Author Topic: Please give a big, fat welcome to ClanBase Greece!  (Read 30235 times)

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Re: Please give a big, fat welcome to ClanBase Greece!
« Reply #120 on: September 07, 2008, 03:44:40 PM »
P.S. Παίδες το @TDM Public είναι καλύτερο ειλικρινά, το I got a clan!~ δε μου ταιριάζει μπορεί να αλλαχτεί;

Το rank πάει με τον αριθμό των posts σου. Άμα γίνεις ενεργό μέλος και συνεχίσεις να postάρεις με τους ίδιους ρυθμούς θα αλλάξει πάλι :)

Quote from: Clanbase
We have teamed up with a good team in Greece that will be able to help us on our way.

Let's see,

[HEAT]
|GW|
SP-Gaming
Gr8
sol
|HEL-PX|
222/huhu etc
dh-gaming
guardians

LOWBOBZ
idinarK

Ακόμα και τον waldo δυσκολότερα τον βρίσκεις...

« Last Edit: September 07, 2008, 04:12:27 PM by enc »
sp.encc

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #121 on: September 07, 2008, 04:00:14 PM »
LOWBOBZ ARE HERE ! :D :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
« Reply #122 on: September 07, 2008, 04:06:54 PM »
idinarK

chesteR!

• DV zombie
« Reply #123 on: September 07, 2008, 04:20:43 PM »
o waldoooo ahahahahahahahaha ;D

Pantws ofeilw na paradextw oti stin arxi otan postara dn eixa niwsei kai ti poly paizei ;)
Xthes-proxthes eriksa mia matia sto cb forum kai psilo efriksa :o
Ap oti vlepw..opws oloi sas einai oti dn to kovw na dialegetai i ethniki me antikeimenika kritiria opote perimenw me anipomonesia na dw ti tha paixtei...pithano einai na gelame ;D
Hey dude,where's my KaR ?

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #124 on: September 07, 2008, 04:22:49 PM »
ahahahaha waldo ton epsaxna kai gw se kati kokkina books otan mathaina na grafw...
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Manolis (SoldierM)

• Ranked Pubzorz!
« Reply #125 on: September 07, 2008, 04:36:37 PM »
Φιλε dfk γνωριζω καλητερα αν ειναι δημοκρατικο Forum εδω απο σενα μιας και βρίσκομαι εδω πριν το παρεις χαμπαρι εσυ και καποιοι αλλοι ,Νομιζω οτι ξερεις να διαβαζεις , να γραφεις την Ελληνικη γλωσσα αρα νομιζω οτι απαντησα στις υποθεσεις-λασπολογιες που κανεις για να κερδισεις εντυπωσεις, και οπως λεει και ενας φιλος (AssVas)  :spam: OVER and OUT .... 

P.S. Τωρα γιατι επελεξε η ClanBase την χωρα μας κανεις μας δεν το ξερει αν και παλια το θελαμε να γινει , Μια ερωτηση στον Hiouston νομιζω θα βοηθουσε να μαθουμε γιατι επελεξαν εμας, ας μην ειμαστε τοσο εχθρικοί απεναντη του και ας τον βοηθήσουμε για το καλο ολων μας

Δεν απάντησες σε αυτά που είπα, απλά έθεσες σα λόγο ότι θέλω απλά να λασπολογώ. Η εύλογες απορίες που έχουν όλοι, όπως γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα, όπως γιατί ο Hiouston αποκρύπτει ποιά είναι η εμπειρία του, δεν απαντήθηκαν. Η ερώτηση για την εμπειρία του Hiouston έχει τεθεί παραπάνω από 10 φορές στο cb forum και το μόνο που βλέπουμε σαν απάντηση είναι μια υπεκφυγή, για προσωπικά στοιχεία η οποία δεν επαφίεται πουθενά, αφού ουδείς ζήτησε κάτι προσωπικό.

Ρε αγαθος εισαι? εμενα ρωτας στο τι θα κανει ο Hiouston η γιατι μας επελεξαν σαν χωρα ? ρωτα τον ιδιο , στο ειπα και ποιο πανω κανε μια ερωτηση στον ιδιοοοοο !!!

P.S. Mpoumpi Tsιmbour reeeeeeeeee !!!

MpOuMpIs..

• DEMO UPLOADER!
  • idinarK..!
« Reply #126 on: September 07, 2008, 04:49:15 PM »
Γεια σ ρε Μανόλο Σκόκο!

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #127 on: September 07, 2008, 05:10:04 PM »
Ρε αγαθος εισαι? εμενα ρωτας στο τι θα κανει ο Hiouston η γιατι μας επελεξαν σαν χωρα ? ρωτα τον ιδιο , στο ειπα και ποιο πανω κανε μια ερωτηση στον ιδιοοοοο !!!

P.S. Mpoumpi Tsιmbour reeeeeeeeee !!!

Εφόσον είπες ότι λασπολογώ τότε, θα έχεις λόγο να πιστεύεις ότι οι υποθέσεις μου είναι λάθος. Και εγώ σου ζήτησα να επιχειρηματολογήσεις, υπέρ της άποψής σου, να με πείσεις ότι κάνω λάθος. Το να λες ότι λασπολογώ κάνοντας τις παραπάνω υποθέσεις οι οποίες στηρίζονται σε κάποια πράγματα, αντίθετα με σένα που απλώς λες ότι κάνω λάθος δεν λέει τίποτα σε μένα, ούτε και σε κανένα άνθρωπο που σκέφτεται.

Εγώ νομίζω ανέφερα γιατί από πίσω κρύβεται ο Olympus και κάθε μέρα που περνάει όλα αυτά που κάνει ο "Hiouston" με επιβεβαιώνουν. Αν πραγματικά εσύ πιστεύεις ότι η cb κάνει τοπικά divisions για την ψυχή της μάνας της, τότε εσύ είσαι αγαθός όχι εγω. Και επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, στο λέω ευθέως, μπορεί ο Airborner να μην ξέρει τίποτα, αλλά εσύ ως στενός "συνεργάτης" του Olympus και διοικητής του COD4, δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν "διοριστείς" ως captain του COD4 της NC. Άλλωστε πληρείς όλες τις προϋποθέσεις, εμπειρία διπλάσια από όλους και εσύ και μάλιστα στη μεγαλύτερη clan του κόσμου.

Bobby

• Ranked Pubzorz!
« Reply #128 on: September 07, 2008, 05:20:31 PM »
po re pousti, min arxisete tis malakies kai edo. exete tosa forum gia na lete malakies.

grofvsheat.forum.gr

go go go

jokos_31

• 222 HERO!~
« Reply #129 on: September 07, 2008, 05:40:13 PM »
Το μελλον θα δειξει αν τα κανει σκατα η οχι.Παντως το μηνυμα το πηρε οτι δεν ειναι μονο αυτος αλλα υπαρχουν και αλλοι.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #130 on: September 07, 2008, 05:42:43 PM »
po re pousti, min arxisete tis malakies kai edo. exete tosa forum gia na lete malakies.

grofvsheat.forum.gr

go go go

Κάνεις λάθος να πιστεύεις κάτι τέτοιο. Εγώ έχω διαφωνίσει με διάφορους σε αυτό το forum και σε άλλα. Νομίζω ότι ένας από τους σκοπούς των fora είναι να γίνεται συζήτηση και να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων. Νομίζω ότι ότι έχω γράψει μέχρι τώρα για το θέμα, έχει από πίσω κάποια επιχειρήματα και δεν πετάω απλώς τη μαλακία μου έτσι για να "πλακωθώ" με κάποιον.

Merlin

• 222 HERO!~
« Reply #131 on: September 07, 2008, 05:52:06 PM »
Opws kai na exei ta eirwnika post tou olympus den ta esvise o filos o houston. Ti mas leei twra gia kainourgio ksekinika egw den katalavainw. Pou einai avth h terastia ebeiria kai oi spoudes tou? Pouthena. Giati gia na mas ta pei prepei na exei kiolas kai avth h synexhs arnhsh apodeiknyei siga siga oti den exei tipota gia na mas deiksei. Ligo biased to typaki. Svinei oti post vrei ektos twn grof.... Kai meta kanoun oti den exoun idea.... ELEOS PIA!!! DEN TRWME TO KOUTOXORTO TOUS!!!

Manolis (SoldierM)

• Ranked Pubzorz!
« Reply #132 on: September 07, 2008, 06:00:21 PM »

grofvsheat.forum.gr

go go go

Κάνεις λάθος να πιστεύεις κάτι τέτοιο. Εγώ έχω διαφωνίσει με διάφορους σε αυτό το forum και σε άλλα. Νομίζω ότι ένας από τους σκοπούς των fora είναι να γίνεται συζήτηση και να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων. Νομίζω ότι ότι έχω γράψει μέχρι τώρα για το θέμα, έχει από πίσω κάποια επιχειρήματα και δεν πετάω απλώς τη μαλακία μου έτσι για να "πλακωθώ" με κάποιον.

Τελικα μου φαινεται οτι εισαι αγαθος ,Τι να επιχειρηματολογήσω για κατι που δεν ισχυει ,Δεν υπαρχει καποιος απο [GR-OF] Aπο πισω απο ολα αυτα ,σταματα να γραφεις μλκες για πραγματα τα οποια δεν ισχυουν και παρε και κανα χαπι να μην βλεπεις παντου [GR-OF] αν δεν καταλαβες και τωρα τι θελω να πω , τοτε δεν μπορω να στο γραψω διαφορετικα , Ολες τις απορίες που χεις ρωτα τον Hiouston  

P.S. Oπως λεει και ο γνωστος γιατρος > ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΡΕ ΜΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΣΤΑ ΕΞΗΓΉΣΟΥΜΕ

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #133 on: September 07, 2008, 06:06:02 PM »
Καταρχας δεν ισχυριζεται μονο ο dfk κατι σχετικα με τον χιουστον, αλλα ολοι μας. Σταματηστε να τσακωνεστε μεταξυ σας. Θελουμε και εμεις!

Επειτα, σε βρισκω πολυ σιγουρο οτι ο Hiouston θα απαντησει στις ερωτησεις μας. Απο την αλλη, προσπαθεις (ισως και δικαιολογημενα) να μας πεισεις οτι ολα καλα και κανενας GROFας πισω απο τον Hiouston και το Clanbase Greece.

Και εγω σε ρωταω, αν τελικα αποδειχθει οτι ο ολυμπους ειναι πισω απο το σκηνικο, μπορουμε να γελαμε για μια ζωη με τους GROF ?
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

xpLodeR

• DV zombie
  • Blue Öyster Cult
« Reply #134 on: September 07, 2008, 06:14:29 PM »
The sister runs up to her dad and cries: "Daddy daddy, Max is throwing waterballoons at me!"
The angry dad asks Max: "Max, did you make your sister wet?"
Max answers: "No, but that did her boyfriend yesterday, while you were shopping!"