Author Topic: New promod versions again, what's next  (Read 11513 times)

SoldierBlue

• DEMO UPLOADER!
  • 1 shot 1 kill!
Re: New promod versions again, what's next
« Reply #45 on: January 12, 2009, 11:25:07 AM »
+10 dfk

Kapws etsi einai ta pragmata, kai gw pistevo. Teloc sto psema pou legetai AK74. An dextoume, oti to sniper simadeyei sto peripou kai skotwnei, kai to AK47 skotwnei ws assault rifle, AS mi dextoume oti enas rifleman prepei na xezetai panw tou se antipara8esi long range, me ena submg opws to AK74. Nisafi pia...

Diladi re paidia, einai dynaton to m16 na rixnei 3 sfaires kai an makrya den vroun stoxo kai oi 3 na min fragarei? Kai na exeis to mpouzouki na psekazei ena skasmo sfaires kai na se petyxainei mia kai na sai katw...? Eleoc.

Mporei na ginomai kourastikos m ayta ta parapona gia to 74ari, alla re paidia, exw vare8ei na vlepw to idio ergo. Rushers me to 74ari, na trexoun dixws ayrio kai na katevazoun 5ades gia plaka.

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
« Reply #46 on: January 12, 2009, 03:57:21 PM »
eidate kanenan na paraponietai gia to katebasma tou damage long-range sto aku?  ::)

pfff....
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

pancy

• DV zombie
« Reply #47 on: January 13, 2009, 03:36:11 PM »
to mod ta spaei terma     ;D ;D ;D

ZandeR

• Ranked Pubzorz!
    • Stupid Crew
« Reply #48 on: January 13, 2009, 05:41:37 PM »
Re sis oloi legan na katevasoun to damage tou AK-74 ala oxi meta ta 10 metra na ine 15 damage ixe pi o modder an den kanw lathos pws tha to diwrthone vazontas analogo damage gia tin analogi apostasi (oxi na to girisi full damage at any distance) kai afto itan pou zitousan oloi ala malon afou den to ekane o raf kai to ekane kapios alos i itan poli noob i variotan mias kai itan kai i pio logiki alagi pou perimename...

Elessar.GR

• DEMO UPLOADER!
« Reply #49 on: February 04, 2009, 01:17:14 PM »
as ala3oun oti 8eloun me ta opla (an kai me enoxli pou exoun ala3i to ak-74use sxesi me tin apostasi pou skotoni ala ok paleuete). auto pou me enoxli perisotero ine ta grafika ti 8elane kai ala3ane ton fotismo gmt mia xara itan o ilios. exoume sini8isi pou exoume sini8isi ton ilio mas ton bgazoun tora kai ine ola diaforetika :S
The Development of my phone :D

zGIN♂

• DV zombie
« Reply #50 on: February 04, 2009, 01:33:49 PM »
Yparxei ru8mish mesa apo promod gia default lighting.