Author Topic: Μου εσπασε τα νευρα  (Read 1977 times)

BlackSlash13

• Ranked Pubzorz!
Μου εσπασε τα νευρα
« on: November 28, 2008, 02:37:42 AM »
Παιδια πριν κανω αυτοτο ποστ εχω οργωσει ολο το νετ. καπου 2 μερες τωρα παιδευομαι και δεν βγαζω ακρη.

Στοχος 1:
Να παιξω το CoD σε σπασμενους servers.

Τι κανω:
Εχω πολυ συχρονο μηχανημα και XP SP3 πανω.
Κατεβαζω το CoD 5 Retail v1.0 . Το κανω install. Κανω install και το DirectX το καινουριο, βαζω καλου κακου και τα γνωστα 2 αρχεια που λενε οτι σε αρκετους βγαζει προβλημα. Στο καπάκι μην εχοντας πειραξει κανενα αρχειο, κατεβαζω το Patch 1.1 . Μολις κατεβει το κανω Install. Ολα καλα ολα ωραια. Κατεβαζω και το Xfire, βρισκω τους servers και δοκιμαζω να παιξω.

Συμβαινει το εξης:
Την πρωτη φορα που πεταει μια λιστα με Online Profiles να διαλεξω (κατι metal56, eladan, tsof και κατι τετοια που πρωτη φορα τα βλεπω). Διαλεγω ενα λοιπον. Και συμβαινει το εξης. Αν αυτο το profile εινα online τοτε ναι μπορώ να παιξω μια χαρα στον σπασμενο server. Την επομεν φορα ομως, μπορει αυτος να ειναι offline και δεν με συνδεει . . . . Οταν παω να αλλαξω Profile crashaρει και μου πεταει την μαλακια το μυνημα Unhaulted Κλπ κλπ . Οποτε μια λυση που βρηκα ειναι: πας στο C:/Documents and Settings/Username/Local Settings/Application Data/Activision/CoDWaW  εκει σβήνω το servercache.dat και οτι αλλο υπαρχει εκτος απο τον φακελο Plyers. Μπαινω στον φακελο Players/profiles και βλεπω ενα σωρο φακελους με καποια αγνωστα σε μενα Online profiles (metal56 κλπ). Τα σβηνω ολα και σβηνω και οτι περιεχει και το αρχειο active.txt. Ανοιγω το CoD Multiplayer. Μου λεει οτι δεν εχω καποιο online profile οποτε ειμαι Offline. Πατω Exit και βγαινω. Παω παλι στους φακελους /players/profiles και βλεπω ενω οτι ειχα σβησει οτι υπηρχε τωρα υπαρχουν αλλοι φακελοι (πχ -Makavara). Ε, πχ αυτον ανοιγω το active.txt και γραφω μεσα το ονομα ενος φακελου (πχ -Makavara). Μπαινω ξανα στο CoD και ειμαι Online με τον Profile -Makavara.

ειναι Normal διαδικασια αυτη ; Εσεις ετσι κανετε ;
ειναι το τιμημα του σπασμενου πειρατικου CoD ;

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
Re: Μου εσπασε τα νευρα
« Reply #1 on: November 28, 2008, 06:45:02 AM »
To cod pou katevases periexei ena cd-key gia na xrhsimopoihseis.
Loipon osoi katevasan to idio arxeio me sena exoun kai to idio cd key.
Sto cod5 to cd-key paei paketo me ta profiles.
Gi'auto opote vlepeis alla onomata einai ta profiles twn allwn pou xrhsimopoioun to idio cdkey.
Lysh: Dokimase na valeis allo key apo ena key generator.
Kalyterh lysh: Agorase to game.-
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

BlackSlash13

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: November 28, 2008, 10:24:11 AM »
Θα το δοκιμασω. Πόσο πάει να αγορασω το game ; Κανα 45άρι Ευρω ;

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
« Reply #3 on: November 28, 2008, 01:36:58 PM »
48 nomizw... paizei anamesa 45-49
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

TYRANOUS-

• DV zombie
« Reply #4 on: November 28, 2008, 03:36:11 PM »