Καταρχας, χαιρετισμους απο Πατρα και απο Unsto marmz Sakis και καμμενες στιγμες φαση.
Κατα δευτερον, δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω, αλλα βλεπω το εχετε συνηθεια να αντιμετωπιζετε εχθρικα και να περιθωριοποιειτε συχνα καποια clans σε αυτο το community!! Ωραια να μιλησουν καποιοι υπευθυνοι, αλλα οχι ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του. Μπορειτε να μιλατε για bans σε παικτη, αλλα οχι σε ολοκληρα τιμς, για να φανει η σκληροτητα των μπιγκ ντικς του cod.gr .
Τωρα, βεβαια, θα μου πειτε και δικαιολογημενα, να παω στο διαολο μιας και δεν επαιζα καν στο ONC . Ασε που ειμαι και απο τα τιμς που λεγαμε...
Εγω προτεινω, προς κοινο παραδειγματισμο, τον αποκεφαλισμο ολων των RoD στο αγαλμα της Strike. Και φυσικα κατασχεση των CD Keys των παικτων της ομαδας αυτης για εκ νεου μοιρασμα στον λαο του ψοδ.γρ . ΔΩΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΦΑΕΙ!! :-Δ
Και τριτον και σημαντικοτερον, ειναι ευκολο για εμενα πχ που ημουν χαξορι για αρκετο καιρο, οταν το κομμιουνιτι δεν ειχε φτιαχτει καλα καλα, τωρα να καταδικαζω πρωτος πρωτος ολους εκεινους , τους επιδοξους wannabe-me που πιστευουν οτι θα ξεγελασουν τον κοσμο φραγκαροντας ασταματητα με τα HAX που διαθετουν γιο γιο γιο YAW! V.Zaitsev κωλοζωο για σενα παει αυτο, κανεις δεν ξεχναει που εμπαινες στους καποτε-τοτε ελληνικους σερβερς και νομιζες οτι γαμαγες με τα hax . Δεν ειναι φυσικα κατι κατακριτεο. Προφανως, διακατεχομενος απο το πνευμα αλτρουισμου, σοβαροτητας και ωριμοτητας, ως απορροια της ηλικιας και της παιδειας σου, κατηγορεις το παιδι που ξεχασε να βγαλει τα χαξ καθως αλλαζε σερβερς.
Α και χεστηκε η φοραδα στο αλωνι αν ο βι ζητα μηδεν τριαντα τεσσερα εχει τοσα πολλα ματς στο cb, τουλαχιστον οταν προσπαθει να τα προβαλλει τοσο αδιακριτα με το κεφαλι και τη μυτογκα ψηλα, οπως επισης και για το αν ο jimmyς εριξε κοκα κολα και χαλασε η κονσολα , ή αν ο ανηψιος του εκανε κατι περιεργο στο pc και ξαφνικα εβλεπε μεσα απο τους τοιχους (οπως ευστοχα λεει και ο Μητσος). Και εφοσον δεν γινεται καν λογος για λαθος του pb kick απο τον ιδιο τον "εγκληματια" (!!! ΧΑ) τοτε απαιτειται τιμωρια, αποκλειστικα σε αυτον και σε κανεναν αλλον.
Τελος, προς αποφυγη παρεξηγησεων και προς αποπειρα αλλαγης του εντονου κλιματος πεταγοντας μια μικρη αστεια μαλακια, εγω δεν εχω αναγκη τα binds για να γραψω με το υφακι που εγραψα
!!!
Mε αγαπη εκτιμηση και σεβασμο, ο υποφαινομενος οΟ