κι εγώ λέω πως να ανέβει με κλανς που παίζουν only thompson-ppsh tdm. τέσπα... είπαμε, σιγά μην παίζουμε snd & ctf, καλύτερα σκάκι .
βρε palto μα τι insight είναι αυτό... ναι γι' αυτό δεν "ανεβαίνει" επειδή δεν βρίσκουν clans να παίζουν snd.
Τέσπα για σένα μπορεί το CoD να είναι το Uberπαίχνιδο που εξαντλεί τις διανοητικές σου ικανότητες για στρατηγική κι έτσι να βρίσκεις κάποια ιδιαιτέρως υψηλή ικανοποίηση στο "στρατηγικό" snd. Άλλοι παίζουν για πλάκα για να περάσει η ώρα... Γούστα είπε ο πίθηκος κι έφαγε το σαπούνι, right?
[...] αν πάντως δεν έχεις bot στο εν λόγω demo (λέμε κ καμμιά μαλακία να περάσει η ώρα), σου ζητώ συγνώμη κ σου βγάζω το καπέλο μιας κ δεν έχω ξαναδεί ποτέ τόσο σταθερό thompson!
Μάλλον καλύτερα να 'στρατηγεύεις' σε κανα snd γιατί στο να περνας την ώρα με καμια μαλακία δεν είσαι και πολύ καλος. Είσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ κι οι μαλακίες μάλλον δεν σου βγαίνουν.
Τώρα για το demo είναι πραγματικά αστείο. Ωραία εσύ είδες μια περίπτωση που στα έμπειρα μάτια σου φαίνεται καραμπινάτο (ή thomsomέικο δεν ξέρω. εσύ που είσαι l33t στρατηγός και γνώστης θα τα ξέρεις καλύτερα) bot, αλλά τα δικά μου n00bικα μάτια βλέπουν crosshair να περνάνε πάνω από παίκτες και να μην κάθονται, βλέπουν αστοχία και σίγουρα πολύ "απλούστερα" kills από πολλά άλλα που γίνονται καθημερινά. ΔΗλαδή είναι αρκετά καλό το aimbot για να κάνει kill από 30 μέτρα βγαίνοντας από bombsite (ουάου, αυτά τα ψαγμένα technical terms είναι σκέτη καύλα, "ASAP αν ξέρεις τι σημαίνει ASAP" και άλλα τέτοια φανταστικά) αλλά ακόμα καλύτερο για να αστοχεί στα 2 μέτρα. Μνημειώδες.
Άλλοι βέβαια άλλοι μπορεί να κάνουν uberkills με καραμπίνες εν κινήσει χωρίς "zoom" (είπαμε είμαι n00bας και δεν το κατέχω, πες μου το technical να μας πείσεις για την l33tοσύνη σου), αλλά φυσικά εκεί παίζει το επιχείρημα, "τον έχω δει IRL και είναι καθαρός", οπότε γενικώς νομίζω το όλο ζήτημα περί demo και τι βλέπουμε πάει περίπατο. Βέβαια εγώ μπορεί να καταλαβαίνω ότι μπορεί όντως κάποιος να το έχει μάθει τόσο καλά ή και στο κάτω κάτω να είναι κωλόφαρδος, οπότε να μην χρειαζόταν να ακούω επιχειρήματα του στυλ "βαράω με ένστικτο".
Τέσπα αν σας έχει κάτσει τόσο άσχημα για κάποιο λόγο τουλάχιστον βείτε και κανά καλύτερο demo. Να μη χρειάζεται δηλαδή να περνάτε την ώρα σας με ακόμα καλύτερα επιχειρήματα του στυλ "είναι καλά ρυθμισμένο το aimbot για να μην κάνει kills".
[...] εμένα μου φτάνει.
Αν έφτασες δεν κάνεις κανά τσιγαράκι να το απολαύσεις από το να συνεχίζεις περνώντας την ώρα σου; Κρίμα το κορίτσι...
κανείς δε σε έκανε kick γιατί απλούστατα δεν βρισκόσουνα στον 222 server. φύγατε μόνοι σας στο επόμενο map γιατί (εικάζω ότι) ήταν αρκετά μεγάλο για τα "κυβικά" σας (λέω εγώ τώρα ).
Κοίτα παίζει μεγαλοφυΐα μου να μην αναφέρεται σε εκείνη τη μέρα. Μη ξοδεύεις άσκοπα το χρόνο σου, μπορεί και να βλάπτει. Ξέρεις τώρα...
Α ναι, εμείς είμαστε και οικολόγοι και την κρατάμε σε μικρά κυβικά, να μη λερώνουμε κι άσκοπα το χώρο. Ετοιμάζουμε και παράσταση διαμαρτυρίας. Το πανώ μας θα λέει:
"ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΤΗΝ BRECOURT"