Kaneis den eipe o to promod einai teleio. Mia xara einai omws... Avto to mod den einai oute mia xara... Otan ta ftiaksoun to sizitame. Alla ti na ftiaksoun? Afou ola avta pou ta parousiazoume ws arnitika avtoi pou to eftiaksan ta parousiasan gia kalo! Ola loipon avta pou tha kanoun to game "kalytero" h pio competitive h den kserw ti allo to kanoun mapa! Se ligo tha mas vgaloun to sprint kai tha metatrepsoume ta avtomata se rifles. Opws kai ta G3, M14 rixnoun opws to M1 kai avto giati sto myalo tous eixan to CoD2, opws kai avto me tis nades pou den pane toso makria (logiko avto vevaia mia pou pigainan sto diaolo). Kai emena m aresei to CoD2 alla otan paizw 2 thelw na paizw 2 kai otan paizw 4 na paizw 4 oxi ena kako modern warfare look-alike tou 2... Ta modern opla ypotithete oti einai kalytera apo ta paliotera. Den ginetai na rixnoume ta "specs" gia na moiasoun sta palia! Oi nades sthn telikh logiko einai na ginodai cook... Kai oso gia to melee, ELEOS! Edw kai sto 2 me ena hit skotwne. Oxi me 2 opws sto cs! To idio isxyei kai gia to minimap! Kai den sxoliazw thn camera kai to health bar adi gia na kokkinizeis... To ga****** to game edelws.
Mia xara einai to promod, OXI teleio alla poly kalytero apo avto to pragma!