Author Topic: Αδικο Kick απο την ομαδα BIA!!  (Read 5601 times)

Panos_77

• Ranked Pubzorz!
Αδικο Kick απο την ομαδα BIA!!
« on: September 28, 2008, 03:54:37 PM »
 Δεστε το video!!!

http://www.xfire.com/video/2bf6a/                   

η ιστορια εχει ως εξης: σe πριν 2 maps o παιχτης ΒΙΑ Souidos εκανε call vote σε μενα επειδη δηθεν εχω cheat χωρις να μου το αποδειξει! εχουν γινει ολοι αυθεντια και βλεπουν παντου cheat! Το αστειο ειναι οτι θεωρουσαν cheater εμενα που ειχα 24kills και 20 deaths (στο περιπου οι αριθμοι)
to call vote απετυχε και συνεχισαμε το game!
Μετα απο 2 maps φτανουμε στο map του video! Ο παιχτης ΒΙΑ Areianos θεωρουσε οτι ο παιχτης Ahmed|ZCOD ειχε cheat και και μαλιστα aimbot και ηθελε να τον διωξει! Ο Ahmed|ZCOD ειχε παιξει 4 maps και ηταν καλος παιχτης (στα προηγουμενα maps δεν ειχαν καταλαβει οτι ειχε cheat?  ??? ::) )
επειδη ηταν καλος παιχτης και η συμπεριφορα του ηταν αψογη τον υποστηριξα! αυτη αρχισαν να βριζουν και να κανουν call vote στον Αhmed! Η συνεχεια της ιστοριας ειναι στο video, βρισιες, απειλες με αποκορυφωμα το kick!!!!!!!!
 Τα σχολια δικα σας!!

Sega!

• 222 HERO!~
  • g.o.k.a.m.t.x.
Re: Αδικο Kick απο την ομαδα BIA!!
« Reply #1 on: September 28, 2008, 05:01:27 PM »

S O K
« Last Edit: September 28, 2008, 05:03:18 PM by Sega! »

Bobby

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: September 28, 2008, 05:25:46 PM »
Δεστε το video!!!

na min figei?

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #3 on: September 28, 2008, 06:37:08 PM »
Apla mhn asxoleisai kai dokimase na mpeis se kapoion apo tous
4154105987306510485041273657160701571406410571240957105701
 allous servers.-
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

xeoN

• CBWARRIOR.
  • a/s/l?
    • Thelab.gr
« Reply #4 on: September 28, 2008, 06:57:58 PM »
Apla mhn asxoleisai kai dokimase na mpeis se kapoion apo tous
4154105987306510485041273657160701571406410571240957105701
 allous servers.-
Sorry κίολας,poy eides tosous?
Peripou 15460 einai worldwide  ::)

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #5 on: September 28, 2008, 07:54:03 PM »
Panos

Σε πρώτη φάση να σου πώ οτί δεν είναι δικαστήριο το callofduty.gr οπότε δεν ξέρω τι περιμένεις να βγει από το post σου. Καλό είναι βέβαια οτί μπορείς να στηρίξεις το επιχείρημα σου με αποδείξεις. Όπως και να έχει όμως ένα τέτοιο συμβάν δεν είναι κάτι ξένο στα παιδιά που διαβάζουν το forum. Και σε μένα έχει συμβεί, και στον sega και σε αρκετούς άλλους. Δεν είναι και τόσο περίεργο το γεγόνος αν σκεφτείς οτί όπως σε όλα τα games έτσι και στο cod υπάρχουν servers για αρχάριους, και servers για πιο προχωρημένους.

Εγώ θα σε συμβούλευα αν δεν αντέχεις να σε flameάρουν κάθε φορά που μπαίνεις σε pub, να δοκιμάσεις να παίξεις στον 222 ή σε άλλους server με promod ίσως που συνήθως μαζεύουν πιο έμπειρο κοινό. Χωρίς βέβαια να θέλω να θίξω και τα παιδιά που παίζουν ranked games.
« Last Edit: September 28, 2008, 07:56:15 PM by enc »
sp.encc

Panos_77

• Ranked Pubzorz!
« Reply #6 on: September 28, 2008, 11:12:26 PM »
και στον 222 μπαινω και στους heat και στους GW αλλα εκεινη την στιγμη δεν ειχαν κοσμο!
τουλαχιστον απο παιδια που βρισκονται σε ομαδες περιμενω καλυτερη συμπεριφορα και οχι να λενε cheatades οσοι πεζουν καλυτερα εκεινη την στιγμη και να με διωχνουν επειδη υποστηριξα τον Αραβα! Ο λογος του ποστ ειναι να δει ο κοσμος την συμπεριφορα των συγκεκριμενων παιχτων της ομαδας ΒΙΑ! ΔΕν πιστευω οτι ειναι κακο! κακο ειναι γι'αυτος που εκθεσαν τον εαυτο τους με αυτην την συμπεριφορα τους!!!

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #7 on: September 29, 2008, 12:11:15 AM »
και στον 222 μπαινω και στους heat και στους GW αλλα εκεινη την στιγμη δεν ειχαν κοσμο!
τουλαχιστον απο παιδια που βρισκονται σε ομαδες περιμενω καλυτερη συμπεριφορα και οχι να λενε cheatades οσοι πεζουν καλυτερα εκεινη την στιγμη και να με διωχνουν επειδη υποστηριξα τον Αραβα! Ο λογος του ποστ ειναι να δει ο κοσμος την συμπεριφορα των συγκεκριμενων παιχτων της ομαδας ΒΙΑ! ΔΕν πιστευω οτι ειναι κακο! κακο ειναι γι'αυτος που εκθεσαν τον εαυτο τους με αυτην την συμπεριφορα τους!!!

apo mena xamilwse tin analisi kai vale kai kana fov 80 (ektos an foras glasses O_O)

future

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
  • Just An Immature
« Reply #8 on: September 29, 2008, 01:36:52 PM »
Efoson mpaineis se ena server apodexesai kai tous kanones p exw valei oi xristes aytou toy server..! ???Sti prokimeni periptwsi oi BIA...Efoson vevaia se petaksan me vote kai oxi admin to thewrw normal ara den yparxei logo syzitisiis.. >:D
"ΕΒΩ ΓΙΝΕΙ-ΧΑΛΙΑΔΑ ΤΑΤΛΕΜΕ ΑΥΛΙΟ" smsed by stam

monstaR

• 222 HERO!~
  • أنا أحبك
« Reply #9 on: September 29, 2008, 02:07:22 PM »

apo mena xamilwse tin analisi kai vale kai kana fov 80 (ektos an foras glasses O_O)
dld epidi pezeis me 80 prepei na pezei kai o alloS?
diladi ego pou pezo me 73 prepei na forao gialia?

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #10 on: September 29, 2008, 03:01:38 PM »
BIA KAI NO8EIA

gtαιvπc (reactor)

• DV zombie
  • The odd one out.
« Reply #11 on: September 29, 2008, 03:26:11 PM »

dld epidi pezeis me 80 prepei na pezei kai o alloS?
diladi ego pou pezo me 73 prepei na forao gialia?
No esi exeis astigmatismo dn einai tpt :)
« Last Edit: September 29, 2008, 11:23:50 PM by reactor333 »

Bobby

• Ranked Pubzorz!
« Reply #12 on: September 29, 2008, 10:43:15 PM »
PUNK BIA XAOS KAI ANARXIA

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #13 on: September 30, 2008, 12:08:18 AM »
ORIGINAL PRANKSTER ΡΕ PUSCHT-ΔΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

lazos31914

• Ranked Pubzorz!
« Reply #14 on: October 03, 2008, 07:46:05 PM »
Γεια σας παιδιά. Είμαι ο [ΒΙΑ]Areianos. Και φυσικά δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Δεν θα προσπαθήσω να δικαιολογηθώ, ούτε να δώσω σημασία σε άτομα που δεν την αξίζουν. Πρώτον, η ομάδα των ΒΙΑ δεν είναι 2 άτομα. Και ούτε είμαι leader τους οπότε και δεν τους αντιπροσωπώ. Ούτε εγώ ούτε και ο [BIA]Souidos. Δεύτερον, όλη η clan είμαστε κατά των cheat και φυσικά δεν έχει κανένας. Όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε και συνεπώς δεν είναι απλά ιδέα μου ότι δεν έχουμε cheat. Γενικότερα όλοι είμαστε χαβαλέδες και δεν μας αρέσει οποιοσδηποτε cheater να μας χαλάει το παιχνίδι. Και έχουμε παρακολουθήσει πολλούς cheater και συνήθως δεν κάνουμε λάθος για αυτούς. Και ο Άραβας που δεν θυμάμαι το ονομά του, και ο Πάνος ήταν cheater κατά την γνώμη μου και κατά την γνώμη άλλων 6 ατόμων. Και αφού το ψήφισαν άλλα 6 άτομα απορώ γιατί έκανες το post. Εγώ στην θέση σου θα ντρεπόμουν. Ειλικρινά... Αν δεν θες να σε κάνουν Kick να μην παίζεις με cheat. Τέλος. Α, και κάτι άλλο. ΒΙΑ σημαίνει Beers In Action. Ουδεμία σχέση έχει με βία... Άντε καλά να περνάτε και ΟΧΙ ΣΤΑ CHEAT, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!