Παιδιά, αφού κατάφερα και ξεπέρασα αρκετά προβλήματα που αντιμετώπιζα με το παιγνίδι (ακολουθώντας τις συμβουλές που βρήκα στο forum) και άρχισα να παιρνώ μία - μία τις πίστες. Έφτασα σε μία πίστα στο Βερολίνο, όπου καθαρίζεις κάποια κτίρια απ' τους Γερμανούς, και που το παιγνίδι άρχισε να κολλάει. Κρασαρίσματα και επανεκινήσεις. Την τελευταία φορά που μπήκα και ενώ άρχιζε να κολλάει (έκανε freez στην εικόνα και καθυστερούσε) προσπάθησα να κάνω Save and Quit αλλά δεν κατάφερα να ολοκληρώσω. Μου πέταξε ένα error για το saving (δεν πρόλαβα να το γράψω επακριβώς) και τώρα όταν μπαίνω δεν μου βρίσκει τα save games. Δεν μπορώ δηλ. να κάνω Resume και να συνεχίσω παρά μόνο να ξεκινήσω New game. Απ' ότι είδα στον φάκελο που αποθηκεύεται το profile μου τα saves υπάρχουν (δηλ. τα svg αρχεία, το πιο πρόσφατο που βρίσκω λέγεται ber1-12.svg) παρόλο αυτό δεν τα βλέπει όταν ξεκινάω. Ξέρει κάποιος πως το ξεπερνάμε αυτό γιατί αλλιώς θα πρέπει να ξαναπαίξω απ' την αρχή όλες τις πίστες κα ιαυτό είναι πολύ σπαστικό.
Παρεπιπτόντως να ρωτήσω κα το εξής: Το Quick Save (το F5 δηλ.) σε σας δουλεύει? γιατί σε μένα δεν δούλεψε ποτέ. Προχωρούσα μόνο με τα checkpoints που έσωζε το παιχνίδι. Όποιος ξέρει κάτι παιδιά ας δώσει μια βοήθεια.
Ευχαριστώ