Poll

modern or classic style ???

call of duty 2
56 (49.1%)
call of duty 4
58 (50.9%)

Total Members Voted: 104

Author Topic: cod2 vs cod4  (Read 41338 times)

HaaS

• 222 HERO!~
Re: cod2 vs cod4
« Reply #120 on: December 04, 2007, 09:36:52 AM »
gamoten telika exis mialo... 8) ta logia sou sofa!
WTF??

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #121 on: December 04, 2007, 07:12:37 PM »
Skill sto 4...Prepei na kseka8arisoume kapoia pragmata. Sto 2, i diafora anamesa se enan "kalo" kai se ena "metrio" paikti oxi me monovola rifles alla me mgs, itan sto pws xeirizontan to recoil kai to ry8mo volis tou oplou. TWRA, ayto den yparxei. To sxedon mideniko recoil twn mgs epitrepei kai stous dyo, na riksoun eystoxa kai to olo 8ema "skill" pernaei sto epipedo tou locking target, pou einai enas poly simantikos paragontas tou swstou aiming. Auto pou lete merikoi isxyei kai einai swsto s auton ton tomea. 

Omws prosexte, mi to GENIKEYETE. To 4 krataei to skill pou prepei na exeis wste na rushareis kai na antimetwpiseis sta 2 metra antipalous me to idio i kai kalytero oplo. Panta pisteva oti to close combat einai 50/50 se mia maxi anamesa se 2 metrious, high, i low skilled paiktes, alla paizei kai megalo rolo i tyxi, to ping to lag, ola ayta...alla kai pali, de prepei na sas ksegela to mideniko recoil kai to rate of fire twn new weapons tou game. Prepei na ksereis pou rixneis. Mia fora polla akyra shots de paizoun sto 4 oso sto 2, auto exo dei, i, isws exo viastei na milisw gi auto. 8a elega oti twra to skill fainetai sto poso kala ksereis na kryvesai kai na kalyptesai. Ksexaste ta orea skiera meri piso apo ena ksylokivwtio kai ti frapedia dipla. Einai parel8on.

To 4 opws poly swsta eipe o K3rst exei megalo va8os se tactics kai plans. To 1 kai to 2 itan ena kalo sxoleio prin to 4 pou mas proetoimase gia pio grigora plans kai gaming, afinontas pisw ligo to atomiko skill, logw oplwn kai mono. Psaxte to ligo perissotero paidia, exei para polla pou prepei na deite se epipedo pcw kai oxi public. De paizete quake gia na sas endiaferei to aiming kai mono.

LawLezz'

• CBWARRIOR.
« Reply #122 on: December 05, 2007, 02:58:33 PM »
Blue swsta ola auta ;D ;Dalla pws 8a apoxtisoume kalitero skill afou se 1 xrono 8a vgei to 5? ???
gia kanenan logo..!

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #123 on: December 05, 2007, 04:12:10 PM »
Opws leei parapanw den einai thema SKILL opws to cod2....thema aim einai to 4...

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #124 on: December 05, 2007, 05:18:52 PM »
Blue swsta ola auta ;D ;Dalla pws 8a apoxtisoume kalitero skill afou se 1 xrono 8a vgei to 5? ???

Ti na sou po, auto pou menei einai na kanoun ena game me A'WW...:p

An parameinoun sto idio style, de 8a xei kai polles allages, isws opws to 1 me to 2 ena prama...

Opws leei parapanw den einai thema SKILL opws to cod2....thema aim einai to 4...

Niko, ta mperdepses ligo...

LawLezz'

• CBWARRIOR.
« Reply #125 on: December 06, 2007, 10:19:36 PM »
pantos guys to cod4 maresei para poli  ;D ;D makari to 5 na mn exei diafora gt 8a ksenerwsw asxima
gia kanenan logo..!

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #126 on: December 09, 2007, 11:20:41 PM »
nta3ei egw stin arxi eixa pei mono cod2..alla telika alla gnwmi se ena lan pou epaiksa sto bnb edw kerkura..apla to 4 mamaei..aplos thes ena kalo pc kai mia kali karta gafikon...

p.s: cu @ pub or se ONC!

LawLezz'

• CBWARRIOR.
« Reply #127 on: December 13, 2007, 12:30:53 AM »
na pw kati last kai lock the topic...cod4 FTW osi dn goustaroun cod4 as paiksoun cod2!!Ela gia na telionoume !!paikste cod2 to a8lio game pou to game einai ena psema apo first head mexri to last head !! ti na sas pw ean 8elete na zite sti psebdestisi paikste cod2!!Dn mporoume na menoume pisw sti texnologia!!auto to pragma einai san na mou lete oti protimate tin aspromauri tileorasi apo tin exrwmi ..mn gelate einai ena paradeigma pou einai paromoio..tespa gia na mn ta polilogoume gt mporw na katse na grafw me tis wres opios 8elei cod2 cod2 opios 8elei cod4cod4alla na kserete oti osi dialeksate to cod2 kai dn dokimasete ligo to 4 8a vgeite xamenoi !! to Cod4 einai ali epoxi ali stategy kai alo style emena pantos m aresei perissotero !!lawlezz speak
gia kanenan logo..!

chesteR!

• DV zombie
« Reply #128 on: December 13, 2007, 02:40:53 AM »
na pw kati last kai lock the topic...cod4 FTW osi dn goustaroun cod4 as paiksoun cod2!!Ela gia na telionoume !!paikste cod2 to a8lio game pou to game einai ena psema apo first head mexri to last head !! ti na sas pw ean 8elete na zite sti psebdestisi paikste cod2!!Dn mporoume na menoume pisw sti texnologia!!auto to pragma einai san na mou lete oti protimate tin aspromauri tileorasi apo tin exrwmi ..mn gelate einai ena paradeigma pou einai paromoio..tespa gia na mn ta polilogoume gt mporw na katse na grafw me tis wres opios 8elei cod2 cod2 opios 8elei cod4cod4alla na kserete oti osi dialeksate to cod2 kai dn dokimasete ligo to 4 8a vgeite xamenoi !! to Cod4 einai ali epoxi ali stategy kai alo style emena pantos m aresei perissotero !!lawlezz speak

kala nte,min sugxizesai.

glou glou
Hey dude,where's my KaR ?

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #129 on: December 13, 2007, 03:32:28 PM »
LoL thats so funny chesteR i am still laughing. ;D .
Lawless, yparxei mia diafora sto cod4 k to cod2, Modern Warfare k WWII ;)

Kana custom map sto cod4 apo cod2 paizei?

LawLezz'

• CBWARRIOR.
« Reply #130 on: December 13, 2007, 07:07:33 PM »
Lawless,
katarxin tyranous einai lawlezz kai oxi lawless Tyranosaura
gia kanenan logo..!

Arkoudas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #131 on: December 16, 2007, 03:47:25 AM »
CoD 4!1!!!!1!1!!Den to exw dei akoma,alla exw akousei poolu 8etika sxolia...avrio pourno pourno 8a paw na to agorasw...kai epistrefw energa ;)

PS: Gia na min ksexniomaste ------>                      AaaHhh Agaph Mou....

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
« Reply #132 on: December 16, 2007, 07:15:47 AM »
SOZ ΓΙΑ ΤΟ SPAM

αλλα ο αρκουδας ειναι ο αγαπημενος μου κουνελος!αρκουδαααααααααααααααααααααααααα
πεσ κανενα νεο απο το england!

αχ αγαπη μου!!!!

haxzor

• DV zombie
  • EPIC FAILURE!
« Reply #133 on: December 16, 2007, 03:42:47 PM »
CoD 4!1!!!!1!1!!Den to exw dei akoma,alla exw akousei poolu 8etika sxolia...avrio pourno pourno 8a paw na to agorasw...kai epistrefw energa ;)

PS: Gia na min ksexniomaste ------>                      AaaHhh Agaph Mou....
Come Back kai esu opws kai o section se 3 mines...gl me to game re kai hfhfhf

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #134 on: December 17, 2007, 12:20:21 AM »
:spam: = lawlez+domino

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.