Author Topic: CoD5 Troubleshooting  (Read 78834 times)

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
Re: CoD5 Troubleshooting
« Reply #90 on: November 18, 2008, 11:08:37 PM »
exeis conn-x, pio router exeis ?

1.Bautec
2.Philips
3.Speedtouch
4.Sagem
5.Allo

?
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

conker

• Ranked Pubzorz!
« Reply #91 on: November 18, 2008, 11:35:32 PM »
exw connx. Allo modem...ZTE ZXDSL 831C

promo

• CoD.gr Admin
  • DEMO UPLOADER!
  • blah blah blah
    • hit me
« Reply #92 on: November 19, 2008, 01:08:39 AM »
loipon me kleisto to router firewall kai anoixtes portes 28960 kai 3074 ekana epityxws host.

UPDATE: Kleista ta firewall kai pforw 28960 3074 ston router, to codwaw.exe sta exception tou firewall. Epaikse kanonika!
« Last Edit: November 19, 2008, 03:21:27 PM by promo »
[16:02] <bazookas> pws gnt na milisoume ston athropo pou evale to anti cheat programa gia na to vgalei?
[16:04] <|ProMo|> re file plaka kaneis?
[16:05] <bazookas> no
http://www.ediodos.gr/4lkis/4lkis.html
http://www.alexander-moda.gr

1

gioske

• Ranked Pubzorz!
« Reply #93 on: November 19, 2008, 07:33:07 PM »
   paidia geia sas.Kanw kanonika thn egkatastash kai oti allo xreiazetai alla molis paw n paixw dialegw kai pista ekei p m zhtaei epipedo dn m afhnei n proxwrhsw.Kamia idea?Euxaristw.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #94 on: November 19, 2008, 07:40:24 PM »
Δώσε καμία πληροφορία παραπάνω, σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Στο κάνει στο single ή στο multiplayer?
sp.encc

gioske

• Ranked Pubzorz!
« Reply #95 on: November 19, 2008, 07:48:55 PM »
Στο single. Υπόψη ότι δεν έχω δημιουργήσει online profile, αλλά όταν προσπαθώ να ξεκινήσω new game τρώει κόλλημα το παιχνίδι και δεν γίνεται τίποτα!

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #96 on: November 19, 2008, 08:19:31 PM »
Τι windows έχεις ;
sp.encc

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
« Reply #97 on: November 20, 2008, 01:01:32 PM »
Στο single. Υπόψη ότι δεν έχω δημιουργήσει online profile, αλλά όταν προσπαθώ να ξεκινήσω new game τρώει κόλλημα το παιχνίδι και δεν γίνεται τίποτα!

Update to DirectX kai tous drivers kartas grafikwn kai hxou kane an mporeis...
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

gioske

• Ranked Pubzorz!
« Reply #98 on: November 20, 2008, 06:30:24 PM »
Έχω windows xp, sp3 και έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις των drivers αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα.

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
« Reply #99 on: November 20, 2008, 06:31:47 PM »
Έχω windows xp, sp3 και έχω κάνει όλες τις απαιτούμενες αναβαθμίσεις των drivers αλλά δεν έχω καταφέρει τίποτα.

Ti cpu/ram/karta grafikwn exeis?
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

gioske

• Ranked Pubzorz!
« Reply #100 on: November 20, 2008, 07:58:48 PM »
AMD Athlon 64, 3200+, 1gb Ram, NVidia 6600GT 256MB

angel1ao

• Ranked Pubzorz!
« Reply #101 on: November 21, 2008, 01:09:20 AM »
καλησπερα παιδια,για οσους εχουν προβλημα με black screen και error message κατα την εκκινηση του παιχνιδιου αλλη μια λυση που βρηκα να δοκιμασετε ειναι για οσους δουλευουν με ψηφιακα συνδεδεμενα τα ηχεια τους να απενεργοποιησετε το DIGITAL OUTPUT DEVICE απο control panel-sound,τουλαχιστον σε εμενα που ειχα δοκιμασει τα παντα σε vista 32,το προβλημα μου ηταν αυτο,καλη τυχη.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #102 on: November 21, 2008, 01:55:58 PM »
καλησπερα παιδια,για οσους εχουν προβλημα με black screen και error message κατα την εκκινηση του παιχνιδιου αλλη μια λυση που βρηκα να δοκιμασετε ειναι για οσους δουλευουν με ψηφιακα συνδεδεμενα τα ηχεια τους να απενεργοποιησετε το DIGITAL OUTPUT DEVICE απο control panel-sound,τουλαχιστον σε εμενα που ειχα δοκιμασει τα παντα σε vista 32,το προβλημα μου ηταν αυτο,καλη τυχη.

Thanks, φαντάζομαι θα βοηθήσει όσους έχουν vista και ψηφιακά ηχεία.
sp.encc

VanBam

• Ranked Pubzorz!
« Reply #103 on: November 22, 2008, 05:36:41 PM »
Παιδιά σας χαιρετώ. Είμαι πολυ καιρό γραμμένος εδώ, χωρίς να έχω συμμετάσχει μέχρι τώρα ενεργά, διότι το έκανα κατά κόρο στο forum των noobwars. Αλλά δυστυχώς το αγαπημένο μου forumδάκι εδώ και καιρό είναι στην κατάψυξη... :'( :'(
Επίσης ζητώ συγγνώμη γιατί θα θέσω σε αυτό το topic ένα ερώτημα σχετικά με την κάρτα γραφικών διότι το άλλο σχετικό topic lockαρίστηκε ξαφνικά λόγω  :@ :@ ... ;)

Έχω σύστημα με Pentium 4 στα 3GHz, RAM 2GB, και κάρτα γραφικών 7600GT της NVIDIA με 256ΜΒ DDR3
σε slot AGP. Την κάρτα αυτή είχα βάλει πέρυσι τέτοιο καιρό αντικαθιστώνας την παλαιότερη ATI 9600PRO... για να μπορέσω να παίξω με αξιοπρέπεια το COD4 πράγμα που τελικά κατάφερα. Ενώ με την παλιά κάρτα έβγαζα 15-20FPS, με την 7600GT έβγαζα από 65 έως 95FPS και συνήθως κατά μέσο όρο 75FPS ανάλογα με τις ρυθμίσεις του εκάστοτε server. :)
Πίστεψα ότι θα είχα παρόμοιες επιδόσεις και στο COD5 λόγω του ότι χρησιμοποιεί τη μηχανή του COD4 ;) Έπαιξα τη BETA αλλά και στο original game που αγόρασα τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά. Το lag ήταν φοβερό. Με έπιανε ναυτία μετά απο μερικά λεπτα παιχνιδιού. Τα FPS ήταν σκέτο έλεος. Μόνιμα πτώμα σε όποιον server και να μπήκα >:(
Έχω την αίσθηση ότι το παιχνίδι χρησιμοποιεί μεν την μηχανή του COD5 αλλά έχει γραφτεί κατά τέτοιο τρόπο που να καθιστά άκυρες τις κάρτες της NVIDIA για AGP slot. Αυτό αποδυκνείεται και από το γεγονός ότι οι καινούργιοι drivers της NVIDIA που βγήκαν πριν λίγες μέρες υποστηρίζουν από σειρα 8.χχχ και πάνω.  :-[ Ο νοών νοείτω, δλδ να πάμε αναγκαστικά στις καινούργιες της κάρτες και να υποχρεωθούμε να αλλάξουμε σύστημα για να τις βάλουμε στο PCI EXPRESS slot... >:( >:( >:(
Έλα που όμως εγώ δεν θέλω να αλλάξω  :huff1: ακόμα τον αγαπημένο μου μαθουσάλα (το pc μου  :-*) και ούτε θέλω να υποκύψω σε αυτές τις βρώμικές πολιτικές των εταιρειών  :P
Σκέφτομαι να κάνω την τελευταία αναβάθμιση στο μαθουσάλα μου  <:D αντικαθιστώντας άλλη μια φορά την κάρτα γραφικών με αυτή της SAPPHIRE με το ATI RADEON HD 3850 (GPU: 668MHZ, MEM: 1656MHZ)και 512MB DDR3 σε AGP και πάλι... μπας και δω αρκετά FPS again 8)
Αναρωτιέμαι όμως, μήπως το χαμηλής επεξεργαστικής ισχύος σύστημά μου "πνίξει" τις ομολογουμένως ανεβασμένες δυνατότητες της νέας κάρτας  ??? Πάντως το τροφοδοτικό που έχω την αντέχει (άνω των 450Watt) Την ATI RADEON 3850 της SAPPHIRE βρήκα στο e-shop με 110 ευρώπουλα :)
ΥΓ1. Περιμένω με :-\ αγωνία τις γνώμες των ειδικών
ΥΓ2. Αν οι admin κρίνουν εκτός θέματος το post μου, παρακαλώ να το μεταφέρουν σε άλλη ενότητα όπως αυτοί θα κρίνουν
ΥΓ3. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας βρίσκω όλους εδώ "ενεργούς" (αν όχι καμένους  ;) ) στο COD που αγάπησα ;D

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #104 on: November 22, 2008, 05:47:53 PM »
 :o VanBam!!