Author Topic: Ενα γιατρο βρε παιδ&  (Read 2845 times)

CFH_Anniko

• Ranked Pubzorz!
Ενα γιατρο βρε παιδ&
« on: March 15, 2006, 10:25:26 AM »
Α ρε τα γεραματα...

Εν αρχη βαλανε την ADSL πωρε ταχυτητα...εσκιζα
Μετα μπηκα στον χωρο των online games  Πωρε τι πορωση ειναι αυτη...Ανταγωνιζεσε real time ζωντανουν αντιπαλους..εχεις συναγωνιστες...Φτιαξαμε και ομαδα.

Εκει αρχιζουν τα προβληματα.

Χαμηλο ping λεει.  Ωπα με σκοτωνει ο αλλος και εγω δεν τον εχω δει ακομα !!!
Τηλεφωνα στον παροχεα τηλεφωνα στον ΟΤΕ Χαμος.  4 διακοπες τηλεφωνου.
Αναβαθμιση σε 512 .  Επ ολα καλα τωρα με 50 ping απο το σπιτι εχω ελπιδες (φρουδες)

Πηρα και ενα Mousepad της 3Μ καλοοοοο γλυστραγε το ποντικι και ολα καλα.  Παμε στην μαχη...Παλι με σκοτωνανε.

Πηρα και ενα ποντικι (αυτο με τα βαριδια)  Θα τους φαω λαχανο λεω - δεν μπορει να με λενε ζωο κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου - με ενοχλει και ιδιαιτερα.  Παμε στη μαχη.  Σαν κοτοπουλο με ασθενεια σκοτωνομουν.

Δεν μπορει λεω συννενοουνται.  Παρε και ακουστικα και μικροφωνο - ξερετε σαν και αυτα των πιλοτων.  Παμε στην μαχη.  Cheat παντου.  Με σκοτωναν.  Δεν μπορει λεω τοσο εξοπλισμο αγορασα.  Δεν μπορει θα εχουν cheats για να με σκοτωνουν ετσι ευκολα.  Φαντασματα παντου

Αρχισα να παρακολουθω αντιπαλους και συμπαικτες.  Καθοντουσαν, σηκωνοντουσαν, τρεχανε, κρυβοντουσαν, πυροβολαγανε, ξαπλωνανε ηξεραν που πηγαιναν.  Ζαλιστικα.  Θα κανω το ιδιο λεω.  Ματαια . με το που εμπαινα επαιρνα το οπλο μου (κατα προτιμηση καραμπινα να μην χρειαζετε να σημαδεψω κιολας) και ετρεχα προς τον εχθρο.  Με σκοτωναν παλι αλλα το ευχαριστιομουν.  Γιατι επαιζα για διασκεδαση.

Αλλα το συμπερασμα το εβγαλα.  Λογω του οτι κοντευω να μπω στην τεταρτη δεκαετια της ζωης μου μαλλον εχω οστεοαρθριτιδα και αρτηριοσκληρωση !!!!  και οσο και αν λιωνω τοσο πονανε τα χερια μου και τοσο φωναζει η γυναικα μου !!!  Αλλα εγω εκει..να ανακτησω τον χρονο που δεν ειχαμε οταν ειμαστε μικροι για παιχνιδι.

Αυριο που θα παω στον γιατρο θα του ζητησω να μου δωσει μια αλοιφουλα για τους καλους των χεριων.  Οχι τιποτα αλλο εχουμε και cup την Κυριακη.  Να κανουμε και κανα kill.  Μην γελανε με μας

Τα ειπα και ξεθυμανα.

Αντε γεια και την Κυριακη θα τους σκοτωσω ολους !!!!
Αγγελος

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
Re: Ενα γιατρο βρε παι
« Reply #1 on: March 15, 2006, 03:13:06 PM »
pali kala na les pou den trws kai pantofla apo th gunaika sou san ton Assvas :D ahah

[22:00] * @AssVas^busy (AssVas@83.174.135.42) Quit (Quit: )

PS: auto 8a pei timing <3 :D
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

cassidy

• Guest
« Reply #2 on: March 15, 2006, 06:08:08 PM »
Εννοείται πως όποιον σε λέει ζώο τον γράφεις στα @@ σου.

Τώρα που λες που σε τρώνε, αν είναι το πρώτο παιχνίδι τέτοιου τύπου, λογικό είναι. Δηλαδή αν οι άλλοι πριν από το cod2, έπαιζαν χρόνια cod1, counterstrike, medal of honor και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, λογικό είναι να έχουν μάθει καλά και το cod2 σε λιγότερο χρόνο από εσένα. Προσωπικά θα σου πρότεινα να ασχοληθείς περισσότερο με το sd παρά με το tdm των 30 ατόμων, μιας κι εκεί χρειάζονται περισσότερα προσόντα από ωμή ταχύτητα κι αντανακλαστικά ;)

palto

• Guest
« Reply #3 on: March 15, 2006, 06:57:15 PM »
εγώ θα σου πρότεινα να αφήσεις το trench και επίσης μπορώ να σου εγγυηθώ πως αν ακολουθήσεις τη συμβουλή μου, θα σε λέει ζώο ένα άτομο λιγότερο ;D.

CFH_Anniko

• Ranked Pubzorz!
« Reply #4 on: March 15, 2006, 07:05:57 PM »
Εχω αρχισει και παιρνω και αλλα οπλα και μαθαινω και καβαντζες για να παιρνω ανασες.
Παιδες το εχω το γνωθι σε εαυτον 3-4 μηνες παιζω και αυτους οχι παρα πολυ αλλα στο COD 3 θα ειμαι "παλιος"

ΥΓ"  Εχω δει ενα πληκτρολογιο μουρλια (αυτο που εχει και τα χρωματα του COD πανω)  κανει δουλεια λετε ?
Αγγελος

cassidy

• Guest
« Reply #5 on: March 15, 2006, 09:25:05 PM »
Όχι μούφα μου φαίνεται, αν λες αυτό το z-board ή όπως λέγεται. Σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο βάζεις τα κουμπιά εκεί που θέλεις, εκεί έχεις αναγκαστικά τα default.