Γεια σας παιδιά. Είμαι ο [ΒΙΑ]Areianos. Και φυσικά δεν μπορούσα να μείνω αμέτοχος. Δεν θα προσπαθήσω να δικαιολογηθώ, ούτε να δώσω σημασία σε άτομα που δεν την αξίζουν. Πρώτον, η ομάδα των ΒΙΑ δεν είναι 2 άτομα. Και ούτε είμαι leader τους οπότε και δεν τους αντιπροσωπώ. Ούτε εγώ ούτε και ο [BIA]Souidos. Δεύτερον, όλη η clan είμαστε κατά των cheat και φυσικά δεν έχει κανένας. Όλα τα παιδιά γνωριζόμαστε και συνεπώς δεν είναι απλά ιδέα μου ότι δεν έχουμε cheat. Γενικότερα όλοι είμαστε χαβαλέδες και δεν μας αρέσει οποιοσδηποτε cheater να μας χαλάει το παιχνίδι. Και έχουμε παρακολουθήσει πολλούς cheater και συνήθως δεν κάνουμε λάθος για αυτούς. Και ο Άραβας που δεν θυμάμαι το ονομά του, και ο Πάνος ήταν cheater κατά την γνώμη μου και κατά την γνώμη άλλων 6 ατόμων. Και αφού το ψήφισαν άλλα 6 άτομα απορώ γιατί έκανες το post. Εγώ στην θέση σου θα ντρεπόμουν. Ειλικρινά... Αν δεν θες να σε κάνουν Kick να μην παίζεις με cheat. Τέλος. Α, και κάτι άλλο. ΒΙΑ σημαίνει Beers In Action. Ουδεμία σχέση έχει με βία... Άντε καλά να περνάτε και ΟΧΙ ΣΤΑ CHEAT, ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!