Έτσι βγαίνουν τα πρωτοσέλιδα του Ολυμπιακού:Ντριιιν Ντριιιν-"Καλημέρα, ο κύριος Τσάβι;"-"Ναι".-"Αν έπρεπε να διαλέξετε ένα χαρακτηρισμό για τον Πελέ θα λέγατε ότι είναι μόνο θρύλος ή θα λέγατε ότι είναι θρύλος και νέγρος παιδεραστής του κερατά;".-"Μα τι είναι αυτά που λέτε; Μόνο Θρύλος."ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Τσάβι: ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!=============-"Καλημέρα ο κύριος Λεβαντόφσκι;"-"Ναι;"-"Από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τηλεφωνάμε. Έχετε έρθει ποτέ διακοπές στην Ελλάδα;"-"Όχι"-"Θέλετε να έρθετε;".-"Ναι βεβαίως".ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Λεβαντόφσκι: Θέλω Ελλάδα!-------------------"Καλημέρα, ο κύριος Ρονάλντο;"-"Ναι".-"Πείτε μου όχι".-"Γιατί;"-"Έτσι. Πες μου όχι μη σε γαμήσω".-"Ρε άντε χέσε μας. Τουυυυτ τουυυυτ"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΧΙ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ!---------------------------------------Ντριιιιιν Ντριιιιιν-"Καλημέρα ο κύριος Νεϋμαρ;"-"Ναι"-"Συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σας. Μια ερωτησούλα μόνο. Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο μεταλλίων, ποιο προτιμάτε; ολυμπιακό μετάλλιο με την εθνική σας, ή μετάλλιο κυπελλούχου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα;"-"Κοιτάξτε η θέση μου είναι δύσκολη. Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό μετάλλιο"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: Νεϋμαρ: "Παρόλη την αγάπη μου για την Μπαρτσελόνα, θα διάλεγα ολυμπιακό"------------------------------------------------"Καλημέρα, ο κύριος Μέσσι;"-"Ναι".-"Ευχαριστώ".-";;;;"ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: ΕΙΠΕ ΝΑΙ Ο ΜΕΣΣΙ!!
Το οτι είσαι Gay-ros είναι το fail και lame
http://25.media.tumblr.com/6783195b70841258dcd414cac5d809ce/tumblr_mov4waEcIq1romrxlo1_400.gif
Επειδη δεν παρακαλουθώ τα πολιτικά δρώμενα της χώρας, μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει, ποιος στο πούτσο είναι αύτος!?!?!?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta