ougk
λολ big lebowski, εκει που ελεγα σημερα να εβλεπα το neverending story για αναποληση παιδικων αναμνησεων, με επεισες να ξαναδω την ταινιαρα αυτη.
Ενταξει stewie excuse me, μας εμαθε το lost οτι πρεπει να ζεις τη στιγμη, αδραξε τη μερα, siege the day, carpe diem, oh captain my captain etc.
Το παιρνω πισω. Αγαπησα το ρολο του Jack, τον οποιον ωσαν μια κουκλα, τον αλλαξαν καμια 10ρια φορες την πιστη του στο νησι προκειμενου να γεμιζουν σεζον. Το ιδιο συνεβη και στον Ben, τον οποιο ολοι περιμεναμε σταθερο στο ρολο του μεγαλοεφυιες μυαλου, που υπερνικηθηκε απο την διψα για εξουσια και αναγνωριση απο ολους και ειδικα απο το νησι. Αλλα αντ'αυτου, τον χρησιμοποιησαν και αυτον σαν πουκαμισο, βαζοντας το σε καθε σεζον σε διαφορετικη κουκλα.
Α ναι, ξεχασα, απο τα flashbacks αφου ειχες φτασει σε σημειο να ακους τον ηχο του flashback καθε 2 λεπτα (μονο flashback του σκυλου δεν δειξαν, πως και ετσι; το ξεχασαν φαινεται) μετα τι θα μπορουσαν να επινοησουν για να πουλαει η σειρα;
Α ΝΑΙ!!!! FLASHFORWARDS (εγινε και σειρα μαλιστα, αλλα αυτη τη φορα σε 24ειδες κλιμα).
Αν και δεν ειμαι μηδενιστης (πηρα ομως μηδεν επιδομα αδειας, και για να ειμαι εδω και να γραφω αντι για να ειμαι σε καποιο νησι τωρα και να παιζω ρακετες, ναι μαλλον για εκει με βλεπω) γουσταρα τρελα μια απο τις πιο διασημες κωμικες σειρες, Seinfeld, η οποια ειχε να κανει με το .. τιποτα. Τουλαχιστον ομως αυτη σου χαριζει γελιο μετα το 10ωρο της καθημερινης και χωρις επιδοματα πλεον δουλειας.
Ελα ενταξει, δεν εχασα 121 ωρες, οι πρωτες σεζον ηταν ενδιαφερουσες. Ξερεις ομως, και το battlestar galactica (2004) ηταν ενδιαφερον, και αυτο που το εκανε αγαπητο σε ολο τον πλανητη, ηταν οτι ειχε τελος. Το τελος της σειρας αφορουσε τη σπορα της ανθρωποτητας στη Γη. Ποσο πιο γαματο τελος θελεις μετα απο αυτο;
Α ναι, ειχε και αυτα τα Cylons:
To lost τι ειχε; ε;; ΕΕΕΕ;;;;
lol jk, ωραιο ηταν και το lost. Με βοηθησε πολυ στην αρχη της δουλειας μου, οπου το internet δεν ηταν οπως σημερα και εδινα κοπιες (lost και prison break) σε προισταμενους και γραματεες και το παιζα κουλ στα διαλειμματα