Author Topic: Ethniki omada CoD  (Read 8803 times)

VERTIGO

• DV zombie
Re: Ethniki omada CoD
« Reply #15 on: February 28, 2006, 02:04:23 PM »
giati den kanete ena poll? ;D :D :-*
[02:02] pers0wnages d 0 x: play cybergamer ?
[02:02] naNOx9 vertiGo: dont have 5 on
[02:02] naNOx9 vertiGo: sorry
[02:02] pers0wnages d 0 x: no lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: white my team ....
[02:02] naNOx9 vertiGo: lol
[02:02] pers0wnages d 0 x: oh forget ....
[02:03] pers0wnages d 0 x: no more t

Unsto

• DV zombie
« Reply #16 on: February 28, 2006, 03:53:46 PM »
giati den kanete ena poll? ;D :D :-*

Για ποιο πραγμα, δεν πιστευω οτι υπαρχει καμια σοβαρη διαφωνια.

AvnanaS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #17 on: March 17, 2006, 06:08:56 PM »
Geia xara mages, kairo exo na mpo edopera...:p
Apla i kouventa ayti aksizei mia apantisi...

Vasika 2 kouventes ston Gody 8elo na po...

Os enas poly kalos paiktis pou eisai 8a eprepe, na eisai ligo pio low profile. M aresei pou milas ekso ap ta dontia kai etsi 8a miliso kai go.

Gody, ego de 8a eixa kanena provlima na eimai ypo tis diatages sou, eilikrina, alla i e8niki omada, einai ligo lepto zitima. An 8ymasai kala i e8niki omada tou COD1 apoteloutan apo tous noname kai monon. Tote, monoi sas apofasisate, monoi sas praksate kai meis (GRelite), eipame ok, gia na to kanoun simainei oti mporoun. H poreia sas omws de apedeikse se apotelesmatikotita to sigouro skill sas alla, oute kai kaneis sas zitise eu8ynes, auto omws, de sou dinei ti dynatotita na vgaineis kai na les oti i e8niki omada einai prosopiki sou/sas ypo8esi, i to "magazaki" sas, akoma kai tora en eti COD2. 8a mporousa kallista na vgo kai na po kai go kai o sir steven kai opoios allos goustare, oti efoson eseis apotyxate, as paiksoume kai meis oste na sas elafrynoume kai ligo ap tin "ey8yni" kai to varos tis e8nikis fanelas.

Sigoura eiste kai eisastan i pio demeni omada, alla den simainei auto, oti kai kapoioi alloi empeiroi paiktes de mporoun na afomoiw8oun, se mia omada, kai na prospa8isoun gia to kalytero.

Gia na eimai eilikrinis, kai go nomizo oti oi non prepei na einai o kormos tis e8nikis, alla den exeis to dikaioma na arni8eis apo kapoious to dikaioma tis prospa8eias kai tis symmetoxis...

Luck0r?!

• CBWARRIOR.
« Reply #18 on: March 17, 2006, 06:15:34 PM »
Ma de nomizw pws leei auto.. Sto katw katw apagoreuetai na paiksei mono h non.. nomizw 2 paiktes max apo ena team!

Oso gia to proigoumeno nation cup sto cod 1.. de nomizw kai kserw oti ksereis pws duskola tha ginotane kati kalutero.. ! Ama apenanti sou exeis tous 2 kaluterous paiktes apo omades opws ocrana pcg klp klp kai esu eisai o gody o brizolas o luckies kai o pal  e lol kserw gw!

Telos pantwn.. mazi sou pantws na ginei ena swsto mix sthn nation team.. oti kai na ginei to apotelesma fovamai pws tha einai to idio omws..

Unsto

• DV zombie
« Reply #19 on: March 17, 2006, 07:02:44 PM »
Ωραια ολα αυτα αλλα μηπως θα επρεπε σιγα σιγα να οργανωθει η ομαδα και να γινονται 1-2 προπονησεις τον μηνα για αρχη, για να βρεθουν ποιοι παιχτες ταιριαζουν μεταξυ τους, κτλ......

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #20 on: March 17, 2006, 07:48:22 PM »
re paidia as ftiaxoume community kai meta na paixoun oi kaluteroi sthn e8nikh , alla ethnikh omada se ena anerxomeno community den uparxei , kai  mhtse den lew swsta ta les imo kata th dikh sou apopsh , alla pws ginetai na paixoune paixtes e8nikh me ligotera apo 10 wars se eurwpaikes ligkes sto cod2 , aporw an yparxei enas pera apo noname , kai den sou lew an ftaiei kati h ti ftaiei , to 8ema einai pws den ginetai na exeis e8nikh ama den exeis omades active , edw sta ellhnika ladder me to zori mazeuomaste , an kai sto cup pou einai thn kuriakh 8elw na paradextw pws exw ekplagei ligo me thn sunepeia kai thn summetoxh twn omadwn kai ama kulisoune ola oraia kai kala 8a einai xaroumeno pragma , alla man den ginetai na pas eurwph otan ellada eimaste uganda san community akoma , kai bazw kai mena mesa mias kai eimai kai gw ellhnas , so paidia otan einai h wra 8a ginei h omada , kai gia practise gia NC team egw den 8a summetasxw me ta shmera deigmata grafhs , giati paidia allo Nation team kai allo BNB clan , opoios 8umatai hf
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

palto

• Guest
« Reply #21 on: March 17, 2006, 09:18:07 PM »
14 κόμματα, 0 τελείες.

πώς να φτιάξουμε εθνική έτσι :o

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #22 on: March 17, 2006, 09:48:37 PM »
re palto ase th filosofikh kai trava stous mpetatzides na pareis kana ptuxeio re malaka :D , se exei epireasei :P
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

AvnanaS

• Ranked Pubzorz!
« Reply #23 on: March 19, 2006, 07:46:28 PM »
To na ftiaxtei to community re niko, einai 8ema xronou. Afto omws pou de ginetai, einai na apoktiseis empeiria me to pou 8a ftiaxtei to community, dystyxos den einai allilendeta. Einai ligo outopiko ayto pou les. Alla de nomizo oti o assvas, ego kai kapoioi alloi pou exoun empeiria de mporoun na einai stin e8niki, stin teliki kai os anapliromatikoi. Kai nomizo oti oi ypoloipoi xoris ti dikia mas empeiria, sigoura 8a dosoun ti sygata8esi tous, opws kai kaname kai emeis persy. Kai re paidia otan o Brizolas leei empeiria skefteite ti ennoei oson afora ores, ping, kai poiotita antipalon kai oxi ores ptisis se Lan kai ellinikous public servers. Allo na ksereis na paizeis me diaforetika pings pou kymainontai apo 60 eos 110 kai allo na paizeis mia zoi me 20 kai 30. Ola ayta paizoun rolo. Alla opws eipa einai dikaioma sas na zitate symmetoxi oso "sxetikoi" i "asxetoi" eiste.

Gody

• CBWARRIOR.
« Reply #24 on: March 19, 2006, 09:22:19 PM »
ahah..simfono apolitos me ola auta pou eipe o brizo.
well said.nomizo me kalipse.
k btw avnana, apo mohaa epohi eixame na kerdisoume game sto NC.ama thimaisai persi kerdisame k antagonistikame tis top clan opos italia k united kingdom pou sta prota round tou match eixan klasei ama thimamai kala.ara de tha elega apotihia alla tromeri epitihia to proigoumeno NC.