Το mod κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, αν ακολουθήσουν με τον ίδιο ζήλο οι νέοι του developers είναι σίγουρο οτί θα πάει μπροστά και θα κρατήσει το community.
Vasika... diabazontas tek9 forum, alla kai alla forum, olh mera x8es...
a) Oi amerikanoi paizoun DAMN (kai sta lan tous). O Mav, developer tou DAMN, uposthrizei fardia-platia oti "einai to kalutero mod pou uparxei gia to cod4"
b) o raf1 pou exei grapsei to promod3 apofasise na MHN dwsei ton kwdika tou promod3 ston neo developer giati... ton
antipa8ei, kai ektos twn allwn, exei ftasei pleon na ton kathgorei oti me thn kinhsh tou na bgazei to promod4 "ton misei giati diaspa ths skhnh"
c) o developer tou promod4 sunexizei me akatapaustous ru8mous na bgazei kainouries allages, akolou8ontas kapoion mpousoula, pou mallon
mono autos 3erei. Fainetai omws oti exei thn uposthri3h kapoiwn top eurwpaikwn omadwn. O developer
brizetai me ton Mav oti "autos o k***amerikanos diaspa thn skhnh"
Opoios katalabe, katalabe.
Auto pou 8a proteina einai na MPEITE OLOI STA FORUM (
www.cadred.org kai
www.tek-9.org fainetai na einai auta pou diamorfwnoun thn eurwpaikh skhnh... an exete ki alla, moirasteite ta) kai na LETE THN APOPSH SAS, opoia ki an einai auth. Giati kalo einai na ta suzhtame meta3u mas, alla an den dinoume kai paron "e3w", xesmenous mas exoun...