Ρε Airborner μια που είσαι εκ των έσω και έχεις γραφτεί και στο hesa.gr πριν από τον Hiouston ακόμα ακόμα, δε μας ρίχνεις μια επίσημη επιβεβαίωση ότι είναι ο κυρ-Olympus;
Dfk το ότι έχω γραφτεί στο Site της HESA πριν ακόμα τον Hiouston όπως λες δεν νομίζω ότι έχει καμμία σχέση ούτε κάτι το συνωμοτικό απλώς την συγκεκριμένη κίνηση που έγινε την έψαχνα πριν από 6 μήνες και διαπίστωσα μέσω UEESA ότι ήδη έχει στηθεί το συγκεκριμένο site από το 2007 κίολας αλλά ήταν ανενεργό και λίγες μέρες πριν γίνει η επίσημη έναρξη του Greek Ladder της CB ενεργοποιήθηκε!
Απλώς ήξερα που να πάω! Αν κάποιος το είχε σκεφτεί & το είχε ψάξει λίγο το πράγμα μέσω UEESA θα καταλάβαινε τι πάει να γίνει και δεν θα του ερχόντουσαν ουρανοκατέβατα όλα αυτά!
Τώρα όσο αφορά για το άν είναι ο Olympus πίσω από όλα αυτά ούτε το γνωρίζω ούτε με ενδιαφέρει, το θέμα είναι για μένα ότι αν όπως λένε αυτοί υπάρχει αξιοκρατία κτλ... τότε θα μπορέσουν να μπούν στην Εθνική Ομάδα άτομα από διαφορέτικές Clan χωρίς αντιπαλότητες, βρισίδια και όλα τα συναφή.. ενώ πρίν δεν νομίζω ότι μπορούσε να μπεί κάποιο μέλος των GR-OF(αν το άξιζε φυσικά) στη εθνική, ούτε κάν θα το σκεφτόταν με τόσα βρισίδια που έχουμε φάει χωρίς να φταίμε απλά τα ακούμε για άλλους, και μιλώ για τον εαυτό μου και τα περισσότερα άτομα του COD4 που δεν έχουν δώσει καμμία αφορμή σε κανέναν.
Anyway στο τέλος θα δούμε τι θα γίνει με όλη αυτή τη φάση και αν ειναι κάτι καλό και προπάντος να είναι όλοι ευπρόσδεκτοι σε αυτό πιστεύω ότι όλοι θα το υποστηριξουμε αλλιώς αν παιχτούν άλλα σκηνικά σίγουρα θα το γράψουμε στα ΦΡΥΔΙΑ μας!