Author Topic: HGL Call of Duty October cup 2008  (Read 22591 times)

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
Re: HGL Call of Duty October cup 2008
« Reply #45 on: October 09, 2008, 11:28:31 AM »
Geosu επειδή κάνεις focus σε νοήματα που δεν εγώ δεν εννοώ.

1. Δεν ζήτησα ποτέ ανιδιοτέλεια. Η κλεψία είναι διαφορετικό πράγμα.

2. Τα internet cafe εμένα δεν με έχουν βοηθήσει στο παραμικρό προσωπικά. Local events γίνονται και σε αυλές σπιτιών BYOC. Πραγματικά το να μου λες οτί "δεν έχω ξυπνήσει" για να στηρίξεις το επιχείρημα σου δεν μου λέει κάτι.

3. Υπάρχει δηλαδή security στα μαγαζία και όλα τα παιδιά κάθονται σούζα; Δεν έχουν πέσει φάπες ποτέ δηλαδή, δεν έχει πλακωθεί κόσμος σε net; Εντύπωση σου κάνει, όταν μιλάμε κυρίως για άτομα που δεν μπορούν να έχουν pc σπίτι τους;

4. Τα τουρνουά πρώτα χρειάζονται παίκτες, και μετά χώρους. Επίσης, τι εννοείς να κράξω αυτούς που δεν κάνουν events; Πως μπορείς να κράξεις κάποιον για κάτι που δεν κάνει;

5. Ο νόμος επιρρεάζει τα internet cafe. Εσύ λες οτί είσαι Hellenic Gaming League. Άρα θεωρητικά δεν θα 'πρεπε να έχεις κάτι να φοβάσαι άμεσα. Αλλά επειδή δεν είναι έτσι, και επειδή δεν είσαι HGL αλλά υπάλληλος των GNET, σαφώς και συνδέεσαι άμεσα με την πορεία της αλυσίδας.

6. Οι 20 από τις 27 όμαδες που δήλωσαν στο cup δεν παίζει να έχουν καν ιδέα οτί υπάρχει cod community στην Ελλάδα. Και μετά το tour θα συνεχίσουν να μην το γνωρίζουν. Δεν βλέπω γιατί ρίχνεις σε εμάς το μπαλάκι της αποτυχίας. Κανείς δεν μας ρώτησε αν πρέπει και πως πρέπει να κάνει το tour.

7. Εθελοτυφλείς συνεχώς σχετικά με το κίνητρο των ομάδων. Στο είπε και ο merlin. Άμα η διοργάνωση σου ήταν τοπικού χαρακτήρα και είχε κάτι να μου προσφέρει στο επίπεδο της διασκέδασης θα λάμβανα μέρος. Δεν παίζουμε για το κέρδος, και όποιος πιστεύει οτί κάτι τέτοιο είναι ευικτό στην Ελλάδα πλανάται.

8. Μπορείς να εγγυηθείς οτί στο event σου θα είναι όλα τα pc ισάξια και δυνατά αρκετά για να τρέξουν το CoD4 αξιοπρεπώς; Έχει γίνει αναβάθμιση από τον Μάρτιο στο Μαρούσι για παράδειγμα; Γιατί τότε κυνηγάγαμε τα pc με το sniper rifle. Μόνο μία 5άδα έτρεχε το game με συμπαθητικές επιδόσεις.

Συμφωνούμε βέβαια πως όσα περισσότερα γίνονται lan ή online τόσο το καλύτερο είναι. Αλλά μπορούμε να κρίνουμε και την ποιότητα από κάποια στιγμή και μέτα.

sp.encc

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
  • faber est quisque fortunae suae
    • HEAT clan
« Reply #46 on: October 09, 2008, 11:44:45 AM »
Είχα αϋπνία χτες το βράδυ και είπα να ξαναδιαβάσω το topic. Και μετά την επανάληψή μου αυτή, μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: Ποιοί αποτελούν αυτό το περιβόητο community; Είναι όσοι είναι μέλη του CoD.gr; Είναι όσοι είναι μέλη ομάδων του competitive scene; Είναι οι publicάδες που παίζουν σε cracked server;

Δε το θεωρώ off-topic διότι έχει αναφερθεί πολλές φορές ποιό είναι το καλό αυτό του τιμημένουν community, ή τι πιστεύει το community, ή πόσο μεγάλο είναι το community.

Εικάζω ότι η απάντηση για τους περισσότερους είναι τα teams που μετέχουν στα onc, αυτοί που γράφουν και διαβάζουν αυτό το forum (εκτός από κάποιους guest star) και γενικότερα συμμετέχουν σε ότι έχει σχέση με CoD.gr.

Υπό αυτό το σκεπτικό, έχει δίκιο να λέει ο merlin ότι τι το νοιάζει το community το HGL, κάνει και μόνο του τα lan του και γνωρίζονται τα μέλη του κλπ. Επίσης η ομάδα στην οποία ανήκω (ΗΕΑΤ για όσους δε γνωρίζουν) δεν είναι μέλος του community, αφού και στο HGL συμμετέχει, αλλά δε καίγεται ούτε για τα onc, ούτε για τα lanάκια. Δε θα μπορούσα συνεπώς να διαφωνήσω ότι το HGL δεν έχει κανένα όφελος για το community.

Το παραπάνω σκεπτικό, μάλλον δε δείχνει να συμμερίζεται εξέχον στέλεχος του CoD.gr το οποίο φαίνεται να θεωρεί τη ΗΕΑΤ μέλος του παραπάνω community. Εδώ μπερδεύτικα λίγο και έχασα το δρόμο προς τον πραγματικό ορισμό του community.

Πάντως το community δείχνει να καταδικάζει το συγκεκριμένο HGL λόγω του ότι τα prizes δεν αντισταθμίζουν τα αρνητικά που έχει. Και στέκομαι στα prizes, διότι δεν υπήρξε η κριτική αυτό για το προηγούμενο, που τα αρνητικά υπήρχαν, υπήρχαν όμως και τα prizes, χωρίς βέβαια να θέλω να πω ότι η κριτική δεν είναι σωστή, είναι και με το παραπάνω. http://www.callofduty.gr/index.php?option=com_smf&Itemid=86&topic=1566.0
Τα μόνα πράγματα που αναφέρονται είναι για τα 3 ΣΚ και ότι δεν είναι καλά τα pc στη Ρόδο.

gg guys, ta pc htan ligo gtp sto marousi :p eixame ta kalorifer (pc) :p apo katw mas! to patwma kouniotan! :D :D padws eixe poly plaka sinadithikame me ta paidia milhsame gelasame perasame genika wraia! gg, waiting for next PURE lan :)

Και πάλι η HEAT δε δείχνει να συμμερίζεται την άποψη του community, αλλά συμφωνεί περίπου με αυτά που είπε ο tyrannous, κυρίως λόγω του ότι έχει συμμετάσχει ήδη σε 3 HGL για το BF2 βέβαια, που επίσης βέβαια δεν είχαν prizes παρά μόνο δωρεάν ώρες (Γιούπι θα παίξω τσάμπα σε αυτό το HGL). Και τα μέλη είναι ικανοποιημένα από αυτό που πήραν από τα προηγούμενα HGL, γι' αυτό και θέλουν να ξαναπάνε.

Γμτ, έκανε reply ο enc και με πρόλαβε. Οπότε να πω και κάτι πάνω στο reply του.
To γνωρίζεις το 5 ή είναι εικασία; Aν δεν ισχύει δεν επηρεάζει το HGL o νόμος.
Για το 2 συμφωνώ, ούτε και μένα με έχουν βοηθήσει. Αν και πρέπει να πω εδώ ότι κάποια μέλη από τη ομάδα μας (BF2), έπαιζαν από cafe και αφότου μπήκαν στην ομάδα πήραν pc σπίτι (που ήταν πολύ καλύτερα βέβαια). My point ότι ξεκίνησαν από cafe.
Για το 3 δεν έχω άποψη, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι μέχρι τώρα στα HGL δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάποιο κρούσμα βίας.
Για το 8 έχει απόλυτο δίκιο (ελάτε Καλλιθέα έχει καλά pc).

Κλείνοντας, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη, διότι ξεφεύγω λίγο off-topic, αν και πιστεύω το θέμα community είναι που εμπεριέχει και το θέμα HGL, όπως και κάθε άλλο event.

EDIT: Εάν το community είναι αυτό που ανέφερα παραπάνω, τότε από πλευράς ποσότητας το HGL χάνει 2 teams, από πλευράς ποιότητας χάνει τους 2 πρώτους του προηγούμενου tour.
« Last Edit: October 09, 2008, 11:47:20 AM by dfk_7677 »

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #47 on: October 09, 2008, 12:15:46 PM »
dfk για μένα community είναι ο κάθε παίκτης που παίζει cod για οποιονδήποτε λόγο παραπάνω από το να περάσει την ώρα του. Είτε είναι codwars είτε noobwars είτε cracked είτε competitive. Τα άτομα που παίζουν για να σκοτώσουν την ώρα τους δεν έχουν πολλά παραπάνω να προσφέρουν, ούτε πρόκειται να νοιαστούν για events ούτε για το αν φάνε ban, αν το έχουν original ή οχί.

Όταν κάποιος ψαχτεί να φτιάξει μία όμαδα, άμεσο επακόλουθο είναι να ψαχτεί να βρει αντιπάλους. Αυτό δημιουργεί άμεσως ένα μια ανάγκη για community. Μπορεί να αφήνει άλλες εντυπώσεις το cod.gr και όχι άδικα γιατί στο παρελθόν επικρατούσε ένα ελιτίστικο κλίμα. Αυτό όμως έχουμε στόχο να το αλλάξουμε και στο cod5 θα έχετε την ευκαιρία να το δείτε και μόνοι σας.

Το HGL officially το στηρίζουμε και το δείξαμε έμπρακτα με το support στο κομμάτι του στησίματος των server. Εγώ απλά σαν άτομο εξέφρασα κάποιες απόψεις και προχώρησε από εκεί το πράγμα.
« Last Edit: October 09, 2008, 12:18:36 PM by enc »
sp.encc

Merlin

• 222 HERO!~
« Reply #48 on: October 09, 2008, 02:08:38 PM »
dfk ama mazevtoume oloi kallithea gia ta kala pc tote na to kanoume LAN na teleiwnoume  :P. Tesap apo emena h Kallithea einai makria kai variemai na katevainw 3 SK ws ekei.

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #49 on: October 09, 2008, 02:42:39 PM »
dfk ama mazevtoume oloi kallithea gia ta kala pc tote na to kanoume LAN na teleiwnoume  :P. Tesap apo emena h Kallithea einai makria kai variemai na katevainw 3 SK ws ekei.

Συγγνώμη, αλλά από όλα αυτά που έγραψα, σχολίασες κάτι που έβαλα σε παρένθεση και ήταν humor;

Εγώ δε προσπαθώ να πείσω κάποιον να πάει ή να μην πάει στο HGL, απλά είπα την άποψη μου γι' αυτό όπως νομίζω έκανε και ο enc, και ξεκίνησε η κουβέντα.

Merlin

• 222 HERO!~
« Reply #50 on: October 09, 2008, 03:18:21 PM »
Mia plaka ekana kai egw mwre! Amesws na mou thn pesete? bouxouxouxou

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #51 on: October 09, 2008, 05:21:59 PM »
Και πάλι η HEAT δε δείχνει να συμμερίζεται την άποψη του community, αλλά συμφωνεί περίπου με αυτά που είπε ο tyrannous, κυρίως λόγω του ότι έχει συμμετάσχει ήδη σε 3 HGL για το BF2 βέβαια, που επίσης βέβαια δεν είχαν prizes παρά μόνο δωρεάν ώρες (Γιούπι θα παίξω τσάμπα σε αυτό το HGL). Και τα μέλη είναι ικανοποιημένα από αυτό που πήραν από τα προηγούμενα HGL, γι' αυτό και θέλουν να ξαναπάνε.

dfk profanws ta prohgoumena xronia oso BF paizate sa heat k se osa HGL
phgate k lavate meros , den viwsate to thema LAN opws sxedon ola ta teams
apo edw mesa. Otan lew edw mesa, k otan milame gia community, anaferw
atoma opws eipe o kerst pou apla den paizoun gia na riksoun mia sfaira,
alla asxolountai k ligo parapanw... afto nai einai community k den exei
tabela cod.gr, portal eimaste. To na tyxei na voithisoume opoio katasthma
goustare na kanei tour sto cod sth plhopshfia ta last 3 xronia, soz alla
de ftaime emeis, maybe they know ;) otan loipon se kathe tetoio tour (eixan
ginei 12 lan se xrono rekor ) exeis toulaxiston 9-10 teams aptis 16 apo
edw mesa,  tote kati trexei, kati den einai tyxaio.

Epilogh dikh sou na mhn eisai melos aftou tou community opws anafereis,
alla allo community, allo callofduty.gr forums/servers pou eisai grammenos
kai grafeis k paizeis adistoixa swsta ? To calloduty.gr mazevei th plhopsifia
tou community apo thema toulaxiston atomwn pou goustaroun to kati parapano.
Den sth lew mh to pareis strava, alla an den exete katevei se onc/lan sto
cod einai epilogh sas, sevasth gia tous logous sas, apla tha se rwthsw
yphrxe omofwnia stis apofaseis aftes? Mhpws yphrxe arnhtiko klhma me
arketous edw mesa gia kapoious logous?
Dioti de mporeis na vlepeis apo diaforetiko prisma kapoia pragmata, den
yparxei grizo , yparxei aspro kai mavro.
Tespa dikaiwma sou na pisteveis oti thes, k dikaiwma mou emena na ksenerwnw ;)

Den exw kati allo na prosthesw profanws to reply mou de to diavasate prosektika. Einai apla ta pragmata... poly apla.

P.S nai polloi ksekinisan apo internet cafe alla ti paei na pei afto?
    oti de tous armegan gia 5 xronia? kai oti otan epese adagwnismos
    tote arxisan mono ta member cards opws eprepe ? (Mexri tote pipa
    stous ypefthinous) ela twra.... oxi k evergetes tou gamin ta cafe!

P.S2 Oson afora ta teams apo dw mesa se ena allo lan tha kataivenan ta classic line ups
     opws k se kathe lan, oso inactive k na nai pou den einai mono 2.
« Last Edit: October 09, 2008, 05:24:41 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #52 on: October 09, 2008, 06:07:06 PM »
dfk profanws ta prohgoumena xronia oso BF paizate sa heat k se osa HGL
phgate k lavate meros , den viwsate to thema LAN opws sxedon ola ta teams
apo edw mesa.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχοντας βιώσει τα HGL, δεν έχουμε άποψη γι' αυτά και προφανώς όπως έχετε καταλάβει από τη συμμετοχή μας, το θεωρούμε θετικό να συμμετάσχουμε.

Otan lew edw mesa, k otan milame gia community, anaferw
atoma opws eipe o kerst pou apla den paizoun gia na riksoun mia sfaira,
alla asxolountai k ligo parapanw... afto nai einai community k den exei
tabela cod.gr, portal eimaste.

Αν θεωρείς αυτό εσύ community, τότε προφανώς η HEAT είναι μέρος του community, γιατί ρίχνουν παραπάνω από μια τουφεκιά.

Epilogh dikh sou na mhn eisai melos aftou tou community opws anafereis,
alla allo community, allo callofduty.gr forums/servers pou eisai grammenos
kai grafeis k paizeis adistoixa swsta ?

Το αν είμαι μέρος ενός community, εξαρτάται το τι αντιπροσωπεύει το community αυτό. Δεν είπα ότι είμαι, ούτε ότι δεν είμαι, απλά έθεσα το ερώτημα τι είναι το community.

To calloduty.gr mazevei th plhopsifia tou community apo thema toulaxiston atomwn pou goustaroun to kati parapano. Den sth lew mh to pareis strava, alla an den exete katevei se onc/lan sto cod einai epilogh sas, sevasth gia tous logous sas, apla tha se rwthsw
yphrxe omofwnia stis apofaseis aftes? Mhpws yphrxe arnhtiko klhma me arketous edw mesa gia kapoious logous?

Εσείς οι admin του cod.gr, για να μην κάνετε κάτι χρειάζεται να υπάρχει ομοφωνία;
Για τη μη πράξη βασικά είτε φτάνει ένας (αρνησικυρία) είτε απλώς η πλειοψηφία και όχι ομοφωνία. Ομοφωνία πολλές φορές χρειάζεται για την πράξη.

Το ξέρεις εξίσου καλά με εμένα για το θέμα αρνητικού κλίματος. Αλλά νομίζω ότι εκτός από αλλα πράγματα, το κλίμα στις σχέσεις των ανθρώπων επηρεάζει τις αποφάσεις τους, δε μου φαίνεται παράλογο και σε αυτή την περίπτωση.

Dioti de mporeis na vlepeis apo diaforetiko prisma kapoia pragmata, den
yparxei grizo , yparxei aspro kai mavro.

Ποιά ακριβώς πράγματα είδα εγώ υπό διαφορετικό πρίσμα; Αν συγκεκριμενοποιήσεις θα σου απαντήσω.

Tespa dikaiwma sou na pisteveis oti thes, k dikaiwma mou emena na ksenerwnw ;)

Νομίζω ότι πήρες στραβά κάποια πράγματα που έγραψα. Ίσως πιστεύεις ότι έχω κάποιο πρόβλημα με το cod.gr ή με το community ή δεν ξέρω με τι άλλο. Εγώ απλά έθεσα ένα ερώτημα σε σχέση με το community, θέλοντας απλά να δω τις απόψεις του καθενός.

Τέλος, να πω ότι δε θεωρώ τα net-cafe ευεργέτες του gaming και νομίζω ουδέποτε είπα κάτι τέτοιο.

Υ.Γ. 2 ήταν τα teams από το cod.gr που συμμετείχαν στο προηγούμενο HGL και δε συμμετέχουν τώρα, όχι προφανώς όλα τα teams.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #53 on: October 09, 2008, 06:23:45 PM »
Υ.Γ. 2 ήταν τα teams από το cod.gr που συμμετείχαν στο προηγούμενο HGL και δε συμμετέχουν τώρα, όχι προφανώς όλα τα teams.

Εδώ πιστεύω οτί κάνεις λάθος. Το portal δεν είναι clan. To Callofduty.gr δεν έχει ομάδες. Παιδιά που ασχολούνται με το portal, είτε σαν απλοί χρήστες είτε admining αποτελούσαν τουλάχιστον 5 όμαδες που κατέβηκαν στο προηγούμενο. Και αυτό χωρίς να μετράς τις 2 τις δικιές σας.

Ενδιαφέρον θα είχε να συγκρίνουμε πόσες ίδιες ομάδες κατέβηκαν και πέρισυ.
« Last Edit: October 09, 2008, 06:26:03 PM by enc »
sp.encc

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #54 on: October 09, 2008, 07:09:59 PM »
Ναι, ίσως δε το έθεσα σωστά. Εννοώ αυτό που λες κι εσύ, ότι ασχολούνται με το portal.

Για να δούμε: 1)SP 2)2easy4 3)Shisha 4)idinarK 5)Mad 6)sol άρα 6 ομάδες.
Οι SP δεν κατεβαίνουν. Τώρα οι 2easy4 δεν κατεβαίνουν, αν και δεν είναι κανονικό team, αν κάνω λάθος με διορθώνετε. Shisha δε νομιζω ότι είναι active. Κρανίδι το ίδιο. Mad το ίδιο. Οι Sol κατεβαίνουν. Αν ξεχνάω κάποια, μπορείτε να συμπληρώσετε. Για τα παραπάνω λοιπόν λέω ότι είναι 2 τα teams που θα μπορούσαν να κατέβουν, είχαν κατέβει και δεν κατέβηκαν.

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #55 on: October 09, 2008, 07:15:38 PM »
ye. sp=no lineup or wtf lolol 2easy4=super cool mix lolo fash shisha=wtf is that? idinark=den uparxoun pia mad=autoktonhse o lawless apo thn polh douleia ahahah sol=dunno, active einai

brizolas

• Administrator
  • DV zombie
  • briz
« Reply #56 on: October 09, 2008, 08:06:18 PM »
peace , tespa GL HF sto hgl kai oti help xreiasteis gia ta mods se promod kai configs geo mporeis na kaneis pm .

PS: ta forum den einai gia spam einai gia na ekferei o ka8enas eleu8era thn apopsh tou opws ekane o dfk o enc kai o geosu epixeirhmatologontas . :)
adriano: re eimai kai ego mesa stin klika min me ksexnate , asxeta an ta pino panta :D

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #57 on: October 09, 2008, 08:55:19 PM »
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι έχοντας βιώσει τα HGL, δεν έχουμε άποψη γι' αυτά και προφανώς όπως έχετε καταλάβει από τη συμμετοχή

μας, το θεωρούμε θετικό να συμμετάσχουμε.
Me geia sas k xara sas re man, eipame emeis na mh pane teams? eidh mixed apo dw dilwsan gia to hgl, emeis edw syzhtame -

kouventiazoume de vrizomaste opws alla kagouroforum ta yper-kata, ta giati oxi ktl,
dax mporei naksefygoume k ligo off topic h na petagontai
tsekourakia alla panta mesa se logika plaisia ;)apo ola afta to kathe HGL k gnet tha borousan na wfelithoun.

gia to p.s2 de milaw gia to hgl ;) gia kapoio local an ginotan eipa, to hgl den exei kinitra gia kamia omada edw mesa sxedon,
efoson de dinei kati perissotero H idio me
prohgoumena events pou exoun parei meros... logiko den einai? An esy phgaines sa HEAT se ena BF event k pes
pws eixes paei se alla 10 pou aptis 16 teams oi 8 eixan
na sou prosferoun ligo adagwnismo k tis ikseres apo ksylo
pou xete paiksei online arketes fores, alla eskage ena HGL
BF me prizes wres k 27 clans pou adagwnistikes tha tan oi 4,
isws na phgaines, twra an htan k 3 sk .... tha phgaines pali ?
de tha to vlepes san ena vhma pisw?

Ποιά ακριβώς πράγματα είδα εγώ υπό διαφορετικό πρίσμα; Αν συγκεκριμενοποιήσεις θα σου απαντήσω.

Esy kai to clan sou an thelete mporeite na diavasete to topic
tou sovarou sto cb forum, prosektika omws k na deite pou einai
to problhma h lysh kai ti grafw egw kai afto sto lew dioti
ta kataloipa otan mou les afto :

Εσείς οι admin του cod.gr, για να μην κάνετε κάτι χρειάζεται να υπάρχει ομοφωνία;
Για τη μη πράξη βασικά είτε φτάνει ένας (αρνησικυρία) είτε απλώς η πλειοψηφία και όχι ομοφωνία. Ομοφωνία πολλές φορές

χρειάζεται για την πράξη.
Ennoeis oti apo ena roster 30 atomwn, se ena onc de katevainei kamia team dioti den vrethikan 5-6 atoma ?
de katevazeis 11ada se ena onc, einai fun cup k yparxoun k oi miktes omades, alloi einai oi pragmatikoi logoi , tespa
den eimaste kobleksikoi edw, dikaiwma sas na kanete oti thelete opws eipa, dikaiwma mou emena proswpika na ksenerwnw.

Το ξέρεις εξίσου καλά με εμένα για το θέμα αρνητικού κλίματος. Αλλά νομίζω ότι εκτός από αλλα πράγματα, το κλίμα στις

σχέσεις των ανθρώπων επηρεάζει τις αποφάσεις τους, δε μου φαίνεται παράλογο και σε αυτή την περίπτωση.
nai emena mou fenete paralogo se ena arnhtiko klhma adi na deiksete kalo eafto kai 8elhsh gia na diorthwsete kati
na kanete adi brosta... pisw . Opws k na to kanoume arnhtiko khlma dhmiourgithike k oxi adika, apo kei k pera to na
legontai se forums oti nanai pragmata to vriskw vlakia re man, emeis les na mh theloume akoma mia team sto cod.gr ?
akoma mia parea na goustaroume ?  pio to kerdos ? Thymisou den pernoume lefta man, kanoume kati pou goustaroume opws k esy.
Aformes gia apoxh polles,pragmatikos logos oudeis!

Το αν είμαι μέρος ενός community, εξαρτάται το τι αντιπροσωπεύει το community αυτό. Δεν είπα ότι είμαι, ούτε ότι δεν είμαι,

απλά έθεσα το ερώτημα τι είναι το community.
To community opws k na to pareis opou k na psakseis mia einai h ennoia tou k den allazei.
Otan paizeis, psaxneis, kaneis filies, gnwrizeis kosmo kai drasthriopoihse se ena perivallon pou allhlepidroun
organwmena kapoia synola anthrwpwn prosferontas se allous pragmata, tote exeis ena community k se afto syberilamvanontai

polla.
Emeis eimaste portal den eimaste TO community, kai opws egrapsa k se prohgoumeno reply mazevete h plhopsifia
twn paidiwn pou goustaroun to kati parapanw apo public gaming. Ara esy eisai meros tou community eite saresei eite oxi
efoson grafeis k symmetexeis se syzhthseis kai adiproswpevei afto pou paizeis k goustareis.Esy ti thewreis community?

Νομίζω ότι πήρες στραβά κάποια πράγματα που έγραψα. Ίσως πιστεύεις ότι έχω κάποιο πρόβλημα με το cod.gr ή με το

community ή δεν ξέρω με τι άλλο. Εγώ απλά έθεσα ένα ερώτημα σε σχέση με το community, θέλοντας απλά να δω τις απόψεις του

καθενός.

Oxi re man giati na parw strava, kouventa kanoume, dialogo, de pistevw na exeis dei paralogismo se afto to forum
oute gomenes eimaste ;) Apla to olo thema me to HGL ksekinise alliws k parasyrthike.

Tespa mh pareis to reply mou san Anti-Heatiko lol kamia sxesh , apanthsa se afta pou me
rwthses. Peace opws leei k o brizo, gl sto hgl cup , k an den htan 3 sk  tha katevaina
k egw opws k alla mix apo dw sigoura.
« Last Edit: October 09, 2008, 08:58:51 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

dfk_7677

• Cupadmins
  • DEMO UPLOADER!
    • HEAT clan
« Reply #58 on: October 09, 2008, 11:48:27 PM »
Που να αρχίσω και που να τελειώσω, γιατί μου έκανε παράπονα ο massive ότι έκανα κάτι μικρά post λέει και στεναχωρήθηκε.

Για να μην κάνω quote:
1) Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν καταλαβαίνω οποιονδήποτε γιατί θα συμμετάσχει, ή γιατί δε θα συμμετάσχει. Μαζί σου για τους λόγους που δε θα συμμετάσχεις, δε διαφωνώ σε κανένα. Όπως κι εσύ νομίζω ότι είσαι μαζί μας για τους λόγους που συμμετέχουμε εμείς.

2) Δώσε link του συγκεκριμένου topic αν μπορείς, γιατί μπορεί να απαντήσω για άλλο.

3) Αν εννοείς ότι η HEAT έχει 30 άτομα, ξέρεις ότι κάνεις λάθος και για το roster που έχει νομίζω 25, αλλά όπως σου είπα και σε pm ενεργοί ~15. Στο τελευταίο onc είχαμε συμμετοχή, ένα team των 3 ατόμων, τόσοι ήθελαν τόσοι συμμετείχαν.

Εμένα η προσωπική μου άποψη για τα onc είναι ότι είναι για το fun, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο είτε αν συμμετέχεις είτε όχι. Ξεκάθαρα δεν είναι κακό να συμμετέχεις.

4) Δεν αμφισβήτησα ότι θέλετε να έχετε ένα team παραπάνω στο cod.gr, ούτε τώρα ούτε σε κανένα σημείο στο παρελθόν. Εγώ θα ήθελα να μη μου προσάπτεις μια στάση την οποία εγώ προσωπικά δεν έχω. Νομίζω ότι είναι κατανοητό ότι όπως εσυ π.χ. δεν κάνεις ότι θες στο cod.gr γιατί υπάρχουν και άλλοι admin, έτσι και εγώ στη HEAT, έχω μία άποψη, αλλά δεν είμαι μόνος μου. Εκτός αν τα λες στη νύφη για να τ' ακούσει η πεθερά, αυτό άλλο.

Δεν είπα εγώ ότι είναι καλό να υπάρχει αρνητικό κλίμα και ξέρεις ότι εγώ δεν έχω τέτοιες σχέσεις με κανένα που είναι λογικός, άσχετα αν διαφωνώ μαζί του, όπως π.χ. το sinister_evil που είχαμε έντονη διαφωνία σε topic στη cb, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχω κάτι μαζί του. Κάθε άλλο μάλιστα, κρίνω ότι είναι σκεφτόμενος και σοβαρός άνθρωπος.

5) Community για μένα είναι σίγουρα κάτι που είναι ανοικτό σε όλους που θέλουν πραγματικά να συμμετάσχουν. Για να μην παρεξηγηθώ, δε θεωρώ ότι το portal cod.gr που ουσιαστικά είναι μαζί με κάποια άλλα ο χώρος συγκέντρωσης του community είναι κλειστό. Απλά έχω διαβάσει διάφορα posts ατόμων που δείχνουν να αντιλαμβάνονται δυστυχώς το community ως κλίκα, ότι εμείς είμαστε, εσείς δεν είστε, κοιτάχτε τι έχουμε κάνει εμείς κλπ κλπ.

Η απάντηση του enc π.χ. περί community βρίσκω ότι ταιριάζει αρκετά στην πραγματικότητα. Η παραπάνω elitίστικη στάση που έχουν μερικοί, ταιριάζει περισσότερο στον Olympus και όχι σε ένα community.

Υ.Γ. Τελικά θα γίνει σε 2 ΣΚ!!!

geosu

• Ranked Pubzorz!
« Reply #59 on: October 10, 2008, 12:28:26 PM »
Ορίστε το πρόγραμμα: http://www.hgl.gr/cod4-schedule/index.html

Θα τελειώσουμε σε 2 Σαββατοκύριακα. Με τον τελικό αριθμό των ομάδων, δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε σε 3.

υγ. Τα παραπάνω posts δεν πρόλαβα να τα διαβάσω. Θα το κάνω αργότερα που θα έχω χρόνο.