Author Topic: whine and shit  (Read 32217 times)

Sapios

• Ranked Pubzorz!
Re: COD2 CHEATERS - AIMBOTS
« Reply #45 on: March 03, 2006, 01:17:04 PM »
btw Sapios as in [THC]Sap

γιατί προσφάτως είδα ότι έπαιζε και ένας παλιότερος Sapios, μη γίνει κανά μπέρδεμα...

palto

• Guest
« Reply #46 on: March 03, 2006, 02:40:55 PM »
βρε palto μα τι insight είναι αυτό... ναι γι' αυτό δεν "ανεβαίνει" επειδή δεν βρίσκουν clans να παίζουν snd. Άλλοι παίζουν για πλάκα για να περάσει η ώρα... Γούστα είπε ο πίθηκος κι έφαγε το σαπούνι, right?

right, για σένα το cod είναι 15vs15 tdm all guns blazing. και εγώ με αυτό γούσταρα στην αρχή, τώρα πια δε μου κάνει αίσθηση μετά από μια ώρα. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... αλλά νταξ το επίπεδο του game δεν ανεβοκαταβαίνει ανάλογα με το πλήθος των ατόμων που ξημεροβραδιάζονται στο tdm (για μένα). ούτε 10 ώρες tdm γουστάρω, ούτε 24 ώρες τη μέρα, εφτά μέρες την εβδομάδα snd pcw. κάπου στη μέση είναι η δική μου "αλήθεια". αυτά για μένα κ τον στρατηγικό μου εγκέφαλο που βρίσκει διέξοδο μέσα απο το search and destroy & to capture the flag :P.

Ωραία εσύ είδες μια περίπτωση που στα έμπειρα μάτια σου φαίνεται καραμπινάτο bot, αλλά τα δικά μου n00bικα μάτια βλέπουν crosshair να περνάνε πάνω από παίκτες και να μην κάθονται, βλέπουν αστοχία και σίγουρα πολύ "απλούστερα" kills από πολλά άλλα που γίνονται καθημερινά. Δηλαδή είναι αρκετά καλό το aimbot για να κάνει kill από 30 μέτρα βγαίνοντας από bombsite αλλά ακόμα καλύτερο για να αστοχεί στα 2 μέτρα. Μνημειώδες.

γιε.
έχω δει bots κ bots. έχω δει άτομο στην brecourt (στο cod 1) να βγαίνει με το m1 στη μέση του λιβαδιού, να το βάζει στον ώμο, να στριφογυρίζει σαν τρελός κ να θερίζει κεφαλάκια. προφανώς αυτός είναι βλάκας κ δε γίνεται να μην τον πάρουν είδηση.
από εκεί κ έπειτα τα bots μπορούν να ρυθμιστούν για να μην κάνουν κρα και προφανώς ενεργοποιούνται - απενεργοποιούνται. τέλεια δεν νομίζω πως είναι, ώστε να σκοτώνουν τα πάντα...
α, btw, με λίγες εξαιρέσεις αυτοί που χρησιμοποιούν aimbot κάνουν τα περισσότερα kills τους με aim down, οπότε το "crosshair να περνάνε πάνω από παίκτες και να μην κάθονται" δε στέκει και πολύ (σύμφωνα με τα όσα έχω δει τουλάχιστον). επίσης για να σκοτώσεις με bot, πρέπει να πατήσεις κ το fire ;), κάτι το οποίο ο cosa nostra ξεχνούσε ή καθυστερούσε πολύ να κάνει συχνά πυκνά...
τέλος, το bot αποκαλύπτεται (στην στρατηγική αφεντιά μου πάντα :o) συνήθως σε κάτι μέσες - μακρινές βολές καθώς και σε κάποια απότομα γυρίσματα. στο εν λόγω demo υπάρχουν 2-3 σημεία που το bot φωνάζει από μόνο του :P, το ένα το έχω ήδη αναφέρει... κοιτάχτε και το σημείο που αυτοκτονεί ;D :-*.

Κοίτα παίζει μεγαλοφυΐα μου να μην αναφέρεται σε εκείνη τη μέρα. Μη ξοδεύεις άσκοπα το χρόνο σου, μπορεί και να βλάπτει. Ξέρεις τώρα...

σε εμένα αναφερόταν, ασχέτως άμα δεν είπα "exeis bot alla to exeis rithmisei na kanei liga kills" όπως δηλώνει ο cosa nostra. φαίνεται στο demo εξάλλου τι είπα ::)

πάντως ένα δίκιο το έχεις. όντως ξοδεύω άδικα τον χρόνο μου απαντώντας στα ποστς σας. όσοι έχουν μάτια, βλέπουν. αν οι admins του server πιστεύουν ότι σφάλουμε (άνθρωποι είμαστε) ας μας αφαιρέσουν το rcon, so simple.

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #47 on: March 03, 2006, 02:51:24 PM »
Ypomonh...
PB is almost out!

BTW That thing is a bot! imho

P.S. Meta to pb na metrh9oume na doume posoi emeinan... ahahahahahaha
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

Co?a NO$tra?

• Ranked Pubzorz!
« Reply #48 on: March 03, 2006, 03:53:22 PM »
Τον έκανα εγώ kick χθες το βράδυ. Δεν έχεις καταλάβει καν πώς παίζεται το παιχνίδι. Χτες έπαιζαν παίχτες που έκαναν μεγαλύτερο score από εσένα, πχ ο 3106. Δεν έκανα kick απλώς αυτόν που έκανε ένα μεγάλο score. Σε έβλεπα 3 maps πριν κάνω το kick. Aν διαφωνείς, απλά πήγαινε παίξε σε άλλο server.

Όσο για τον assvas, τα demos του είναι στο
http://194.177.209.42/Call%20Of%20Duty%202/demos/One%20Night%20Cups/
κι αν μένεις Αθήνα μπορείς να το δεις να παίζει κι από κοντά, πχ στο επόμενο cup. Κι όχι ο assvas δεν κάθεται στη μια άκρη της πίστας προσπαθώντας να πετύχει με thompson εχθρούς από χιλιόμετρα. Όπως είπα, εκεί είναι τα demo, δες τα. Αναρωτιέμαι πάντως που ξέρεις τον Assvas και μάλιστα και τον Brizola, ο οποίος παίζει και να μην έχει μπει ποτέ στον TDM server.

Κι επειδή μου είπες και για "malakistiria apo to bnb pou hackarane kai vrizane, de se eida pouthena tote", το έχουμε ξαναπεί, όταν γίνονται μαλακίες στους servers, μπείτε irc στο #callofduty @gr.irc.gr, και πείτε το εκεί. Δεν γίνεται να είμαστε όλη μέρα στoυς servers να κάνουμε spectate.

katarxin xairomai poly poy les oti esy eisai aytos me ta kicks gia na min ta prizo tou kakomoiri tou assvass epeidi aplos to diko tou name fainetai ston server...giati pou na katalavo poios me ekane kick me tosa nicks pou allazeis kathe mera(anarotiemai giati....)...isos an to ekana kai go ayto den tha ipirxe demo me tin party mou ston tomea cheaters ayti ti stigmi..anyway den kaigomai na do oute to demo tou assvass oute na do ton assvass na paizei live oute kai kanenan apo sas..an eiste toso kaloi na diorganonete ta cup sto O.A.K.A. na kovete kai eisitiriakia ..episis den einai douleia mou na mpaino sta irc kai sta diafora kai na krazo ton kosmo..ayto kanto esy pou eisai se entetalmeni ipiresia na soseis to call of duty apo tous foverous cheaters pou vgainoun mesa apo ta bombsites(kayla ayta technicals pou leei kai o sap) kai me salto mortal me triplo axel kai piroueta skotonoun enemies pou einai sta mpalkonakia kai pinoun amerimna to tsai me lemonaki tous kounontas rythmika to karampinaki tous mpros piso,i o palto pou anevase kai to demo kai mas edeikse poso grigora ena oraio palto metatrepetai se rompa ksekoumpoti me asorti pantofla...tora oso anafora tin aporia sou pou ksero ton assvass kai to brizola , den tous ksero..eidika ton brizola den ton exo petixei pote me ayto to nick na paizei, me ton assvass however exei tixei na paizoume tdm polles fores..tora an einai kapoios pou vazei to nick tou (fake assvass diladi) ayto den mporo na to ksero..telos to an tha pao na paikso se allo server i oxi den tha mou to peis esy filaraki...eylogison..

Sapios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #49 on: March 03, 2006, 03:58:21 PM »
κοίτα palto πίστευε ό,τι σε βολεύει...
Αν αυτό το demo με το ένα "botty" kill και τα 10 σάπια σου κάνει, keep it that way.
Αλλά τέτοια demo μπορεί να γράψει κανείς 10δες παικτών για τους οποίους απλώς θα λες μετά ότι αυτούς τους ξέρεις και δεν κάνουν τέτοια πράγματα.
Για να μην παρεξηγηθούμε, ούτε εγώ πιστεύω ότι κάνουν.

Απλώς είναι γελοία η συλλογιστική σου. Έλεος δλδ που με αυτό το demo μιλάτε για aimbot. Εδώ ρε το γυρνάω_zoomάρω_shootάρω_αυτοματα_headshot_με_την_garand_στα_50_μέτρα παίζει αβέρτα. Αλλά ναι ξέχασα, τους άλλους τους έχετε δει και παίζουν χωρίς. (ξανά για να μην παρεξηγηθούμε, δεν πιστεύω πως έχουν bot αλλά φαντάζομαι πως το ξέρουν τόσο καλα)

Δεν ξέρω. Απλώς μου φαίνεται τόσο πραγματικά απίστευτα γελοίο να συζητάμε για aimbot σε ένα τέτοιο demo.
Κι ακόμα πιο γελοίο το ότι τελικά ο διαχωρισμός έιναι τον ένα τον ξέρω ενώ τον άλλο όχι.

For real τώρα, αν κανεις spec τους εκάστοτε 3 πρώτους, πραγματικά θες να μου πεις ότι δεν θα δεις "χειρότερα" πράγματα; Δουλευόμαστε τώρα;
Εγώ τουλάχιστον, σε rounds που μου έχει κάτσει έκανα πράγματα που θα έλεγα πως θα τα δει κανένας και θα με κράζει 40 χρόνια. Και ήταν pure luck, γιατί πραγματικά απλός noobας είμαι. Πόσο μάλλον άλλοι που "το 'χουν" και τους συμβαίνουν αυτά με μεγαλύτερη συχνότητα.

Τέσπα 0, όπως λες εσύ ότι άλλους τους έχεις δει και ξέρεις, έτσι έχω δει κι εγώ τον cosa και ξέρω, και πραγματικά στο κάτω κάτω της γραφής it's only a game να περνάμε την ώρα μας και μικρή σημασία έχουν όλα αυτά.
Ελπίζω και για σένα να έχεις και σημαντικότερους τομείς στη ζωή σου που να είσαι καλός και να αισθάνεσαι ότι κάνεις κάτι.

Τέσπα 1 οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες, που λένε, όλοι έχουν κι από μια. Κι εσύ κι εγώ κι ο promo.
Αν αυτή σε βολεύει για να χέζεις, δική σου η χέστρα, δικό σου και το σκατό.

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #50 on: March 03, 2006, 04:35:55 PM »
Loipon gia na katalaveis ti leme Sapie (an kai to thewrw dyskolo an de to theleis),

Fantasou Ronalntinio, pairnei to topi se agwna me thn United, pernaei ena dyo, kanei dipli piroueta, eftapli prospoihsh soutarei (dithen) h mpala kollaei sta podia pernaei ton termatofylaka kai to vazei me psalidi takounaki....
Tha pw....pwwww ton pousti ti ekane.....

Skepsou thn idia fasi me ton (tyxaio onoma) Karamaitro tou (tyxaia omada) Levadiakou.....
To pisteveis?....Oxi ee...?......E oute kai emeis!!!

kkthxbye

Co?a NO$tra?

• Ranked Pubzorz!
« Reply #51 on: March 03, 2006, 04:49:38 PM »

σε εμένα αναφερόταν, ασχέτως άμα δεν είπα "exeis bot alla to exeis rithmisei na kanei liga kills" όπως δηλώνει ο cosa nostra. φαίνεται στο demo εξάλλου τι είπα ::)

den anaferomoun se sena opos sou episimainei o sap..i en logo istoriki frasi eipothike apo ton cassidy xtes to vrady kai se ayton pigaine kai to sxolio mou"na ton xaireste"..kai simplirono..trifte ton stin cassida sas...eylogison..

palto

• Guest
« Reply #52 on: March 03, 2006, 04:51:35 PM »
Αλλά τέτοια demo μπορεί να γράψει κανείς 10δες παικτών για τους οποίους, απλώς θα λες μετά ότι αυτούς τους ξέρεις και δεν κάνουν τέτοια πράγματα.

For real τώρα, αν κανεις spec τους εκάστοτε 3 πρώτους, πραγματικά θες να μου πεις ότι δεν θα δεις "χειρότερα" πράγματα; Δουλευόμαστε τώρα;

γράψε demo και ανέβασέ το, εδώ είμαστε ;). η πιθανότητα κάποιος να τα έχει φορτώσει και να μην τον πάρεις πρέφα με την καμμία όσες ώρες κ να κάνεις spec, είναι μες το πρόγραμμα. βέβαια για να μπορεί να το κάνει αυτό, θα πρέπει να ξέρει πολλά κιλά "μπάλα". άσχετο, i know :P.

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #53 on: March 03, 2006, 04:52:14 PM »
lol sir steven  ;D
oreo paradeigma  ;D ;D

cassidy

• Guest
« Reply #54 on: March 03, 2006, 04:58:26 PM »
katarxin xairomai poly poy les oti esy eisai aytos me ta kicks gia na min ta prizo tou kakomoiri tou assvass epeidi aplos to diko tou name fainetai ston server...giati pou na katalavo poios me ekane kick me tosa nicks pou allazeis kathe mera(anarotiemai giati....)

Με ρώτησες ποιος είμαι, σου είπα ότι είμαι ο cassidy. Οπότε μη λες ότι νόμιζες ότι είναι ο assvas ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος.

...isos an to ekana kai go ayto den tha ipirxe demo me tin party mou ston tomea cheaters ayti ti stigmi..

Ό,τι όνομα και νά'χες, πάλι kick θα σε έκανα αν έβλεπα αυτό το πράμα. Γιατί νομίζεις έχω κάτι προσωπικά μαζί σου; Ούτε σε ξέρω, ούτε σε πετυχαίνω συχνά στους servers.

episis den einai douleia mou na mpaino sta irc kai sta diafora kai na krazo ton kosmo..ayto kanto esy pou eisai se entetalmeni ipiresia na soseis to call of duty apo tous foverous cheaters pou vgainoun mesa apo ta bombsites(kayla ayta technicals pou leei kai o sap) kai me salto mortal me triplo axel kai piroueta skotonoun enemies pou einai sta mpalkonakia kai pinoun amerimna to tsai me lemonaki tous kounontas rythmika to karampinaki tous mpros piso

Διαμαρτυρήθηκες ότι έμπαιναν κι άλλοι με cheats από bnb κι έβριζαν και σου τά 'πρηζαν (κάτι για μακεδονομάχους μου είπες, δεν τους ξέρω). Αν έμπαινες στο irc, θα έμπαινε κάποιος να δει τι παίζει, θα τους έκανε kick και θά 'παιζες με την ησυχία σου. Αυτό λέω. Τα υπόλοιπα για αστυνομίες και σάλτα είναι πίπες.

telos to an tha pao na paikso se allo server i oxi den tha mou to peis esy filaraki...eylogison..

Aν δε σου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε το server, μας θεωρείς noobs ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, πήγαινε σε άλλο server. Δε λέω κάτι παράλογο πιστεύω.

PS: stephen διαφωνώ. Ο nos δεν έκανε ούτε πιρουέτες, ούτε τρελά score ή τίποτα τέτοιο. Αλλά αυτό που φαίνεται στο demo κι αυτά που βλέπω να κάνει, είναι κατά τη γνώμη μου aimbot. Mέχρι στιγμής όποιος το έχει δει έχει συμφωνήσει, εκτός από τον ίδιο και τον sap που είναι στο ίδιο clan. Και ναι, αν έβλεπα και τον assvas να παίζει έτσι, θα τον λοξοκοιτούσα. Και όχι, δεν έχω δει άλλον να παίζει έτσι, ούτε έχει σχέση με άκυρα shots με το garand, το κάνει συχνά. Όποιος το βλέπει, μάτια έχει, δε θα κάθομαι να εξηγώ τα αυτονόητα.

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #55 on: March 03, 2006, 05:03:09 PM »
pali kala pou paizo me 180 ping. ama eixa lan ping cassidy tha me eixes banarei?  ;D ;D ;)

cassidy

• Guest
« Reply #56 on: March 03, 2006, 05:05:25 PM »
den anaferomoun se sena opos sou episimainei o sap..i en logo istoriki frasi eipothike apo ton cassidy xtes to vrady kai se ayton pigaine kai to sxolio mou"na ton xaireste"..kai simplirono..trifte ton stin cassida sas...eylogison..

Στο εξήγησαν αναλυτικά αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις ή απλώς έχεις όρεξη για κουβέντα. Τα aimbots έχουν κάποιες ρυθμίσεις για ακρίβεια και τα ρέστα, για να μη γίνοντα εύκολα αντιληπτά, είτε κάποια από αυτά από τη μάνα τους δεν είναι και πολύ αποτελεσματικά. Πότε πότε μπαίνει και κάνας κάφρος με τις ρυθμίσεις στο τέρμα, και κάνει με 10 σφαίρες 10 headshots, με full burst πάντα. Ε εκεί τα παίρνουν στο κρανίο όλοι και αρχίζουν και βρίζουν. Αυτό εννοούσα λοιπόν χτες. Κι επαναλαμβάνω, στο εξήγησαν ήδη, απλώς θες νά 'χεις κάτι να λες. Όπως πριν που είπες πως δεν ήξερες ποιος ήμουν ενώ σου το είχα πει.

Co?a NO$tra?

• Ranked Pubzorz!
« Reply #57 on: March 03, 2006, 05:10:57 PM »

Στο εξήγησαν αναλυτικά αλλά δεν θέλεις να καταλάβεις ή απλώς έχεις όρεξη για κουβέντα. Τα aimbots έχουν κάποιες ρυθμίσεις για ακρίβεια και τα ρέστα, για να μη γίνοντα εύκολα αντιληπτά, είτε κάποια από αυτά από τη μάνα τους δεν είναι και πολύ αποτελεσματικά. Πότε πότε μπαίνει και κάνας κάφρος με τις ρυθμίσεις στο τέρμα, και κάνει με 10 σφαίρες 10 headshots, με full burst πάντα. Ε εκεί τα παίρνουν στο κρανίο όλοι και αρχίζουν και βρίζουν. Αυτό εννοούσα λοιπόν χτες. Κι επαναλαμβάνω, στο εξήγησαν ήδη, απλώς θες νά 'χεις κάτι να λες. Όπως πριν που είπες πως δεν ήξερες ποιος ήμουν ενώ σου το είχα πει.

vlepo eisai full enimeromenos gia ta bots..bravo bravo..steile kana link na ta vroume kai meis...

cassidy

• Guest
« Reply #58 on: March 03, 2006, 05:22:28 PM »
vlepo eisai full enimeromenos gia ta bots..bravo bravo..steile kana link na ta vroume kai meis...

Ρώτα εδώ, θα σου δώσουν.

Sapios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #59 on: March 03, 2006, 05:36:06 PM »
Προφανώς δουλευόμαστε.
Τι να εξηγείς ρε cassidy που δεν έχεις δει άλλον να παίζει έτσι.

SirSteven εγώ αυτό που καταλαβαίνω από το υπέροχο παράδειγμά σου, είναι αυτό που έγραφα 40 φορές σε κάθε post.
Ότι λοιπόν η μόνη ειδοποιός διαφορά είναι αν τον ξέρετε και τον έχετε δει ?και τι πιστεύετε a priori για την πάρτη του.

Με γεια σας με χαρά σας και να επιτρέπετε να παίζουν μόνο όσοι έχουν πάρει τα διαπιστευτήριά σας.
Κι εις ανώτερα παιδιά...

ΕΕΠ εσείς μπορεί να πιστεύετε, εγώ όμως ξέρω. Αυτή τη διαφορά την καταλαβαίνετε ή σας υπερβαίνει κι αυτή;