OFF TOPIC:
otan banarate atoma me skill kai oxi me HAX dax apla.... (k3=hax vertigo=hax psit=hax)
black ss evgaze prin to latest GV script
"Ah neo stoixeio o gtp server einai full apo Ellines gamers"
eidame HEAT ston 222 lol imo -low
esena pws 8a sou fenotan ena paromio ss enw epezes cb me top EU teams? http://img169.imageshack.us/img169/1668/shot0008jz6.jpg
ps: k3 agalma re ty!
ps2: [GR-OF]>[HEAT]
Tora epiasa to iponoumeno tou k3rst .... tis maskot tis exoune gia na gelane. Opote esy eise o gelotopios tou forum na ipothesw sorry neopas edw den to eixa ypopsin mou, kai eis anotera sou eyxome
Tha epanorthosw krinontas se epikiestera opws sou armozei. Pantos ayto pou o filos k3rst de eipe einai oti i maskot tou forum exei mia skillati tasi ypermetropoiisis tis lalakias.
ps1: psakse ligaki kalitera sto google gia screenshot kai pb giati se blepw anenimeroto
ps2: simera xaris esena arxizw na siniditopoiw oti to skill kai i lalakia einai para poli konta san ennies kai se sena briskonte ++++++high
ps3: eutixos pou me exei aksiosei o theos na exw dei alithinous skillatous pextes opou to mialo tous simbadizei me to skill tous
ps4: Oso gia tin erotisi pws tha mou fenotan to screenshot? egw exw kati pou distixos sou sou lipei .. ti einai auto ? @@ na to grapsw ekei akribws se periopth thesh.
ps5: Ean eixes public den tha mpene kaneis opote de tha xes kanena na banareis
ps6: Elpizw na eime mesa sta oria anoxis mpinelikomatos tou forum
opws eipa ekrina eppiika logo maskot kai mono