Hi Παίδες
Θα τα πάρω από την αρχή τα πράγματα....
Πρώτη φόρα που εγκατέστησα το Beta και πήγα να το τρέξω και μου έβγαλε "Unhandled exception caught" το πρόβλημα αυτό το έλυσα με αναβάθμιση στα DirectX.
Μετά μόλις βγήκε Full το έκανα install και έπαιζε κανονικά για 2 μέρες. Ξαφνικά την 3η ημέρα που μπήκα να παίξω μπαίνει στο Menu κάνει έλεγχο για τα profile στο internet και τότε με πετάει έξω και μου βγάζει "Unhandled exception caught". Έκανα reboot μήπως κάτι κόλλησε τα ίδια.Μετά σκέφτηκα να μπω στο Single player να δω τι γίνετε εκεί μπήκε μια χαρά αλλά στο Multi συνεχίζει τα ίδια, δοκίμασα πολλές λύσεις από το Internet αλλά καμία δεν έπιασε. Μετά το έκανα Reinstall μήπως λάσκαρε κάπου(ποτέ δεν ξέρεις) και έφτιαξε αλλά πάλι την 3η ημέρα τα ίδια "Unhandled exception caught". Μετά δοκίμασα το εξής απενεργοποιήσα την κάρτα δικτύου μου και μπήκε μέσα χωρίς πρόβλημα αλλά δεν κατάφερε να συνδεθεί για να κάνει έλενχο στο profile(λογικό αφού δεν είχα internet χωρίς την κάρτα δικτύου) μόλις την ενεργοποίησα τότε το έβγαλε πάλι "Unhandled exception caught".
Τότε κατάλαβα πως όταν ελέγχει το profile το κάνει αυτό, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όταν είναι fresh install 2 μέρες παίζω κανονικά και μετά τρώω τέτοιο πακέτο.
Χρησιμοποιώ Windows Vista(32-bit) Premium Edition και είναι και Original.
Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί πάω να τρελαθώ