Λοιπόν με τη σειρά μου να πω πως τα περί αλεπούδων και παπαριών εκεί που αρμόζει. Ποια που δεν πιάνω ρε palto τα έκανα κρεμαστάρια; Τ' αρχίδια σου;
αν πιστεύεις πως εξακολουθώντας να μιλάς με αυτό τον άσχημο τρόπο θα βγεις από πάνω or something, συνέχισε.
Το ότι εγώ ΞΕΡΩ αν ο cosa χρησιμοποιεί cheat ή όχι ενώ εσύ ΟΧΙ το αντιλαμβάνεσαι;
εγώ είμαι της άποψης πως μόνο για το εάν εσύ χρησιμοποιείς cheat θα έπρεπε να είσαι σίγουρος, τέσπα...
Εσύ ρε cassidy αυτό δεν απάντησες στο cosa όταν σου είπε για το σκηνικο με τον assvas; Ότι τον έχεις δει IRL και συνεπώς ό,τι και να λένε είναι μαλακίες;
αυτό είπε i think. μαζί είμασταν με τον cassidy πριν 3 χρονάκια που μας γάμαγε κανονικότατα (και με τον νόμο όπως αποδείχτηκε τελικά...) ο assvas και λέγαμε "δε μπορεί, αυτός θα κλέβει!". ε αφού τον οθονιάσαμε 2-3 ώρες και είδαμε πως παίζει, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν κλέβει
. για να είμαι πιο σωστός, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι δεν έκλεβε εκείνο το βράδυ... όπως κ μετά από μια βδομάδα, όπως και μετά από έναν χρόνο. εγώ δεν τον έχω δει να κλέβει ακόμα. τι σημαίνει αυτό, ότι αν μου φέρουν ένα demo με έναν assvas να cheatάρει δε θα το δεχτώ; θα το δεχτώ, με δυσκολία μεν γιατί μετά από τόσο καιρό θα δυσκολευτώ να πιστέψω πως ο βασίλης χρησιμοποιεί cheats. και προφανώς αν μπει κάποιος με το όνομα του και κλέβει απλώς για να σπιλώσει το όνομα του, δε θα καταφέρει τπτ. εξάλλο θα καταλάβουμε από το στυλ αν είναι ή όχι the real thing.
Λοιπόν τώρα προστίθεται ότι τον cosa τον βλέπατε να παίζει τις προηγούμενες 30 φορές και ήταν ΟΚ και σε αυτή (με το demo και μετά με το kick) βελτιώθηκε τόσο και άλλαξε που συμπεραίνετε cheat? Ή ήταν όλες cheat και απλώς περιμένατε να βεβαιωθείτε;
first time τον έκανα spec τον cosa nostra όταν τράβηξα κ το σχετικό demo και αυτό γιατί κάποιος παίκτης διαμαρτυρήθηκε λίγο πριν, δεν είχα και κάνα προηγούμενο μαζί του. μάλιστα έκανα spec και εσένα πριν τον cosa γιατί έπιασα μόνο το clantag και μου φάνηκες απολύτος καθαρός for the record (όχι ότι σε νοιάζει τι πιστεύω, i know)
Εδώ κυρίως ήθελα να εκφράσω πως μου φαίνεται γελοίο να το στηρίζετε σε τέτοια demo και κομματάκι υποκριτικό.
εμένα η άποψη μου είναι (και την ξαναλέω) πως ο cosa nostra του συγκεκριμένου demo δεν είναι καθαρός.-
την περίπτωση να λαθεύω δεν την αποκλείω αλλά δεν τις δίνω και σημαντικές πιθανότητες...
Όπου με βλέπετε να με kickάρετε ξέρω γω... Ανά καιρούς μου βγαίνουν πιο περίεργα, s&d δεν πολυπαίζω μπροστά σας να έρθω να παίξω δεν προβλέπεται, οπότε cheatάς καραμπινάτος είμαι.
σχολιάστηκε παραπάνω