Μιας και το CoD:WaW μας γυρνάει πάλι πίσω στα πολεμικά θέατρα του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, γεγονός που το συνδέει άμεσα με το CoD 2. Γι'αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε έναν γύρο από
συνεντεύξεις σε παίκτες από ομάδες του 2 που είχαν μια σταθερή μακρά πορεία. Στόχος μας είναι η
συγκέντρωση απόψεων για την δημιουργία μίας σφαιρικότερης εικόνας γύρω από τις εντυπώσεις των "βετεράνων" της ελληνικής σκηνής για το
CoD:WaW. Αυτή η πεντάδα λοιπόν αποτελείται από τους:
*
Blue από τους Playboy Bunnies *
In2ition από τους Team iX *
Isvoleas από τους APCL *
Kingsize από τους huhu! *
vertiGo από τους SP.Gaming
-Καλησπέρα, και σε ευχαριστώ που δέχτηκες να δώσεις αυτή την συνέντευξη. Μπορείς με λίγα λόγια να μας παρουσιάσεις τον εαυτό σου και την gaming ιστορία σου;
Blue: Γειά, ευχαριστώ και γώ για την "τιμή"... είμαι ο Δημήτρης και ασχολούμαι με το multigaming, γύρω στα 8 χρόνια. Με την ομάδα μου [GRelite] (Greek elite renamed sto cod 2 Playboy Bunnies) όλα αυτά τα χρόνια παίξαμε και μάθαμε πολλά γύρω απ το παγκόσμιο gaming community και το gaming γενικότερα. Όλα αυτά τα χρόνια μπορώ να πώ ότι ήμουν αφοσιωμένος σ' αυτό το hobby, όσο βέβαια μου το επέτρεπε το επαγγελμά και ο τρόπος ζωής μου. Θα έλεγα ότι δε τα πήγα κι άσχημα για την ηλικία μου, σε σχέση με τις ώρες ενασχόλισης και τις δυσκολίες πρόσβασης που είχα στο gaming εννοώντας ότι στα 8 αυτά χρόνια έπαιζα απο internet cafe και μόλις τον 1 χρόνο τώρα παίζω απ το σπίτι με τις ανέσεις και τη σύνδεση που ήθελα πάντα συν ένα καλό pc που στα cafe δεν έβρισκες πάντα. Όμως κι αυτό είχε τη γλύκα του για άλλους λόγους. Στο Community μας, αν μιλάμε για ιστορία είμαι γνωστός ως SoldierBlue και παλιότερα ως Avnanas και γενικότερα ως ένας αμετανόητα καμμένος Rifleman.In2ition: Είμαι ο Mάκης Δημόπουλος είμαι 25 χρόνων, είμαι από Αθήνα k είμαι gamer πολλά χρονια τώρα αλλά η μεγάλη μου αγάπη ήταν πάντα το cod series που ακολουθώ από το cod1.
Isvoleas: Λοιπον, πηγαινοντας στα plauman(ιντερνεταδικο) οπου δουλευε ο αγνωστος για εμενα τοτε Assvas, γνώρισα το call of duty 2.Το παιχνίδι είχε πολύ εθιστικο gameplay!Αμέσως εγώ και η παρέα μου(cube,zoolander) κολλησαμε με το παιχνίδι.Κάποια στιγμή μάθαμε το επισημο ελληνικό site του cod στην Ελλάδα και αρχίσαμε να οργανονόμαστε απο εκει.Περιττο να πω, ότι αν δεν υπήρχε το callfoduty.gr δεν θα υπήρχε η μετέπειτα ομάδα μας apcl μιας και όταν είδαμε οτι οργανωνονται cups μας τραβηξε το ενδιαφερον πολυ. Απο εκει και περα τα πραγματα πήραν τον δρόμο τους, κάψιμο πολύ σε public servers και pcw παρέα με την ομάδα ήταν στο καθημερινό πρόγραμμα!Kingsize: Hi all! Είμαι ένας καμμένος Ελληνό-Αμερικάνος και λατρεύω το Call of Duty! Άρχισα το online gaming όταν βγήκε το Call of Duty 1. Από τότε έχω ακολουθήσει το community σε όλα τα titles του cod που βγήκανε για το pc.vertiGo: Καλησπέρα και σε σένα. Το gaming για μένα ξεκίνησε στα υπόγεια του BNB παίζοντας CoD παρέα με τον φίλο xploder και ενίοτε με τον aNaL και τις κατσαρίδες του BNB . Η πρώτη μου ομάδα ήταν η La Legion (xploder,aNaL και κάτι αλλα καθάρματα από το σχολειό). Μετά από λίγο καιρό μπήκα στους DARTH (μαζί με την πέτσα του community) λόγο inactivity των La Legion και μετά από κάνα 2 μήνες και στα τέλη του CoD1 μπήκα στους Γαλάτες που μετονομάστηκαν σε iX για τον ίδιο λόγο που έφυγα από La Legion. Μετά την άφιξη του CoD2 και αφού πέρασαν κάνα 2 μήνες και 2-3 One Night Cup ήρθε η πρόταση για τους NONAME για μένα και τον xploder από τον brizola (εννοείτε ότι δεχτήκαμε), and here we are now!-Πόσο καιρό ασχολείσαι με την σειρά Call of Duty και τί σε έκανε να την προτιμήσεις από άλλα online games;
Blue: Με το COD ασχολούμαι απο το 2003 απ το πρώτο που βγήκε και έκτοτε είμαι εκεί δωσμένος. Το άψογο gameplay συν η καινοτομια του να ρίχνεις με aim down the sight, και η πολύ καλή του μηχανή, τα γραφικα και ο ήχος του του με έκαναν να το αγαπήσω ολοκληρωτικά αν και δε το ζήτησα σε γάμο ακόμα... Tο να προτιμήσεις ένα game απο ένα άλλο περιλαμβάνει όλο το πακέτο. Απ το community που το περιβάλει ώς το ίδιο το game. Και μπορώ να πώ ότι τα παιδιά στη μικρή μας κοινωνία εδώ είναι ως επι το πλείστον άψογα. Έτσι το να φτιάχνεις μια ομάδα με φίλους πολλαπλασιάζει τι διάρκεια της σχέσης σου με το game αυτό. Το καλό είναι ότι οι ομάδες που δημιουργήθηκαν δεν είχαν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους, έτσι ώστε να δημιουργούνται mixed teams απο συμπάθειες και όλα να πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα, απ την ποιότητα του community, μέχρι την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.In2ition: Ασχολούμαι με το cod since day one όταν ακόμα παλεύαμε να "fragάρουμε" με 56k. Αυτό που με τράβηξε στην αρχή ήταν το world war 2 theme αλλα k τα τότε παρα πολύ προσεγμένα γραφικά που είχε το game. Παίζοντας βεβαια είδα ότι το game είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα public fun game.
Isvoleas: Ασχολούμαι περίπου 3 χρόνια και πάω για το 4ο τώρα με το cod5.Όπως ανέφερα το cod έχει πολύ καλό και εθιστικό gameplay σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια της κατηγορίας.Η ρεαλιστικότητα του κυρίως ήταν αυτό που με τράβηξε, για την τότε εποχή βεβαίως.Kingsize: Από ότι θυμάμαι ασχολήθηκα σοβαρά με τo online gaming τo 2005. Όταν με μάζεψε ο Assvas από τo tdm και μου έδειξε τα μαγικά του SD δεν ήθελα να αγγίξω άλλο παιχνίδι και έχω μείνει πιστός από τότε. Τo Call Of Duty Series είναι unique και δεν συγκρίνετε με κανένα άλλο game.vertiGo: Αν δεν απατώμαι πρέπει να ήταν Μάρτιος του 2005 όταν πρώτο έπαιξα CoD1 και ήταν περισσότερο λόγο της παρέας (La Legion). Σιγά σιγά και μετά από μερικές ώρες pub-gaming άρχισα να κολλάω στο παιχνίδι, και μέχρι τώρα παίζω με ένα διάλειμμα ενός χρόνου συνολικά. Πριν το Call Of Duty είχα παίξει αλλα παιχνίδια κυρίως WWII και κάνα CS αλλα κανένα δεν μούχε κάνει το click. Μέχρι που έπαιξα το CoD και κόλλησα . Ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό από τα αλλα παιχνίδια της εποχής του καi παραμένει.-Πως σου φαίνεται το Call of Duty World at War BETA; Τι σου αρέσει περισσότερο και τι θα ήθελες να ήταν διαφορετικό σε αυτό;
Blue: Θα το πάω λίγο ανάποδα. Σε σχέση με το 2 το 4 ήταν επαναστατικό ως φιλοσοφία και gameplay. Με άλλες ταχύτητες έπαιζες το 1 και το 2 ενώ το 4 ήταν λίγο πιο ταχύ στη σχέση σκέφτομαι-ενεργώ και υλοποιώ το plan μου, ΜΟΝΟ, που στο 4, είχες στα σίγουρα και τα κατάλληλα όπλα για να το κάνεις συν και το sprint που δεν υπήρχε πριν. Έκαστο στο είδος τους ανάλογα το gameplay τους ανάλογη ήταν κι αυτή η σχέση. Το CODWAW, πιστεύω θα πάει καλά και αυτό θα εξαρτηθεί απ το mod το pam και τα επερχόμενα patches σίγουρα. Απο κει και πέρα, απ αυτό που είδα στο Βeta Demo, έχω να πώ ότι είναι καλοδουλεμένο γενικά με κάποια καλά features τα όπλα είναι αρκετά καλά στη σχέση rate of fire - aiming - recoil καθώς επίσης και στη σχέση βολής - απόσταση στόχου, το CODWAW σου δίνει την εντύπωση πιο ρεαλιστικής σκόπευσης. Και στα 2 WW2 setting COD (1-2) τα όπλα και ειδικά τα αυτόματα δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους σχετικά με τα σκοπευτικά τους, τον ρυθμό βολής, το κλώτσιμα(recoil) και στη συμπεριφορά βολής και απόστασης στόχου. Στο 5 πιστεύω είναι πιο ρεαλιστικά και μέχρι στιγμής δεν έχω δεί να ρίχνεις σε κάποιον στα 2 μέτρα και οι σφαίρες να περνούν απο μέσα του έχοντας μηδενικό ping. Ίσως να κάνω και λάθος επειδή είμαστε ακόμα στο beta. Θα δείξει. Τώρα αυτό που θα ήθελα, είναι να βγούν patch και mods πoυ να μην οδηγούν σε μονόδρομο. Δηλαδή στο 4 αυτό που έγινε με το promod, τα ΑΚ47-74 μονοπόλησαν τα close combats τα έκαναν υπερόπλα, ενώ πετύχαινες και μακρυά ειδικά με το 74, ενώ πολύ καλά όπλα όπως το mp5 μείναν στην αφάνεια. Αφήστε τα Rifles...μ αυτά μόνο κάποιοι... "ρομαντικοί" βολευόντουσαν. Μ αυτό το τρόπο στα ματς έβλεπες πλέον ομάδες με 4 ΑΚ74 να χοροπηδάνε και να ρίχνουν και 1 sniper για τα ξαχρίσματα. Ολα φλατ. Να τελειώσει το round σε 15 δεύτερα...Δε συναντάς πλέον παίκτες με προσωπικότητα και εξειδίκευση. Όλα για το αποτέλεσμα και τίποτα για την ποιότητα και το θέαμα. Το παγκόσμιο community πρέπει να το προσέξει αυτό. Αυτό θέλω ν αλλάξει όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται.
In2ition: Δεν μπορώ να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από τα λίγα που έχω δει αλλά όπως και το 4 έτσι και το 5 έχει πολύ δουλειά για να καταφέρει να γίνει ένα αξιοπρεπές competitive game. Σίγουρα είναι η πιο έντονη εμπειρία που μπορεί να ζητήσει κάποιος για να παίξει pub αλλα πρέπει να φτιαχτούν πολλά πράγματα ακόμα για να φτάσει σε ένα καλο επίπεδο. Μου αρέσει φυσικά το ότι επιστρέψαμε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο αλλα κάποια στοιχεία όπως ο ήχος αλλά και η αίσθηση τον οπλων με κάνουν επιφυλακτικό για το τελικό αποτέλεσμα.Isvoleas: Χμμ..Καταρχάς το παιχνίδι αυτό δίνει πολύ διαφορετική αίσθηση ίσως λόγω της διαφορετικής εταιρίας που το ανέπτυξε.Ο σχεδιασμός των γραφικών καταλαβαίνεις ότι διαφέρει χωρίς αυτό να είναι αρνητικό για το παιχνίδι. Αυτο που μου αρεσει περισσότερο είναι το <<κλώτσιμα>> (recoil) των όπλων το οποίο τα κάνει ποιο δύσκολα να τα χειριστεί κανείς αλλά ταυτόχρονα και πιο αληθοφανή. Αρνητικό, το μόνο που μπορώ να βρω ως τώρα είναι ο σχεδιασμός των maps ο οποίος δεν μοιάζει με των προηγουμενων cod..Kingsize: Τo CoD:WaW είναι απίστευτο και θα αφιερώσω όσο χρόνο μπορώ σε αυτό το game! Ακόμα beta είναι αλλά, απότι βλέπω μου αρέσουν τα πάντα απλά θέλει λίγη συνήθεια στο gameplay. Μέχρι τώρα μόνο ένα αρνητικό πράγμα έχω ακούσει, για τα sounds. Έχουν προσθέσει καινούριο sound "system" που λέγεται Occlusion. Αυτό κάνει τα sounds να είναι muffled όταν περνάνε από διαφορες επιφάνειες, footsteps κλπ. με αποτέλεσμα μερικοί ηχοί να μην ακούγονται τόσο καλά και να μπερδεύεται ο παίχτης που και που...τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε εμενα. Ελπίζω τo Final Release να έχει κάποιο fix. Πέρα από αυτό είναι τέλειο game και θα συνεχίσω να παίζω. like basketball..." Man,Ι Love This Game".
vertiGo: Όταν βγήκε το CoD4 ενθουσιάστηκα πολύ. Ήταν ένα παιχνίδι που παρόλο που του έλειπαν τα Bolt Action Rifles είχε πολλά θετικά και μου φαινόταν πιο ελκυστικό από τους προηγούμενους τίτλους της σειράς. Δεν μπορώ να πω το ίδιο για το CoD5 όμως. Δεν με ελκύει το ίδιο να το παίξω, παρόλο που μετά από 5-6 ώρες gaming το παιχνίδι μου φαίνεται διασκεδαστικό τουλάχιστον σε επίπεδο public και φαντάζομαι όταν βγει το Game θα υπάρχουν (η ελπίζω να υπάρχουν) κάποιες αλλαγές.-Τι άποψη έχεις για το Ελληνικό CoD community/competition;Blue: Το ελληνικό Community, τι να πώ...?!?! είναι τόσο απρόβλεπτο όσο και μια μύγα που πετάει όπως να ναι...Στο 1 είμασταν 3 κι ο κούκος, στο 2 κοσμοπλημμύρα και στο 4 μείναν οι μισοί απ το 2 και στο 2ο εξάμηνο πλημμυρίσαμε απο clanless παίκτες, που αλώνηζαν στους public servers και στα Onc's. Αν όλοι αυτοί δεν καταλάβουν ότι πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες και να ιδρύσουν clans ώστε το Ελληνικό πρωτάθλημα να μην είναι ουτοπία, δε μπορούμε να μιλάμε για σοβαρό ανταγωνισμό. Το σίγουρο είναι ότι οι νέες ομάδες και παίκτες πρέπει να το δούν πιό σοβαρά και μεις οι πιό παλιοί να τους καθοδηγούμε. Το λυπηρό όμως είναι ότι οι πιο νέοι παίκτες προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους με προσωπικές κόντρες και 1v1 μέσα στον public server, περιμένοντας μπας και τους πάρει καμιά ομάδα. Στο public όμως δεν αποδεικνύεται τίποτα απ όλα αυτά αν δε μπορείς να συνεργαστείς και να αποδέιξεις το ίδιο μέσα σε μια ομάδα 5 παικτών.In2ition: Θεωρώ ότι στο community γίνετε μια πάρα πολύ καλή δουλειά από παιδιά που έχουν όρεξη και αφιερώνουν αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο αλλα δυστυχώς δεν υπάρχουν αρκετά ενεργά teams με σταθερό line-up για να υπάρξει ένα δυνατό ελληνικό ενεργό community.
Isvoleas: Το σίγουρο είναι ότι το gaming community της χωρας μας δεν εχει άνεση πληθυσμού. Μεγάλο κακό το οποίο δεν βοηθά τόσο είναι ότι δεν υπάρχει δομιμένη οργάνωση.Πρεπει οι admins να δίνουν τον <<ρυθμό>> και να υπάρχει η αίσθηση του προγράμματος.. Η συνεργασία με το esl όπως είχε γίνει στο cod2 θα βοηθούσε να έρθει κόσμος στο community μιας και τότε είχε γίνει και ελληνικό πρωτάθλημα το όποιο ηταν πολύ ενδιαφέρον για τις ομαδες.Kingsize: Το Community είναι πάρα πολύ θερμό και outgoing και πάντα ήταν! Fortunalty competion in this community offers a large array of skill which makes it very challenging for most, and makes our ONC's and Lan Tournaments and Gathers lots of fun and exciting to see and be apart of! Im hoping we grow more as this title was long anticipated.vertiGo: Στο CoD1 τα teams ήταν ελάχιστα και υπήρχαν γύρω στα 10 άτομα που έπαιρναν το game σοβαρά και θέλαν να παίξουν σε competetive επίπεδο. Αυτό άλλαξε κατά πολύ με την προσπάθεια του www.callofduty.gr και το CoD2 καθώς δημιουργήθηκαν παρα πολλά One Night Cups και πολλά Lan Events με αποτέλεσμα να μαζευτεί κόσμος από όλες τις περιοχές τις Ελλάδας όχι μονο στα One Night Cups, αλλα είχαμε συμμετοχές και στα Lan από ομάδες Ρόδου και Καλαμάτας, πράγμα που δείχνει πολλά για την προσπάθεια αυτή. Στο CoD4 τώρα τα πράγματα ήταν λιγότερο active και ευελπιστώ πως με το CoD5 τα πράγματα θα γίνουν όπως με το CoD2 και ακόμα καλύτερα .-Πιστεύεις οτί θα μπορέσεις να μαζέψεις τους παλιούς σου συμπαίκτες και να ξαναφτιάξεις την ομάδα σου για το CoD:WaW;
Blue: Ναι. Η αρχή έγινε. Ο κορμός της ομάδας απο εμενα τον N@s, τον Promo και τον Τakisrifler υπάρχει, συν την απόκτηση του Wishbone και του Panc με 3.000.000 ευρώ για 2 χρόνια συμβόλαιο...
In2: H ομάδα μου υπάρχει (give a damn) kai είναι active από το cod2 έχει περάσει από διάφορα στάδια από τότε αλλά στο 4 θεωρώ ότι το line-up κλείδωσε (in2,marmz,alex,ches,zbou) και είμαστε έτοιμοι για το cod:waw, αρκεί k αυτό να αποδειχθεί αντάξιο του ονόματος του.Isvo: Ηδη έχουν αρχίσει κάποιοι από τους παλαιούς να σκέφτονται να επιστρέψουν λογω WW2 αλλά όχι όλοι.Είναι και θέμα ηλικίας πλέον..Με μια-δύο νέες προσθήκες θα είμαστε οκ.
King: Τo ελπίζω αυτό!! Τώρα άρχισε να παίζει Ο Insomniac, φίλος και συμπαίχτης από [222] και άμα πάνε όλα καλά και βρω τo χρόνο για να συμμετέχουμε στα Cups θα ήταν πολύ καλά! Αλλά τo πιο σημαντικό είναι ότι και να μην ξανά φτιάξουμε team θα είμαστε εδώ "hanging around as always".
vrtg: Ήδη έχουμε κάνει κάποια βήματα για να συμπληρωθεί το roster της ομάδας με το recruit του Κος, αλλα τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του πλέον και τα πράγματα είναι δύσκολα για μια επανένωση. Δεν αποκλείω το γεγονός όμως για μια ακόμα δυναμική εμφάνιση με ανανεωμένο roster στο CoD5 πλέον.-Ποιό είναι το καλύτερο setting, Modern Warfare ή 2ος παγκόσμιος;
Blue: Και 2 έχουν τη γλύκα τους. Μετα την επιτυχία του 4 δε μπορώ να διαλέξω, εκτός κι αν το CODWAW υπερβεί ευατόν.In2: Δεύτερος Παγκόσμιος. Δεν νομίζω οτί υπάρχει σύγκριση μεταξύ ak47 και kar.
Isvo: Για έμενα WW2 και τα μυαλά στα κάγκελα, δεν το συζητώ.Το modern είναι αρκετά μονότο λόγω των όπλων(ak ftw).To ww2 έχει σαφώς ποιο ισορροπημένα όπλα, αλλά και αυτόν τον ρομαντισμό του δευτέρου παγκοσμίου που λέει και ο Assvas.King: Πιστεύω για τo τίτλο και κατά προτίμηση μου.. 2ος παγκόσμιος.vrtg: Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο η χειρότερο setting, καθένα έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του. Είναι καθαρά θέμα γούστου, εμενα για παράδειγμα μου άρεσε περισσότερο ο Δεύτερος Παγκόσμιος αλλα σαν παιχνίδι μου άρεσε περισσότερο το CoD4.-Τι σου έχει προσφέρει η ενασχόληση σου με το Call of Duty όλα αυτά τα χρόνια; Θες να μοιραστείς με τους αναγνώστες κάποια από τις καλύτερες στιγμές ή κάποια αστεία περίσταση την οποία έζησες μέσα από το παιχνίδι;
Blue: Πολλές και καλές φιλίες, άπειρες ώρες διασκέδασης, και πολλές καλές στιγμές όπως τα LANS της HELEXPO και τα LANS σε διάφορα Net cafe. Αστεία κατάσταση? Πολλές, όπως...
-Πρόσεχε δεξιά, προσέχω αριστερά...
-Οκ...
ύστερα απο λίγο...νεκροί κι οι δυό απο αριστερά
-ρε μλκ, είσαι μλκ ρε μλκ? Νοιώθεις? Πας καλά?
και η τρομερή δικαιολογία...
-μα ακουσα κάτι απ τη μεριά σου...
Ε δε θές και πολύ να θυμάσαι κάτι τέτοιο και να βάλεις τα γέλια...In2: Tο cod μου έχει προσφέρει άπειρες ώρες διασκέδασης και πολλές δυνατές στιγμές σε competitive μορφή. Έχω κάνει αρκετούς νέους φίλους μέσα από το team και μερικούς έξω από αυτό που γνώρισα σε διαφορα lan. Kαλύτερη στιγμή για εμένα ίσως να ήταν το τελευταίο cod2 lan που παίξαμε σαν ix. Αστεία περίσταση δεν ξέρω πια να "πρωτοθυμηθώ" αλλά όποιος μπει στο vent μας θα πάρει μια ιδέα.
Isvo: Γνωρίζεις πολύ κόσμο και από όλη την χώρα.Τα lan που γίνονται κατά καιρούς είναι ευκαιρία για να γνωρίσεις τα άτομα με τα οποία τόσο καιρό παίζεις online. Καλύτερη στιγμή δεν υπάρχει από εκείνη που μετά από πολύ κάψιμο με την παρέα και πολύ κόπο, plans,βρίσιμο κτλ κατεφέρνεις να πάρεις την πρώτη σου νίκη σε επίσημο παιχνίδι, νιώθεις ότι επιβραβέβεσαι κάπως.
King: Από τo cod community έχω κερδίσει πολλούς φίλους και συμπαίχτες! Αυτό με κάνει και τo αγαπάω τόσο πολύ. Όλα αυτά τα χρονια λιώνω με τα καλύτερα παλικάρια του κόσμου! Δεν θα άλλαζα αυτήν την επμειρία με τίποτα! Όλα τα jokes και οι αξέχαστες στιγμές με τους φίλους είναι πολύ ευχάριστος τρόπος για να περάσει κάποιος την ελεύθερη ώρα του.vrtg: Η ενασχόληση με το Call Of Duty έχει προσφέρει παρα πολλές εμπειρίες όπως προσωπικές γνωριμίες με άτομα από Ρόδο και Καλαμάτα και έχει δημιουργήσει αρκετές φιλιες αλλα το αποκορύφωμα πιστεύω ήταν το ταξίδι στο Βέλγιο με την ομάδα μου για ένα Lan Event, πραγματικά μοναδική εμπειρία!-Κάτι άλλο που θα ήθελες να προσθέσεις;
In2ition: Μπείτε στο cb-esl και παίξτε με το team σας εάν αγαπάτε το game. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο για όλους μας.Isvoleas: Ναι, θα ήθελα. Επειδή όλοι νοιαζόμαστε για το community και θέλουμε να μεγαλώσει και να γίνει ανταγωνιστικό, καλό είναι να υπάρχει σεβασμός online!Με λένε και κολλημένο:P που τα λεω αυτά αλλά έτσι ο κόσμος που θα έρχεται θα γουστάρει να παίζει και δεν θα ξενερώνει από παράξενες καταστάσεις..Αν και τον τελευταίο καιρό είδα ενδιαφέρον από τους admins που με κάνει πολύ αισιδόξο για το θέμα αυτό και του community γενικά!Kingsize: Yes, I would like to shout out to all fockers in the greek call of duty community! Yaaaw! Its been a pleasure playing with you guys and we will keep it live and innovative as much as possible!! All of us make a difference!! Lets keep the fun going! COD 5 to infinity... Ο αγαπητός συμπαίχτης σας KinGsize
vertiGo: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου για την ευκαιρία που μου δώσανε να παίξω με την ομάδα αυτή,επίσης να ευχαριστήσω το www.callofduty.gr που χωρίς τις προσπάθειες του το community του CoD θα ήταν σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο απότι είναι τώρα και τέλος να ευχαριστήσω τα "καμαδια" του 222 Server για τις ατέλειωτες ώρες fun .
-Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, ελπίζω το 5 να είναι αντάξιο τον προσδοκιών μας. Have fun!
In2ition: Εγώ ευχαριστώ. Keep up the good work.Isvoleas: Να σε καλά, και τα λέμε στο πεδίον!Kingsize: Thnx for the interview dude! Συγκινήθηκα πριν με τo last question about gootimes etc.
Τα σχόλια σας εδώ :>