei...

κι εγώ λέω πως να ανέβει με κλανς που παίζουν only thompson-ppsh tdm. τέσπα... είπαμε, σιγά μην παίζουμε snd & ctf, καλύτερα σκάκι ;D.

oso gia to demo pou anevasate den ekthetei kanenan allon ektos apo esas tous idious. to link einai ekei kai ta symperasmata dika sas opos leei kai to PALTO pou to anevase

exactly. εγώ είπα την άποψή μου, βλέπουμε ποιός συμφωνεί, βλέπουμε ποιός διαφωνεί. αν πάντως δεν έχεις bot στο εν λόγω demo (λέμε κ καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα), σου ζητώ συγνώμη κ σου βγάζω το καπέλο μιας κ δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο σταθερό thompson!

fysika perito na zitiso apodeikseis gia ayta pou lete

ουγκ; τι είδους αποδείξεις μπορούμε να προσκομίσουμε δλδ; :o

dedomeno oti to demo pou anevasate den deixnei tipota to periergo

σωστά. μόνο κ μόνο το σκηνικό μου βγαίνεις από a bombsite (bombsite; τι είναι αυτό...) και βαράς (επιτυχημένα) από 30 μέτρα τον κορμό ενός παίκτη που πηγαινοέρχεται στο μπαλκονάκι εν κινήσει και εν συνεχεία βαράς κατευθείαν κάτω κάποιον άλλον ανάμεσα σε τανκ κ κιβώτια (επιτυχημένα πάλι), εμένα μου φτάνει.

poios itan aytos pou me ekane kick ksestomizontas oti "exeis bot alla to exeis rithmisei na kanei liga kills"?

κανείς δε σε έκανε kick γιατί απλούστατα δεν βρισκόσουνα στον 222 server. φύγατε μόνοι σας στο επόμενο map γιατί (εικάζω ότι) ήταν αρκετά μεγάλο για τα "κυβικά" σας (λέω εγώ τώρα ::)).

cassidy

• Guest
« Reply #42 on: March 03, 2006, 12:20:48 PM »
Τον έκανα εγώ kick χθες το βράδυ. Δεν έχεις καταλάβει καν πώς παίζεται το παιχνίδι. Χτες έπαιζαν παίχτες που έκαναν μεγαλύτερο score από εσένα, πχ ο 3106. Δεν έκανα kick απλώς αυτόν που έκανε ένα μεγάλο score. Σε έβλεπα 3 maps πριν κάνω το kick. Aν διαφωνείς, απλά πήγαινε παίξε σε άλλο server.

Όσο για τον assvas, τα demos του είναι στο
http://194.177.209.42/Call%20Of%20Duty%202/demos/One%20Night%20Cups/
κι αν μένεις Αθήνα μπορείς να το δεις να παίζει κι από κοντά, πχ στο επόμενο cup. Κι όχι ο assvas δεν κάθεται στη μια άκρη της πίστας προσπαθώντας να πετύχει με thompson εχθρούς από χιλιόμετρα. Όπως είπα, εκεί είναι τα demo, δες τα. Αναρωτιέμαι πάντως που ξέρεις τον Assvas και μάλιστα και τον Brizola, ο οποίος παίζει και να μην έχει μπει ποτέ στον TDM server.

Κι επειδή μου είπες και για "malakistiria apo to bnb pou hackarane kai vrizane, de se eida pouthena tote", το έχουμε ξαναπεί, όταν γίνονται μαλακίες στους servers, μπείτε irc στο #callofduty @gr.irc.gr, και πείτε το εκεί. Δεν γίνεται να είμαστε όλη μέρα στoυς servers να κάνουμε spectate.

Sapios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #43 on: March 03, 2006, 12:58:31 PM »

κι εγώ λέω πως να ανέβει με κλανς που παίζουν only thompson-ppsh tdm. τέσπα... είπαμε, σιγά μην παίζουμε snd & ctf, καλύτερα σκάκι ;D.

βρε palto μα τι insight είναι αυτό... ναι γι' αυτό δεν "ανεβαίνει" επειδή δεν βρίσκουν clans να παίζουν snd.
Τέσπα για σένα μπορεί το CoD να είναι το Uberπαίχνιδο που εξαντλεί τις διανοητικές σου ικανότητες για στρατηγική κι έτσι να βρίσκεις κάποια ιδιαιτέρως υψηλή ικανοποίηση στο "στρατηγικό" snd. Άλλοι παίζουν για πλάκα για να περάσει η ώρα... Γούστα είπε ο πίθηκος κι έφαγε το σαπούνι, right?

[...] αν πάντως δεν έχεις bot στο εν λόγω demo (λέμε κ καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα), σου ζητώ συγνώμη κ σου βγάζω το καπέλο μιας κ δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο σταθερό thompson!

Μάλλον καλύτερα να 'στρατηγεύεις' σε κανα snd γιατί στο να περνας την ώρα με καμια μαλακία δεν είσαι και πολύ καλος. Είσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ κι οι μαλακίες μάλλον δεν σου βγαίνουν.

Τώρα για το demo είναι πραγματικά αστείο. Ωραία εσύ είδες μια περίπτωση που στα έμπειρα μάτια σου φαίνεται καραμπινάτο (ή thomsomέικο δεν ξέρω. εσύ που είσαι l33t στρατηγός και γνώστης θα τα ξέρεις καλύτερα) bot, αλλά τα δικά μου n00bικα μάτια βλέπουν crosshair να περνάνε πάνω από παίκτες και να μην κάθονται, βλέπουν αστοχία και σίγουρα πολύ "απλούστερα" kills από πολλά άλλα που γίνονται καθημερινά. ΔΗλαδή είναι αρκετά καλό το aimbot για να κάνει kill από 30 μέτρα βγαίνοντας από bombsite (ουάου, αυτά τα ψαγμένα technical terms είναι σκέτη καύλα, "ASAP αν ξέρεις τι σημαίνει ASAP" και άλλα τέτοια φανταστικά) αλλά ακόμα καλύτερο για να αστοχεί στα 2 μέτρα. Μνημειώδες.

Άλλοι βέβαια άλλοι μπορεί να κάνουν uberkills με καραμπίνες εν κινήσει χωρίς "zoom" (είπαμε είμαι n00bας και δεν το κατέχω, πες μου το technical να μας πείσεις για την l33tοσύνη σου), αλλά φυσικά εκεί παίζει το επιχείρημα, "τον έχω δει IRL και είναι καθαρός", οπότε γενικώς νομίζω το όλο ζήτημα περί demo και τι βλέπουμε πάει περίπατο. Βέβαια εγώ μπορεί να καταλαβαίνω ότι μπορεί όντως κάποιος να το έχει μάθει τόσο καλά ή και στο κάτω κάτω να είναι κωλόφαρδος, οπότε να μην χρειαζόταν να ακούω επιχειρήματα του στυλ "βαράω με ένστικτο".

Τέσπα αν σας έχει κάτσει τόσο άσχημα για κάποιο λόγο τουλάχιστον βείτε και κανά καλύτερο demo. Να μη χρειάζεται δηλαδή να περνάτε την ώρα σας με ακόμα καλύτερα επιχειρήματα του στυλ "είναι καλά ρυθμισμένο το aimbot για να μην κάνει kills".

[...] εμένα μου φτάνει.

Αν έφτασες δεν κάνεις κανά τσιγαράκι να το απολαύσεις από το να συνεχίζεις περνώντας την ώρα σου; Κρίμα το κορίτσι...

κανείς δε σε έκανε kick γιατί απλούστατα δεν βρισκόσουνα στον 222 server. φύγατε μόνοι σας στο επόμενο map γιατί (εικάζω ότι) ήταν αρκετά μεγάλο για τα "κυβικά" σας (λέω εγώ τώρα ::)).

Κοίτα παίζει μεγαλοφυΐα μου να μην αναφέρεται σε εκείνη τη μέρα. Μη ξοδεύεις άσκοπα το χρόνο σου, μπορεί και να βλάπτει. Ξέρεις τώρα...
Α ναι, εμείς είμαστε και οικολόγοι και την κρατάμε σε μικρά κυβικά, να μη λερώνουμε κι άσκοπα το χώρο. Ετοιμάζουμε και παράσταση διαμαρτυρίας. Το πανώ μας θα λέει:

"ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗΝ BRECOURT"

Sapios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #44 on: March 03, 2006, 01:13:51 PM »
arketes fores.

Ναι μωρέ σίγουρα κι αρκετές φορές δε λες τίποτα.

Νταξ εμείς δεν έχουμε καταλάβει μία πως παίζεται το παιχνίδι. ΑΠορώ βέβαια που σας χαλάει αυτό.

Αφού το medius terminus το βρήκατε εντάξει. Δεν σας λείπει κάτι; Να βάλουμε κανά χεράκι δλδ (or not)

Τέσπα η ερώτηση αυτή τη φορά είναι:

Μαθαίνοντας το παιχνίδι μεγαλώνουν και τα κυβικά σου ;
Να ξέρουμε τι να προσέχουμε δλδ... είμαστε και οικολόγοι...