δεν ειχα σκοπο να ξαναποσταρω αλλα ειδα απαντηση απο Κ4 και τρελαθηκα.. επειδη βλακα εσυ νομιζεις οτι η παρουσια μου στο cod ξεκιναει απο τοτε που εγινες εσυ admin και απεκτησες ξαφνικα rcon αρχιδια, εχω να σου πω οτι το πρωτο μου kick στον 222 το εφαγα απο τον brizola για teamkill.. ΝΑΙ, λοιπον απο τοτε επαιζα εποχες που εσυ δεν υπηρχες ΠΟΥΘΕΝΑ επαιζες επισης.. οταν λοιπον λες για επιθεσεις σε admins να γινεσαι πιο συγκεκριμενος η καλυτερα να αναφερεσαι μονο στον εαυτο σου.. παμε παρακατω.. οσον αφορα τα gather και το onc επειδη εχω επιγνωση του χαμηλου μου skill ηταν επιλογη μου να μην συμμετεχω καθως τα επινα απο παντου! αλλα αυτο δειχνει οτι δεν στηριζω το community?? και να στο θεσω και αλλιως, ο ohto, o lupix kai o volcom εμπαιναν σ αυτα "φοτρωμενοι" ως γνωστον.. Ε ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ .. κλεινοντας οσον αφορα το καναλι στο ts λεγετε tu cafe, ηταν admin η prozoula και καποια στιγμη στην πορεια ο jackal εδωσε δικαιωματα admin στον dxtr.. εγω παιζω απο intrnet cafe, καθε φορα που κλεινω το pc ολα "διαγραφονται" αρα δεν υπηρχε λογος να ειμαι admin.. και επειδη εισαι τοσο στοκος ανενημερωτος, ρωτα οσους ξερεις και εχουν βρεθει μαζι μου στο ιδιο καναλι (jackal, mxc, tlr) αν "spammarw" γενικα η αν εχω κραξει ποτε μου καποιον..