boys and girls.....to site einai ligo dummy, eprepe na to pei o brkR...(php.html)...to kanoniko einai total flash apla yperxe provlima me ton programmatismo tou, mas pire ligo parapanw apo ton arxiko programatismo + merikes allages sto lineup tou team + kapoies kathisteriseis apostolhs ylkou apo teamates klp klp.
logo pieshs anevike gia na mhn niwthoume pws pige xamenh tosh douleia...to lan sthn kalithea to cb kai genika h prospatheia pou kanoume san sol sto elliniko cod4 eprepe na vgei ston aera prin to 2009...parallhla enhmerwnw pws doulevete gia na einai ola gg.....
*twra gia osous ekfrasane apopseis gia to cod4 sthn ellada...tha pw kai egw thn dikia mou!
den exw kai megalh empeiria omws, mhn parexigithw <3 all
1.prwth fora grafw se forum (den asxoloume)*mia fora egrapsa se post tou cb kai ayto gt o olympous to eixe gamisei oxi pws exw kati mazi tou alla den mporw na akouw kai saxles, epishs den eimouna pote GROF.
2.TDMas eimouna (kai merikoi lene pws exw parameinei ekei, mouhahaha), rwtate tous GW, gt katevasate ton server re?
3.FPS game prwth fora sto cod epexa prin ena xrono akrivws snd de peripou 9 mhnes...epneysh mou o zboua...sto 2o ypogeio enos bnb sthn akadimias (istoriko spot)
exete dikio ena site den kanei mia omada...den thn kanei omada omws ws pros ti???
den thn anevazei se skill ayto einai to mono sygouro...kapoia pragmata yparxoune kai kapoia kaliergountai
omws ayto pou kanei ena site, genika ena site omadas asxeta me to poso wraio einai h poso organwmeno h otidipote allo, einai na thn organwsh na thn kavlwsh ligo parapanw....kanei tous pektes na niwthoune wraia tous ksipnaei, tous dinei enaysma kai anagh organwshs...to idio isxyei me to na exeis ventrilo, teamspeak, server eite na eisai gramenos se cb esl klp....se ayto nomizw pws oloi tha sinfwnisoume!!!etsi ekane kai se emas mia mikrh enesh adrenalinhs tpt allo...ta gredits einai h plirwmh thnx olous gia ta kala sas logia!
apo ekei kai pera to cod4 sthn ellada alla kai genika ana ton kosmo (an den kanw lathos) meta apo to lan me tous SP sto Belgium pou oloi xazevame -bravo sta paidia- exei pesei poly...ypirxe mia koilia meta thn ekdosh tou cod5 tou left4dead kai genika gia peripou 1 mhna yperxe mia krisi, ayto pithanon na synvenei panta meta apo nees kiklofories -den xerw gt den asxoloume, eseis pou pezete xronia tha to exete diapistwsh- omws....yparxei exelixh stous sol kai ayto fenetai aisthita "me gymno mati" pou lene....gegonos einai pws megaloi maza ellhnwn pezei cod4 alla kaneis den endiaferete gia to game. me poia enoia oloi pezoune TDM h lan se net cafe pezoune for fun kai den psaxnontai parapanw....prosfata milousa me sini h takr sto vent kai legame skepsou poso megalo tha htane to community tou cod4 snd an oloi oi TDMades kai oi freelancer pezane poio organwmena....egw pistevw pws ayto einai to provlima...den yparxoune kateythinseis...polloi den xeroune ti einai to cb h otidipote allo akoma kai "organwmenes" omades den xeroune h den exoune doulepsei tpt apo taktikes....pws na paei mprosta re paidia??oloi emeis pou ypotithete asxoliomaste me to game as voithisoume...den xerw....mallon oloi emeis voithame emas kai kanenan allo...
p.s. peace love all....almost
p.s. 2 den xerw an ta eipa swsta...hope na vgike nohma kai na mhn parexigithike kaneis