βρε palto μα τι insight είναι αυτό... ναι γι' αυτό δεν "ανεβαίνει" επειδή δεν βρίσκουν clans να παίζουν snd. Άλλοι παίζουν για πλάκα για να περάσει η ώρα... Γούστα είπε ο πίθηκος κι έφαγε το σαπούνι, right?
right, για σένα το cod είναι 15vs15 tdm all guns blazing. και εγώ με αυτό γούσταρα στην αρχή, τώρα πια δε μου κάνει αίσθηση μετά από μια ώρα. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα... αλλά νταξ το επίπεδο του game δεν ανεβοκαταβαίνει ανάλογα με το πλήθος των ατόμων που ξημεροβραδιάζονται στο tdm (για μένα). ούτε 10 ώρες tdm γουστάρω, ούτε 24 ώρες τη μέρα, εφτά μέρες την εβδομάδα snd pcw. κάπου στη μέση είναι η δική μου "αλήθεια". αυτά για μένα κ τον στρατηγικό μου εγκέφαλο που βρίσκει διέξοδο μέσα απο το search and destroy & to capture the flag
.
Ωραία εσύ είδες μια περίπτωση που στα έμπειρα μάτια σου φαίνεται καραμπινάτο bot, αλλά τα δικά μου n00bικα μάτια βλέπουν crosshair να περνάνε πάνω από παίκτες και να μην κάθονται, βλέπουν αστοχία και σίγουρα πολύ "απλούστερα" kills από πολλά άλλα που γίνονται καθημερινά. Δηλαδή είναι αρκετά καλό το aimbot για να κάνει kill από 30 μέτρα βγαίνοντας από bombsite αλλά ακόμα καλύτερο για να αστοχεί στα 2 μέτρα. Μνημειώδες.
γιε.
έχω δει bots κ bots. έχω δει άτομο στην brecourt (στο cod 1) να βγαίνει με το m1 στη μέση του λιβαδιού, να το βάζει στον ώμο, να στριφογυρίζει σαν τρελός κ να θερίζει κεφαλάκια. προφανώς αυτός είναι βλάκας κ δε γίνεται να μην τον πάρουν είδηση.
από εκεί κ έπειτα τα bots μπορούν να ρυθμιστούν για να μην κάνουν κρα και προφανώς ενεργοποιούνται - απενεργοποιούνται. τέλεια δεν νομίζω πως είναι, ώστε να σκοτώνουν τα πάντα...
α, btw, με λίγες εξαιρέσεις αυτοί που χρησιμοποιούν aimbot κάνουν τα περισσότερα kills τους με aim down, οπότε το "crosshair να περνάνε πάνω από παίκτες και να μην κάθονται" δε στέκει και πολύ (σύμφωνα με τα όσα έχω δει τουλάχιστον). επίσης για να σκοτώσεις με bot, πρέπει να πατήσεις κ το fire
, κάτι το οποίο ο cosa nostra ξεχνούσε ή καθυστερούσε πολύ να κάνει συχνά πυκνά...
τέλος, το bot αποκαλύπτεται (στην στρατηγική αφεντιά μου πάντα
) συνήθως σε κάτι μέσες - μακρινές βολές καθώς και σε κάποια απότομα γυρίσματα. στο εν λόγω demo υπάρχουν 2-3 σημεία που το bot φωνάζει από μόνο του
, το ένα το έχω ήδη αναφέρει... κοιτάχτε και το σημείο που αυτοκτονεί
.
Κοίτα παίζει μεγαλοφυΐα μου να μην αναφέρεται σε εκείνη τη μέρα. Μη ξοδεύεις άσκοπα το χρόνο σου, μπορεί και να βλάπτει. Ξέρεις τώρα...
σε εμένα αναφερόταν, ασχέτως άμα δεν είπα "exeis bot alla to exeis rithmisei na kanei liga kills" όπως δηλώνει ο cosa nostra. φαίνεται στο demo εξάλλου τι είπα
πάντως ένα δίκιο το έχεις. όντως ξοδεύω άδικα τον χρόνο μου απαντώντας στα ποστς σας. όσοι έχουν μάτια, βλέπουν. αν οι admins του server πιστεύουν ότι σφάλουμε (άνθρωποι είμαστε) ας μας αφαιρέσουν το rcon, so simple.