pios eine o e teras?
Ο Eteras ήταν ο υπεύθυνος της Εθνικής ομάδας.
Και πάω στο Blue τώρα. Διαφωνώ σε μερικά πράγματα που είπες και θα τα αναφέρω παρακάτω.
Αρχικά, ο Olympus διαθέτει μόνος τα λεφτά, δε σπάει κανένα κουμπαρά, δηλαδή θέλω να πω, μην σκεφτεσαι GR-OF==Olympus, σε κάθε περίπτωση. Ύστερα, δε νομίζω ότι φταίει τόσο το ενδιαφέρον τούτου του community, ή των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων του cod4 (που δεν είναι πολλές, κατά σειρά αρχαιότητας για αποφυγή παρεξηγήσεων:GR-OF,HEAT,GW,HELPX). Η CB δε θα διοργάνωνε ένα σχετικό ladder αν τα teams δεν ήταν αρκετά, εκτός αν κάποιος έλεγε πάρτε χ € και φτιάχτε μου ένα, όπως πιστεύω ότι έγινε στην περίπτωσή μας. Σίγουρα δε διαφωνώ ότι καθένας ενεργεί προς το συμφέρον του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
Όπως νομίζω ξέρεις καλύτερα από μένα, το callofduty.gr συλλέγει τους περισσότερους παίκτες και ομάδες, και από άποψη αριθμού και επιπέδου. Και όταν λέω συλλέγει εννοώ ότι τα περισσότερα teams έχουν μια κάποια σχέση με αυτό εδώ το portal. Επίσης μια διόρθωση όσον αφορά την COD4 team των GR-OF η οποία δεν διαθέτει κοινοτικούς, ίσως και γι αυτό βρίσκεται σχεδόν στην τελευταία θέση του sd ladder.
Όσον αφορά την εθνική ομάδα, εγώ αν επέλεγα, θα διάλεγα 3 SP + 4 άλλους παίκτες από καλές ελληνικές ομάδες, ξέρετε όλοι ποιες είναι αυτές δεν χρειάζεται να τις αναφέρω. Νομίζω κάθε λογικό ον κάποια τέτοια επιλογή θα έκανε. Δε νομίζω ότι η επιλογή θα ήταν διαφορετική ακόμα κι αν την έκανε ο Olympus, αφού αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παει καλά η εθνική ώστε να επιδείξει επιτυχίες.
Offtopic στο θέμα ΗΕΑΤ. Όπως πολλοί γνωρίζουν και άλλοι όχι, οι σχέσεις ΗΕΑΤ και callofduty.gr είναι διαταραγμένες σε κάποια σημεία. Δε θα αναφερθώ στους λόγους, απλά θα πω ότι όταν δημιουργούνται παρεξηγήσεις μερικές φορές είναι αρκετά δύσκολο να διαλυθούν και να έρθουν τα πράγματα στην προηγούμενη κατάσταση. Εγώ εδώ γράφω προτίστως σαν dfk και μετά σαν [ΗΕΑΤ]dfk_7677 και αυτό μόνο όταν γίνεται κάποια αναφορά στο team μου. Νομίζω πάντως ότι κάνεις λάθος να πιστεύεις ότι κάποιος από ΗΕΑΤ πιστεύει ότι έχουμε τρομερό team και σας σνομπάρουμε, αυτοί είναι παραλληλισμοί με GR-OF κι εμένα προσωπικά δε μου αρέσουν. Εμείς σαν ομάδα υλικό θα είχαμε να προσφέρουμε σε μια υποθετική εθνική BF2, έχουμε κάποιους παίκτες που κατά τη γνώμη μου είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα σε αυτό που κάνουν.
Επίσης νομίζω ότι έχεις παρερμηνεύσει τη λογική της απόφασης του Olympus να ασχολειθεί. Τον άνθρωπο δεν το νοιάζει να παίρνει τις αποφάσεις για το πως θα γίνει η διεξαγωγή ή ποιοι θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις εθνικές. Τον νοιάζει όταν θα υπάρξουν επιτυχίες να της καρπωθεί αυτός σαν υπεύθυνος, για να τις δείξει ας πούμε στη Γ.Γ. Αθλητισμού να πάρει την καταραμένη έγκριση για ομοσπονδία e-gaming.
Τέλος, σίγουρα ο Olympus ξέρει ότι δεν έχει την υποστήριξη τούτου εδώ του portal στο cod4 όπως ξέρει ότι δεν έχει την υποστήριξη των HEAT στο bf2 και λοιπών ελληνικών ομάδων σε άλλα παιχνίδια. Γι' αυτό ακριβώς δε φαίνεται πουθενά αυτή τη στιγμή, βλέπεις εσύ να γράφει [GR-OF]Olympus στο ελληνικό division της CB. Ούτε στο
http://www.ueesa.org/ φαίνεται, ούτε στο
http://www.hesa.gr/, που μόλις τώρα είδα ότι ανακοινώνει τη συνεργασία της με την CB, εντάξει ησύχασα τώρα.