Loipon, exw akousei arketa kai prepei na pw kai egw kati.
Oi servers poy sikwnoyme san RoD einai cracked alla exoyme kai original.
to oti oi cracked servers einai dikoi mas den simainei aparaitita oti paizoyme kai se aytoys.
aytoi oi server eginan gia allo skopo, ton opoio den tha kathisw twra na analysw.
Egw proswpika exw stamatisei na paizw se public servers edw kai arketo kairo, opws kai oi perissoteroi apo tin parea mas.
den mporw na katalavw to eksis:
oi perissoteroi apo edw me gnwrizete pisteyw, opws kai ton SA kai ton jimmy kai arketa apo ta meli tis pareas mas.
kai apo ta paixnidia se public kai sto cod2 kai sto 4 alla kai apo ta onc ktl
kanenas mas pote ma POTE den eixe dwsei kamia aformi sto parelthon oyte sto 2 oyte sto 4 (an kanw lathos na moy to peite), mexri to teleytaio symvan me ton jimmy.
egw bgika kai yperaspistika ton jimmy san atomo kai oxi gi'ayto poy epathe, giati ton kserw apo tote poy arxisa na asxoloyme me to antikeimeno.
krima poy den exw grameni tin synomilia tis omadas mas sto sygkekrimeno match apo to ventrilo, gia na akoysete tin ekpliksi mas kai ta vrisidia mas otan eidame to mnm ayto ston server poy mpikame na mpoyme. apla egw exw toys logoys moy na ton pisteyw, giati ton kserw kai kserw gia to ti einai ikanos na kanei kai ti oxi.
ayto poy den mporw na katalavw einai giati ayti i megali epithesi kai ayti i megali "exthra", pleon, pros toys RoD kai oxi pros kapoio sygkekrimeno atomo. me ola ayta poy diavasa, moy dwsate na katalavw oti apla psaxnate mia aformi gia na arxisete na lete ola ayta eis varos mas. eis varos mias omadas poy pote ma pote sto parelthon den exei dwsei kanena ma apolytws kanena dikaiwma.
kai eidika esy re blue poy exoyme paiksei tosa games mazi, kai san antipaloi se onc kai public kai san sympaiktes sta public kai sta gather ktl.
kai exw perasei para poly kala ola ayta ta xronia poy asxoloyme. exoyme kanei kai syzitiseis kai xavale metaksy mas mesa apo ta chat tou public kai se sympathw.
me ola ayta, meta apo tosa xronia asxolias, me "xalasate" para poly, parolo poy eimai ena poly isyxo kai dikaio atomo.
den moy aresei na vrizw kai den tha to kanw pote, giati den vriskw to logo.
vrikate eykaireia apo ena atomo kai arxisate na valete kata olis tis pareas mas kai kyriws tis prospatheias poy kanoyme. gia toys cracked servers mas kai den kserw kai egw giati allo.
den mporw na to katalavw ayto.
pote ksana sta tosa xronia edw mesa den exw dei na ginete toso megalo thema gia ena atomo poy vrethike na exei cheat (alla den to xrisimopoiise an den kanw lathos) kai poso gia tin omada poy symmetexei.
den mporw na katalavw giati twra einai toso diaforetika apo oles tis alles periptwseis kai exei ginei olos aytos o ntoros.
gia na kataleiksw, apla tha sas pw oti den kratisa pote kakia se kanenan, oyte exw tsakwthei pote me kanenan kai den prokeite na to kanw kai twra ayto.
apla tha synexisw opws panta na symmetexw oso poio energa mporw se oti mporw kai akoma tha prospathisw akoma poio poly me tin stasi poy eixa toso kairo kai tha synexisw na exw, na apodeiksw oti den eimaste "elefantes".
ayta eixa na pw kai just have fun all, it's just a GAME
see you all online soon