Author Topic: Ολοι εχουμε 999 στον tdm server  (Read 1816 times)

MeTaMoRpHiCs

• Ranked Pubzorz!
Ολοι εχουμε 999 στον tdm server
« on: January 09, 2009, 11:08:34 AM »
Καταρχην Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους σας ;D
Ωραιος ο tdm server σας,να τον χαιρεστε,σχεδον παντα ειναι φουλ μετα τις μεσημεριανες ωρες ως αργα το βραδυ,ειμαι απο τους πρωτους που μπηκα στον σερβερ σας και μαλλον ηρθα για να μεινω ;D
Απλα θα ηθελα να αναφερω 2 μικρα προβληματακια:
1)Εδω και 1 βδομαδα εχουμε ολοι 999 στον σερβερ,τι σημαινει αυτο;μηπως θελει ρεσταρτ ο σερβερ η update punkbuster?δεν ειμαι ειδικος,δεν ξερω.
2)Μεταφερω παραπονα απο ολους τους παικτες για την clan ZFR και ειδικα εναν <<παικταρα>> που λεγεται Tsakaritas.Χωρις λογο αυτη η clan μας βριζει ολους ασχημα,μπορουν να το επιβεβαιωσουν ολα τα παιδια μεσα.Απλα ρωταω:δικος τους ειναι ο σερβερ;δεν υπαρχει κανενας admin να μας προστατεψει εκει μεσα;ειναι λιγο χοντρο να βριζουν τις μαναδες χωρις λογο... >:(
Ειδικα αυτος ο Tsakaritas εχει ξεπερασει τα ορια,ουτε φυλακισμενοι δεν βριζουν τοσο ασχημα.
για να παρεις τη σωστη απαντηση
πρεπει να θεσεις τη σωστη ερωτηση

Jinxcat

• Cupadmins
  • DV zombie
Re: Ολοι εχουμε 999 στον tdm server
« Reply #1 on: January 09, 2009, 11:11:06 AM »
An mporeis na mpeis sto irc kai na to kaneis report th xronikh periodo pou sumbainei, olo kai kapoion admin me rcon 8a petuxeis, wste na epilhf8ei tou 8ematos  ;)

Anwrimoi uparxoun pantou, o xwros mas den einai diaforetikos.
'Well, I'm gonna be a new kind of clown. I'm gonna stand in the middle of the ring and laugh at the folks.'

sinister_evil: +1 internet to you jinx.

[If you are reading this, you are the resistance]

TRUE keyboards: http://www.overclock.net/computer-peripherals/491752-mechanical-keyboard-guide.html

MeTaMoRpHiCs

• Ranked Pubzorz!
« Reply #2 on: January 09, 2009, 11:57:26 AM »
Thx Jinxcat,θα προσπαθησω αλλα οταν μπαινουν μεσα 4 της ZFR clan και ξαφνικα χωρις λογο μας βριζουν ολους πολυ ασχημα,η διαθεση μας χαλαει στον ωραιο σας σερβερ και πολλα παιδια φευγουν γιατι αηδιαζουν.
Μαλιστα οταν εισαι και οικογενειαρχης οπως εγω,γυρνας πτωμα απο τη δουλεια και μπαινεις να παιξεις για να χαλαρωσεις λιγο,εχεις και τα μικρα παιδια σου διπλα και βλεπουν στην οθονη ανωριμα ατομα να βριζουν μαναδες,παραξενευονται και σε ρωτανε:<<μπαμπα γιατι σε βριζουν αυτοι χωρις λογο,τι εκανες;>>Ελεος πια...
Πως να αφησω τα παιδια μου να παιξουν Cod ετσι;αναγκαζομαι και τα διωχνω για να μην διαβαζουν τις αηδιες στην οθονη >:(
Ασε που παιζουν και μικρα παιδια εκει μεσα και δεν ειναι σωστο να βλεπουν τετοιες αηδιες.
Σε ξενους σερβερς δεν προλαβαινεις να πεις μια βρισια και σε δευτερολεπτα εχεις φυγει με ban.

enc

• Administrator
  • DV zombie
  • ǝɹoɥʍ ɯnɹoɟ ǝɯɐuou
    • enc.io
« Reply #3 on: January 09, 2009, 02:20:24 PM »
Όπως είπε και ο jinxcat ένα report στο irc να γίνει και πέφτει ban επιτόπου. Το 999 ping είναι γνωστό bug της engine του cod και στρώνει με ένα restart στον server.
sp.encc

t.breaker

• DEMO UPLOADER!
« Reply #4 on: January 09, 2009, 02:25:26 PM »
Koita ektos tou irc an pia den se endiaferei kai to ti lene sto chat log, uparxei entoli pou mporeis na to bgaleis entelws to chat apo tin othoni sou, h entolh einai :

/cg_chatheight 0

ean theleis na epanafereis to chat ksana stin othoni sou anti gia to "0" bazeis apo 1-8 to 8 einai to default aplws mporeis na tou peis na sou emfanizei px monon 3 grammes kathe fora ktl... to kalutero pou mporei na ginei sxetika me ta enoxlitika atoma pou aneferes einai na mpeis sto irc kai na peis kapoion admin gia to problima  ;)

MeTaMoRpHiCs

• Ranked Pubzorz!
« Reply #5 on: January 12, 2009, 11:54:56 AM »
Thx t.breaker,δεν την ηξερα αυτη την εντολη αλλιως θα την ειχα εφαρμοσει αμεσως για να μην βλεπουν τα παιδια μου τις αηδιες στην οθονη 8)
Γενικα ευχαριστω ολα τα παιδια εδω που απαντησαν ευγενικα στο ποστ μου,να ειστε ολοι καλα :)