Έπαιξα κι εγώ κανά δίωρο.
Το cg_drawfps δε λειτουργούσε και μάλλον για το καλύτερο, δεν πρέπει να 'πιανα πάνω από 15 fps σε close encounters, εξ' ου και το δίωρο κι όχι 5/6/8ωρο.
Πολύ πανηγύρι το public, εμένα προσωπικά μου φάνηκε πολύ fun αν και υπερβολικά σαματατζίδικο, τι τους έπιασε και βάλανε το artillery στα 3 frags και να βαστάει 5 λεπτά η δόση δε μπορώ να καταλάβω... smokes φωτοβολίδες ομπρέλες μπαπαμπούπα και τα σκυλιά ξοπίσω μας (γαμάνε τα σκυλιά για pub imo).
Οι ήχοι μου φάνηκαν ψιλοπαρωδία, ειδικά στα rifles, σαν να 'χουνε ξεμείνει οι τύποι από σφαίρες και να τους βγάζουνε οι ίδιοι να σκιάξουν τον οχτρό.
Τα maps που έχει το demo μόνο competitive δεν είναι, υποθέτω πως βγάλανε τα πιο battlefieldατζίδικα maps πρώτα, για να ψαρώσει το pubheroιλίκι (που είναι και η μεγαλύτερη πηγή εσόδων...), θα δείξει με το κανονικό release τι προοπτικές έχει το game κλπ.
Γαμάτη λεπτομέρεια : όταν η ρώσικη φωνή λέει για το UAV, ακούγεται σαν τον Borat λολ (ΑΡ ΠΛΕΙΝΣ ΓΟΥΙΛ ΦΑΙΝ ΕΜ ΚΟΜΡΑΝΤ).
Πα να μπω για κανά πίου τώρα που 'ναι λίγοι στο σέρβαρ και θα σώσω κανά fps, γκρινιάξτε εδώ όσο θέλετε αλλά c u on anyways. ^_^
ougk