Loipon epeidh dam k rest de nomizw na DIAVAZETE afta pou grafw , H de kserete na diavazete ellhnika , tha to pw allh
mia fora kathws einai kai evnohto na to katalavoun oi perissoteroi.
Otan exoume ONC kleinoume ton pub gia na sikwnei to mhxanhma tous 4 server swsta ? swsta ...
De ginete na yparxoun sto enlogo mhxanhma kai cod2 kai cod4 (praktika) . Alla kai na ginotane gia na leiksei edw to
thema de tha to kana proswpika. To gather = 1 , kai afto cod4 pleon , pame brosta . Cod2 servers yparxoun bolikoi
kai mporeite na shkwsete k seis enan. De katalava giati milate peri xountas , enw apla einai fws fanari pws exete APLA
kakomathei kai eiste ligo axaristoi imo .- Edw den eixa [222]/huhu server locked gia matches pote , kai ton eixa mia
zwh Pub kai Gather ktl. kai opote zhtagate mexri k rcon se locked sas edina . Tespa , de tithete thema na pistei kapoios
gia otidhpote. Tespa den exei na kanei me emena proswpika kai de tha to parw allo etsi , mporeite na epikalestei o
kathenas oti thelei gia to atomo mou , egw koimamai yshxos thx.
An diavasete prosektika afta pou exw grapsei tha deite kai monoi sas pws me 3 vdomades kykloforias tou game afto pou
katakrinete - zhtate - krazete = mexri na strwsei , tha paizw cod2, einai megalh vlakia . kai to cod1 den eixe KAN PB oute
PAM gia posous MHNES ... kai omws to paizame . To cod2 para poloi DE to goustaran (opws kai egw) kai parola afta voila...
Dwste xrono sto game ffs, kai mh griniazete sa gomenes. Milaw etsi oma bas kai katalavete kapoia pragmata , de tha boresw
pote na sas ta valw mesa sto kefali sas , oute tha prospathisw na epivalw th gnwmh mou , apla sa gamer to mono pou
dexomai apo osa exw diavasei einai to oti de goustaroun merikoi thn allagh apo WW2 epoxh se Fash Modern ktl ktl. kai
to mono pou exw na sas pw einai unlucky , kaneis de sas anagase na erthete sto cod4 oute eixate kapoio prob pou kanate
post sto forum peri cod2 kai de sas apanthsame. Den einai xountiko , alla de perimenw na to katalavete oloi , eimaste mia parea
me pollous na mh goustaroun tous allous ktl alla opws leei to rhto , mazi de kanoume kai xwria de mporoume, etsi apto
na emena mohaa hr8a cod , pou perpatagan sa xesmenoi ta models k ksenerwna apth zwh mou ALLA ekana to move.
Protaseis styl exete dei ena movie? , epeidh exw nevra apo douleia twra de tha vrisw , OTAN loipon perasei enas xronos
k de deite movies tote ksanapostarete na apanthsw "+1 k gw mazi sas" . Movie tha vgalei enas an kanei kati kalo,
shmadiko kai thelei na to moirastei me to community. Otan to game exei 2-3 weeks , peite mou re paidia REALLY ffs
TI M O V I E na vgalei kapoios ektos twn Strafejump ? k kamias nade ? exei ginei kana Opencup/eurocup? Exei
wrimasei katholou h skhnh ? ela telos edw . De tha ksanapostarw to Giati den yparxei cod2 gather / pub up . Einai aplo,
kai epeidh yparxei xounta, Server guide exw ftiaksei kai ksodepsa polles wres , So pros olous osous exoun parapona
Do it urself kai onomaste ton [223] , fine by me, voila k to guide gia na mh kourasteite, ta cfg's etoima einai kai oti
xreiastei opoios to kanei edw eimai , like always.
http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=54&topic=750.msg10384#msg10384P.S xounta? Varia leksh, kati pou se eksanagazei na kaneis kati xwris th thelhsh sou kai me thn apeilh/via ,
Sterhsh ekfrashs twn apopsewn mas, sterhsh dikaiwmatwn. Oute apeilh eida, oute para th thelhsh sas
ypoxrewneste na paiksete cod4. Mporeite na ekferete apopsh gia ton public server, alla o server einai
dikos mou, kai gia tous logous pou pollaples fores anefera ton gyrisa sto 4 opws ekana kai oles tis alles
fores. De tha katsw sto cod2 allo, opws den ekatsa sto mohaa kai sto cod1. Tous logous tous anefera.-
An goustarete na paizete cod2 me tis moumies gia allon enan xrono mexri na meinete 3 k o koukos ...
Epilogh sas. Epilogh mou omws na mh xasw enan xrono apto cod4 k meta na kynhgaw to treno, oxi
oxi monaxa egw, alla k alloi .