Ρε αγαθος εισαι? εμενα ρωτας στο τι θα κανει ο Hiouston η γιατι μας επελεξαν σαν χωρα ? ρωτα τον ιδιο , στο ειπα και ποιο πανω κανε μια ερωτηση στον ιδιοοοοο !!!
P.S. Mpoumpi Tsιmbour reeeeeeeeee !!!
Εφόσον είπες ότι λασπολογώ τότε, θα έχεις λόγο να πιστεύεις ότι οι υποθέσεις μου είναι λάθος. Και εγώ σου ζήτησα να επιχειρηματολογήσεις, υπέρ της άποψής σου, να με πείσεις ότι κάνω λάθος. Το να λες ότι λασπολογώ κάνοντας τις παραπάνω υποθέσεις οι οποίες στηρίζονται σε κάποια πράγματα, αντίθετα με σένα που απλώς λες ότι κάνω λάθος δεν λέει τίποτα σε μένα, ούτε και σε κανένα άνθρωπο που σκέφτεται.
Εγώ νομίζω ανέφερα γιατί από πίσω κρύβεται ο Olympus και κάθε μέρα που περνάει όλα αυτά που κάνει ο "Hiouston" με επιβεβαιώνουν. Αν πραγματικά εσύ πιστεύεις ότι η cb κάνει τοπικά divisions για την ψυχή της μάνας της, τότε εσύ είσαι αγαθός όχι εγω. Και επειδή εγώ δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, στο λέω ευθέως, μπορεί ο Airborner να μην ξέρει τίποτα, αλλά εσύ ως στενός "συνεργάτης" του Olympus και διοικητής του COD4, δε θα μου κάνει καμία εντύπωση αν "διοριστείς" ως captain του COD4 της NC. Άλλωστε πληρείς όλες τις προϋποθέσεις, εμπειρία διπλάσια από όλους και εσύ και μάλιστα στη μεγαλύτερη clan του κόσμου.