Author Topic: Provlima sto 222  (Read 3516 times)

LawLezz'

• CBWARRIOR.
Provlima sto 222
« on: July 31, 2008, 12:18:34 AM »
exw vare8ei..sto 222..na trww team kills k sto telos na mplekw panta egw..k oxi mono egw..ginontai tsakomoi vrisidia..o enas skotonei ton allo..o enas mpainei kanei tk olo to team k vgainei etc gia na kanei tin xara tou paidiou..to ka8e ka8isterimeno..petaei tin nade stous toixous panw k girnaei pisw k trwei olo to team k gelaei mono tou k leei soz....o enas vrizei tin mana tou allou ..logo ton TK...malwnoune 12 atoma se ka8e side gia to kolosniper k skotonontai k vrizontai gia pios 8a to parei...e ok kanenan solution?
sto telos panta egw mplekw me skotonei 100 fores k ton skotonw mia gia na mn me skotosei k meta vlepw tin console pou oute kserw pios einai
CONSOLE:lawlezz next tk BAN!
les k egw mono kanw..alla nai..opios einai o palios autos trwei to matsouki..ir8e simera enas ced ..k m evrize tin mana MPIKA irc kanenas dn apantouse m ekane k tk kiolas..k meta mpainei o zbou k paraligo na faw k gw to ban dld ok imarton..find a solution prin arxisoume k to ksilo ekei mesa..se ligo kairo 8a kanonizoume k ksilo se platies..exei kapia atoma p 8eloun na tin araksoun ligo pub gt epistrefoun apo tin douleia k mpainei ena malakismeno k kane tk olo to team etc gia na gelaseis autos k na kanei to xabale tou!

an exw adiko pite m!
gia kanenan logo..!

monstaR

• 222 HERO!~
  • أنا أحبك
Re: Provlima sto 222
« Reply #1 on: July 31, 2008, 01:40:06 AM »
edo dn exeis... eimouna mprosta sto simerino...Enas ced rotise ton lawlezzz ama paizei l2 kai tou kanei oxi pezo l3... kai meta arxize na tou vrizei tin mana tou... apotelesma na ton vrisei kai o lawlezzz kai meta na arxisei o allos na kanei tk..Edo eine i vlakeia tou lawlezz pou ton ekane tk.. dn leo kala ekanes alla kalitera tha itan na to eleges sto irc... meta apo olo auto to skiniko to malakistiri ekane olo to team tk kai ekane quit..
Tespa o lawlezz dn fteei se tpt
« Last Edit: July 31, 2008, 03:15:38 AM by moNstarrr »

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #2 on: July 31, 2008, 05:00:21 AM »
lawlezz douleia  8)

lol

well, klassiko problhma, apla baine se tek9, fantic, epsorts4all servers an sth spaei TOSO poly, egw proswpika bainw kai gelaw me tis malakies pou lene kai tsakonodai gia to sniper ta TK ktl. public is for carebears, you pubheroes!  :D

V.z035

• DEMO UPLOADER!
  • www.511tactical.com
    • fasoularis.spaces
« Reply #3 on: July 31, 2008, 10:24:25 AM »
lawlezz douleia  8)

xaxaxaxaxaxxax
an htan athens 8a elege oti douleyei sto perama, h kouva tsimento kai ston 3o orofo (xan8opoulos)
kai meta cod4mw :D

intel� dual E8400 oc 4.5ghz fsb:2000/ COOLERMASTER 850w/VGA:GIAGABYTE-9800GX2-> oc 820-2400/ 2G-1200mhz/ extream watercolled system/ XP� PRO black edition. HF.

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #4 on: July 31, 2008, 10:24:41 PM »
lawllez aka vasilakhs kailas

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

xeoN

• CBWARRIOR.
  • a/s/l?
    • Thelab.gr
« Reply #5 on: August 01, 2008, 12:19:17 AM »
exw vare8ei..sto 222..na trww team kills k sto telos na mplekw panta egw..k oxi mono egw..ginontai tsakomoi vrisidia..o enas skotonei ton allo..o enas mpainei kanei tk olo to team k vgainei etc gia na kanei tin xara tou paidiou..to ka8e ka8isterimeno..petaei tin nade stous toixous panw k girnaei pisw k trwei olo to team k gelaei mono tou k leei soz....o enas vrizei tin mana tou allou ..logo ton TK...malwnoune 12 atoma se ka8e side gia to kolosniper k skotonontai k vrizontai gia pios 8a to parei...e ok kanenan solution?
sto telos panta egw mplekw me skotonei 100 fores k ton skotonw mia gia na mn me skotosei k meta vlepw tin console pou oute kserw pios einai
CONSOLE:lawlezz next tk BAN!
les k egw mono kanw..alla nai..opios einai o palios autos trwei to matsouki..ir8e simera enas ced ..k m evrize tin mana MPIKA irc kanenas dn apantouse m ekane k tk kiolas..k meta mpainei o zbou k paraligo na faw k gw to ban dld ok imarton..find a solution prin arxisoume k to ksilo ekei mesa..se ligo kairo 8a kanonizoume k ksilo se platies..exei kapia atoma p 8eloun na tin araksoun ligo pub gt epistrefoun apo tin douleia k mpainei ena malakismeno k kane tk olo to team etc gia na gelaseis autos k na kanei to xabale tou!

an exw adiko pite m!

Giorgaki poses fores mou exis kanei tk gia na sou doko to sniper :P
I ali8eia einai gia to sniper mono eC mou kaneis tk alla se exo suni8isei  :D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #6 on: August 01, 2008, 12:00:08 PM »
ir8e simera enas ced ..k m evrize tin mana MPIKA irc kanenas dn apantouse m ekane k tk kiolas..

De ginete na yparxei admin 24/24 mesa available...
O sygekrimenos paixths egine banned apton server prin ligo.

Oson afora to FF , 4 xronia twra se 3 diaforetika games htan kai tha einai on.
Opws kai sto cb, epeidh oi ellhnes einai kathysteres, k de pernoun apo logia,
pernoun apo prakseis. Arga h grhgora ban me ban , koutsa koutsa strwnei h
katastash, apla einai summer time kai parathrhsh mou pws afksanontai ta
krousmata mazi me th zesth. Oson afora to sniper, kateme mia xara einai to
first came, first served logic, kai an to zhthseis me swsto tropo, paizei k na
sto dwsei. Apo kei k pera, mathe alla guns, H yparxoun servers xwris limit sto
sniper na snipareis vouvalia afthona.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

geoN

• DEMO UPLOADER!
  • got issues?
« Reply #7 on: August 01, 2008, 01:32:07 PM »
ok ff on, what about killcam?

Φέρτε ΚΡEAΣ!

ΠΑΤΑ ΜΕ ΔΑΓΚΑΝΩ

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
« Reply #8 on: August 01, 2008, 02:04:02 PM »
ok ff on, what about killcam?

what about killcam? :P

Oson afora to FF , 4 xronia twra se 3 diaforetika games htan kai tha einai on.

*applause*
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #9 on: August 01, 2008, 02:51:34 PM »
to killcam me sv_fps 30 (promod) exei problhma apth mana tou, kovei to frag,
kai sou deixnei ews liga sec prin se fane... ul.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

LawLezz'

• CBWARRIOR.
« Reply #10 on: August 01, 2008, 03:21:03 PM »
to killcam me sv_fps 30 (promod) exei problhma apth mana tou, kovei to frag,
kai sou deixnei ews liga sec prin se fane... ul.
nai to exw paratirisei..alla ama se faei apo alli gwnia alli pleura dn mporeis na deis :'(
gia kanenan logo..!