Author Topic: whine and shit  (Read 32210 times)

Co?a NO$tra?

• Ranked Pubzorz!
Re: COD2 CHEATERS - AIMBOTS
« Reply #75 on: March 04, 2006, 03:06:43 AM »
αύριο θα έχουμε νέο πρωταγωνιστή στο σήριαλ... >:(

dose kai synexeia sta rezilikia sou...

Sapios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #76 on: March 04, 2006, 04:35:41 AM »
blablablablablablablabla auto xerw egw , ki egw sapie pws xerw oti esy exeis dikio pou leei oti autos exei dikio epeidh eixe to demo pou apodeiknuoun oti exei dikio enw esy blepeis kanonika pragmata kai to 8ewreis adiko kai tous brizeis adika epeidh den exoune diko ? auta

Κοίτα brizola γιατί σε μένα τα κάνετε πιο γάλακτος, αλλά κι εσείς τα θέλετε σε δίφραγκα. Θέλετε και humourάκι κι από πάνω για το blabla.

Βάζετε ένα demo που δείχνει κάτι που ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αν αρνείστε να το δείτε τότε απορώ τι νόημα έχουν τα τσιτάτα "μάτια έχουμε και βλέπουμε".

Και στο κάτω κάτω αν δεν συμβαίνουν αυτά τότε πραγματικά τι κάθεστε να μας αραδιάζετε τις παιδικές σας ιστορίες για το πως ο μόνος τρόπος  να πειστείτε για ένα (τώρα) φίλο σας ότι δεν cheatαρε ήταν να τον δείτε από κοντά.

Για ορισμένους λέτε πως τους ξέρετε και είναι ΟΚ καθαροί, άλλους που δεν τους ξέρετε λέτε πως είναι cheaters.

That's the bottom line και αράδιαζε ό,τι ιστορία θες από την παρεούλα σου και κατέβασε μας το manual για το πως θα ήταν ρυθμισμένο ένα bot για να κάνει τα αποτελέσματα που θες να εξηγήσεις.
Είναι και ευέξαπτο τo palto, να κατεβάσουμε τις παρέες μας και να γίνουμε ξανά νιάτα. Ουαί !

ΕΕΠ 0 Μια φορά είχε δίκιο στη ζωή του το palto οπότε αισθάνομαι υποχρεωμένος να το τονίσω. Ελπίζω να είναι το δείγμα μιας prosperous πορείας.
[...]μόνο για το εάν εσύ χρησιμοποιείς cheat θα έπρεπε να είσαι σίγουρος[...]

Εγώ ας πούμε ξέρω για τον εαυτό μου ότι τα κριτήρια αυτά θα με βγάζαν κάτι που δεν είμαι.
Μη φοβάσαι palto θα προσπαθήσω να γράψω εγώ ένα demo μου να μην ταλαιπωρήσε κι όλας. Μπορώ να σου στείλω κανά screenshot αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό. Demo πλυμμένης έκδοσης δεν χρειάζεσαι βοήθεια, βρίσκεις εύκολα.

Αυτό τι να μου πει δηλαδή για τα κριτήρια; Αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με μας, τόσο χειρότερα για την πραγματικότητα ε;

ΕΕΠ1 Αχ palto θα εκνευριστείς και θα μου την πεις πάλι, αλλά καθένας έχει το χούι του κι ας μην θέλω να σε στεναχωρώ...

αυτές είναι και οι τελευταίες μου κουβέντες πάνω στο θέμα.-

αύριο θα έχουμε νέο πρωταγωνιστή στο σήριαλ... >:(

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει...
λέει ο λαός...

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #77 on: March 04, 2006, 05:36:56 AM »
Pal to karfwma to kalutero ksekarfwma?

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #78 on: March 04, 2006, 06:12:05 AM »
sapie meta apo ayto den perimena na apantiseis telospanton ...

fenete kathara sta vid pou postare to palto oti kati vromaei. den mporei ti mia na einai akrivestatos kai tin alli na rixnei sta poulia. apo ekei kai pera mporei na sou einai diskolo na pistepseis oti enas filos sou i ena clanmate sou mporei na ekane kati "paranomo" alla etsi einai. kai anarotiemai afou fenete pentakathara , giati mpeneis se aytin tin diadikasia.

ps. btw pal hax stadar 1  :P
« Last Edit: March 04, 2006, 06:19:54 AM by Adriano »
Search AnD Destroy mp_Citystreets

palto

• Guest
« Reply #79 on: March 04, 2006, 09:09:36 AM »
προφανώς φίλτατε σάπιε εννοώ ότι το δικαστήριο απεφάνθη για τον cosa nostra και πάμε για άλλο φρούτο τώρα ;). τσούζει πολύ το κωλαρίνο ε (έτσι για να μιλήσουμε και στη δική σου διάλεκτο); ::) δεν πειράζει, θα περάσει. καλή σου μέρα κι εσένα :-*

Unsto

• DV zombie
« Reply #80 on: March 04, 2006, 12:13:47 PM »
Παλτο λες για τους αλλους, αλλα ολοι εχουμε το video σου με headshot στον αερα με thompson απεναντι στους darth, παλιοchateri :P :P :P :P

Sapios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #81 on: March 04, 2006, 12:46:48 PM »
Μόνο μην ξεχάσεις να μου επιδώσεις την κλήση palto και γίνει καμιά μαλακία και χάσεις τπτ προθεσμίες. Κρίμα θα είναι τόση δουλειά έχεις ρίξει στην υπόθεση, μη χαθεί για τυπικότητες.

Α και που 'σαι, τα φρούτα τα μαζεύεις φορώντας το περουκίνι Άγγλου δικαστή και την ποδιά Γαλλίδας αγρότισσας, ή τα βάζεις εναλλάξ;
Να με τσούζει; Αγοράκι μου δεν ξέρω τι φαντασιώσεις τρέφεις για την πάρτη σου, αλλά είναι μακριά η μέρα που θα 'σαι σε θέση να με τσούξεις. Πολλώ δε μάλλον για ένα παιχνίδι. Holde yer horses και πέτα χαμηλά...

Adriano δεν γίνεται ε? Εξήγησε μου τότε εγώ πως μπορώ μια φορά να κάνω 76-28 kills και την άλλη να είμαι telepass ?
Χρειάζεται screenshot γι'αυτο, ω κύριοι Δικαστές, ή θα μου πείτε πως το έχω κάνει edit με photoshop;
Και σου χω πει τα "έτσι είναι" με λίγη φειδώ. Stick στο έτσι σου φαίνεται, μας φαίνετε κλπ κλπ. Τα 'παμε αυτά. Δεν είσαι εσύ αυτός στη θέση για να ξέρεις.

Άντε παιδιά μπράβο, την βρήκατε την άκρη σας, βγάλτε κι άλλους στο στασίδι (α ρε palto και όλοι ξέρουμε ποιον θα βγάλεις και θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την πάρτη σου)

Δεν πειράζει, η άγνοια είναι ευτυχία, και αφού αυτό σας κάνει ευτυχισμένους, let it be. Εδώ ανάγκασα το palto Να πει και 'κωλαρίνο' και να μιλήσει σε διαλέκτους που δεν ήθελε και αισθάνομαι άσχημα.

Να στε καλά και πάντα με τέτοια χαρά στη ζωή σας.

ΕΕΠ ένα link ευγενική προσφορά http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=686845

cassidy

• Guest
« Reply #82 on: March 04, 2006, 01:04:30 PM »
Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε, αλλά όποιος και να το έκανε αυτό το πράμα, θα τον κατηγορούσα για cheat. Ειδικά ο δεύτερος που ψοφάει, χάνεται από το οπτικό πεδίο επειδή τον κρύβει το όπλο. Κι όμως dt μετά το πρώτο kill, σημαδεύει αμέσως και τον άλλο. ?Σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο δηλαδή, πετυχαίνει δυο στόχους long range, με thompson. Όχι αυτά δεν γίνονται κάθε μέρα, όχι αυτό δεν έχει σχέση με άκυρα rifle shots που βαράς μια βολή στο γάμο του καραγκιόζη και πετυχαίνουν μια φορά το μήνα. Το κάνει συχνά. Ο τρόπος που ελέγχει το recoil στο video δεν είναι φυσικός, ειδικά για thompson. Τέτοια πράματα δεν είναι συνηθισμένα ούτε στα demo των πρώτων ευρωπαϊκών ομάδων (όταν γίνονται είναι και highlights). Ο sapios τα βλέπει κάθε μέρα κιόλας (στον tdm server; έχουμε ανέβει πολύ σαν community φαίνεται!).
Και το γεγονός ότι τα κάνει και παίκτης ο οποίος κουτουλάει σε τοίχους, δυσκολεύεται να πάρει τις στροφές και γενικά σε πολλές φάσεις όπως του δεύτερου clip δείχνει πως δε μπορεί να ελέγξει ΚΑΘΟΛΟΥ το recoil και το aim του είναι αλλού για αλλού, του φαίνεται απολύτως φυσιολογικό. Έχεις όρεξη για κουβέντα φαίνεται.
Ευχαριστούμε για τις ευχές πάντως, στο καλο  :-*

palto

• Guest
« Reply #83 on: March 04, 2006, 03:43:02 PM »
εχμ... και το όνομα αυτού [eXp] Aionovios [GR] :-[.

ή μήπως όχι; ;D μήπως είναι απλά ο [eXp] Aionovios [GR]; τι εννοείς ρε φίλε; ???

Εννοώ ότι ήταν αυτός ο Aionovios ο οποίος:

# "ξεχνάει" να βάλει τα χρώματα της clan στο όνομά του
# παίζει snd για πρώτη μετά από πολύυυ καιρό με (τουλάχιστον) αξιοσημείωτες επιδόσεις
# έμαθε εν μία νυκτί να παίζει με sniper (αζούμωτες και έτσι φάση)
# όταν ερωτάται αν έπαιζε με άλλη clan παλιότερα απαντάει πως έπαιζε στο εξωτερικό
# όταν ερωτάται μήπως γνωρίζει σε ποιά clan παίζει ο hellscream, δεν απαντάει τπτ
# δεν ανταλλάσσει ούτε μισή κουβέντα με τον [eXp] dsVee [GR], από τη στιγμή που μπαίνει ο τελευταίος στον server μέχρι κ να φύγει
# έχει από 194
# κάνει "χαζές" ερωτήσεις για το πως θα φτιάξει το ping του, το οποίο στρογγυλοκάθεται γύρω στο 15 από ένα σημείο κι έπειτα
# έχει υπερκινητικό game style, όσο και αν φαίνεται πως προσπαθεί να το "περιορίσει"
# βγαίνει για 5-6 rounds σαν αμερικανός στην carentan από b long με sniper, κοιτάει 2 seconds καγκελάκια, μετά καμάρες και εν συνεχεία προχωράει με περισσή άνεση προς τα εμπρός... και στο έβδομο round κοιτάει επίμονα (αλλά και καλά με "χαλαρό" στυλ) στα καγκελάκια περιμένοντας να φάει αυτόν που περιμένει επίτηδες από πίσω περίπου 10 δευτερόλεπτα για να τον ψαρέψει. είσαι και μπετό ;D.

Εννοώ ότι δεν είναι αυτός ο Aionovios ο οποίος:

# παίζει mohaa το ίδιο χρονικό διάστημα
# μπαίνει μετά από μισή ώρα στον eXp ctf server με το κλασσικό κίτρινο-μπλε όνομα
# δηλώνει ότι πριν τους eXp έπαιζε στους EL, των οποίων γνωρίζει ότι είναι μέλος βεβαίως ο hellscream
# τον έχει πιάσει λογοδιάρροια με τον [eXp] dsVee [GR]
# δεν έχει ip που ξεκινάει απο 194 το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα
# έχει μονίμως ping > 50 msec (ε δεν έχουμε και όλοι 1 Mbit γραμμή...)

narco, welcome back :-*[/b][/size][/color]
« Last Edit: March 04, 2006, 08:58:46 PM by palto »

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #84 on: March 04, 2006, 03:48:58 PM »
O Efialtis Sto Dromo Me Tis Leykes No 8

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #85 on: March 04, 2006, 03:55:09 PM »
HR8E TO TELOS oeo[/size]

den to kanw lock giati stis sthles autou tou forum kykloforei o an8rwpisths spammer lackies :) pou 8a me logokrinei , gi auto mporeite na sunexisete thn suzhthsh tou en logw 8ematos sto analogo meros , afou ekei thn ftasate
« Last Edit: March 04, 2006, 04:04:24 PM by brizolas »
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #86 on: March 04, 2006, 05:22:20 PM »
Epeidi matheytike oti o epomenos haxor einai o BriZoLaS  :P me apodeikseis , metefere to thread sto spam  :P

Takis1_1

• Guest
« Reply #87 on: March 04, 2006, 06:02:59 PM »
blaablaablaaa zzzzzzzzzzz

Unsto

• DV zombie
« Reply #88 on: March 04, 2006, 08:35:17 PM »
Epeidi matheytike oti o epomenos haxor einai o BriZoLaS  :P me apodeikseis , metefere to thread sto spam  :P

Ενταξει αυτο δεν μαθευτηκε τωρα, ειναι γνωστο εδω και καιρο ;D ;D ;D

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #89 on: March 05, 2006, 12:21:41 AM »
Πί Πί Όου