Author Topic: H peiratia skotonei th mousikh?! ;>  (Read 35167 times)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
  • Οποιος νυχτα περπατει λασπες&σκατα στους φασιστες
Re: H peiratia skotonei th mousikh?! ;>
« Reply #30 on: September 16, 2011, 04:36:45 PM »
δεν ειχα σκοπο να ξαναποσταρω αλλα ειδα απαντηση απο Κ4 και τρελαθηκα.. επειδη βλακα   εσυ νομιζεις οτι η παρουσια μου στο cod ξεκιναει απο τοτε που εγινες εσυ admin και απεκτησες ξαφνικα rcon αρχιδια, εχω να σου πω οτι το πρωτο μου kick στον 222 το εφαγα απο τον brizola για teamkill.. ΝΑΙ, λοιπον απο τοτε επαιζα εποχες που εσυ δεν υπηρχες ΠΟΥΘΕΝΑ επαιζες επισης.. οταν λοιπον λες για επιθεσεις σε admins να γινεσαι πιο συγκεκριμενος η καλυτερα να αναφερεσαι μονο στον εαυτο σου.. παμε παρακατω.. οσον αφορα τα gather και το onc επειδη εχω επιγνωση του χαμηλου μου skill ηταν επιλογη μου να μην συμμετεχω καθως τα επινα απο παντου! αλλα αυτο δειχνει οτι δεν στηριζω το community?? και να στο θεσω και αλλιως, ο ohto, o lupix kai o volcom εμπαιναν σ αυτα "φοτρωμενοι" ως γνωστον.. Ε ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ,ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ .. κλεινοντας οσον αφορα το καναλι στο ts λεγετε tu cafe, ηταν admin η prozoula και καποια στιγμη στην πορεια ο jackal εδωσε δικαιωματα admin στον dxtr.. εγω παιζω απο intrnet cafe, καθε φορα που κλεινω το pc ολα "διαγραφονται" αρα δεν υπηρχε λογος να ειμαι admin.. και επειδη εισαι τοσο στοκος ανενημερωτος, ρωτα οσους ξερεις και εχουν βρεθει μαζι μου στο ιδιο καναλι (jackal, mxc, tlr) αν "spammarw" γενικα η αν εχω κραξει ποτε μου καποιον..
« Last Edit: September 16, 2011, 04:59:52 PM by seXtas »
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

«Δεν είναι βίαια τα ορμητικά νερά ενός ποταμού,
αλλά οι όχθες που τον περιορίζουν.»

storm

• DV zombie
« Reply #31 on: September 16, 2011, 04:41:15 PM »
χμμμ εγω σε ειχα για καλο σκιλλ!!! περα απτην πλακα!  :P  :P στην διενεξη σας δεν θα παρεμβω αν και θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτο που εγραψα προηγουμενος  :-X :-\
[15:39] hRMNY'syntax:D: psisou na paroume both hax re misa misa
[15:39] hRMNY'syntax:D: gia oikonomia
[15:39] hRMNY'syntax:D: opa soz wrong chat
[15:39] S~> A-STORM  ツ: hahahahahahahah
[15:39] S~> A-STORM  ツ: xaxaxaaxaxaxxaxa

DarkxGR

• Ranked Pubzorz!
« Reply #32 on: September 16, 2011, 04:46:36 PM »
Μαύρος Πειρατής - The Black Corsair (greek opening)

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #33 on: September 16, 2011, 04:46:56 PM »
re sexta eisai kai esi re diaole akraios, dld des to to post tou kafrou, sthn leei ok alla toulaxiston eexei kapia epixeirhmata sosta h lathos kai pano apo ola den xrhsimopoei xarakthrismous.esi to gamhses.

pffff malakes kade oti thelete alitheia

p.s kosma san admin kai genikotera autoi pou asxoloude me thn eksousia ektos to oti prepei na neronoun ligo to krasi tous prepei na mhn trofodotoun thn antidrash me perissoterh drash gia xarh ths omalhs leitourgias tou systhmatos.

imo ekfrazo pada

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #34 on: September 16, 2011, 04:47:51 PM »
παρομοιάζει με kartelakia οτι spamάρω or whatever.
χοντρη βρισια..νο τρολλ

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #35 on: September 16, 2011, 04:53:57 PM »
χμμμ εγω σε ειχα για καλο σκιλλ!!! περα απτην πλακα!  :P  :P στην διενεξη σας δεν θα παρεμβω αν και θα ηθελα να μου απαντησεις σε αυτο που εγραψα προηγουμενος  :-X :-\
ρε καταιΓΙΔΑ τι δεν καταλαβενεις?? βλεποντως απο τον who's online εναν δικο μου να viewing το παρον topic  το ειδα και εγω.. αρχικα δεν καταλαβα τι ηθελε να πει το παιδι που το ξεκινησε αλλα βλεποντας οτι ειναι topic του 2006 και με αφορμη ΜΟΝΟ τον τιτλο του ειπα να ποσταρω την αποψη μου πανω στη "πειρατεια".. λογικο ηταν να μην ξεκινησω γραφοντας ενα κατεβατο αλλα πετωντας μια ατακα που ΕΓΩ θεωρησα εξυπνη, απο κει να πιαστει καποιος και να ξεκινησει μια κουβεντα γιατι οπως λες και εσυ το θεμα εχει καποιο ενδιαφερον (συγκριτικα με κατι τοπικ του στυλ "ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΣ ΜΟΥ, θεε μου βοηθα.. και σκαει ο ΘΕΟΣ και δινει τη λυση και χαιρεται).. δυστυχως "πιαστηκε" ο πλεον ακαταλληλος τυπος, αυτος που μου ειχε κανει "παρατηρηση" για το που θα postarw videaki του mikeus( σαν αυτο πιο πανω... ΗΜΑΡΤΟΝ).. αυτο ειναι εν συντομια το ολο story, ελπιζω να σε καλυψα!
"Εγω δεν θα ξεφτιλιστω ποτε μου, δεν θα γερασω.. Θα πεθανω, αλλα θα γαμησω τον κοσμο μεχρι τοτε.."

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #36 on: September 16, 2011, 04:58:06 PM »
re sexta eisai kai esi re diaole akraios, dld des to to post tou kafrou, sthn leei ok alla toulaxiston eexei kapia epixeirhmata sosta h lathos kai pano apo ola den xrhsimopoei xarakthrismous.esi to gamhses.

NOT. για δες ξανα!! ολα καλα

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #37 on: September 16, 2011, 05:13:23 PM »
Είστε μαλάκες.

Και, obviously, αν έκανε το ξέθαμα κάποιος άλλος δε θα γινόταν όλο αυτό. Τσιλλάρετε λίγο και δείξτε την απαιτούμενη ωριμότητα, both (ή all?) of you.
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #38 on: September 16, 2011, 05:18:01 PM »

αν έκανε το ξέθαμα κάποιος άλλος δε θα γινόταν όλο αυτό.

MrS:D^^

• DV zombie
  • “Imagination is more important than knowledge...”
« Reply #39 on: September 16, 2011, 05:21:14 PM »
go go.κραξτε λιγο ακομα τα δεκαχρονα..ενω εσεις..που αν παρουμε την ηλικια..ειστε ωριμοι.μαλωνετε χωρις λογο επειδη πολυ απλα του τη καρφωσε καποιου να κανει ριπλαι σ ενα ποστ πριν πολυ καιρο..φιλικα παντα

00:01:01>  "MexiCola" disconnected (doflaPa)

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #40 on: September 16, 2011, 05:21:47 PM »
Για την ακρίβεια την έχω πει αντιστοίχως σε άλλους που κάνουν ξεθάματα.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #41 on: September 16, 2011, 05:29:15 PM »
apla manges gia na telinoume, se auto to forum ennoeitai oti ta tech support threads kai genikotera ta themata pano sthn texnologia kai ta pc einai aparaithta dioti auto einai to main object alla eksisou shmantika einai gia ena forum community  ta threads gia mousikh,hahaha,haha pics kai genikotera ta asxeta apo pc-texnoliga-support whatever threads.min ksexame oti arketa atoma edo ,an oxi na po oti eimai sigouros, ipopsiazome oti benoun mono or kirios gia ta asxeta(emena me vazo sigoura mesa).

to mono thetiko sto olo topic einai oti molis bei o theoc o assvas tha kanei ena reply me to klassiko,to opoio to exei sigoura bind, ''πρεπει να κανετε και την αυτοκριτικη σας,δεν ειμαστε λαικο δικαστηριο εδω'' και θα λιωσω χαοχοαοχαοχοαοχοαοχαοχοα

A kiss is a lovely trick designed by nature to stop speech when words become superfluous.
Ingrid Bergman

seXtas

• DEMO UPLOADER!
« Reply #42 on: September 16, 2011, 05:37:08 PM »
Για την ακρίβεια την έχω πει αντιστοίχως σε άλλους που κάνουν ξεθάματα.
ελα συνεχισε γιατι η μερα στο γραφειο δεν περναει με τιποτα.. και απο αυριο θα ειμαι κυριος στην "υποσχεση" μου

kartelakiaC

• DV zombie
« Reply #43 on: September 16, 2011, 05:50:09 PM »
με παρομοιάζει με kartelakia οτι spamάρω or whatever.
χοντρη βρισια..νο τρολλ

sorry κι ολας φιλοι μου, αλλα απο ποτε ειναι "χοντρη βρισια" να παρομοιαζεται καποιος με μενα; Σπαμμαρω και σπαω μπαλες το ξερω, αλλα δεν εκανα κατι πολυ σοβαρο ωστε να θεωρουμαι προσωπο που να μην πρεπει να μιμηθει απο καποιον.

peEWw

• DV zombie
  • Lust for Life!
« Reply #44 on: September 16, 2011, 05:51:23 PM »
esi den egines DV zombie?

ti kaneis akomh sto forum?
Ingrid Bergman