Author Topic: ONC #21 Cod4 - Search & Destroy 3vs3  (Read 33232 times)

STAM

• Assistant Team\Mini Admins
  • DV zombie
  • kRAMBAAAAA~
Re: ONC #21 Cod4 - Search & Destroy 3vs3
« Reply #135 on: January 22, 2008, 10:45:51 PM »
kati eixan pei oi ix oti dn 8a 3anapostaroun?!dn 8ymamai k kala!

mPOUMPI  :huff1:

p.s:sto epomeno elpizw na sas doume k esas,hF!

al3handro

• Guest
« Reply #136 on: January 22, 2008, 10:49:17 PM »
Καταρχας, χαιρετισμους απο Πατρα και απο Unsto marmz Sakis και καμμενες στιγμες φαση.
Κατα δευτερον, δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω, αλλα βλεπω το εχετε συνηθεια να αντιμετωπιζετε εχθρικα και να περιθωριοποιειτε συχνα καποια clans σε αυτο το community!! Ωραια να μιλησουν καποιοι υπευθυνοι, αλλα οχι ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του. Μπορειτε να μιλατε για bans σε παικτη, αλλα οχι σε ολοκληρα τιμς, για να φανει η σκληροτητα των μπιγκ ντικς του cod.gr .
Τωρα, βεβαια, θα μου πειτε και δικαιολογημενα, να παω στο διαολο μιας και δεν επαιζα καν στο ONC . Ασε που ειμαι και απο τα τιμς που λεγαμε...

Εγω προτεινω, προς κοινο παραδειγματισμο, τον αποκεφαλισμο ολων των RoD στο αγαλμα της Strike. Και φυσικα κατασχεση των CD Keys των παικτων της ομαδας αυτης για εκ νεου μοιρασμα στον λαο του ψοδ.γρ . ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΦΑΕΙ!! :-Δ

Και τριτον και σημαντικοτερον, ειναι ευκολο για εμενα πχ που ημουν χαξορι για αρκετο καιρο, οταν το κομμιουνιτι δεν ειχε φτιαχτει καλα καλα, τωρα να καταδικαζω πρωτος πρωτος ολους εκεινους , τους επιδοξους wannabe-me που πιστευουν οτι θα ξεγελασουν τον κοσμο φραγκαροντας  ασταματητα με τα HAX που διαθετουν γιο γιο γιο YAW! V.Zaitsev κωλοζωο για σενα παει αυτο, κανεις δεν ξεχναει που εμπαινες στους καποτε-τοτε ελληνικους σερβερς και νομιζες οτι γαμαγες με τα hax . Δεν ειναι φυσικα κατι κατακριτεο. Προφανως, διακατεχομενος απο το πνευμα αλτρουισμου, σοβαροτητας και ωριμοτητας, ως απορροια της ηλικιας και της παιδειας σου, κατηγορεις το παιδι που ξεχασε να βγαλει τα χαξ καθως αλλαζε σερβερς.

Α και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι αν ο βι ζητα μηδεν τριαντα τεσσερα εχει τοσα πολλα ματς στο cb, τουλαχιστον οταν προσπαθει να τα προβαλλει τοσο αδιακριτα με το κεφαλι και τη μυτογκα ψηλα, οπως επισης και για το αν ο jimmyς εριξε κοκα κολα και χαλασε η κονσολα , ή αν ο ανηψιος του εκανε κατι περιεργο στο pc και ξαφνικα εβλεπε μεσα απο τους τοιχους (οπως ευστοχα λεει και ο Μητσος). Και εφοσον δεν γινεται καν λογος για λαθος του pb kick απο τον ιδιο τον "εγκληματια" (!!! ΧΑ) τοτε απαιτειται τιμωρια, αποκλειστικα σε αυτον και σε κανεναν αλλον.

Τελος, προς αποφυγη παρεξηγησεων και προς αποπειρα αλλαγης του εντονου κλιματος πεταγοντας μια μικρη αστεια μαλακια, εγω δεν εχω αναγκη τα binds για να γραψω με το υφακι που εγραψα :D!!!

Mε αγαπη εκτιμηση και σεβασμο, ο υποφαινομενος οΟ 

Nαι Zudap, ω ναι. Και αν εχεις καποιο προβλημα με εμενα, μπορεις να μου το πεις στο msn, im here !!

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #137 on: January 22, 2008, 10:55:56 PM »
Kala ta eipes re alex..etsi einai..gi'auto eipa prin oti dn exei simasia i ilikia alla i wrimotita.Panw apo 25 xronwn dn prepei na eisai alla exeis wrimotita 70ari.  Alla dustuxws sumvainei kai to anti8eto..

al3handro

• Guest
« Reply #138 on: January 22, 2008, 11:04:22 PM »
Καταρχας, χαιρετισμους απο Πατρα και απο Unsto marmz Sakis και καμμενες στιγμες φαση.
Κατα δευτερον, δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω, αλλα βλεπω το εχετε συνηθεια να αντιμετωπιζετε εχθρικα και να περιθωριοποιειτε συχνα καποια clans σε αυτο το community!! Ωραια να μιλησουν καποιοι υπευθυνοι, αλλα οχι ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του. Μπορειτε να μιλατε για bans σε παικτη, αλλα οχι σε ολοκληρα τιμς, για να φανει η σκληροτητα των μπιγκ ντικς του cod.gr .
Τωρα, βεβαια, θα μου πειτε και δικαιολογημενα, να παω στο διαολο μιας και δεν επαιζα καν στο ONC . Ασε που ειμαι και απο τα τιμς που λεγαμε...

Εγω προτεινω, προς κοινο παραδειγματισμο, τον αποκεφαλισμο ολων των RoD στο αγαλμα της Strike. Και φυσικα κατασχεση των CD Keys των παικτων της ομαδας αυτης για εκ νεου μοιρασμα στον λαο του ψοδ.γρ . ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΦΑΕΙ!! :-Δ

Και τριτον και σημαντικοτερον, ειναι ευκολο για εμενα πχ που ημουν χαξορι για αρκετο καιρο, οταν το κομμιουνιτι δεν ειχε φτιαχτει καλα καλα, τωρα να καταδικαζω πρωτος πρωτος ολους εκεινους , τους επιδοξους wannabe-me που πιστευουν οτι θα ξεγελασουν τον κοσμο φραγκαροντας  ασταματητα με τα HAX που διαθετουν γιο γιο γιο YAW! V.Zaitsev κωλοζωο για σενα παει αυτο, κανεις δεν ξεχναει που εμπαινες στους καποτε-τοτε ελληνικους σερβερς και νομιζες οτι γαμαγες με τα hax . Δεν ειναι φυσικα κατι κατακριτεο. Προφανως, διακατεχομενος απο το πνευμα αλτρουισμου, σοβαροτητας και ωριμοτητας, ως απορροια της ηλικιας και της παιδειας σου, κατηγορεις το παιδι που ξεχασε να βγαλει τα χαξ καθως αλλαζε σερβερς.

Α και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι αν ο βι ζητα μηδεν τριαντα τεσσερα εχει τοσα πολλα ματς στο cb, τουλαχιστον οταν προσπαθει να τα προβαλλει τοσο αδιακριτα με το κεφαλι και τη μυτογκα ψηλα
, οπως επισης και για το αν ο jimmyς εριξε κοκα κολα και χαλασε η κονσολα , ή αν ο ανηψιος του εκανε κατι περιεργο στο pc και ξαφνικα εβλεπε μεσα απο τους τοιχους (οπως ευστοχα λεει και ο Μητσος). Και εφοσον δεν γινεται καν λογος για λαθος του pb kick απο τον ιδιο τον "εγκληματια" (!!! ΧΑ) τοτε απαιτειται τιμωρια, αποκλειστικα σε αυτον και σε κανεναν αλλον.

Τελος, προς αποφυγη παρεξηγησεων και προς αποπειρα αλλαγης του εντονου κλιματος πεταγοντας μια μικρη αστεια μαλακια, εγω δεν εχω αναγκη τα binds για να γραψω με το υφακι που εγραψα :D!!!

Zaitsev, συγκεκριμενα, θα σου απαντησω με το εξης.

Ο μαριος τελικα δε στελνει χαιρετισματα, γιατι καποιους λεει σας εχει χεσμενους. Αντε μου στο διαολο τωρα "παππου"
« Last Edit: January 22, 2008, 11:14:48 PM by iXaLex »

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #139 on: January 22, 2008, 11:14:13 PM »
19 einai o aLexoukos mou! well said <3

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #140 on: January 22, 2008, 11:27:13 PM »
"κανεις δεν ξεχναει που εμπαινες στους καποτε-τοτε ελληνικους σερβερς και νομιζες οτι γαμαγες με τα hax"
exeis a3exastes empireies vlepw  xaxaxaxaxaxaxaxaxa

vre kolozwo alex check my guids kai meta mila, an katigoreis xwris apodixei, STFU
alla etc exete ma8ei orismenoi na milate genika kai aorista, so gia na mhn sta xwso poio xontra palioma...ka STFU now, an 8es na to synexiseis NP.  ;)

btw HAX eixa kai 8a exw panta re private plirwmena me updates ktl oxi ta apla hax tou laoutzikou  ;D  ;D
« Last Edit: January 22, 2008, 11:42:00 PM by V.z034 »

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

al3handro

• Guest
« Reply #141 on: January 22, 2008, 11:47:42 PM »

Α και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι αν ο βι ζητα μηδεν τριαντα τεσσερα εχει τοσα πολλα ματς στο cb, τουλαχιστον οταν προσπαθει να τα προβαλλει τοσο αδιακριτα με το κεφαλι και τη μυτογκα ψηλα
, οπως επισης και για το αν ο jimmyς εριξε κοκα κολα και χαλασε η κονσολα , ή αν ο ανηψιος του εκανε κατι περιεργο στο pc και ξαφνικα εβλεπε μεσα απο τους τοιχους (οπως ευστοχα λεει και ο Μητσος). Και εφοσον δεν γινεται καν λογος για λαθος του pb kick απο τον ιδιο τον "εγκληματια" (!!! ΧΑ) τοτε απαιτειται τιμωρια, αποκλειστικα σε αυτον και σε κανεναν αλλον.

Zaitsevako, μην ανησυχεις μεϊτ, εγω εδω ειμαι και βλεπω. Εχεις κανει ηδη 3 edit στο post σου. Κανεις μπαμ ρε συ. Πρεπει να γινεισ λιγο πιο ατσιδας για να μη σε λεμε και μαλακα. Μην καρφωνεσαι . Ξερω πολυ καλα, οτι οντως ειχες πληρωμενα hax. Και ασε τα guids και τις παπαριες.

ΥΓ: Αντιοζ, και αυριο με το καλο που θα μαι αθηνα, θα συνεχισω να απανταω (αν εχω ορεξη παντα), κανοντας παντα παραθεση το αρχικο μου ποστ. Τζι ελ

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #142 on: January 22, 2008, 11:52:23 PM »
"κανεις δεν ξεχναει που εμπαινες στους καποτε-τοτε ελληνικους σερβερς και νομιζες οτι γαμαγες με τα hax"
exeis a3exastes empireies vlepw  xaxaxaxaxaxaxaxaxa

vre kolozwo alex check my guids kai meta mila, an katigoreis xwris apodixei, STFU
alla etc exete ma8ei orismenoi na milate genika kai aorista, so gia na mhn sta xwso poio xontra palioma...ka STFU now, an 8es na to synexiseis NP.  ;)

btw HAX eixa kai 8a exw panta re private plirwmena me updates ktl oxi ta apla hax tou laoutzikou  ;D  ;D
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
            rofl
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaax

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

kent

• CBWARRIOR.
« Reply #143 on: January 23, 2008, 12:37:22 AM »
Ti skata egine pali kai plakwneste ? :S
O Blue ti pire kai ta xwnei toso polu ?

WTF ? ???

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #144 on: January 23, 2008, 01:17:28 AM »
xaiiiiiiiiii

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #145 on: January 23, 2008, 01:31:24 AM »
Κατέληξε και αυτό το thread σε flame war. Πραγματικά με αφήνει άφωνο η τελευταία εξέλιξη.

+

=

Οι προσωπικές σας διαφορές - εμμονές παρόλο που τρέφουν όλους εμάς τους drama-fanatics νομίζω οτί ξεφεύγουν τα πλαίσια και του fair play, και του play γενικότερα. Θα σας παρακαλούσα ότι διαφορές έχετε να τις λύσετε μεταξύ σας είτε με pms είτε από msn/irc. 
« Last Edit: January 23, 2008, 07:11:42 PM by k3rst »
sp.encc

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #146 on: January 23, 2008, 05:40:14 PM »
ALHLOUIA!
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

zbouaerg

• Administrator
  • DV zombie
  • braindead
    • Towers open fire.
« Reply #147 on: January 24, 2008, 06:42:07 AM »
   Εεεε, ήθελα να το λοκάρω εγώ.!.
   Και πάνω που είχε ηρεμήσει λίγο η φάση με τα cod2 vs cod4 και ιστορίες.
   Κόψτε τους καφέδες.

ougk