pantos i ex8ra 8imizei law-mad ... no?
panta kai dn einai etc sto metaksi to eipa sto paidi kai mou leei ..oti itan arrwstos...kai o eimaiprohacker sayss: oti o madness tha faei kala tin deutera o flwros pou ka8ete kai leei psemata oti eime sxoleio ..spiti eime kai eime arrostos tha ta poume tin deutera kai min to pezeis kai poli vadam
score=1(thn afisa na thn faw)-6 for me
den iksere ti na kanei....
kiriolekthka na sas pw ti egine k an den pistevete ask radical p htan mprosta...gt o lawlezz apla einai me to meros tou k leei lies!!
Ok me afinei me to mhxanaki o radical kesw apo enan net... ton psaxnw me agries dia8eseis... vgainei eksw m leei ti 8es re?.... afinw thn prwth mpounia na pesei thn opoia oute eniwsa... molis aftos katalave oti den thn eniwsa... apla ekane 2 bhmata pisw k me to pou eide oti paw na tou thn traviksw... apla kaliftike san KOTA... k arxizw na rixnw... ekei omws pou kalive to kefali tou... tou xwnw mia sta moutra h opoia malon petyxe sto metopo gt meta otan ton eida eixe ena simadi san tou harry potter... apla meta mas xwrisan oi filoi tou... erxetai enas megaliteros k mou rixnei mia koutoulia... me apotelesma na m anoiksoun ta xeiloi k na exw matwsei... meta apo ligo erxetai aftos o megalos eksw apo to spiti mou... milisame fwnaksame k mou zhthse sorry pou me xtipise etc...
twra doksa ton 8eo... Uparxei k h Deftera... sxoleio den 8a ton dw? apenanti einai to tmhma tou apo to diko mou!
thats all!
soz p den traviksa video!... thn Deftera mporei na traviksw xD