Author Topic: whine and shit  (Read 32216 times)

Sapios

• Ranked Pubzorz!
Re: COD2 CHEATERS - AIMBOTS
« Reply #60 on: March 03, 2006, 05:49:37 PM »
γράψε demo και ανέβασέ το, εδώ είμαστε ;)

για να μου πεις τι ρε palto; Ότι τον ξέρεις και δεν είναι bot; Ή να τραβήξω να 'ρθω να δω κι εγώ πως δεν είναι;
Ουάου, μου το έχεις πει ήδη, κι αν όχι εσύ που είσαι και παρεξηγιάρης θα ταν κάποιος άλλος όταν τα λεγαμε On-line.

Γράφε εσύ τα demos που έχεις και γερακίσιο μάτι να πιάνεις τα καλορυθμισμένα bots που αστοχούν περισσότερο απ' ότι ευστοχούν.

Αφού τα 'πατε αυτά. ΣΗμασία έχει αν ξέρετε πως είναι o Ronaldinho ή Ο Τραβλιξέας.

Αντε καλό πέταγμα χαρταετού παιδάκια και προσέχτε μην έχει βάλει κανένας κανά περίεργο bot κι εκεί. Που κάνει τον αετό του να πέφτει, αλλά συμπαρασύρει το δικό σας.

SirSteven

• CBWARRIOR.
  • Skilled on Birth...
    • Galates Clan Official Site
« Reply #61 on: March 03, 2006, 05:59:16 PM »
Koita tha sou to pw pio apla na katalaveis...(isws)

Enas pou exei mpei 30 fores sto server kai epe3e kai ton eidame kai den diapistwsame na exei cheats, poly dyskola tha thewrisw pws mpike thn 31i fora me cheat, efoson de dw kapoia kraxti diafora sto gameplay tou....
Antistrofa enas pou emfanizetai me kraxtes diafores sto aim skill, h enas pou exei 3anapiastei me cheat einai poly pithano na thewrisw oti cheatarei....

Pio galaktos ginetai, pio aplo...de ginetai!

cassidy

• Guest
« Reply #62 on: March 03, 2006, 06:30:24 PM »
Με γεια σας με χαρά σας και να επιτρέπετε να παίζουν μόνο όσοι έχουν πάρει τα διαπιστευτήριά σας.
Κι εις ανώτερα παιδιά...

ΕΕΠ εσείς μπορεί να πιστεύετε, εγώ όμως ξέρω. Αυτή τη διαφορά την καταλαβαίνετε ή σας υπερβαίνει κι αυτή;

Πήρες το μοναδικό post που σε βόλευε για να αποδείξεις αυτό που θέλεις. Whatever.

Όπως είπα και πριν, χθες έπαιζαν καλύτεροι παίκτες από τον NOS, καινούριοι, και τον σκότωναν πολλές φορές γιατί... παίζει όπως παίζει. Έκανα spec κι αυτούς μιας κι είχα βγει spectator και δεν παρατήρησα τίποτα περίεργο. Οπότε δεν μπορείς να λες ότι έκανα kick τον nos επειδή έκανε τα περισσότερα kills ή είναι φοβερός παίκτης κι εγώ δεν τον ξέρω.
« Last Edit: March 03, 2006, 06:36:44 PM by cassidy »

palto

• Guest
« Reply #63 on: March 03, 2006, 06:42:09 PM »
sapie, τραγούδα όσο θες. άμα δε θες να κάνουμε συζήτηση, πες το να τελειώνουμε.

πάντως άμα θες να ξέρεις, στο cod 1 είχε πιαστεί με aimbot παίχτης των 222 (της μεγαλύτερης clan τότε) που τον ξέραμε όλοι και απο net και irl (έστω κι αν το έβαλε τελευταία μέρα πριν βγει το punkbuster για να δει πως είναι...). οπότε αυτά που λες για γνωστούς και άγνωστους, πες τα αλλού :-*.

ψ. ναι, είμαι παρεξηγιάρης :P
ψ2. όσα δεν πιάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια ε; ::)

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #64 on: March 03, 2006, 06:55:41 PM »
Entaksei ola alla oxi kai 222 h megaluterh clan tote ektos kai an milas arithmiitika  ;D

p.s kana no recoil na eixe to polu

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #65 on: March 03, 2006, 07:10:28 PM »
emena palto 8a me piaseis kamia mera :D :D ? :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

Sapios

• Ranked Pubzorz!
« Reply #66 on: March 03, 2006, 08:01:00 PM »
Ακούστε guyz γιατί μάλλον όντως η συζήτηση έφτασε στα όρια της.

Λοιπόν με τη σειρά μου να πω πως τα περί αλεπούδων και παπαριών εκεί που αρμόζει.
Κανείς δεν ισχυρίστηκε τίποτα για παιχταράδες και μαλακίες ΟΚ?
Ποια που δεν πιάνω ρε palto τα έκανα κρεμαστάρια; Τ' αρχίδια σου;

Το ότι εγώ ΞΕΡΩ αν ο cosa χρησιμοποιεί cheat ή όχι ενώ εσύ ΟΧΙ το αντιλαμβάνεσαι;

Τις μαλακίες ότι "αυτόν τον έχουμε δει/ξέρουμε/κλπ εσείς τις λέτε. Και εδώ και On-line.
Εσύ ρε cassidy αυτό δεν απάντησες στο cosa όταν σου είπε για το σκηνικο με τον assvas; Ότι τον έχεις δει IRL και συνεπώς ό,τι και να λένε είναι μαλακίες;
Και cassidy, εσύ πες μου που σου έγραψα ότι τον έκανες Kick επειδή έκανε τα περισσότερα Kills ή επειδή ήταν φοβερός παιχταρας.

Σε μένα λέτε να εξηγείτε γάλακτος, αλλά κι εσείς βλέπω έχετε άριστες ικανότητες ανάγνωσης. Anyway...

Λοιπόν τώρα προστίθεται ότι τον cosa τον βλέπατε να παίζει τις προηγούμενες 30 φορές και ήταν ΟΚ και σε αυτή (με το demo και μετά με το kick) βελτιώθηκε τόσο και άλλαξε που συμπεραίνετε cheat?
Ή ήταν όλες cheat και απλώς περιμένατε να βεβαιωθείτε;

Ε αυτά είναι για γέλια. Sorry κι όλας.

Λοιπόν εγώ ξαναλέω τα εξής απλά:

1.
Στο demo εγώ βλέπω πράγματα πολύ πιο cool από αυτά που καθημερινά βλέπουμε όλοι μας και ξέρουμε ότι δεν είναι cheat. Το μόνο που μου έχετε απαντήσει για όλους όσοι τα κάνουν αυτά είναι ότι τους ξέρετε (θες να το πεις 30 προηγούμενα παιχνίδια; θες να το πεις ronaldinho; θες να το πεις IRL; Μικρή διαφορά κάνει).
Όταν σας το λέω μου λέτε μαλακίες ότι τα γυρνάω όπως θέλω και δεν καταλαβαίνω και δεν συζητάω και γάλακτος και αλεπούδες και της Αφροδίτης τα μάτια.

2.
Εγώ ξέρω αν ο cosa έχει cheat ή όχι, οπότε πραγματικά τι να τραγουδήσω τι όχι, μικρή μου διαφορά μου κάνει. Εσείς πάλι ΟΧΙ. Αυτή είναι πραγματικά μια "λεπτή" διαφορά που απορώ πως δεν συνειδητοποιείτε. Προφανώς δεν πρόκειται να σας πείσει αυτό ούτε αποτελεί επιχείρημα. Αλλά βλέπω πως εσείς το χρησιμοποιείτε χωρίς δεύτερη σκέψη, οπότε... we 're on the same ground σωστά;

3.
Θέλετε να πιστεύετε ότι cheatάρουμε ως clan; Πιστεύετέ το. Τα είπαμε περί των απόψεων.
Εδώ κυρίως ήθελα να εκφράσω πως μου φαίνεται γελοίο να το στηρίζετε σε τέτοια demo και κομματάκι υποκριτικό.

Anyway, από πλευράς μου end of story. Όπου με βλέπετε να με kickάρετε ξέρω γω.... Ανά καιρούς μου βγαίνουν πιο περίεργα, s&d δεν πολυπαίζω μπροστά σας να έρθω να παίξω δεν προβλέπεται, οπότε cheatάς καραμπινάτος είμαι.

Στο καλό και να προσέχετε τπτ περίουργους cheatάδες.
Είστε παλιότεροι και τα ξέρετε καλύτερα, οπότε δίκιο θα έχετε και γω μαλάκας είμαι.

palto

• Guest
« Reply #67 on: March 03, 2006, 09:00:30 PM »
Λοιπόν με τη σειρά μου να πω πως τα περί αλεπούδων και παπαριών εκεί που αρμόζει. Ποια που δεν πιάνω ρε palto τα έκανα κρεμαστάρια; Τ' αρχίδια σου;

αν πιστεύεις πως εξακολουθώντας να μιλάς με αυτό τον άσχημο τρόπο θα βγεις από πάνω or something, συνέχισε.

Το ότι εγώ ΞΕΡΩ αν ο cosa χρησιμοποιεί cheat ή όχι ενώ εσύ ΟΧΙ το αντιλαμβάνεσαι;

εγώ είμαι της άποψης πως μόνο για το εάν εσύ χρησιμοποιείς cheat θα έπρεπε να είσαι σίγουρος, τέσπα...

Εσύ ρε cassidy αυτό δεν απάντησες στο cosa όταν σου είπε για το σκηνικο με τον assvas; Ότι τον έχεις δει IRL και συνεπώς ό,τι και να λένε είναι μαλακίες;

αυτό είπε i think. μαζί είμασταν με τον cassidy πριν 3 χρονάκια που μας γάμαγε κανονικότατα (και με τον νόμο όπως αποδείχτηκε τελικά...) ο assvas και λέγαμε "δε μπορεί, αυτός θα κλέβει!". ε αφού τον οθονιάσαμε 2-3 ώρες και είδαμε πως παίζει, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν κλέβει :P. για να είμαι πιο σωστός, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν έκλεβε εκείνο το βράδυ... όπως κ μετά από μια βδομάδα, όπως και μετά από έναν χρόνο. εγώ δεν τον έχω δει να κλέβει ακόμα. τι σημαίνει αυτό, ότι αν μου φέρουν ένα demo με έναν assvas να cheatάρει δε θα το δεχτώ; θα το δεχτώ, με δυσκολία μεν γιατί μετά από τόσο καιρό θα δυσκολευτώ να πιστέψω πως ο βασίλης χρησιμοποιεί cheats. και προφανώς αν μπει κάποιος με το όνομα του και κλέβει απλώς για να σπιλώσει το όνομα του, δε θα καταφέρει τπτ. εξάλλο θα καταλάβουμε από το στυλ αν είναι ή όχι the real thing.

Λοιπόν τώρα προστίθεται ότι τον cosa τον βλέπατε να παίζει τις προηγούμενες 30 φορές και ήταν ΟΚ και σε αυτή (με το demo και μετά με το kick) βελτιώθηκε τόσο και άλλαξε που συμπεραίνετε cheat? Ή ήταν όλες cheat και απλώς περιμένατε να βεβαιωθείτε;

first time τον έκανα spec τον cosa nostra όταν τράβηξα κ το σχετικό demo και αυτό γιατί κάποιος παίκτης διαμαρτυρήθηκε λίγο πριν, δεν είχα και κάνα προηγούμενο μαζί του. μάλιστα έκανα spec και εσένα πριν τον cosa γιατί έπιασα μόνο το clantag και μου φάνηκες απολύτος καθαρός for the record (όχι ότι σε νοιάζει τι πιστεύω, i know)

Εδώ κυρίως ήθελα να εκφράσω πως μου φαίνεται γελοίο να το στηρίζετε σε τέτοια demo και κομματάκι υποκριτικό.

εμένα η άποψη μου είναι (και την ξαναλέω) πως ο cosa nostra του συγκεκριμένου demo δεν είναι καθαρός.-
την περίπτωση να λαθεύω δεν την αποκλείω αλλά δεν τις δίνω και σημαντικές πιθανότητες...

Όπου με βλέπετε να με kickάρετε ξέρω γω... Ανά καιρούς μου βγαίνουν πιο περίεργα, s&d δεν πολυπαίζω μπροστά σας να έρθω να παίξω δεν προβλέπεται, οπότε cheatάς καραμπινάτος είμαι.

σχολιάστηκε παραπάνω :)

palto

• Guest
« Reply #68 on: March 03, 2006, 10:25:58 PM »
ο cosa nostra πριν μια ωρίτσα στην toujane

http://users.ntua.gr/el00161/call%20of%20duty%202/cosa.dm_1

δείτε και συγκρίνετε με το χτεσινό ;).

παραθέτω δύο links ακόμα:

---> πριν το πλύσιμο <---

---> μετά το πλύσιμο <---

όποιος έχει μάτια, βλέπει.

για να είμαι ειλικρινής, άμα βγεις και πεις ότι έπαιζες με τραυματισμένο χέρι σήμερα και για αυτό δε μπορούσες να συγκρατήσεις το burst του thompson, δε θα σε πολυπιστέψω ::).

αυτές είναι και οι τελευταίες μου κουβέντες πάνω στο θέμα.-

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #69 on: March 03, 2006, 10:36:02 PM »
Vasika den eixa kanei pote Spec ton Cosa gia na do ton tropo pou paizei opote den ithela na ekfero gnomi gia na min epivarinthei to klima :P
Parayta i diafora einai simantiki kai pistevo kai ego me tin seira mou oti sigoura kati den paei kala . tespa ta pathimata na ginontai mathimata (apo oti fenete apo to "simera Vid"  eginan :P) Good Luck Have Fun apo edo kai pera .

PS.1 Batman Eisai Haxor , etoimazetai kai gia sena analogo thread
P.S2 Nice Work Palte.
« Last Edit: March 03, 2006, 10:38:05 PM by Adriano »
Search AnD Destroy mp_Citystreets

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #70 on: March 03, 2006, 10:44:20 PM »
hahah :D
me katalaves adriano e?  ;D ;D ;D

Adr1ano

• DV zombie
« Reply #71 on: March 03, 2006, 10:46:08 PM »
Afou eseis eisaste oi Pingors me Ta Megala Scores :P . SaS exei parei xampari olo to community :P
Search AnD Destroy mp_Citystreets

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #72 on: March 04, 2006, 12:02:02 AM »
blablablablablablablabla auto xerw egw , ki egw sapie pws xerw oti esy exeis dikio pou leei oti autos exei dikio epeidh eixe to demo pou apodeiknuoun oti exei dikio enw esy blepeis kanonika pragmata kai to 8ewreis adiko kai tous brizeis adika epeidh den exoune diko ? auta
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

pal

• DEMO UPLOADER!
« Reply #73 on: March 04, 2006, 01:08:13 AM »
re ego me ti seira mou ena pragma exo na po . . after all ITS JUST A GAME . . so stfu and go play with da chicks ;)
opoios exei prob me ta wh sta public na min mpainei sta public kai na steilei kanena complaint msg stin activision gia to pb ..
btw kai ego exo paixei me wh 1 fora gia fun kai na do pos einai . . so what ? btw apo tote mou arese toso poli pou paizo mono etsi :P:P:P:P

palto

• Guest
« Reply #74 on: March 04, 2006, 02:47:28 AM »
αύριο θα έχουμε νέο πρωταγωνιστή στο σήριαλ... >:(