Author Topic: Πρόβλημα στο Cod2 και στο Cod4 multiplayer!!  (Read 3130 times)

kalabas

• Ranked Pubzorz!
  • Best Music Better Life!!
Πρόβλημα στο Cod2 και στο Cod4 multiplayer!!
« on: February 23, 2008, 03:20:24 AM »
Λοιπόν έχω αρχίσει να τρελαίνομαι, ξαφνικά μόνο το multiplayer και στο Cod2 και στο Cod4 "λαγκάρι" σαν τρελό(όλα τα αλλα games και programs κανονικά). Όταν λέω "λαγκάρι" σαν τρελό δλδ από το menu ακόμα είναι σαν να έχω 1-5 fps στο Cod4 και 50-60 στο Cod2 :@. Στο Cod4 οπότε ούτε σε server δεν μπορώ να μπω.Το παράξενο είναι ότι στο singleplayer όλα κανονικά 125 fps.

Κάρτα γραφικών έχω την 7600gt εδώ και 1 χρόνο και όλα καλά με το Cod2 μέχρι 333fps έπιανε. Drivers έχω τους τελευταίους ram, cpu, mobo είναι όλα καλά. Ακόμα, δεν πείραξα τπτ ούτε software ούτε hardware να πεις ότι καμία @@α έκανα. Με κάτι seismovision και fraps νομίζω έχει γίνει η λαδιά αν και τα δουλεύω καιρό χωρίς πρόβλημα...αααα και το pc τρέχει τα gamoVISTA 32bit επίσης εδώ και καιρό.

Οπότε guyz όποιος γνωρίζει ζητώ βοήθεια!

TYRANOUS-

• DV zombie
Re: Πρόβλημα στο Cod2 και στο Cod4 multiplayer!!
« Reply #1 on: February 23, 2008, 03:53:45 AM »
not sure, /com_maxfps 125 , tried new cfg ? closed fraps before playin' ?

kalabas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: February 23, 2008, 04:53:33 AM »
/com_maxfps 125 είναι και στα 2 games, έκανα unistall/install, και με ένα prog το Your Uninstaller! 2008 μήπως..., τα fraps και  seismovision φαγαν και αυτά unistall τπτ.

Δεν ξέρω περίεργο ξαφνικά και στα 2, κοίταξα μήπως κάποια ρύθμιση έχει αλλάξει στο nvidia control panel δεν είδα κάτι, έπαιξα με όλες τις ρυθμίσεις ξαναπέρασα drivers για default και πάλι τπτ :-\

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #3 on: February 23, 2008, 10:18:08 AM »
kahke h mia ram sou vale new.

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

kalabas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: February 23, 2008, 07:26:15 PM »
Μπα μια χαρά είναι οι rams. Είχαμε πρόοδο το πρόβλημα πλέον εμφανίζεται κάθε λίγα δευτερόλεπτα αφού μπω σε έναν server ότι θέλει κάνει.... :eleos:

Μέσα στην εβδομάδα πάω για την 8800GTS 512 οπότε πιστεύω να ξεμπερδεύω με αυτό, btw πρόταση για εταιρία? ASUS, MSI, BFG,
 XFG κτλπ

thanks  ;) για τις απαντήσεις

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #5 on: February 23, 2008, 07:38:04 PM »
msi: 320bits  ;)

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

kalabas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #6 on: February 23, 2008, 07:57:10 PM »
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514246 αυτήν εδώ λες ε?

Γιατί και εγώ αυτή είχα στο μυαλό μου :D

EDIT μάλλον λάθος έχει κάνει το e-shop 256 bit ειναι  :-\ http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1370&maincat_no=130&cat2_no=136
« Last Edit: February 23, 2008, 08:02:06 PM by kalabas »

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #7 on: February 23, 2008, 10:27:05 PM »
why not 8800 GT ?

kalabas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #8 on: February 23, 2008, 11:11:30 PM »
Ναι μεταξύ gt και gts σκεφτόμουν καθώς  από κάτι benchmarks είδα ότι η διαφορά είναι ελάχιστη, όμως οι gts είναι καλύτερες σε μεγάλες αναλύσεις και εγώ χρησιμοποιώ 22" οπότε έκανα παραγγελία την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514246 θα σας πω αποτελέσματα μόλις την παραλάβω ;D

Η 7600GT δεν θα πάει χαμένη καθώς θα αναβαθμίσω την 6600GT του bro μου που έχει βγάλει τα μάτια του στο Cod 2 και για να παίζει και το Cod 4 ;D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #9 on: February 24, 2008, 03:48:34 PM »
nea seira 9xxx , dokimase na allakseis drivers kai des temperature levels ths vga sou.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

kalabas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #10 on: February 24, 2008, 06:33:55 PM »
Ακόμα τπτ δεν φτιάχνει το πρόβλημα και νομίζω ούτε με την καινούρια κάρτα θα στρώσει.

Η θερμοκρασία είναι αρκετά καλή στην gpu πάντα κάτω από 45 βαθμούς.Στην cpu έχω υδρόψυξη και γενικά όλο το κουτί είναι παγωμένο.

Είναι απίστευτα σπαστικό είναι σαν να έχω συνέχεια lag και το περίεργο είναι ότι όποια αλλαγή κάνω από γραφικά μέχρι και στις επιλογές για τον ήχο δείχνει να φτιάχνει το πρόβλημα όταν είμαι μέσα στο μενού ακόμα αλλά με το που κάνω join  σε οποιοδήποτε server ελληνικό, ξένο, δικό μου πάλι τα ίδια.. :eleos: το άλλο περίεργο γιατί μόνο τα cod2 και cod4 άλλα games που τέσταρα και καινούρια και παλιά όλα καλά... ???
Το θέμα είναι ότι ψάχνω λύση χωρίς να κάνω format γιατί θα έχω τρεξίματα, έχω raid 0 σε 2x500gb για storage που δύσκολα το έκανα να δουλεύει σωστά

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #11 on: February 25, 2008, 08:25:54 PM »
kane ena scan to pc sou gia ious btw, asxeto alla otan tpta den eksigeite hardwarika ;) exe to sto nou sou.
Apo kei k pera to downgrade sto performance twn fps sxetizetai monaxa apo to swap file / memory usage
kai to cpu load, afou h vga sou einai eparkhs gia cod4 kai ta epipeda thermokrasias (tsekare k afto ths cpu sou
kathws k twn diskwn me kana everst). Se poion sklhro exeis to page file k poso megethos tou exeis ?
Ean exeis 2 giga ram orise to sta 2048 maximum kai minimum (idia timh) .

Telos mias kai aneferes ta vista, ekanes tpta update safta teleftaia? exeis Antivirus pou scannarei ta udp/tcp paketa?
Logikh yparxei PANTA sta pc, asxetws me osa koufa ginontai , ola exoun mia eksighsh. Skepsou oti hardwariko den prepei
na nai mias kai to single sou paizei mia xara, kane back up to cfg sou kai vale afto pou xw postarei partheno.

Perimenw reply sou.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

kalabas

• Ranked Pubzorz!
« Reply #12 on: February 26, 2008, 02:55:19 AM »
Λοιπόν, καθώς είχα αρχίσει να τρελένομαι για το τί φταίει είχε πάει και η ώρα 5 το πρωί, μου ήρθε η ιδέα να κάνω update τα bios ρισκάροντας να χαλάσω το array που είχα.. ε το χάλασα πάνε καμιά 200gb ταινίες που όλο έλεγα να τις κάνω dvd και όλο βαριόμουν...το ρίσκo το πήρα γιατί σκέφτόμουν να ξαvαβάλω XP (με είχαν πρίξει οι φίλοι μου με τα vista :@)

Ε μη τα πολυλογό έβαλα XP, drivers και λοιπά  τεστάρο cod2 όλα εντάξει αν και καθόλου stable δλδ όταν αλλάζω ρυθμίσεις ή μπαίνει το αλλό map κολάει και θέλει μόνο restart, ενώ στo cod4 μπάινω πρώτη φορά όλα καλα μετά πάω σε άλλον server και.... πάλι τα ίδια 1-2 fps τα τρέχον και μέσα στην παρένθεση 0-1000 τα όρια :-[. Το τεσταρο και το 2 πάλι σε άλλους servers αλλά ευτυχώς αυτό παίζει καλα.

Τσέκαρα virtual ram και είχα initial size 2048 ενώ maximum 4092 και είναι στο main system drive όπου έχω τα XP, το έβαλα όπως μου είπες και έτρεξα μετά το 4 οκ, τώρα δεν είμαι σίγουρος αν αυτό ήταν το πρόβλημα μακάρι να έστρωσε. Θα τσεκάρω και το Antivirus αν υπάρχει να το βάλω.

Ευχαριστώ για την βοήθεια man :) άντε να το φτιάξω να παίξουμε και κανά ONC :P