Author Topic: Call of Duty 4: DAMN:MW to replace Promod?  (Read 12147 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Re: Call of Duty 4: DAMN:MW to replace Promod?
« Reply #30 on: December 01, 2008, 07:06:47 PM »
Emena oute to promod m aresei, alla...telos pantwn. Einai la8os timing gia ena neo mod gia to 4. Nomizw oti 8a mporousan na ftiaksoun ligo to promod kai oxi na ftiaksoun ena neo mod.

An iksera apo modding to prwto pou 8a ekana 8a itan na ftiaksw ta sub mgs na skotonoun se kontini - mesi apostasi kai makria ka8e megali Paraskeyi, i tou A Giannioy kalyetra...sorry alla to na skotoneis me mia sfaira stou gamw ti mana me to ak74, einai la8os, akoma kai se sta8ero stoxo eprepe na skotonei me 3 sfaires. Ta Assault rifles ypoti8etai kanoun ayti ti douleia, alla 8a eixan meionektima sta close combats enanti sta sub mgs.

Episis to sniper, 8a to ekana arketa dyskolo oson afora to aim down the sight, syn oti 8a mikraina arketa ti diametro skopeusis, auto den einai skopeusi sniper, an exete dei pote mesa apo dioptra, pws einai...!

Oso gia ta pistolia, ok, sta 5 metra ksofaltsa elefanta...

Ola ayta oson afora ti sxesi realismou kai gaming.

MexiCola

• CoD.gr Admin
  • DV zombie
  • AMHTDWAMHTD
« Reply #31 on: December 01, 2008, 07:28:25 PM »
thelw sto kainourio promod na to kanoune san to promod tou 5.na sas vgaloun to cooking to run ktl ktl kai meta na klaigeste kai na parakalate gia damn  ;D

NOT gonna happen. This is Modern Warfare you see.. As kanoun peiramata sto promod tou 5.
Sto 4 de feygei to run.Kai giati to "8eleis" auto? Na "mas" vgaloun to cooking kai to run?
Esy den symperilamvanesai sto "mas"? Den klaigetai kanenas. Th gnwmh mas leme.
Mhn grafeis amyntika epeidh den arese se kanenan apo osous egrapsan sto forum to DAMN.

p.s: to hardcore den einai realistiko  :guitar:

Eleos me ta realistika.Ksekolate.Game einai.Se alla einai realistiko, se alla oxi.
Den einai auto to 8ema.

P.S. 8a ta poume sto T.S.  ;D  :huff1: CQ
allergic to stupid~

Darius [10:12:54]: worth it
Jax [10:12:55]: lol 2 for 1?
Darius [10:13:02]: dude ur retard i play fking darius
Darius [10:13:06]: and u think i can do simple math?

SeR?

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #32 on: December 01, 2008, 08:19:51 PM »
To epeksa Xalia. ??? Perimena Kati Kalytero pantos :eleos:
[15:00] madGS~ paN: kl mi to ksexnas kai mu les pipes tote
[15:00] madGS~ paN: tha exw ksirisei to mustaki
[15:00] madGS~ paN: kai meta molis mpume sto magazi
[15:00] madGS~ paN: tha katebei
[15:00] madGS~ paN: kai tha rthei koda mas
[15:00] madGS~ paN: AGAGHOOBOBOBOOBOBOBOOBOBO

sinister_evil

• Administrator
  • DV zombie
  • For sale
« Reply #33 on: December 01, 2008, 08:38:05 PM »
LOL

Λιγο υπερβολικος εισαι Merlin και υπερβολικα αρνητικος.

Τα weapons per side ειναι σιγουρα καλο. Ισως χρειαστει μονο λιγο balancing. Δεν καταλαβα γιατι βαλανε οι ηλιθιοι g36c στους πακιστανους. Νταξει δεν ειναι αναγκη να γνωριζουν απο guns, wikipedia δεν εχουν?
Rate of fire limit στα μονοβολα ειναι καλο. Ελεος δηλαδη με τα scroll κτλ. Και ασχετως αν ενα g3 εχει full auto settings IRL ο ρολος του στο game ειναι long rage accurate rifle και μονοβολα.
Sniper fixes good.

Με εξαιρεση τις nade που ειναι μαλακια (αν και το distance nerf ηταν καλο), τα αμαξια κ διαφορα explosive που λενε θα βγαλουν και ισως το dot στο map το οποιο ειναι ψιλοgamebreaking λογω ηχου αλλα και συνηθειας πλεον ολα τα αλλα ειναι full αδιαφορα ή φτιαχνονται τσακ μπαμ (πχ το view bob).

Πρακτικα εκτος απο τα τις nades, το dot στο map και τα weapons per side δεν ειδα αλλαγες στο gameplay. Same shit is same.

Εμενα πραγματικα με αφηνει αδιαφορο

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #34 on: December 01, 2008, 09:16:49 PM »
An iksera apo modding to prwto pou 8a ekana 8a itan na ftiaksw ta sub mgs na skotonoun se kontini - mesi apostasi kai makria ka8e megali Paraskeyi, i tou A Giannioy kalyetra...sorry alla to na skotoneis me mia sfaira stou gamw ti mana me to ak74, einai la8os, akoma kai se sta8ero stoxo eprepe na skotonei me 3 sfaires. Ta Assault rifles ypoti8etai kanoun ayti ti douleia, alla 8a eixan meionektima sta close combats enanti sta sub mgs.

ayto exoun kanei sto damn vasika....

oso gia opla typou g3 kai ta pistols exei katantisei ahdia na vlepeis kapoious(including me) na mporoun na kanoun spray.an de mporeis na ton fas me 2 sfaires paixe kana m4 kai kanton spray.oxi epeidi scrollareis h' epeidi exeis grigoro daxtylo na psekazeis me tetia opla.epishs gia to sniper simfono.de ginetai to sniper na xrisimopoieitai san close combat weapon kai na sniperoneis ton allo sta 2 metra.pou to xete dei ayto.giayto leo ta maps sto cod5 einai oraia.epeidi einai megala kai dinoun ousia sto sniper.yparxoun tosa pou prepei na ftiaxtoun pou giayto leo kathe kainouria prospatheia na mi tin katakrinoume amesws.oso gia to timing tou mod h' tou opoiodipote mod de nomizw na einai lathos.giati apoti fainetai to cod5 de tha exei competitive mellon opote nea competitive mods gia to 4 einai xrisima afou ayto tha sinexisoume na paizoume... kai nai kalo einai pou vgalane to simmadaki sto uav pou deixnei pou varaei o antipalos giati etsi tha prepei na akous apo pou varaei h' na vlepeis tis sfaires h' to muzzle flash(pou sto promod to exoun vgalei).ara ginetai pio "pro"-mod.de peirazei omws, giati mas aresei na vlepoume ena simadaki sto uav na anavei kai na trexoume 10 atoma epanw tou na ton katasparaxoume(sto public that is)  ;D

ΝΑ ΚΟΨΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΛΙΜΠΟΡΟ!

AssVas

• Administrator
  • DV zombie
  • Roger That 3506
« Reply #35 on: December 01, 2008, 10:43:21 PM »
Δεν καταλαβα γιατι βαλανε οι ηλιθιοι g36c στους πακιστανους. Νταξει δεν ειναι αναγκη να γνωριζουν απο guns, wikipedia δεν εχουν?
ahahhahhaa kalo!

To giati opla sa to G3 ta kanan mono monovola enw exoun leitourgia san full auto de mporw na to katalavw, To cod1 an thymaste eixe mode pou epetrepe thn allagh apo full burst se semi-auto ;) Apto 2 k meta @@.

Oso gia to realismo, afhste to guys einai megalo senario, kai pareksigimeno.
Arkesteite sto oti einai ena game. Oson afora tis allages tou mod, paidia
mod einai k allages yparxoun opoios de tis goustarei katholou de to paizei ;)

K mena maresei o realismos alla gia xarh tou Theamatos ton thysiazeis :/

Me to promod exeis men fast gameplay alla ta guns pou paizontai ektos tou oti einai 3-5 den exoun to rolo pou tha prepe, einai poly all purpose ta AK k mini ak. Tespa eidwmen, oso gia tis allages tis loipes , synitheia einai ola.
« Last Edit: December 01, 2008, 10:46:26 PM by AssVas »
<BriZolaS> kala koita egw ton assvas ton exw paradextei
<BriZolaS> sto oti phge rodo kai apo tdm to gurisate sd
<BriZolaS> einai san na stelneis ierapostolo stous zoulou na tous kaneis xristianous

AGDSL

• Assistant Team\Cup Admins
  • DEMO UPLOADER!
« Reply #36 on: December 02, 2008, 07:23:53 AM »
DEN POSTARO SINEXEIA EPEIDI VARIEME
ALLA TO DAMN:MW MOD POU VGIKE ITAN ARKETA PROKLITIKO KAI DEN MPORO NA MIN PO TIN GNOMI MOU
TO PROMOD ITAN ENA KALO MOD KAI TO PIO SIMANTIKO LATHOS TOU ITAN OTI EIXE STEADY MONIMA TO SNIPER ALLA TELOS PANTON
TO  DAMN:MW OXI MONO EXEI KRATISEI POLLA APO TA ARNITIKA TOU PROMOD ALLA EXI ALLAXEI TO GAMEPALY TOU PAIXNIDIOY POU PERISSOTERO THIMIZEI CS PARA COD4
STO KATO KATO AMA DEN SOU ARESEI TO GAMEPLAY TOU COD4 ALLAZEIS GAME RE FILE DEN TOU ALLAZEIS TA FOTA
IPOSIMIOSI to mono thetiko pou tou vrisko einai ttin diaforopoiisi tou damage analoga se poio simio tou somatos varas

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #37 on: December 02, 2008, 08:05:52 AM »
thn 7h hmera o theos dhmiourgise to caps lock....kai htan teleio....  :eleos:

tAKR1DAC★

• DV zombie
« Reply #38 on: December 02, 2008, 09:30:36 AM »
Kai to koino dixazete kai duskolevete na katalhksei akomh perissotero os pros poia seira CoD h Mod tou aresei.

Shmera to vrady elpizw na to testarw kai na mporesw na pw kati kai egkw.

Btw gj Sandman  :D .

monstaR

• 222 HERO!~
  • أنا أحبك
« Reply #39 on: December 02, 2008, 11:16:34 AM »
thn 7h hmera o theos dhmiourgise to caps lock....kai htan teleio....  :eleos:

vlaka ti gamisame!
tora dn tha xreiazete na pataei shift  :D :D :D

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #40 on: December 02, 2008, 03:32:35 PM »
Egw anarwtiemai, me poia kritiria, kapoioi ftiaxnoun ta mods. Kanoun kapoia ereuna i, gallop se mia merida players kai meta proxwroun stin ylopioisi tou mod? yparxei kapoia epitropi pou egkrinei tous moders, kai poioi epilegoun to target group twn paiktwn pou 8a erwti8oun.

Den katalavainw, pws mporoun kai akoumpane pragmata pou epireazoun to gameplay kai taytoxrona to community na prepei na to dextei anepifylaxta? mou kanei megali entypwsi. Ean skeftoume oti o ka8enas mas exei ksodepsei 50 euro gia na parei kati pou tou aresei de mporei o opoiosdipote na tou to sterei. Pera ap tin katargisi twn perks ta opoia einai kati san nomimo cheat, de nomizw oti einai swsto na vgainoun kapoia weapons opws ta heavy mgs. Opws kai na exei ayto pou paratirw einai mia synexis prospa8eia na perioristei to 8eama ap tin taxytita. Stin teliki ti einai pro kai ti oxi, kai poios to orizei auto? Giati exei katantisei toso monopleyro to gaming? Giati prepei oi omades na apartizontai apo 4 rushers kai ena sniper?

De kserw re paidia, alla akoma kai sto 5 pou paizw twra, auto paratirw. O kanonas exei ka8oristei. Pare ena mg kai trexa, kane osa pio polla kills mporeis. Oloi to idio pragma...trexa - pida - psekase, kane frags, pare to round. Katse re, pousti diladi, exeis ena game me tosa "Atmosfairika" maps, me ergostasia, me xalasmata, me anoigmata, me perasmata, me sofites, me yponomous me fysika i texnita empodia, me ena perivallon pou sou leei psaksou niose pragmatika ena pedio maxis, kai ayto pou stin teliki kaneis, einai na vazeis paropides se ola ayta na orizeis mia noiti ey8eia anamesa se sena kai ston antikeimeniko stoxo kai trexa na to kaneis afinontas oles tis ypoloipes omorfies stin perifereiaki orasi. Sorry, alla etsi opws exoun katantisei ta mods, ta games pou paizoume, den katigorw tous CSades pleon, pou ta maps pou paizoun einai or8a kofta, 2 spitia kai 4 containers. mallon emeis de kseroume ti 8eloume ap to gaming.
Sto 5 ta maps einai pio megala, alla opws eipe kai o filos quense apo panw, nai twra to sniper exei antikeimeniko logo yparksis, opws kai ta rifles opws isws akoma kai ta heavy mgs. Sto COD-UO epairnes ena heavy mg to opoio de mporouses na rikseis or8ios (opws twra me ta heavy mgs) eprepe na ksaploseis na anoikseis to dipoda kai na rikseis, alliws eixes mono ena pistoli. Ayto mporei na sas fainetai ili8io, alla an eiste mages, gia ante kante to. An den einai pro auto, na pareis ena oplo na trekseis sto swsto stratigika simeio kai na parexeis ypostiriksi pairnontas to risko na se katevasei sniper i enas rusher mexri na pas ekei, tote ti einai? To na trexoume kai na pidame sa katsikia rixnontas..? To ka8e class 8elw na pw exei tis idiaiterotites tou, ta proterimata kai ta meionektimata. Gia mena pro einai na mporeis na ypernikas tous kanones, na kaneis ta meionektimata, pleonektimata opws to na vgaineis apo apostasi kai anti na se fyteuei o sniper na ton fyteueis esy me mia voli. To na kokoromaxeis me mg ap ta 2 metra de mu leei kati...oi pi8anotites einai 50-50, egw 8elw tis pi8anotites kata emou.

Gi ayto leme oi pio palioi oti to 1 itan toso balanced se ola tou pou einai to kalytero call of duty ever. To sniper dyskolo, alla oxi akator8oto, ta mg idiotropa alla aksiopista, ta rifles dynata kai me ypologisimi proswpikotita, oi nades no cook alla epireazan to game epeidi ta maps to epetrepan

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
« Reply #41 on: December 02, 2008, 07:07:45 PM »
soldier blue imo panta stin arxi tou post sou milas genikotera gia ta mods ta opoia alaksan to game, mi ksexnas omws oti auta einai mods pou simainei oti den eisai anagasmenos na ta paikseis, alla ef oson exeis dialeksei na eisai stin competitive skini enos game kai oxi stin casual tote tha prepei na ksereis oti auti i istoria apo panta ginotan, ginetai kai tha ginetai sto mellon.... twra sto xeri mas einai ean theloume na afisoume to promod kai na pame sto damn..

p.s : proswpika lew oti ta pragmata einai mia xara ws exon and no further movements...

CQ

• Assistant team
  • DV zombie
  • the flame of the game
« Reply #42 on: December 02, 2008, 11:07:41 PM »
+1 se osa eipe o blue...+1

p.s: gia cod5 to damn mod einai makran kalytero apo to promod ekei apla de xwraei sygkrish.osoi xenerosan se kana pcw sto cod5 me promod as paixoun ena damn na goustaroun ligo  ;)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
« Reply #43 on: December 03, 2008, 01:32:46 AM »
soldier blue imo panta stin arxi tou post sou milas genikotera gia ta mods ta opoia alaksan to game, mi ksexnas omws oti auta einai mods pou simainei oti den eisai anagasmenos na ta paikseis, alla ef oson exeis dialeksei na eisai stin competitive skini enos game kai oxi stin casual tote tha prepei na ksereis oti auti i istoria apo panta ginotan, ginetai kai tha ginetai sto mellon.... twra sto xeri mas einai ean theloume na afisoume to promod kai na pame sto damn..

p.s : proswpika lew oti ta pragmata einai mia xara ws exon and no further movements...

Symfwnoi file. Ntaksei, kouventa kanw kai moirazomai kapoies skepseis.

Alla opws vlepeis kai sy sto PS pou grafeis sto telos, faskeis kai antifaskeis. Me dyskolia dyspistia kai agxos, antimetopizeis oti neo sou xalaei ti zaxarenia i opoia einai oti eixes voleutei me to opoiodipote promod i pam, kai eixes strwsei ena tropo paiksimatos, ena skill, eixes kanei to agapimeno sou oplo proektasi tou xeriou sou, alla den eisai etoimos na dexteis to neo, opote mi mou les emena, (no offence), pou exo paiksei kai ta 3 cod kai eimai sto 4o, na dexomai to neo... epeidi akrivws file mou an ypologiseis ana game 3 pams meso oro, milame oti exo allaksei tis prodiagrafes pou paizw 9 fores. Sou fainontai liges?

Egw apla auto pou lew einai oti o antagonismos, skotonei to poiotiko gaming. Asfalws otan eisai se omada pou paizei eite sto CB eite sto ESL, 8a paikseis me ta mods pou apaitoun. Tosa xronia kanw gargara auto pou m aresei giati ap tin alli m aresei o antagonismos, ki auti einai ousia tou online multigaming. Apla, to vlepw ligo romantika m aresei n apolambanw auto pou m aresei, oxi na to katapinw amasito.

Ps. Kai kati teleutaio. Otan vgike to 4 oloi elegan "popo ti 8a ginei twra pou de 8a exei rifles monovola?" To apotelesma einai oti ap autous pou dierotounto, kaneis de pire na paiksei to m14, i to m16 i to G3. Oloi SUB MG kai varate violitzides. Sto 4 ego ki alla 4 to poly atoma na paizan rifles...!
« Last Edit: December 03, 2008, 01:39:08 AM by SoldierBlue »

chesteR!

• DV zombie
« Reply #44 on: December 03, 2008, 02:56:09 AM »
simfwnw mazi sou blue k thewrw swstous tous provlimatismous sou ;)

Pantws sto teleutaio epidi isws sto myalo sou me pairnei i balla,tha ithela na pw pws oso k romantikos na sai,se ipsilo sxetika epipedo apenanti se kala teams sto cb as poume meta apo kapia fasi to game egine yperfast k an epaize kapios m16 itan poly pithano se polla simeia tou match na ysterouse simantika..

Egw thimamai ksekinisa me m16 k to epaiksa arketous mines(apo noemvri pou bgike to game ws k tin anoiksi toulaxiston) alla apo kapio simeio k meta i fasi apaitouse apla na ksereis AK..
k otan matheis poly kala stis long apostaseis to AK allwste,k apo konta einai oplo pou mporeis na to zoulikseis k etsi istereis ligotero px apenanti se ena ak 74 u ..gt na min to paikseis? ;) (sigoura alli i glyka twn shots tou m16 alla apo k kai pera koitas k to kalo tis omadas sou) :)

« Last Edit: December 03, 2008, 03:02:25 AM by chesteR! »
Hey dude,where's my KaR ?