Author Topic: HGL Call of Duty October cup 2008  (Read 22587 times)

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Re: HGL Call of Duty October cup 2008
« Reply #30 on: October 08, 2008, 02:40:30 PM »
Πως είναι δυνατόν ένα Hellenic Gaming League να παρουσιάζει αύξηση στις συμμετοχές κάθε χρόνο και αντί να ανταποδίδει με καλύτερα prizes και να γίνεται χειρότερο; Εκτός και αν είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα οικονόμικα των GNET. Εντύπωση θα μου κάνει επίσης αν το γράφημα γίνει update για το 2008 και τι πορεία θα δείχνει. Όπως λες κι εσύ σαν gamer, δεν ενδιαφέρει κανέναν τι ζόρια τραβάνε τα internet cafe. Το οτί δεν ανοίγουν καινούργια καταστήματα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ο αγορά έχει κορεστεί, 2-3 μεγαλο-επιχειρήσεις ελέγχουν τον ανταγωνισμό και οι Έλληνες gamers έχουν ξυπνήσει. Όταν μπαίνουν οι πιτσιρικάδες στα μαγαζία και γυρνάνε σπίτι τους ντουμάνια από την τσιγαρίλα, όταν γίνονται deals μέσα σε μαγαζία και βγαίνουν και μαχαίρια, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που ο κλάδος σβήνει. Επειδή με έχει παρεξηγήσει, και νομίζεις οτί το μόνο που με νοιάζει είναι οτί δεν έχει έπαθλα.

Προσπάθησα να σου εξηγήσω οτί το όλο concept του hgl είναι πολύ συγκεκριμένο και θυμίζει οnline tournament, και πέρα από την ωραία fiesta στο τέλος με την απονομή, δεν το κάνουν και πολλά άλλα πράγματα να διαφέρει από μια online διοργάνωση. Γι αυτό και σου το παραλληλίζω με το άλλο tour στην Θεσσαλονίκη. Τους συμπαίκτες μου τους έχω γνωρίσει ήδη. Τους αντιπάλους μου στο hgl δεν πρόκειται να τους γνωρίσω γιατί θα πάιζουν από την άλλη άκρη της Ελλάδας. Δεν σου μιλάω αυθαίρετα. Έλαβα μέρος στο προηγούμενο cup από την αρχή μέχρι την απονομή.

Το αυθαίρετο στο HGL είναι οτί δεν μπορείς αν αποκαλείσαι Hellenic Gaming League και να είσαι υπό την διοργάνωση των gnet. Που και αυτό από μόνο του θα σου έλεγα οτί δεν είναι κακό, αν μπορούσε ο καθένας να λάβει μέρος από όπου ήθελε. Στην προκειμένη λοιπόν δεν μιλάμε για Hellenic, μιλάμε για Gnet Gaming League. Τα παραδείγματα που αναφέρεις δεν προσπάθησαν ποτέ να παρουσιάσουν τον εαυτό τους σαν ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ LEAGUE esports. Και δώξα τον θεό που δεν είναι αμιγώς ελληνικά γιατί θα ήμασταν ακόμα στο arkanoid και την πασιέντζα. Η πολυφωνία όμως ποτέ δεν έβλαψε, όσο περισσότερες διοργανώσεις τόσο το καλύτερο.

Και φτάνουμε στο γιατί παραθέτω το γράφημα. Το παραδέχεσαι οτί κάθε χρόνο πάτε όλο και καλύτερα. Αλλά φέτος, παρόλη την ανάπτυξη, είπαμε να αφαιρέσουμε τα έπαθλα. Συνεπώς, η απλή λογική λέει, περισσότερες συμμετοχές κάθε χρόνο, μικρότερα ή μηδαμινά έπαθλα κάθε χρόνο, κάποιος δεν κάνει κάτι καλά. Κάπου χρησιμοποιούμε το προσωπείο HGL για να μπαλώσουμε άλλες τρύπες. Τελικά μιλάμε για ελληνικό league ή για gnet league? Γιατί αλλίως δεν βλέπω την σύνδεση του league με τον νόμο για τα παίγνια (που είναι πραγματικά φορ δε ντικ).

Δεν σου είπα ποτέ να ακυρώσεις τίποτα, ίσα ίσα σου έδωσα και τις ευχές μου για απροβλημάτιστη διοργάνωση. Μήπως όμως θα πρέπει να σε προβληματίσει οτί οι ομάδες είναι σχεδόν οι μισές από το προηγούμενο; Εκτός αν και αυτό δεν δείχνει οτί κάποιο λάκο έχει η φάβα και φταίει οτί όλοι είναι σαν κι εμένα και το κάνουν για το χρήμα. Τώρα τα έξοδα του HGL θα είναι περισσότερα ή λιγότερα; Γιατί με λιγότερες συμμετοχές θα έχει και λιγότερα διαφυγόντα κέδρη. Μήπως να στοχέυει δηλαδή κάθε χρόνο σε λιγότερες συμμετοχές να μην πέσει έξω;

Η αμφίβολη ποιότητα του υπολογίστη δεν είναι καθόλου αυθαίρετο συμπέρασμα. Εκεί ήμουν πέρισυ και το είδα. Τα pc ήταν οριακά επαρκή για το game, σίγουρα θα προτιμούσα να παίζω από το σπίτι μου. Μέχρι και για φασαρία μας την είπανε (όχι στο team μου, στο άλλο team που ήταν στο Μαρούσι). Το συμπέρασμα μου είναι λοιπόν οτί, και πληρώνεις, και τραβίεσαι απο την ωραία σου καρεκλίτσα (άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο) και η εμπειρία που σου προσφέρεται είναι χειρότερη από αυτή που θα είχες αν έπαιζες από το σπίτι σου. Το μόνο θετικό είναι οτί αν δεν ξέρεις τους teammates σου, τους γνωρίζεις από κοντα. Πληροφοριακά μένω 30km από το κέντρο της Αθήνας και το κοντυνότερο Gnet είναι στο Μαρούσι.

Όσο για την εναλλακτική πρόταση, υπάρχει πολύ πρίν από το hgl, σε ότι αφορά το cod στην Ελλάδα. Αυτό εδώ το portal στην διάρκεια του CoD 2 έβγαλε κοντά στα 10 lan events, άλλα χωρίς support και άλλα με την βοήθεια BnB, και ESL. Με αποκορύφωμα την DTE που πλησίασε τα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Χώρια το online κομμάτι με 30 cups και ένα premiership.
sp.encc

geosu

• Ranked Pubzorz!
« Reply #31 on: October 08, 2008, 02:43:10 PM »
Συμφωνώ με τα περισσότερα που έγραψε ο dfk_7677.

Αυτό που μου "χτύπησε άσχημα" είναι η πρώτη του πρόταση.

Και αυτό γιατί δίνει την εντύπωση ότι μόνο τα internet cafe είναι ιδιοτελή, ενώ στην πραγματικότητα οι πάντες ενδιαφέρονται για το κέρδος.

Εκτός αν οι παίκτες που κρίνουν αν ένα tournament είναι επιτυχημένο από την ύπαρξη ή μη χρηματικών επάθλων δεν χαρακτηρίζονται ως ιδιοτελείς...

Αυτό που ισχύει για τα internet cafe είναι ότι τα συμφέρει να μεγαλώνει ο αριθμός των gamers. Είναι πιο δύσκολο να αυξήσεις το ποσοστό σου στην αγορά όταν ο αριθμός των gamers δεν αυξάνεται, παρά να διατηρείς το ίδιο ποσοστό μεγαλώνοντας την "πίτα".

Και αυτό μόνο αρνητικά δεν πρέπει να το βλέπουν οι gamers. Γιατί πρέπει να καταλάβουν ότι τα internet cafe αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να ικανοποιήσουν τον μέσο gamer.

υγ. enc, δεν μου είπες τελικά αν αυτό που θέλει και χρειάζεται η community είναι τοπικά lan tournaments.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #32 on: October 08, 2008, 02:57:21 PM »
Τα internet cafe στην πλειονότητα τους ανήκουν σε ανθρώπους που δεν έχουν πολύ επαφή με το άθλημα. Κοιτάνε 2 charts κέρδη και έξοδα και είναι ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι. Οι gamers παίζουν από τα σπίτια τους από κάποια στιγμή και μετά. Δεν βλέπω πως αυτό συμφέρει τις επιχειρήσεις...

Είπα και πριν όσο περισσότερα τόσο καλύτερα στο σύνολο. Αλλά δεν χάνουμε τίποτα να κοιτάμε και την ποιότητα. Ναι, χίλιες φόρες ένα τοπικό lan ή ένα event σε μια έκθεση παρά ένα online tour που το 80% των ομάδων θα παίξει, θα χάσει και μετά δεν θα τους ξαναδείς. Το μεγαλύτερο μέρος των παιδιών εδώ μέσα παραμένουν τόσο καιρό χρήστες / γνωστοί / φίλοι, μέχρι και ζευγάρι(α) από την επαφή που είχαμε στα "τοπικά" events. Και το οτί είναι ένα event τοπικό δεν σημαίνει οτί δεν είχαμε και παιδιά από Ρόδο, Καλαμάτα και Πάτρα να συμμετέχουν. Ίσα ίσα που αυτοί στήριξαν την συνοχή του community στις δύσκολες φάσεις του.
sp.encc

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
« Reply #33 on: October 08, 2008, 03:30:50 PM »
Δεν είχα σκόπο να μπω στη κουβέντα αλλά blank με μερικά σου postς το γύρισες πολύ στο προσωπικό με τον enc και σπάστικα λιγουλάκι.Ο enc σου πε κάποια αυτονόητα πράγματα που πιστεύω εκφράζουν τις σκέψεις σχεδόν όλου του community κι εσύ σε όλα τα posts σου του απαντάς με uber επιθετικό στυλακι.Δεν έχω καταλάβει που προσπαθείς να καταλήξεις και τέσπα ποιος ακριβώς είναι ο στόχος τοy HGL.

Καταρχάς το event που κάνετε το ότι γίνεται online ρίχνει το fun με εκθετικό ρυθμό.Είναι 3 ολόκληρα σαβ/κυριακα και μόνο απο GNET.Άρα άτομα που ζουν σε περιοχές που δεν υπάρχουν gnet
αυτομάτως είναι off.Δεν γίνεται να ταξιδεύουν 3 σαβ/κυριακα σερί.Άρα μην ακούω ότι είναι ενα event που σκόπος του είναι να αφορά τους πάντες...

Οι ώρες δεν θεωρούνται καν έπαθλο + όλοι γνωρίζουμε ότι αυτοί που θα τις κερδίσουν δεν θα τις χρησιμοποιήσουν πότε.

Ένα event για να θεωρηθεί σοβάρο φαίνεται απο 2 πραγματάκια.Το χρηματικό έπαθλο και από την ποιότητα του competition που θα έχει.Μερικές φορές γίνεται και χωρίς το χρηματικό έπαθλο.Το αντίθετο όχι.Το πόσο smooth θα τρέξει ένα event και το πόσο καλά οργανωμένο είναι δεν σχετίζεται ιδαίτερα με τα παραπάνω.Αυτό θα φανεί και θα κριθεί αφού τελειώσει το event.Το last event σας για το cod4 δεν έχει αυτά τα 2 βασικά πραγματάκια.Το 80%+  από το ελληνικό "competitive community" δεν θα πάρει μέρος(προφάνως δεν φταίει μόνο η απουσιά χρηματικού έπαθλου) και το 50% απο τις clans που θα πάρουν μέρος στο HGL CoD4 παίζει να μην έxei ιδέα  από search and destroy.Μίλησες με υπερηφάνια για 27 teams που θα πάρουν μέρος.Σαν HGL crew μπορεί να είσαι ευχαριστημένος,sαν gamer όμως πολύ απλά δεν γίνεται να είσαι.Αυτή είναι η πραγματικότητα κι ελπίζω πραγματικά το HGL να μην ακολουθήσει αυτή την πολιτική.

Ήδη έλειπε το competition από το προηγούμενο cod4 event σας.Αφού αποφασίσατε να βγάλετε το χρηματικό έπαθλο χωρίς να αλλάξετε τίποτα άλλο ουσιαστικά το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο.Θα μπορούσατε να είχατε αλλάξει πολλά και διάφορα και να καταφέρνατε να προλκύσετε και to "competitive scene".Είμαι σίγουρος ότι τo είχατε προβλέψει.Μπορεί να υπήρχε πίεση από gnet και να μην μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά αλλά αυτά είναι μόνο υποθέσεις.Εγώ όμως δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να μας πεις σε αυτό το thread.Ούτε έσυ θα παίρνες μέρος σε ένα παρόμοιο event για το cs όταν καιγόσουν σαν gamer.Αν έχεις σκοπό να κουβεντιάσουμε και να μας εξηγήσεις,do it σαν blank και όχι σαν hgl crew.
« Last Edit: October 08, 2008, 03:34:00 PM by gr8|SanDman »
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

geosu

• Ranked Pubzorz!
« Reply #34 on: October 08, 2008, 03:36:44 PM »
Πως είναι δυνατόν ένα Hellenic Gaming League να παρουσιάζει αύξηση στις συμμετοχές κάθε χρόνο και αντί να ανταποδίδει με καλύτερα prizes και να γίνεται χειρότερο; Εκτός και αν είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα οικονόμικα των GNET. Εντύπωση θα μου κάνει επίσης αν το γράφημα γίνει update για το 2008 και τι πορεία θα δείχνει.

Ανταποδίδουμε με χειρότερα prizes; Προφανώς πέρυσι έγιναν cups στο Call of Duty με μεγαλύτερα έπαθλα και δεν το θυμάμαι.

Πληροφοριακά, το γράφημα θα δείξει ότι και φέτος έχουμε αύξηση. Και μιλάμε για μια χρονιά που για το Counter-Strike (το δημοφιλέστερο game με διαφορά, όσον αφορά τα tournaments) δεν είναι και τόσο καλή.

Όπως λες κι εσύ σαν gamer, δεν ενδιαφέρει κανέναν τι ζόρια τραβάνε τα internet cafe. Το οτί δεν ανοίγουν καινούργια καταστήματα δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση. Ο αγορά έχει κορεστεί, 2-3 μεγαλο-επιχειρήσεις ελέγχουν τον ανταγωνισμό και οι Έλληνες gamers έχουν ξυπνήσει. Όταν μπαίνουν οι πιτσιρικάδες στα μαγαζία και γυρνάνε σπίτι τους ντουμάνια από την τσιγαρίλα, όταν γίνονται deals μέσα σε μαγαζία και βγαίνουν και μαχαίρια, δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση που ο κλάδος σβήνει. Επειδή με έχει παρεξηγήσει, και νομίζεις οτί το μόνο που με νοιάζει είναι οτί δεν έχει έπαθλα.

Aπό που έχεις την εντύπωση ότι ο κλάδος σβήνει; Αν κάποια internet cafe κινδυνέψουν, αυτό θα γίνει λόγω του νόμου. Όχι λόγω του χαμηλού ενδιαφέροντος του κοινού.

Το ότι δεν ανοίγουν καινούρια καταστήματα ωφείλεται κυρίως στην επιφυλακτικότητα λόγω του νόμου και όχι στο ότι η αγορά είναι κορεσμένη (λες και άλλες αγορές στις οποίες καταστήματα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια δεν είναι κορεσμένες). Ποιός θα κάνει μια μεγάλη επένδυση όταν ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά;

Εσύ που είσαι gamer και λες ότι έχεις ξυπνήσει, πρέπει να καταλάβεις ότι είναι στο συμφέρον σου να πηγαίνουν καλά τα internet cafe και να μην έχουν ζόρια. Αν δεν το έχεις καταλάβει, μάλλον δεν έχεις ξυπνήσει.

Να δω μετά ποιός θα σου κάνει cups, έστω και με μικρά έπαθλα. Εσύ μπορείς να απαιτείς να βάλεις τα έπαθλα που θέλεις, αλλά δεν νομίζω να σκέφτηκες ποτέ αν αυτό είναι εύκολο. Γιατί, αν είναι, τότε είσαι ελεύθερος να φτιάξεις εσύ ένα τουρνουά και να βάλεις τα έπαθλα που θέλεις.

Να δω ποιός θα σου δώσει την ευκαιρία να παίξεις lan με την ομάδα σου. Να δω ποιός θα σε σπονσοράρει και ποιός θα σε στείλει κάποια στιγμή σε tournaments του εξωτερικού.

Τα παραπάνω δεν τα λέω προσωπικά σε σένα. Στην ανώνυμο επαναστάτη gamer απευθύνομαι.

Πάντως, τα περί μαχαιριών και deals δεν νομίζω να αφορούν την Gnet. Απομονώστε τα μέρη που γίνονται τέτοια πράγματα και μην τους ισοπεδώνετε όλους.

Προσπάθησα να σου εξηγήσω οτί το όλο concept του hgl είναι πολύ συγκεκριμένο και θυμίζει οnline tournament, και πέρα από την ωραία fiesta στο τέλος με την απονομή, δεν το κάνουν και πολλά άλλα πράγματα να διαφέρει από μια online διοργάνωση. Γι αυτό και σου το παραλληλίζω με το άλλο tour στην Θεσσαλονίκη. Τους συμπαίκτες μου τους έχω γνωρίσει ήδη. Τους αντιπάλους μου στο hgl δεν πρόκειται να τους γνωρίσω γιατί θα πάιζουν από την άλλη άκρη της Ελλάδας. Δεν σου μιλάω αυθαίρετα. Έλαβα μέρος στο προηγούμενο cup από την αρχή μέχρι την απονομή.

Η HGL δεν έχει μόνο online cups. Στο Call of Duty ακόμα δεν κάναμε κάτι lan, αλλά από την νέα χρονιά είναι στις προθέσεις μας να το κάνουμε. Μπορεί να μην το καταφέρουμε (όπως δεν το καταφέραμε φέτος με την DTE). Αλλά μην βάζουμε την ταμπέλα "online" στην HGL.

Το αυθαίρετο στο HGL είναι οτί δεν μπορείς αν αποκαλείσαι Hellenic Gaming League και να είσαι υπό την διοργάνωση των gnet. Που και αυτό από μόνο του θα σου έλεγα οτί δεν είναι κακό, αν μπορούσε ο καθένας να λάβει μέρος από όπου ήθελε. Στην προκειμένη λοιπόν δεν μιλάμε για Hellenic, μιλάμε για Gnet Gaming League. Τα παραδείγματα που αναφέρεις δεν προσπάθησαν ποτέ να παρουσιάσουν τον εαυτό τους σαν ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ LEAGUE esports. Και δώξα τον θεό που δεν είναι αμιγώς ελληνικά γιατί θα ήμασταν ακόμα στο arkanoid και την πασιέντζα. Η πολυφωνία όμως ποτέ δεν έβλαψε, όσο περισσότερες διοργανώσεις τόσο το καλύτερο.

Αυτό που λες ότι δεν μπορείς, τελικά το μπορέσαμε. Για να γίνουν tournaments και cups χρειάζονται αρένες. Όπως για να γίνει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο χρειάζονται γήπεδα. Η Gnet είναι το γήπεδό μας. Είναι πολύ απλό να το καταλάβεις.

Τα παραδείγματα που έδωσα δεν παρουσίασαν τον εαυτό τους ως το ελληνικό League esports, γιατί δεν είναι. Πες μου ποιός κάνει αυτό που κάνουμε εμείς. Εσύ λες ότι αν ήταν ελληνικά, θα ήμασταν ακόμα στο arkanoid και την πασιέντζα. Είδες που εμείς καταφέραμε να είμαστε ελληνικό league και δεν είμαστε σε αυτό το επίπεδο;

Και επειδή θίγεις το slogan μας, na σου πω ότι το ESL έχει slogan "The league that matters". Δηλαδή οι άλλοι δεν matter; Μην παίρνεις τα slogan τόσο τοις μετρητοίς...

Το ότι ο ανταγωνισμός είναι καλός φυσικά και είναι σωστό. Όσες περισσότερες διοργανώσεις, τόσο το καλύτερο. Γι'αυτό κράξε αυτούς που δεν κάνουν διοργανώσεις, σε αντίθεση με εμάς.

Και φτάνουμε στο γιατί παραθέτω το γράφημα. Το παραδέχεσαι οτί κάθε χρόνο πάτε όλο και καλύτερα. Αλλά φέτος, παρόλη την ανάπτυξη, είπαμε να αφαιρέσουμε τα έπαθλα. Συνεπώς, η απλή λογική λέει, περισσότερες συμμετοχές κάθε χρόνο, μικρότερα ή μηδαμινά έπαθλα κάθε χρόνο, κάποιος δεν κάνει κάτι καλά. Κάπου χρησιμοποιούμε το προσωπείο HGL για να μπαλώσουμε άλλες τρύπες. Τελικά μιλάμε για ελληνικό league ή για gnet league? Γιατί αλλίως δεν βλέπω την σύνδεση του league με τον νόμο για τα παίγνια (που είναι πραγματικά φορ δε ντικ).

Σου απάντησα και προηγουμένως. Μάλλον μπέρδεψες τις χρονιές, καθώς και το προηγούμενο cup μας στο CoD4 έγινε φέτος και όχι πέρυσι. Οπότε δεν μειώσαμε κανένα έπαθλο.

Από την μία αναφέρεσαι στον νόμο, αλλά από την άλλη κάνεις λες και δεν υπάρχει. Κάνεις λες και δεν μας επηρεάζει. Δεν θα επαναλάβω τα όσα έχω γράψει. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Εσύ κατάλαβες ότι μπαλώνουμε τρύπες. Εγώ κατάλαβα ότι μάλλον πρέπει να σε παραπέμψω σε αυτά που έγραψα σε προηγούμενο reply για τα 5 ευρώ που θα δώσεις σε κάποιο tournament.

Δεν σου είπα ποτέ να ακυρώσεις τίποτα, ίσα ίσα σου έδωσα και τις ευχές μου για απροβλημάτιστη διοργάνωση. Μήπως όμως θα πρέπει να σε προβληματίσει οτί οι ομάδες είναι σχεδόν οι μισές από το προηγούμενο; Εκτός αν και αυτό δεν δείχνει οτί κάποιο λάκο έχει η φάβα και φταίει οτί όλοι είναι σαν κι εμένα και το κάνουν για το χρήμα. Τώρα τα έξοδα του HGL θα είναι περισσότερα ή λιγότερα; Γιατί με λιγότερες συμμετοχές θα έχει και λιγότερα διαφυγόντα κέδρη. Μήπως να στοχέυει δηλαδή κάθε χρόνο σε λιγότερες συμμετοχές να μην πέσει έξω;

Καθόλου δεν με προβληματίζει ότι οι ομάδες είναι λιγότερες. Μήπως θα έπρεπε να προβληματίσει εσάς ως community που το κίνητρο των περισσότερων ομάδων είναι το κέρδος και όχι η αγάπη τους προς το παιχνίδι;

Επίσης, μην ξεχνάς ότι το τρίτο Σαββατοκύριακο είναι Σαββατοκύριακο αργίας. Λογικό κάποιοι να έχουν πρόβλημα με αυτό.

Τα υπόλοιπα μου φαίνονται λίγο ειρωνικά. Όταν βγάλω το πρόγραμμα θα σου πω περισσότερα για τα πόσα λεφτά θα τσεπώσουμε από τους gamers για να καλύψουμε τις μαύρες τρύπες.  :huff1:

Η αμφίβολη ποιότητα του υπολογίστη δεν είναι καθόλου αυθαίρετο συμπέρασμα. Εκεί ήμουν πέρισυ και το είδα. Τα pc ήταν οριακά επαρκή για το game, σίγουρα θα προτιμούσα να παίζω από το σπίτι μου. Μέχρι και για φασαρία μας την είπανε (όχι στο team μου, στο άλλο team που ήταν στο Μαρούσι). Το συμπέρασμα μου είναι λοιπόν οτί, και πληρώνεις, και τραβίεσαι απο την ωραία σου καρεκλίτσα (άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο) και η εμπειρία που σου προσφέρεται είναι χειρότερη από αυτή που θα είχες αν έπαιζες από το σπίτι σου. Το μόνο θετικό είναι οτί αν δεν ξέρεις τους teammates σου, τους γνωρίζεις από κοντα. Πληροφοριακά μένω 30km από το κέντρο της Αθήνας και το κοντυνότερο Gnet είναι στο Μαρούσι.

Και εγώ στο σπίτι μου κάνω καλύτερο cuba libre από το οποιοδήποτε μπαράκι, αλλά βγαίνω συχνά έξω. Βρε λες να με πιάνουν κορόιδο;

Σαφώς και ο καθένας είναι βολεμένος στο σπίτι του. Το γιατί θέλουμε να παίζουν όλοι από τα internet cafe νομίζω ότι το έχω ήδη γράψει. Οπότε, θα αποφύγω για επαναλάβω τα ίδια.

Όσο για την εναλλακτική πρόταση, υπάρχει πολύ πρίν από το hgl, σε ότι αφορά το cod στην Ελλάδα. Αυτό εδώ το portal στην διάρκεια του CoD 2 έβγαλε κοντά στα 10 lan events, άλλα χωρίς support και άλλα με την βοήθεια BnB, και ESL. Με αποκορύφωμα την DTE που πλησίασε τα Ευρωπαϊκά δεδομένα. Χώρια το online κομμάτι με 30 cups και ένα premiership.

Το BnB και το ESL είναι ανιδιοτελή, να υποθέσω...  :P

Για το δικό σας community, φυσικά και δεν αμφισβητώ την ανιδιοτέλειά σας. Μακάρι κι εμείς στο counter-strike να είχαμε φτιάξει κάτι αντίστοιχο.

Πάντως, για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας εμείς είμαστε ανοιχτοί και το δείξαμε από την πρώτη στιγμή.

geosu

• Ranked Pubzorz!
« Reply #35 on: October 08, 2008, 03:40:15 PM »
Τα internet cafe στην πλειονότητα τους ανήκουν σε ανθρώπους που δεν έχουν πολύ επαφή με το άθλημα. Κοιτάνε 2 charts κέρδη και έξοδα και είναι ευχαριστημένοι ή δυσαρεστημένοι. Οι gamers παίζουν από τα σπίτια τους από κάποια στιγμή και μετά. Δεν βλέπω πως αυτό συμφέρει τις επιχειρήσεις...

Δεν μιλάω μόνο για τους επιχειρηματίες που βάζουν το κεφάλαιο, αλλά και για τους ανθρώπους που είναι κοντά τους.

Και το Bnb διαχρονικά είχε προσωπικό με μεράκι για το gaming και η Gnet το ίδιο, και το The Web κλπ κλπ. Και αυτά τα γράφω επειδή τα γνωρίζω πολύ καλά.

Είπα και πριν όσο περισσότερα τόσο καλύτερα στο σύνολο. Αλλά δεν χάνουμε τίποτα να κοιτάμε και την ποιότητα. Ναι, χίλιες φόρες ένα τοπικό lan ή ένα event σε μια έκθεση παρά ένα online tour που το 80% των ομάδων θα παίξει, θα χάσει και μετά δεν θα τους ξαναδείς. Το μεγαλύτερο μέρος των παιδιών εδώ μέσα παραμένουν τόσο καιρό χρήστες / γνωστοί / φίλοι, μέχρι και ζευγάρι(α) από την επαφή που είχαμε στα "τοπικά" events. Και το οτί είναι ένα event τοπικό δεν σημαίνει οτί δεν είχαμε και παιδιά από Ρόδο, Καλαμάτα και Πάτρα να συμμετέχουν. Ίσα ίσα που αυτοί στήριξαν την συνοχή του community στις δύσκολες φάσεις του.

Εγώ λέω ότι ένας συνδιασμός είναι το καλύτερο. Ούτε μόνο lan events δεν μπορείς να έχεις, ούτε μόνο online. Και εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε.

geosu

• Ranked Pubzorz!
« Reply #36 on: October 08, 2008, 04:22:39 PM »
Δεν είχα σκόπο να μπω στη κουβέντα αλλά blank με μερικά σου postς το γύρισες πολύ στο προσωπικό με τον enc και σπάστικα λιγουλάκι.Ο enc σου πε κάποια αυτονόητα πράγματα που πιστεύω εκφράζουν τις σκέψεις σχεδόν όλου του community κι εσύ σε όλα τα posts σου του απαντάς με uber επιθετικό στυλακι.Δεν έχω καταλάβει που προσπαθείς να καταλήξεις και τέσπα ποιος ακριβώς είναι ο στόχος τοy HGL.

Ζητώ συγγνώμη αν σε κάποιες στιγμές το γύρισα στο προσωπικό. Θα μου ξέφυγε. Όπως υποθέτω ότι θα ξέφυγαν και από τον enc κάποιες ειρωνίες, κάποιες κατηγορίες και η αμφισβήτηση της δουλειάς που κάνω.

Το πόσο αυτονόητα είναι κάποια πράγματα επέτρεψέ μου να το αμφισβητήσω. Νομίζω ότι "περισσότερο αυτονόητο" είναι το ότι η ύπαρξη ένας νόμου, που χτυπάει τόσο πολύ τα internet cafe, θα επιφέρει αλλαγές σε όλους τους τομείς. Όπως αυτονόητο είναι ότι υπάρχουν έξοδα για να τρέξει ένα cup, αλλά έπρεπε να το εξηγήσω. Όπως και άλλα τόσα που έγραψα...

Δεν προσπάθησα να καταλήξω κάπου. Προσπάθησα να απαντήσω επαρκώς στα όσα έγραψε ο enc. Εσύ ίσως πιστεύεις ότι έπρεπε να αφήσω αναπάντητα τα περί rip off.

Όσον αφορά τον στόχο της HGL, διάβασε αυτό: http://www.hgl.gr/ilektronikos-athlitismos-21.html

Καταρχάς το event που κάνετε το ότι γίνεται online ρίχνει το fun με εκθετικό ρυθμό.Είναι 3 ολόκληρα σαβ/κυριακα και μόνο απο GNET.Άρα άτομα που ζουν σε περιοχές που δεν υπάρχουν gnet
αυτομάτως είναι off.Δεν γίνεται να ταξιδεύουν 3 σαβ/κυριακα σερί.Άρα μην ακούω ότι είναι ενα event που σκόπος του είναι να αφορά τους πάντες...

Το "τους πάντες" είναι σχετικό. Κανένα tournament δεν αφορά τους πάντες. Είτε net, είτε lan. Αλλά η μαζικότητα των συμμετοχών στα tournaments της HGL νομίζω ότι δείχνει από μόνη της ότι αφορούν αρκετό κόσμο.

Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Για το καλύτερο προσπαθούμε. Πείτε μας εσείς πως να κάνουμε ένα cup με σχεδόν 50 ομάδες σε 2 Σαββατοκύριακα. Μια φάση των ομίλων για να μείνουν οι μισοί το 1ο Σαββατοκύριακο και single elimination το δεύτερο;

Οι ώρες δεν θεωρούνται καν έπαθλο + όλοι γνωρίζουμε ότι αυτοί που θα τις κερδίσουν δεν θα τις χρησιμοποιήσουν πότε.

Για σένα δεν θεωρούνται έπαθλο. Για άλλους θεωρούνται και παραθεωρούνται.

Τελοσπάντων, εγώ δεν πίεσα κανέναν να πάρει μέρος. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα έπαθλα και ο τρόπος διεξαγωγής, τότε μπορείς κάλλιστα να μην δηλώσεις συμμετοχή.

Ένα event για να θεωρηθεί σοβάρο φαίνεται απο 2 πραγματάκια.Το χρηματικό έπαθλο και από την ποιότητα του competition που θα έχει.Μερικές φορές γίνεται και χωρίς το χρηματικό έπαθλο.Το αντίθετο όχι. Το πόσο smooth θα τρέξει ένα event και το πόσο καλά οργανωμένο είναι δεν σχετίζεται ιδαίτερα με τα παραπάνω.Αυτό θα φανεί και θα κριθεί αφού τελειώσει το event.Το last event σας για το cod4 δεν έχει αυτά τα 2 βασικά πραγματάκια.Το 80%+  από το ελληνικό "competitive community" δεν θα πάρει μέρος(προφάνως δεν φταίει μόνο η απουσιά χρηματικού έπαθλου) και το 50% απο τις clans που θα πάρουν μέρος στο HGL CoD4 παίζει να μην έxei ιδέα  από search and destroy.Μίλησες με υπερηφάνια για 27 teams που θα πάρουν μέρος.Σαν HGL crew μπορεί να είσαι ευχαριστημένος,sαν gamer όμως πολύ απλά δεν γίνεται να είσαι.Αυτή είναι η πραγματικότητα κι ελπίζω πραγματικά το HGL να μην ακολουθήσει αυτή την πολιτική.

Εγώ λέω ότι ένα event για να θεωρηθεί σοβαρό, πρέπει να τηρήσει αυτά που ανακοινώνει. Δηλαδή να μην έχει καθυστερήσεις, να μην γίνουν αγώνες σε άλλες ημερομηνίες από τις προγραμματισμένες, να μην έχει τεχνικά προβλήματα, να έχει πλήρεις κανονισμούς, να έχει καλό coverage και να είναι συνεπείς οι διοργανωτές προς τις ομάδες.

Το να έχει χρηματικό έπαθλο και υψηλό ανταγωνισμό δεν κάνουν ένα event σοβαρό. Το κάνουν δημοφιλές. Έχει τεράστια διαφορά το ένα με το άλλο.

Η σοβαρότητα του κάθε event φαίνεται στην λήξη του. Όχι στην αρχική του ανακοίνωση. Και φυσικά και η σοβαρότητα φαίνεται από το πόσο smooth θα τρέξει το event.

Τα events μας απευθύνονται σε όλους τους gamers. Όχι μόνο στο "competitive community". Γι'αυτό υπάρχει το G-League, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε (ακόμα) G-League στο Call of Duty.

Σαν gamer είμαι ευχαριστημένος σε events που δεν με κοροϊδεύουν. Σε events που αυτά που διάβασα πριν δηλώσω συμμετοχή τηρούνται. Έχω κερδίσει έπαθλο σε τουρνουά που το pc μου είχε καθυστέρηση 2 sec στον ήχο και που τελείωσε στις 4 το πρωί. Προφανώς μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινα.

Ήδη έλειπε το competition από το προηγούμενο cod4 event σας.Αφού αποφασίσατε να βγάλετε το χρηματικό έπαθλο χωρίς να αλλάξετε τίποτα άλλο ουσιαστικά το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο.Θα μπορούσατε να είχατε αλλάξει πολλά και διάφορα και να καταφέρνατε να προλκύσετε και to "competitive scene".Είμαι σίγουρος ότι τo είχατε προβλέψει.Μπορεί να υπήρχε πίεση από gnet και να μην μπορούσατε να κάνετε διαφορετικά αλλά αυτά είναι μόνο υποθέσεις.Εγώ όμως δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να μας πεις σε αυτό το thread.Ούτε έσυ θα παίρνες μέρος σε ένα παρόμοιο event για το cs όταν καιγόσουν σαν gamer.Αν έχεις σκοπό να κουβεντιάσουμε και να μας εξηγήσεις,do it σαν blank και όχι σαν hgl crew.

Το πρώτο μισό της παραγράφου σου δείχνει ότι, μάλλον, δεν έχεις διαβάσει καν τις προηγούμενες απαντήσεις μου. Αν το είχες κάνει, προφανώς θα είχες καταλάβει και ποιές ήταν οι αρχικές μας προθέσεις, και γιατί δεν έχουμε τελικά χρηματικά έπαθλα, και γιατί δεν κάνουμε lan finals.

Στο δεύτερο μισό, όπου γράφεις τι θα έκανα εγώ σε ένα παρόμοιο event στο CS, θα σου πω το εξής:

Στα πρώτα χρόνια που έπαιζα CS είχα πάρει μέρος σε άπειρα tournaments. Σε αυτά στην αρχή δεν είχαν καν την ελπίδα ότι θα κερδίσω κάποιο από τα έπαθλα, ενώ αργότερα πήγαινα όπου έβλεπα τουρνουά επειδή γούσταρα να παίζω και να τους κερδίζω όλους (όχι ότι γινόταν πάντα, βέβαια). Τότε θα πήγαινα σε ένα παρόμοιο event.

Τα τελευταία χρόνια που μου είχε φύγει η τεράστια όρεξη που είχα για το CS και απλά έπαιζα γιατί έκανα ταξιδάκια με φίλους και κέρδιζα χρήματα ομολογώ ότι δεν θα έπαιρνα μέρος.

Τελοσπάντων, νομίζω ότι κουραστήκαμε και κουράσαμε και τους άλλους. Νομίζω πως ότι είχα να πω για το θέμα, το είπα.

Τα λέμε στο επόμενο σοβαρό τουρνουά!  8)

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #37 on: October 08, 2008, 04:24:57 PM »

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά CoD4 teams απαρτίζουν το "competitive scene" που αναφέρεις;

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
« Reply #38 on: October 08, 2008, 04:34:49 PM »

Τα λέμε στο επόμενο σοβαρό τουρνουά!  8)

Που όπως έχεις καταλάβει όλοι προτιμάμε να είναι LAN  ;)

Θα ήθελα να ρωτήσω ποιά CoD4 teams απαρτίζουν το "competitive scene" που αναφέρεις;

Σαν "competitive scene" εννοώ όλους τους ex-cod players + μερικά new clans που σχηματίστικαν από active new players στο cod.Με 2 λόγια όλα τα teams που ναι από low skill και πάνω.
« Last Edit: October 08, 2008, 04:45:03 PM by gr8|SanDman »
Remeber this.We of the endless are the servants of the living-we are NOT their masters.WE exist because they know,deep in their hearts,that we exist.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #39 on: October 08, 2008, 05:00:06 PM »

Σαν "competitive scene" εννοώ όλους τους ex-cod players + μερικά new clans που σχηματίστικαν από active new players στο cod.Με 2 λόγια όλα τα teams που ναι από low skill και πάνω.

Βασικά θα ήθελα να μου πεις αν όχι ποιά, τότε πόσα ελληνικά teams θεωρείς εσύ ότι ανήκουν στο "competitive scene".

It's a trick question, be careful. ;)

SanDman

• CBWARRIOR.
    • Team-gr8
« Reply #40 on: October 08, 2008, 05:17:14 PM »

Βασικά θα ήθελα να μου πεις αν όχι ποιά, τότε πόσα ελληνικά teams θεωρείς εσύ ότι ανήκουν στο "competitive scene".

It's a trick question, be careful. ;)

Σου είπα ότι λέω όλα τα clans απο low skill και πάνω.Άρα εννοώ 10+ clans  και τουλάχιστον 20-30 ex-cod players που δεν παίζουν με καποιο team.

For more details κάνε pm γιατί είμαστε οff topic.

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #41 on: October 08, 2008, 09:54:40 PM »
Εσύ που είσαι gamer και λες ότι έχεις ξυπνήσει, πρέπει να καταλάβεις ότι είναι στο συμφέρον σου να πηγαίνουν καλά τα internet cafe και να μην έχουν

ζόρια. Αν δεν το έχεις καταλάβει, μάλλον δεν έχεις ξυπνήσει.

Να δω μετά ποιός θα σου κάνει cups, έστω και με μικρά έπαθλα. Εσύ μπορείς να απαιτείς να βάλεις τα έπαθλα που θέλεις, αλλά δεν νομίζω να σκέφτηκες ποτέ αν

αυτό είναι εύκολο. Γιατί, αν είναι, τότε είσαι ελεύθερος να φτιάξεις εσύ ένα τουρνουά και να βάλεις τα έπαθλα που θέλεις.

Να δω ποιός θα σου δώσει την ευκαιρία να παίξεις lan με την ομάδα σου. Να δω ποιός θα σε σπονσοράρει και ποιός θα σε στείλει κάποια στιγμή σε tournaments του

εξωτερικού.

Τα παραπάνω δεν τα λέω προσωπικά σε σένα. Στην ανώνυμο επαναστάτη gamer απευθύνομαι

Sto symferon twn gamers einai na phgainoun kala ta net cafe pou exoun katastrepsei to gamin sthn ellada?

Sa gamer tha prepe na to gnwrizeis eidh afto man, ola ta net cafe prospathoun na kleisoun sta magazia tous th megalyterh
merida twn gamers apo kathe community , afto exei ws apotelesma 1on prospathoun na traviksoun ton
kosmo se gematous public servers me profanh eleiph anticheat protection mias kai einai cracked sth pleiopshfia.
AFto exei ws apotelesma to epipedo stous servers k to agwnistiko alla kai to anthrwpino na peftei me syberifores
xeiroteres apo th plateia mias k admin den mporoun na kanoun kati efoson oti metra k na lavoun to problhma paramenei.
Allagh ip-key k pali o anepithimitos mesa ston server tha nai. Telos an o paikths den anagastei na agorasei to game
gia na paiksei se ena onc, gather h se enan legit server pou ekei tha exei to perithwrio na veltiwthei, tote tha parameinei
forever sto idio level k en telh tha varethei k pithanon na egataleipsei .

Mazi me to parapanw pote den eida na ginete sthn ellada ena paneladiko pragmatiko tour-event me symmetoxes apo ola ta cafe...
me kapoia standar = pc spec - leased lines ktl.
Ean h8elan pragmatika na paei brosta to e-sport sthn ellada de tha blockaran IP aptous servers tous (se atoma pou paizoun apta
adagwnistika magazia ktl.)

Sto symferon mas symfwna me th logikh den einai sigoura ta net cafe. Afta mazi me ta mmrpg eferan plague sta fps ta teleftaia
xronia pantou sto kosmo, alla sygekrimena sthn ellada, me tous cracked servers to paraksilwsan, ta fps events paramelithikan
dioti ta fraga htan sta mmrpg. Last but not least oi servers pou dinoun se omades - sponsor ktl.

Sta peri lan k sponsor tha protina apla na doume sto ekswteriko pws leitourgei to systhma kai na mhn arkestoume sto lathos
ellhniko katesthmeno...

O ellhnas gamer den einai epanastaths , thyma einai .

Και το Bnb διαχρονικά είχε προσωπικό με μεράκι για το gaming και η Gnet το ίδιο, και το The Web κλπ κλπ. Και αυτά τα γράφω επειδή τα γνωρίζω πολύ

καλά.

Opws esy etsi k egw exw gnwrisei pollous apo bosses staff ktl olwn twn alysidwn net cafe ta teleftaia 8 xronia, ena louloudi de fernei thn anoiksh dystixws,
kai oi parapanw logoi pou anefera to apodiknyoun.

Τι να κάνουμε ρε παιδιά. Για το καλύτερο προσπαθούμε. Πείτε μας εσείς πως να κάνουμε ένα cup με σχεδόν 50 ομάδες σε 2 Σαββατοκύριακα. Μια φάση των

ομίλων για να μείνουν οι μισοί το 1ο Σαββατοκύριακο και single elimination το δεύτερο;

De metra h posothta re man alla h poiothta, k soz alla se ena cup me 50 omades an oi 40 einai publicades pou den exoun ksanapaiksei promod/pam/sd , tote
tha nai sa na perneis apto cs tous publicades pou paizoun quakestyle k na tous xwneis se ena event me 4-5 kales teams, ti tha apokomiseis? :/
To thema einai apo ta atoma pou paizoun apto gnet = to 70% logika twn symmetoxwn na vgoun kai 5-6 teams na paizoun se kapoia league, na nai energa,
kai na mh tous ksanadeis sto epomeno HGL/gnet cup ?

Etsi an ginete ena cup gia to kalo tou e-sport/community tou cod kalo tha tan na threi kapoies
proypotheseis. Ola afta ta grafw filika xwris kanena kerdos, H kritikh pou askeite edw mesa apo tous rest pistevw pws einai kaloproereth oso apithano
k na sou fadazete. Eimaste portal kai edw einai forum pou sxoliazontai themata kai o kathenas diatypwnei proswpikes apopseis, an de mas enoiaze apla
de tha asxoliomastan k me to en logo event oute kan san kritikh. Synexizw

Για σένα δεν θεωρούνται έπαθλο. Για άλλους θεωρούνται και παραθεωρούνται.

Τελοσπάντων, εγώ δεν πίεσα κανέναν να πάρει μέρος. Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα έπαθλα και ο τρόπος διεξαγωγής, τότε μπορείς κάλλιστα να μην δηλώσεις συμμετοχή.

Dekto afto gia ton nomo pou anafereis alla aftomatws anaireis to endiaferon gia arketa teams. Thymisou k sy sa gamer an eixes ena peak cs tour
oso epaizes k ksafnika evgaine ena tetoio tour, de tha katevaines ektos an ekeina ta sk isoun sta gnet etsi k alliws.
De sou eipe kati paralogo o enc , thn apopsh tou eipe.

Τα events μας απευθύνονται σε όλους τους gamers. Όχι μόνο στο "competitive community". Γι'αυτό υπάρχει το G-League, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε (ακόμα) G-League

στο Call of Duty.

Σαν gamer είμαι ευχαριστημένος σε events που δεν με κοροϊδεύουν. Σε events που αυτά που διάβασα πριν δηλώσω συμμετοχή τηρούνται. Έχω κερδίσει έπαθλο σε

τουρνουά που το pc μου είχε καθυστέρηση 2 sec στον ήχο και που τελείωσε στις 4 το πρωί. Προφανώς μόνο ευχαριστημένος δεν έμεινα.

nai exoume 2008 kai ypotithete oti tetoia pragmata an einai na symboun twra einai pantelws gtp... k oti kathe tour exei standarts opws proeipa.
Apla otan ena community paei brosta me kapoia vhmata , tote mporei na phgainei k pisw me kapoia alla , h na menei stasimo.

Egw kleinontas tha epikentrwthw oxi sta prizes pou einai wres k ola osa eipate,no point, apla sto oti otan thes na paei brosta ena community
kai na to voh8hseis koitas stous tomeis pou prepei gia na dwseis to enavsma na asxolithei kosmos me afto,
otan ginontai tour pou stoxevoun sth merida twn publicadwn h se aftous pou paizoun se cracked servers tote sigoura mono brosta de pame.
Kai dystixws sthn ellada eite mas aresei eite oxi , ta internet cafe exoun katastrepsei to  gaming, vlepe cs (etsi k sto cod) peftei frenarisma.

Apth stigmh pou oloi tha borousan na trwne apo mia Pita me A sydagh k gamo ta psisimata - fouskwmata k na exoun oloi akoma kai se fraga = h glwssa
twn big bosses olwn twn cafe kerdos, thn eide o kathenas egwistika kai protimise to pozeriliki tou me th tabela tou sto toupe ... egw EDW tha
to kanw kalytera apo olous  ...  myalo koukoutsi. 

Ti na kanoume to HGL einai me to gnet , o x me ton psi k paei legontas oso synexisoun afta ta phgadia sa na maste sthn arxaia Ellada Athina vs Sparth ktl
oses prospathies kai na ginoun, h leksh panelladiko ktl tha mou einai proswpika pagera adiaforh. Afto to lew xwris na ypotimw memonomenes prospathies
atomwn pou aksizoun k exoun oreksh, apla erxete kapou h stigmh pou apofasizoun ta big heads k tote papala, to coblex paei synefo.

Soz an efyga ektos thematos elpizw na mh pareksigithw, kai o geosu tha treksei afto to tour k tou efxomai pragmatika oti kalytero, 0 problhmata, kai
to schedule na vgei apsoga kai makari na psithei kosmos kai na to xaroun osoi lavoun meros, exoun katevei merika teams k apodw, apla ta 3sk frenaroun
arketa teams pou tha thelan na paiksoun.
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

Merlin

• 222 HERO!~
« Reply #42 on: October 09, 2008, 01:40:06 AM »
Oreksh na exei o enc na grafei giati egw pragmatika variemai na grafw selides. 2 pragmata tha pw kai telos . Proswpika, opws kai polloi alloi pistevw, symfwnw me ton enc kai elpizw na katalavaineis oti tin epithesi pou kaneis (h pou den kaneis) pros avton einai san thn kaneis se pollous apo emas.

Sto thema twra (peripou)...

Oi wres den mou lene tipota san epathlo alla proswpika den me endiaferei kai to epathlo. Gia na perasw kala paw kai ws ekei. Alla re geosu oson afora ta amfivolou poiothtas pc pou leei kai o enc, e mhn trelathoume exei dikio. Den exw to koryfaio pc sto spiti alla sto gnet me 800x600 kai 50fps sthn kalyterh (na menoun kai stathera) den palevetai! Smoke kai 5fps re paidia! Ti na paikseis etsi. Ena stoixeiwdes 125 akinhta oute gia asteio. Sto marousi toulaxiston pou einai koda mou. Sigoura alla gnet exoun kalytero eksoplismo. Kai sorry kiolas alla avto den einai gia olous dikaio! Avto einai to kalo tou lan, idia pc oloi, idio ping kai den milaei kaneis. Einai DIKAIO! Sto online den einai!

Kai mia aporia akoma, den kserw an apadithike alla an apadithike emena h apadhsh den mou ekane. Giati afou einai online tour na traviomaste ws ta Gnet? Oute ta pc tous goustarw oute na traviemai ws ekei!

Symferon diko mou den einai na pigainoun kala ta internet cafe! Symferon avtounou pou ta exei einai! Mhn trelathoume edelws omws! Sta Gnet egw paw gia na paiksw Generals me ta filarakia mou gia na boroume na eimaste oloi mazi kai na kanoume tin plaka mas. Kai na mhn paw den tha trelathw kiolas.

Kai sthn telikh proswpika protimw na perimenw na paw sto epomeno LAN pou tha diorganwsoun ta paidia apo edw, pou me tous perissoterous gnwristikame kiolas sto prohgoumeno (allo ena kalo tou LAN) para na trexw sta gnet gia online tour. Kai na sou pw kai kati, sto LAN pou paizoun ta teams apo edw den tha to parw kai mallon oute kai mesa sthn triada den tha paw.Alla kalytera na xasw etsi para na xaramisw 3 SK kai as kerdisw me 45896463 omades pou den kseroun oute pou einai ta bomb sites! Tha gnwrisw omws ta paidia apo ton 222 (kyriws) pou paizoume kathe mera tha poume 5 pragmata kai tha perasoume kala. Sto online tour den exei plaka!

Telos, avto pou eipes ston sandman, ama den goustarei na mhn paei elpizw na ikseres oti to eleges se para pollous kai oxi mono ston idio.

stEWIE

• DV zombie
  • ostouhc
« Reply #43 on: October 09, 2008, 02:04:45 AM »
πω ρε μλκες ξεκουβαλατε, ακομα ασχολειστε ?

ειπαμε δεν ειναι Prizes αυτα, πως να γινει ?  :D
One day when we 're far away
from everything that hurts,
♫ drink wine and screw is
all we 'll do ♫
every day

Merlin

• 222 HERO!~
« Reply #44 on: October 09, 2008, 03:27:53 AM »
Lakwnikos kai to the point o stewie  :P